KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Αν κ έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια κ τα ίδια,θα απαντήσω για χάρη αυτών που θα με καταλάβουν...Ιούνιο και Ιούλιο έκανε 16 συνεχόμενα τζακποτ.Αλλα οι στήλες μόλις έφτασαν τα 10.699.000 και τότε βγήκαν δύο νικητές του 5+1.
Αυτό με τα Χριστούγεννα είναι ένας μύθος ετών.Επίσης τα Χριστούγεννα ο ΟΠΑΠ βάζει περισσότερα λεφτά στο 5+1 για να λειτουργήσει ως κράχτης και να παίξουν περισσότεροι και να βγάλει κέρδος.Ανώνυμη Εταιρεία είναι,όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα.Διότι οι Έλληνες είναι μαλάκες,δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν δεν τους φτάνουν τα 600.000 ευρώ,θέλουν τα εκατομμύρια...
Έχω δουλέψει στον ΟΠΑΠ για μια πενταετία και η εμπειρία μου λέει ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι στημένο (εκτός του στοιχήματος που δεν θεωρείτε τυχερό παιχνίδι) πολυ απλά διότι δεν τους συμφέρει να τα στήσουν...αργά ή γρήγορα η απάτη θα αποκαλύφθεί κ κάποιοι θα μπουν φυλακη ενω ο οργανισμος θα κλεισει εν μια νυτκι κ θα πεσουν τρελλα λεφτα σε αποζημιωσεις...
όσον αφορά το ''μυστήριο'' των συνεχόμενων τζακ ποτ,κατόπιν εντολής του διευθυντή μου τότε που δούλευα είχα κάνει μια μελέτη για τα συνεχόμενα τζακ ποτ κ είχα διαπιστώσει ότι τα περισσότερα τζακ ποτ σημειώνονταν πάντα σε άσχετες περιόδους,απλώς τότε δεν πριμοδοτούνταν τόσο πολύ κ γι'αυτό δεν τραβούσαν τόση προσοχή...
κλείνοντας να πω κάτι που επίσης οι περισσότεροι δεν ξέρετε...ο λόγος που ο οπαπ επιλέγει να πριμοδοτεί τα τζακ ποτ στις γιορτές,είναι επειδή βάση νόμου είναι υποχρεωμένος να ξαναδιαθέσει να απλήρωτα κέρδη (μικροποσά ή κ μεγάλα που δεν εισπράτονται ποτέ) στους παίκτες σε όποια κλήρωση επιθυμεί μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος...κάνοντας το λοιπόν αυτό τραβάει το ενδιαφέρον του κόσμου σε μια περίοδο όπου η αγορά λίγο πολύ κινείται πιο ζεστά λόγω γιορτών...
αυτά...