tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Δεν ξέρω με ποιο τρόπο μπορούν να βγάζουν από την κληρωτίδα τα μπαλάκια με τους αριθμούς που θέλουν. Δεν έχω τεχνικές γνώσεις επ' αυτού για να έχω άποψη. Παλαιότερα που είχα συζητήσει το θέμα με συγγενή μου που και αυτός πίστευε πως το λόττο/τζόκερ ήταν απάτη η άποψη του για τους τα μπαλάκια στην κληρωτίδα ήταν πως από πριν πάγωναν αυτά που ήθελαν, αυτά γίνονταν πιο βαριά με αποτέλεσμα να είναι αυτά που πέφτουν από την κληρωτίδα.
εχουν γίνει αμέτρητες προσπάθειες να επηρεαστεί η κλήρωση μέσω μηχανικής κληρωτίδας … προσπαθήσανε με μαγνήτες, με ηλεκτροστατικές βαφές, με χημικά μέσα…
τα αποτελέσματα ήταν αποκαρδιωτικά και η επιτυχία ήταν σε 1 στο εκατομύριο προσπάθειες…
δυστυχώς ή ευτυχώς στην φυσική τα πράγματα φαίνονται…
για παράδειγμα αν θελήσεις να κάνεις την ματσακονιά με πχ αντίθετα μαγνητικά φορτία μπορείς να το πετύχεις αλλά έχεις πρόβλημα ότι θα φαίνεται ότι κάποιες μπάλλες δεν θα πλησιάζουν τις άλλες (αφού είναι αντίθετες μαγνητικά) όταν αυτές περιστρέφονται ή δεν θα μπορούνε να σταθούνε στην σειρά που τις βάζουν πριν τις ρίξουν στην κληρωτίδα…