Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 101 24,0%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 55 13,1%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 84 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 116 27,6%
  • Ποτε

Ψήφοι: 64 15,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    420

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
σορυ ρε γιανναρε 1 αλλα παρακολουθας καθολου την κουβεντα η απλως πορευεσαι παραλληλα μαζι της....??? και βεβαια ξερουν τι νουμερα εχουν παιχτει....αυτο ειναι γνωστο και εντελως θεμιτο....πως διαλο ειναι δυνατον να βγαζουν τα δικα τους ειναι το θεμα,.....τι δεν καταλαβαινεις?

Παρακολουθώ την συζήτηση. Βέβαια σε κάποια θρεντ που έχουν γρήγορη ροή λόγω πολλών μηνυμάτων έχει τύχει να μου ξεφύγουν 1-2 μηνύματα...

Είμαι σίγουρος πως έχουν τα μέσα να βλέπουν ποιοι αριθμοί έχουν παιχτεί. Το αν είναι θεμιτό να βλέπει κανείς ποιοι αριθμοί έχουν παιχτεί πριν γίνει η κλήρωση εδώ τι να σου πω.... Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να τους δει.
Στο πως είναι δυνατόν να βγάζουν αυτά που θέλουν δεν είμαι σε θέση να απαντήσω.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.593
Πόντοι
606
για στημενα δειτε την μπαλα

πχ σημερα(τυχαια) λατσιο-γιουβεντους το σκορ 4-3 εχει αποδοση 350

το αντιστοιχο πακος γιουναιτετ-κλαιν μαιν εχει τοσο ξερουν απο πριν τι θα γινει βαζεις 2.000 και καταληγεις με 700.000

εκει γινεται ολη η μπιζνα και η απατη
τα αλλα ειναι καθαρα μαθηματικα που παιζεις εναντια στις πιθανοτητες που ειναι οσες να χτυπησει την πορτα σου η μονικα μπελουτσι και να σε βιασει  :grin:
το στοιχημα επειδη εχουν οι μπουκ μεικερ ολο το χρημα δεν τους συμφερει να ειναι στημενα τα παιχνιδια :) το οτι δεν πιανουμε στο στοιχημα εχει να κανει με τα παθη μας πιο πολυ :) εγωισμος,απληστια, φυλαργηρια, ανυπομονησια , ελειψη πιστης στον εαυτο μας κοκ :)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Παρακολουθώ την συζήτηση. Βέβαια σε κάποια θρεντ που έχουν γρήγορη ροή λόγω πολλών μηνυμάτων έχει τύχει να μου ξεφύγουν 1-2 μηνύματα...

Είμαι σίγουρος πως έχουν τα μέσα να βλέπουν ποιοι αριθμοί έχουν παιχτεί. Το αν είναι θεμιτό να βλέπει κανείς ποιοι αριθμοί έχουν παιχτεί πριν γίνει η κλήρωση εδώ τι να σου πω.... Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να τους δει.
Στο πως είναι δυνατόν να βγάζουν αυτά που θέλουν δεν είμαι σε θέση να απαντήσω.
 :o :o :o :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ....μα αν δεν ξερουν τι νουμερα εχουν παιχτει πως θα κανουν τη διαλογη ρε γιγα?....την επομενη μερα θα ηταν εξω απο τα προπατζιδικα "χιλιαδες νικητες"....ολοι με "γνησια δελτια"....
υγ...μου θυμιζεις ενα παληκαρακι που επαθε τενοντιτιδα στη δουλεια και πηρε 862 μερες αναρρωτικη σε συνολο 300 εργασιμων... :sunglasses:

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Ασε το θεμα του Θεού. Εκει ο καθενας ερμηνευει ως αποδειξη αυτο που νομιζει. Εγω ας πουμε μπορει να θεωρω αποδειξη υπαρξης του Θεου ακομη και την υπαρξη μας. Πιασε αλλο επιχειρημα.

Κάποια πράγματα που τα πιστεύει ο καθένας μας δεν μπορούν να αποδειχτούν. Άλλά αυτό δεν είναι ο λόγος να μην μπορεί κάποιος να συνεχίσει να μιλάει σοβαρά με τον διπλανό του γιατί άκουσε μία χ/ψ άποψη που ο διπλανός του δεν μπορεί να την αποδείξει.

Και δεν μιλάω για πράγματα που είναι παράλογα όπως π.χ απόψεις του ζει κάπου κρυμμένος ο Μπρους Λη ή ότι η προσελήνωση έγινε σε στούντιο του Χόλυγουντ.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
σου λέει ένας ότι πιστεύω κάτι που δεν μπορώ να το αποδείξω αλλά το πιστεύω και βάσει αυτού πορεύομαι, και θα συζητήσεις σοβαρά; συγγνώμη αλλά εγώ δεν μπορώ. σόρρυ αν ενόχλησε η ειρωνεία, το κόβω εδώ.
λεει τη γνωμη του...επειδη δε συμφωνουμε δεν χρειαζεται να κοροιδευουμε ειδικα οταν δεν μας προσβαλει...
κι οσο περι αποδειξης, εδω γινονται συζητησεις ειτε σοβαρες ειτε ασοβαρες με ατομα που υποστηριζουν την υπαρξη του Θεο και θαυματων αλλα δεν μπορουν να τ αποδειξουν....στα ευκολακια κολλαμε?!

επι του θεματος, δεν νομιζω να ειναι κανεις σε θεση (αν δεν γνωριζει εκ των εσω) να αποδειξει ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΤΗ..... το ερωτημα ειναι αν τεχνολογικα γινεται να επηρεασουν την κληρωση με τον αλφα ή βητα τροπο....αυτο ειναι το μονο που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ βαζει τις οποιες υποψιες....

για παραδειγμα υπαρχουν καταγεγραμενες περιπτωσεις απατης με ρουλετες με ηλεκτρομαγνητικα συστηματα, για να επηρεαζουν που θα καθεται η μπιλια, γιατι κατι αντιστοιχο τεχνικα να μην μπορουσε να γινει και στην προκειμενη....δεν λεν κατι παραπανω απ αυτο οι "αντιφρονουντες" και δεν βλεπω κατι το παραλογο σ αυτο

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
 :o :o :o :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ....μα αν δεν ξερουν τι νουμερα εχουν παιχτει πως θα κανουν τη διαλογη ρε γιγα?....την επομενη μερα θα ηταν εξω απο τα προπατζιδικα "χιλιαδες νικητες"....ολοι με "γνησια δελτια"....
υγ...μου θυμιζεις ενα παληκαρακι που επαθε τενοντιτιδα στη δουλεια και πηρε 862 μερες αναρρωτικη σε συνολο 300 εργασιμων... :sunglasses:

Αφού είσαι της άποψης πως το παιχνίδι είναι καθαρό. Ο.Κ ?? Άρα ποιος ο λόγος -θεμιτό-  να βλέπει κανείς από πριν ποιοι αριθμοί έχουν παιχτεί ??
Αν είσαι της άποψης πως είναι στημένα τα τζακ ποτ ναι συμφωνώ πως είναι θεμιτό να βλέπουν ποια νούμερα έχουν παιχτεί ώστε να κανονίσουν να βγουν αυτά που δεν παίχτηκαν.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Κάποια πράγματα που τα πιστεύει ο καθένας μας δεν μπορούν να αποδειχτούν. Άλλά αυτό δεν είναι ο λόγος να μην μπορεί κάποιος να συνεχίσει να μιλάει σοβαρά με τον διπλανό του γιατί άκουσε μία χ/ψ άποψη που ο διπλανός του δεν μπορεί να την αποδείξει. Και μιλάω για πράγματα που δεν είναι παράλογα όπως π.χ απόψεις του ζει κάπου κρυμμένος ο Μπρους Λη ή ότι η προσελήνωση έγινε σε στούντιο του Χόλυγουντ.
...αυτα μην τα βαζεις στην κουβεντα....ειναι αυτονοητες αληθειες...!ο ελβις μενει δυο στενα απο το σπιτι της μανας μου και για ξεκαρφωμα ακουει ολη μερα καζαντζιδη....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Αφού είσαι της άποψης πως το παιχνίδι είναι καθαρό. Ο.Κ ?? Άρα ποιος ο λόγος -θεμιτό-  να βλέπει κανείς από πριν ποιοι αριθμοί έχουν παιχτεί ??
Αν είσαι της άποψης πως είναι στημένα τα τζακ ποτ ναι συμφωνώ πως είναι θεμιτό να βλέπουν ποια νούμερα έχουν παιχτεί ώστε να κανονίσουν να βγουν αυτά που δεν παίχτηκαν.
:helpplea: :helpplea: :helpplea:  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
...αυτα μην τα βαζεις στην κουβεντα....ειναι αυτονοητες αληθειες...!ο ελβις μενει δυο στενα απο το σπιτι της μανας μου και για ξεκαρφωμα ακουει ολη μερα καζαντζιδη....

Έκανα μία διόρθωση στο μήνυμα μου λόγω λάθους από κεκτημένη ταχύτητα.
Από πράγματα που -δεν- είναι παράλογα όπως ζει ο Μπρους Λη και.... Από λάθος έγραψα το δεν το οποίο αφαίρεσα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
ο ίδιος σου ο εαυτός.(και σε αυτό βασίζονται)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχεις διαρκειας πισω απο το τερμα ρε συ???? εκει το επαθες?....το μοιραιο -μολις αουτ -σουτ κεραυνος που βρηκε οπαδο αντι για δικτυα ηταν πανω σου????? ρησπεκτ...δεν πιστευα οτι θα ξανασηκωθεις!!!!  ...και παλι καλα εισαι!!!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Έκανα μία διόρθωση στο μήνυμα μου λόγω λάθους από κεκτημένη ταχύτητα.
Από πράγματα που -δεν- είναι παράλογα όπως ζει ο Μπρους Λη και.... Από λάθος έγραψα το δεν το οποίο αφαίρεσα.
παλι καλα που το αφαιρεσες γιατι θα σχηματιζα λαθος αποψη για σενα!

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Nα με διορθωσουν οι μαθηματικοι του σαιτ αλλα ακομα και αν παιχτουν 24.000.000 στηλες δεν ειναι βεβαιο οτι θα χουμε νικητη στο 5+1 καθως αυτο προυποθετει να εχουν παιχτει 24.000.000 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ στηλες για να καλυπτουν ολους τους συνδυασμους. Αποδειξη για αυτο το οτι υπαρχουν περισσοτεροι του ενος νικητες στο 5αρι συνηθως αλλα και στις παρακατω κατηγοριες. Απο κει και περα νομιζω οτι οι πιθανοτητες να το πιασεις ειναι παρα πολυ μικρες οποτε μην βριζουμε τον οπαπ. Στο κατω κατω ομως καποιοι τα παιρνουν οποτε στημενο ξεστημενο ριχτε καμια στηλη καθε βδομαδα για ΠΟΤΕ δεν ξερεις...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Μαλιστα.
Και σε αυτην εδω δηλαδη τη Χωρα, που δεν μενει μυστικό ποτέ τίποτα, εχει κρατηθει κατι τετοιο μυστικο μεταξυ 20-25 ατομων που εμπλεκονται και δεν διαρρεει τιποτα. Και μαλιστα για κατι που αφορά τοσα χρηματα. Καλα, νταξ.
Οι αριθμοί που παίζονται μπαίνουν online κατευθείαν στους υπολογιστές του ΟΠΑΠ, την ώρα που περνάει το δελτίο στη μηχανή. Επομένως ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ότι ξέρουν τι παίχτηκε ΠΡΙΝ την κλήρωση. Το θέμα είναι πως βγάζουν τους αριθμούς που δεν παιχτηκαν, ωστε να έχουν τζακ ποτ. Με τη φυσική πάντως όλα γίνονται. Σκεφτείτε τα τρικ των "μάγων", όπου μέχρι κάποιος να μας δείξει πώς το κάνει, λες δεν μπορεί, είναι μάγος... 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχεις διαρκειας πισω απο το τερμα ρε συ???? εκει το επαθες?....το μοιραιο -μολις αουτ -σουτ κεραυνος που βρηκε οπαδο αντι για δικτυα ηταν πανω σου????? ρησπεκτ...δεν πιστευα οτι θα ξανασηκωθεις!!!!  ...και παλι καλα εισαι!!!!!
μη μου τρίβεσαι όπως τρίβεσαι στους άλλους,
εγώ είπα ότι υπάρχει εντροπία στο σύστημα και οι ψευδοτυχαίοι αριθμοί που παίζει ο βλάκας στο προποτζήδικο είναι πολύ εύκολο να μελετηθούν.(άρα και να προβλεφθούν)
Μιλώ από μαθηματικής άποψης και όχι με βάση τα ελ και τα ιλουμινάτι.

νομίζω ότι μόνος μου τα γράφω, μόνος μου τα διαβάζω ώρες ώρες.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Nα με διορθωσουν οι μαθηματικοι του σαιτ αλλα ακομα και αν παιχτουν 24.000.000 στηλες δεν ειναι βεβαιο οτι θα χουμε νικητη στο 5+1 καθως αυτο προυποθετει να εχουν παιχτει 24.000.000 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ στηλες για να καλυπτουν ολους τους συνδυασμους. Αποδειξη για αυτο το οτι υπαρχουν περισσοτεροι του ενος νικητες στο 5αρι συνηθως αλλα και στις παρακατω κατηγοριες. Απο κει και περα νομιζω οτι οι πιθανοτητες να το πιασεις ειναι παρα πολυ μικρες οποτε μην βριζουμε τον οπαπ. Στο κατω κατω ομως καποιοι τα παιρνουν οποτε στημενο ξεστημενο ριχτε καμια στηλη καθε βδομαδα για ΠΟΤΕ δεν ξερεις...
θα επεκτείνω λίγο το παραπάνω.
θα πάρω τις 24000000 διαφορετικές στήλες ως δεδομένο, γιατί δεν ξέρω καν για πόσους και τι αριθμούς βάζεις στο τζοκερ.

Λοιπον, τι μπορεί να κάνει κάποιος για να έχει περισσότερες πιθανότητες να το κερδίσει.
Καταρχήν θα πρέπει να μην επιλέξει άνθρωπος τους αριθμούς, όπως είπα και πριν και γέλαγαν κάποιοι, ο άνθρωπος είναι ανίκανος να επιλέγει _τυχαίους_ αριθμούς. Οπότε βασίζονται στον ανθρώπινο παράγοντα για να βγάλουν λεφτά.

Όλοι λοιπόν οι βλάκες που συμπληρώνουν τζόκερ βάζουν π.χ. ημερομηνίες, δηλαδή αριθμούς από το 1 έως το 31 για το μήνα και τη μέρα.
Άρα θα πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας οπάπ για να βγάζεις αποτελέσματα με αυτά τα νούμερα.
Το προηγούμενο επεκτείνεται και σε άλλους αριθμούς πέραν του 31, αλλά όλα αυτά ακολουθούν κάποια μελέτη.
Είναι δηλαδή λαμβάνοντας τον ανθρώπινο παράγοντα και έχοντας και ένα pool με δεκαετίες στηλών, μπορείς να προβλέψεις ποιο είναι το βάρος επιλογής κάθε αριθμού.

λίγο μπακαλίστικα, πιάστε τα τευτέρια.
είμαστε στο 2015, 20 και 15... βγήκαν 2 αριθμοί.
βλέπουμε ποιο μήνα και ποια μέρα ήταν οι περισσότερες γεννήσεις, π.χ. 25 σεπτεμβρίου , 25, 09
με κάτι πολύ προφανές συμπληρώνουμε και τα 1 ή 2 νούμερα που λείπουν και
και
και
αριθμός τζόκερ το 3, για το 3ο μνημόνιο.
Εεε κάπως έτσι, με πιο δύσκολα μαθηματικά, κατανομές κυρίως από τα δεδομένα που έχουνε και με τα τρέχοντα γεγονότα(τα οποία εκμεταλλεύονται οι μπουκ του στοιχήματος) πάει ο άλλος και διαλέγει μια στήλη που πιθανόν θα την έχουν διαλέξει κάμποσες άλλες χιλιάδες.

Ε... λοιπόν αυτοί οι αριθμοί θα είναι απίθανο να πέσουνε μαζί.

δεν είναι τυχερό παιχνίδι.
οι αριθμοί που παίζονται είναι ψευδοτυχαίοι, δηλαδή το μυαλό μας βγάζει αριθμούς με βάσει γεγονότα και όχι στην τύχη,
και 2ον η κάθε στήλη, από τις 24000000 που είπε και ο άλλος από πάνω, δεν έχουν την ίδια πιθανότητα να συμβούν.(γιατί άλλες έχουν αριθμούς που παίζουν πολλοί, και άλλες έχουν αριθμούς που παίζουν λίγοι)

σ.σ.: όσο παίζεις την ίδια στήλη, τόσο πιο πολύ καταδικάζεις τον εαυτό σου να πάρει τα παπάρια του.

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
θα επεκτείνω λίγο το παραπάνω.
θα πάρω τις 24000000 διαφορετικές στήλες ως δεδομένο, γιατί δεν ξέρω καν για πόσους και τι αριθμούς βάζεις στο τζοκερ.

Λοιπον, τι μπορεί να κάνει κάποιος για να έχει περισσότερες πιθανότητες να το κερδίσει.
Καταρχήν θα πρέπει να μην επιλέξει άνθρωπος τους αριθμούς, όπως είπα και πριν και γέλαγαν κάποιοι, ο άνθρωπος είναι ανίκανος να επιλέγει _τυχαίους_ αριθμούς. Οπότε βασίζονται στον ανθρώπινο παράγοντα για να βγάλουν λεφτά.

Όλοι λοιπόν οι βλάκες που συμπληρώνουν τζόκερ βάζουν π.χ. ημερομηνίες, δηλαδή αριθμούς από το 1 έως το 31 για το μήνα και τη μέρα.
Άρα θα πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας οπάπ για να βγάζεις αποτελέσματα με αυτά τα νούμερα.
Το προηγούμενο επεκτείνεται και σε άλλους αριθμούς πέραν του 31, αλλά όλα αυτά ακολουθούν κάποια μελέτη.
Είναι δηλαδή λαμβάνοντας τον ανθρώπινο παράγοντα και έχοντας και ένα pool με δεκαετίες στηλών, μπορείς να προβλέψεις ποιο είναι το βάρος επιλογής κάθε αριθμού.

λίγο μπακαλίστικα, πιάστε τα τευτέρια.
είμαστε στο 2015, 20 και 15... βγήκαν 2 αριθμοί.
βλέπουμε ποιο μήνα και ποια μέρα ήταν οι περισσότερες γεννήσεις, π.χ. 25 σεπτεμβρίου , 25, 09
με κάτι πολύ προφανές συμπληρώνουμε και τα 1 ή 2 νούμερα που λείπουν και
και
και
αριθμός τζόκερ το 3, για το 3ο μνημόνιο.
Εεε κάπως έτσι, με πιο δύσκολα μαθηματικά, κατανομές κυρίως από τα δεδομένα που έχουνε και με τα τρέχοντα γεγονότα(τα οποία εκμεταλλεύονται οι μπουκ του στοιχήματος) πάει ο άλλος και διαλέγει μια στήλη που πιθανόν θα την έχουν διαλέξει κάμποσες άλλες χιλιάδες.

Ε... λοιπόν αυτοί οι αριθμοί θα είναι απίθανο να πέσουνε μαζί.

δεν είναι τυχερό παιχνίδι.
οι αριθμοί που παίζονται είναι ψευδοτυχαίοι, δηλαδή το μυαλό μας βγάζει αριθμούς με βάσει γεγονότα και όχι στην τύχη,
και 2ον η κάθε στήλη, από τις 24000000 που είπε και ο άλλος από πάνω, δεν έχουν την ίδια πιθανότητα να συμβούν.(γιατί άλλες έχουν αριθμούς που παίζουν πολλοί, και άλλες έχουν αριθμούς που παίζουν λίγοι)

σ.σ.: όσο παίζεις την ίδια στήλη, τόσο πιο πολύ καταδικάζεις τον εαυτό σου να πάρει τα παπάρια του.

Ακριβως για αυτο ειπα οτι ειναι ακομα πιο δυσκολο να βγει νικητης. Γιατι ορισμενοι αριθμοι παιζονται πιο πολυ ενατι αλλων...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μαλιστα.
Και σε αυτην εδω δηλαδη τη Χωρα, που δεν μενει μυστικό ποτέ τίποτα, εχει κρατηθει κατι τετοιο μυστικο μεταξυ 20-25 ατομων που εμπλεκονται και δεν διαρρεει τιποτα. Και μαλιστα για κατι που αφορά τοσα χρηματα. Καλα, νταξ.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
αντε και ξέρουν ποιοί συνδυασμοί δεν έχουν παιχτεί (που το ξέρουν σίγουρα γιατί οι στήλες που παιχτήκανε αποθηκεύονται σε βάση δεδομένων)…

μπορείς να μας πεις με ποιό τρόπο βάζουν χέρι στην κληρωτίδα που είναι 100% μηχανική και έχει όλους τους αριθμούς μέσα (διότι είναι διαφανής η κληρωτίδα και οι μπάλλες προβάλλονται μία μία πριν μπούνε στην κληρωτίδα) ??

ότι σενάριο και να φανταστείς μέσω φυσικών κανόνων (μαγνητισμό, ηλεκτρισμό, βάρος, χημικές αντιδράσεις) δεν διασφαλίζει ότι από την κληρωτίδα θα βγούνε οι αριθμοί που θέλεις…

ρε παίκτη μου αυτά τα πράγματα δεν γίνονται ούτε στην φαντασία …

οι κληρώσεις είναι 100% αδιάβλητες και το γεγονός ότι παρουσιάζονται συνεχόμενα τζάκ-ποτ οφείλεται στην πολύ μικρή πιθανότητα που έχει η εμφάνιση μιας συγκεκριμένης στήλης (1 στα 24 εκατομύρια) σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι πιθανότητες είναι με επανάθεση δηλαδή σε κάθε κλήρωση τα ποσοστά παραμένουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια και δεν επηρεάζονται από τα αποτελέσματα της προηγούμενςη κλήρωσης…

το ότι κάποιοι αριθμοί βγήκαν σε μία κλήρωση δεν επηρεάζει την επόμενη ούτε σημαίνει κατ’ανάγκην ότι στην επόμενη κλήρωση δεν θα βγούνε οι ίδιοι αριθμοί…

μπορεί να γίνουν 1000 κληρώσεις και σε όλες να βγούνε οι ίδιοι ακριβώς αριθμοί…. οι πιθανότητες είναι μαθηματικά οι ίδιες σε κάθε κλήρωση…

με την ίδια λογική μπορεί στην σειρά να βγούνε νικητές για καμμιά σαρανταριά κληρώσεις στο ίδιο πρακτορείο, περιοχή, νομό κλπ κλπ κλπ…

αντίθετα στο εθνικό λαχείο οι πιθανότητες να κερδίσεις αυξάνονται με την πάροδο των κληρώσεων γιατί σε κάθε κλήρωση εξαφανίζονται από την κληρωτίδα χίλιοι αριθμοί οπότε ο παρονομαστής μειώνεται…

επιτέλους πότε θα πάψουν οι θεωρίες συνωμοσίας σε αυτήν την χώρα…??

τουλάχιστον να είχαν και καλό σενάριο πάει στο διάολο θα μπορούσαμε να κονομήσουμε σαν χώρα πουλώντας τις ιστορίες στο Χόλυγουντ για να γίνουνε σενάρια σε κινηματογραφικές ταινίες… αλλά και σε αυτό άχρηστοι είμαστε
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom