soylakostas72
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
Όλοι ΛΟΤΤΟ....
Να μην έχουμε άγχος που θα τα βάλουμε.
Να μην έχουμε άγχος που θα τα βάλουμε.
Μπράβο φίλε, μόνο έτσι αξίζουν αυτά τα παιχνίδια...Δεν παιζω ποτέ ΚΙΝΟ,το θεωρω με το φτωχο μου το μυαλο προκαθορισμένο.
Χθες ειχα ενα ξεμπαρκο 50λεπτο στον opaponline λεω ας το βαλω σε ενα ΚΙΝΟ,
με το που ξεκινησε η κληρωση-την οποιια βλεπεις ζωντανα-και βγηκε το πρωτο νουμερο,μου ηρθε ειδοποιηση οτι ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ,δηλαδη πριν βγουνε ολα τα υπολοιπα νουμερα ειχα ηδη πιασει 3 νουμερα (κερδισα τελικά 1,5 ευρω)
τελευταία το γυρισα στο eurojackpot,ειναι και τα ποσά τεραστια,παιζεις εναν καφε,δεν ξερεις τί γινεται καμια φορά
Μη βάζεις το στοίχημα στην ίδια μοίρα με τα υπόλοιπα παιχνίδια γιατί δεν είναι τυχερό παιχνίδι, είναι ξεκάθαρα παιχνίδι ικανότητας όπως το Πόκερ το Μπριτζ κ.λ.π.ζήτημα να ειναι ενα 3% απο αυτους που τζογάρουν γενικα και ασχολουνται με τυχερά παιχνίδια για πολλα χρόνια που καταφερε να βγει κερδισμένος απο λεφτα!
Ολοι σχεδον που ασχολουνται με ΚΙΝΟ,στοιχημα,φρουτακια ,ακομα και καζίνο κτλ. στην πλειοψηφία τους ειναι στην χασούρα εκτος απο πολυ λιγους που τους εκατσε κατι πολυ καλό και αλλαξε η ζωη τους.
Αυτό είναι και το νόημα των τυχερών παιχνιδιών.Μπράβο φίλε, μόνο έτσι αξίζουν αυτά τα παιχνίδια...
Παίζεις δυο μονόστηλα των 2,5 ευρώ την εβδομάδα στο eurojackpot και κερδίζεις ελπίδα. Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι τρολλάρω αλλά πιστεύω πραγματικά ότι τα 5 ευρώ την εβδομάδα αξίζουν ώστε να έχεις ελπίδα για εξωφρενικά ποσά και να μπορείς να ονειρεύεσαι...
Τα ίδια σκατα και το στοίχημα φίλε.. Ο μόνος τρόπος ίσως για να έχεις κέρδος είναι αυστηρά μονά αποδεκτά και πρέπει να τα χώνεις χοντρά για να πεις οτι θα έχεις κέρδος σε βάθος χρόνου.Μη βάζεις το στοίχημα στην ίδια μοίρα με τα υπόλοιπα παιχνίδια γιατί δεν είναι τυχερό παιχνίδι, είναι ξεκάθαρα παιχνίδι ικανότητας όπως το Πόκερ το Μπριτζ κ.λ.π.
Έχεις δίκιο, αλλά και πάλι δύσκολο.Τα ίδια σκατα και το στοίχημα φίλε.. Ο μόνος τρόπος ίσως για να έχεις κέρδος είναι αυστηρά μονά αποδεκτά και πρέπει να τα χώνεις χοντρά για να πεις οτι θα έχεις κέρδος σε βάθος χρόνου.
Όσες επιλογές και να χώσεις σε παρολί πάντα θα σπάσει ενα
Συμφωνούμε ότι άμα παίζεις παρολί παίζεις τζόγο...Τα ίδια σκατα και το στοίχημα φίλε.. Ο μόνος τρόπος ίσως για να έχεις κέρδος είναι αυστηρά μονά αποδεκτά και πρέπει να τα χώνεις χοντρά για να πεις οτι θα έχεις κέρδος σε βάθος χρόνου.
το Στοίχημα φίλος, όχι μονά αποδεκτά, διάβασμα, πληροφορίες, και διπλά παιχνίδια......με στόχο, υπομονή, και στρατηγική κερδίζεις!!!!!Τα ίδια σκατα και το στοίχημα φίλε.. Ο μόνος τρόπος ίσως για να έχεις κέρδος είναι αυστηρά μονά αποδεκτά και πρέπει να τα χώνεις χοντρά για να πεις οτι θα έχεις κέρδος σε βάθος χρόνου.
Ήμουν ένας από αυτούς.To στοίχημα είναι ωραίο αν το βλέπεις σαν ψυχαγωγία.
Παίζει έναν αγώνα η ομάδα μου, θέλω να τον δω με μεγαλύτερο ενδιαφέρον με δυο φίλους, ρίχνω ένα 20ρικο, αν βγει κερδίζω ένα 100ρι και τους κάνω το τραπέζι για να το φάμε.
Όποιος όμως περιμένει να κερδίσει σοβαρά λεφτά long-term από στοίχημα σώθηκε.
Τα yields τα βγάζουν επιστημονικές ομάδες. Δε γίνεται ο μεμονωμένος παίκτης που αφιερώνει λίγο χρόνο να αξιολογήσει κάποιες πληροφορίες για να παίξει να κερδίσει teams που έχουν αφιερώσει χρόνια ειδικής εκπαίδευσης στο topic. Λόγω δουλειάς έxω γνωρίσει άτομα με καλό background στη στατιστική που προσπάθησαν κατά καιρούς να κερδίσουν long-term στο στοίχημα. Ακόμα κι αυτοί χαμένοι βγήκαν.
Στα πολύ πολύ μεγάλα ναι. Χθες στην Φλώρινα.Πέφτει ακόμα το Τζόκερ στην Κύπρο;
.... μιας και υπήρχε σχετική συζήτηση πριν κάτι μήνες.