Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 101 24,0%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 55 13,1%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 84 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 116 27,6%
  • Ποτε

Ψήφοι: 65 15,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    421

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
θα ήθελα να αναφερθώ στην εντροπία του συστήματος και κατά πόσο και πως μπορεί κάποιος, ειδικά με στοιχεία δεκαετιών, να γυρίσει το παιχνίδι προς το μέρος του(του οπαπ στην προκειμένη), αλλά ...

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Ρε τύπε ελεος, αφου ΔΕΝ εχεις στοιχεια και ΔΕΝ ξερεις, τοτε απο πού κατεληξες σε συμπερασμα?

Απανωτά τζακ ποτ και αριθμοί όπως τώρα με τους 21, 31, 41 και 42 που δεν πάει ούτε μία στο τρις το χέρι να τους παίξει. Όπως και πολλούς άλλους άλλες φορές. Αυτά τύπε δεν είναι τυχαία.

Ποια στοιχεία ?? Πριν μερικές ημέρες ήταν η επέτειος της δολοφονίας του Κέννεντυ. (22/11/63) Όλη η Αμερική είναι σίγουρη πως ήταν συνωμοσία να τον βγάλουν από την μέση. Κάποια πράγματα δεν θέλει να έχεις στοιχεία για να βγάλεις ένα συμπέρασμα ενώ είναι μόνο για τους αφελείς να πιστεύουν πως ένας τυχάρπαστος μπορούσε να φάει τον πρόεδρο της Αμερικής πυροβολώντας τον μερικές φορές μέσα σε ένα αυτοκίνητο που κινείται.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Απανωτά τζακ ποτ και αριθμοί όπως τώρα με τους 21, 31, 41 και 42 που δεν πάει ούτε μία στο τρις το χέρι να τους παίξει. Όπως και πολλούς άλλους άλλες φορές. Αυτά τύπε δεν είναι τυχαία.

Ποια στοιχεία ?? Πριν μερικές ημέρες ήταν η επέτειος της δολοφονίας του Κέννεντυ. (22/11/63) Όλη η Αμερική είναι σίγουρη πως ήταν συνωμοσία να τον βγάλουν από την μέση. Κάποια πράγματα δεν θέλει να έχεις στοιχεία για να βγάλεις ένα συμπέρασμα ενώ είναι μόνο για τους αφελείς να πιστεύουν πως ένας τυχάρπαστος μπορούσε να φάει τον πρόεδρο της Αμερικής πυροβολώντας τον μερικές φορές μέσα σε ένα αυτοκίνητο που κινείται.

ω θεοί!

τι είναι αυτά που λες ρε άνθρωπε, είναι δυνατόν;

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
γενικα το βασικο επιχειρημα που ακουγεται απο αυτους που το ψεγουν ειναι οτι επειδη το συστημα ειναι μηχανογραφημενο εχουν τη δυνατοτητα να ελεγξουν τι συνδυασμοι εχουν παιχτει κι απο κει και περα να επηρεασουν την κληρωση (το πως μη με ρωτατε, αλλα θεωρω οτι πλεον η τεχνολογια εχει φτασει σε τετοια επιπεδα που δεν νομιζω να κωλυεται σε ενα τετοιου τυπου τεχνασμα)

δεν λεω οτι αυτο ΓΙΝΕΤΑΙ (στην προκειμενη με το τζοκερ), αλλα και ουτε οτι ειναι αδυνατον να γινει (τεχνικα)

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
αντε και ξέρουν ποιοί συνδυασμοί δεν έχουν παιχτεί (που το ξέρουν σίγουρα γιατί οι στήλες που παιχτήκανε αποθηκεύονται σε βάση δεδομένων)…

μπορείς να μας πεις με ποιό τρόπο βάζουν χέρι στην κληρωτίδα που είναι 100% μηχανική και έχει όλους τους αριθμούς μέσα (διότι είναι διαφανής η κληρωτίδα και οι μπάλλες προβάλλονται μία μία πριν μπούνε στην κληρωτίδα) ??

ότι σενάριο και να φανταστείς μέσω φυσικών κανόνων (μαγνητισμό, ηλεκτρισμό, βάρος, χημικές αντιδράσεις) δεν διασφαλίζει ότι από την κληρωτίδα θα βγούνε οι αριθμοί που θέλεις…

ρε παίκτη μου αυτά τα πράγματα δεν γίνονται ούτε στην φαντασία …

οι κληρώσεις είναι 100% αδιάβλητες και το γεγονός ότι παρουσιάζονται συνεχόμενα τζάκ-ποτ οφείλεται στην πολύ μικρή πιθανότητα που έχει η εμφάνιση μιας συγκεκριμένης στήλης (1 στα 24 εκατομύρια) σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι πιθανότητες είναι με επανάθεση δηλαδή σε κάθε κλήρωση τα ποσοστά παραμένουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια και δεν επηρεάζονται από τα αποτελέσματα της προηγούμενςη κλήρωσης…

το ότι κάποιοι αριθμοί βγήκαν σε μία κλήρωση δεν επηρεάζει την επόμενη ούτε σημαίνει κατ’ανάγκην ότι στην επόμενη κλήρωση δεν θα βγούνε οι ίδιοι αριθμοί…

μπορεί να γίνουν 1000 κληρώσεις και σε όλες να βγούνε οι ίδιοι ακριβώς αριθμοί…. οι πιθανότητες είναι μαθηματικά οι ίδιες σε κάθε κλήρωση…

με την ίδια λογική μπορεί στην σειρά να βγούνε νικητές για καμμιά σαρανταριά κληρώσεις στο ίδιο πρακτορείο, περιοχή, νομό κλπ κλπ κλπ…

αντίθετα στο εθνικό λαχείο οι πιθανότητες να κερδίσεις αυξάνονται με την πάροδο των κληρώσεων γιατί σε κάθε κλήρωση εξαφανίζονται από την κληρωτίδα χίλιοι αριθμοί οπότε ο παρονομαστής μειώνεται…

επιτέλους πότε θα πάψουν οι θεωρίες συνωμοσίας σε αυτήν την χώρα…??

τουλάχιστον να είχαν και καλό σενάριο πάει στο διάολο θα μπορούσαμε να κονομήσουμε σαν χώρα πουλώντας τις ιστορίες στο Χόλυγουντ για να γίνουνε σενάρια σε κινηματογραφικές ταινίες… αλλά και σε αυτό άχρηστοι είμαστε

Δεν ξέρω με ποιο τρόπο μπορούν να βγάζουν από την κληρωτίδα τα μπαλάκια με τους αριθμούς που θέλουν. Δεν έχω τεχνικές γνώσεις επ' αυτού για να έχω άποψη. Παλαιότερα που είχα συζητήσει το θέμα με συγγενή μου που και αυτός πίστευε πως το λόττο/τζόκερ ήταν απάτη η άποψη του για τους τα μπαλάκια στην κληρωτίδα ήταν πως από πριν πάγωναν αυτά που ήθελαν, αυτά γίνονταν πιο βαριά με αποτέλεσμα να είναι αυτά που πέφτουν από την κληρωτίδα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν ξέρω με ποιο τρόπο μπορούν να βγάζουν από την κληρωτίδα τα μπαλάκια με τους αριθμούς που θέλουν. Δεν έχω τεχνικές γνώσεις επ' αυτού για να έχω άποψη. Παλαιότερα που είχα συζητήσει το θέμα με συγγενή μου που και αυτός πίστευε πως το λόττο/τζόκερ ήταν απάτη η άποψη του για τους τα μπαλάκια στην κληρωτίδα ήταν πως από πριν πάγωναν αυτά που ήθελαν, αυτά γίνονταν πιο βαριά με αποτέλεσμα να είναι αυτά που πέφτουν από την κληρωτίδα.
Κι εγω γιατι θυμαμαι οτι το πάγωμα προκαλεί μείωση της μαζας και όχι αυξηση της?

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
γενικα το βασικο επιχειρημα που ακουγεται απο αυτους που το ψεγουν ειναι οτι επειδη το συστημα ειναι μηχανογραφημενο εχουν τη δυνατοτητα να ελεγξουν τι συνδυασμοι εχουν παιχτει κι απο κει και περα να επηρεασουν την κληρωση (το πως μη με ρωτατε, αλλα θεωρω οτι πλεον η τεχνολογια εχει φτασει σε τετοια επιπεδα που δεν νομιζω να κωλυεται σε ενα τετοιου τυπου τεχνασμα)

δεν λεω οτι αυτο ΓΙΝΕΤΑΙ (στην προκειμενη με το τζοκερ), αλλα και ουτε οτι ειναι αδυνατον να γινει (τεχνικα)
αυτό ακριβώς είπα και πριν εφόσον είναι γνωστές οι στήλες που παίχτηκαν πριν την κλήρωση... δεν είναι όπως στο στοίχημα π.χ. που δεν είναι γνωστό ένα αποτέλεσμα πριν γίνει το ματς.. εκεί πρέπει να εμπλακούν ομάδες διαιτητές παίκτες κλπ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κάτι ακόμη που μου διέφυγε πριν να σου απαντήσω. Ο Μήτσος θα πάρει τα εκατομμύρια αλλά αυτός που είναι στην επιτροπή και θα είναι σε αυτή σε βάθος χρόνου θα καθαρίσει πιο πολλά από τον Μήτσο. Το ίδιο γίνεται και στο ελληνικό δημόσιο. Μιας που ανέφερες το σκάνδαλο των ελικοπτέρων Agusta στο Βέλγιο π.χ στην Ελλάδα εδώ και 15 χρόνια νοικιάζονται κάθε χρόνο κάποια ελικόπτερα από το εξωτερικό. Δεν τα αγοράζουν γιατί θα πάρουν μία φορά την μίζα τους. Έχουν λόγο να να την παίρνουν κάθε χρόνο. Σε ότι αφορά την 17Ν ο Κουφοντίνας χωρίς να έχει δουλέψει για τα 19 χρόνια που ήταν σε αυτή έπερνε μισθό 400.000-600.000 τον μήνα. Ήταν ο ταμίας της οργάνωσης και είχε καθορίσει μόνος του το ύψος του μισθού του. Επίσης μισθό είχαν και μέλη της οργάνωσης που είχαν αποχωρήσει πριν χρόνια από αυτή, π.χ ο Παύλος Σερίφης λόγω ότι είχε τροχαίο ατύχημα και του άφησε αναπηρία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει αλλά είχε κανονικά το μηνιάτικο του....

ρε παίκτη μου άνοιξε και κανένα βιβλίο να ξεστραβωθείς…

τα ελικόπτερα που λες δεν τα αγοράζουν γιατί πολύ απλά η εταιρεία που τα έχει και τα κατασκευάζει δεν τα πουλάει….

και στην πραγματικότητα δεν τα κατασκευάζει πλέον αλλά σκούπισε όλο το διαθέσιμο απόθεμα τέτοιων ελικοπτέρων (που κατασκευάστηκαν την περίοδο 1962-1970) και τα ανακατασκευάζει…

μόνο η Ιταλία και η Κορέα έχουν κάποια από δαύτα τα οποία τα αγόρασαν από τον αρχικό κατασκευαστή και όχι από τον σημερινό που έχει τα δικαιώματα…

ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ…

αμαν με τις θεωρίες συνωμοσίας…

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Η μάζα και η θερμοκρασία
Τι θα συμβεί αν ζεστάνουμε ένα σώμα; Θα αλλάξει η μάζα του ; Θα αλλάξει ο όγκος του ;
Η εργαστηριακή εμπειρία. Ζυγίζει τη μικρή σιδερένια σφαίρα, στη συνέχει τη θερμαίνει και αφού την πιάσει με λαβίδα ώστε να μην «καεί» , την ξαναζυγίζει.  Παρατηρεί ότι η ζυγαριά δείχνει το ίδιο.
Η σκέψη. Όταν θερμαίνεται η σφαίρα δεν αλλάζει η μάζα της
Ο διδάσκων  ενημερώνει τους μαθητές του ότι όλες οι μετρήσεις που έχουν γίνει δείχνουν αυτό που συνέβη και με το πείραμα. Ότι οποιοδήποτε σώμα και να θερμάνουμε η μάζα του διατηρείται ίδια. Το ίδιο συμβαίνει και όταν ψύχουμε το σώμα.

Η εργαστηριακή εμπειρία. Η μεταλλική σφαίρα περνάει μέσα ένα τον δακτύλιο.
Ο μαθητής την θερμαίνει και δεν χωράει να περάσει  μέσα από τον ίδιο δακτύλιο

Η σκέψη. Όταν μια μεταλλική σφαίρα θερμαίνεται αυξάνεται ο όγκος της.

Ο καθηγητής ενημερώνει τους μαθητές του ότι «όλες οι μετρήσεις που έχουν γίνει – και όχι μόνο αυτή που γίνεται στο εργαστήριο - δείχνουν ότι όταν θερμαίνουμε ένα σώμα αυξάνεται ο όγκος του, ενώ με την ψύξη ελαττώνεται ο όγκος.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
εγω παντως πιστευω οτι ειναι στημενο.Βεβαια δεν μπορω να το αποδειξω και ετσι απλα δεν παιζω....τελος...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εγω παντως πιστευω οτι ειναι στημενο.Βεβαια δεν μπορω να το αποδειξω και ετσι απλα δεν παιζω....τελος...
Και στημενο να ειναι, ποιος αποκλειει να παιξεις την εξαδα που θα κληρωθει καποια στιγμη?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Κι εγω γιατι θυμαμαι οτι το πάγωμα προκαλεί μείωση της μαζας και όχι αυξηση της?
(εντιτ: μιλάμε για όγκο όχι για μάζα, η μάζα αλλάζει μόνο όταν πλησιάζεις την ταχύτητα του φωτός)
εκτός για παράδειγμα από το νερό το οποίο διαστέλεται κάτω από τους 277.16 κέλβιν και πολλά  άλλα που δεν είναι του παρόντος
.
μάστορα το βάρος (πιο σωστά η μάζα αλλά τέλος πάντων)δεν αλλάζει με την αυξομείωση της θερμοκρασίας.
τα κρύα μπαλάκια είναι για να ξέρει τι να πιάσει π.χ. αυτή που κάνει την κλήρωση στο λαχείο.
αν ήθελαν να τα κάνουν πιο ελαφριά θα τα έκαναν κούφια, απλά πράγματα.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
κανενας απλα δεν μπαινω στην διαδικασια γιατι αφου το θεωρω στημενο να παει να γαμηθει

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Δεν χρειαζετε να ειναι στημενο
αν δειτε τις πιθανοτητες που εχεις να πιασεις 5+1 ειναι καπου στο 0,0000000000000001%

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Και στημενο να ειναι, ποιος αποκλειει να παιξεις την εξαδα που θα κληρωθει καποια στιγμη?
σωστο κι αυτο..... αυτη ειναι κ η λογικη που παιζουν πολλοι απ αυτους, που παρολο που το θεωρουν στημενο

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Πιστεύεις ότι τεχνικά δεν γίνεται? δεν νομίζω να πιστεύεις ότι δεν μπορεί ο οπαπ να παρέμβει σε αυτά τα μηχανήματα και σίγουρα τρόποι υπάρχουν..μη με ρωτάς πως, δεν είμαι τεχνικός σε αυτά (πχ μαγνητικά πεδία όχι ίδιο ακριβώς βάρος στα μπαλάκια κλπ), άλλο αν το κάνει

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

εγώ πιστεύω ότι η γη είναι επίπεδη. δεν μπορώ να το αποδείξω αλλά το πιστεύω και έτσι θεωρώ nasa, φεγγάρια, διαστημόπλοια κλπ στημένα.

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1

Δεν ξέρω τι γίνεται στην προκειμένη περίπτωση. Πέρα την μάζα που δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να μικρύνει το μπαλάκι, μήπως έχει να κάνει με το βάρος...  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom