Νέα

Τζόκερ=ΑΠΑΤΗ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MasterC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιζετε τυχερα παιχνιδια, καζινο, λαχειο, Χρηματιστηριο, Ιπποδρομος κλπ...

• Σε τακτικη βαση

Ψήφοι: 101 24,0%
  • Μερικες φορες

Ψήφοι: 55 13,1%
  • Αραια και που...

Ψήφοι: 84 20,0%
  • Σπανια

Ψήφοι: 116 27,6%
  • Ποτε

Ψήφοι: 65 15,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    421

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ιούνιο και Ιούλιο έκανε 16 συνεχόμενα τζακποτ.Αλλα οι στήλες μόλις έφτασαν τα 10.699.000 και τότε βγήκαν δύο νικητές του 5+1.
Αυτό με τα Χριστούγεννα είναι ένας μύθος ετών.Επίσης τα Χριστούγεννα ο ΟΠΑΠ βάζει περισσότερα λεφτά στο 5+1 για να λειτουργήσει ως κράχτης και να παίξουν περισσότεροι και να βγάλει κέρδος.Ανώνυμη Εταιρεία είναι,όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα.Διότι οι Έλληνες είναι μαλάκες,δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν δεν τους φτάνουν τα 600.000 ευρώ,θέλουν τα εκατομμύρια...
Αν κ έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια κ τα ίδια,θα απαντήσω για χάρη αυτών που θα με καταλάβουν...

Έχω δουλέψει στον ΟΠΑΠ για μια πενταετία και η εμπειρία μου λέει ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι στημένο (εκτός του στοιχήματος που δεν θεωρείτε τυχερό παιχνίδι) πολυ απλά διότι δεν τους συμφέρει να τα στήσουν...αργά ή γρήγορα η απάτη θα αποκαλύφθεί κ κάποιοι θα μπουν φυλακη ενω ο οργανισμος θα κλεισει εν μια νυτκι κ θα πεσουν τρελλα λεφτα σε αποζημιωσεις...

όσον αφορά το ''μυστήριο'' των συνεχόμενων τζακ ποτ,κατόπιν εντολής του διευθυντή μου τότε που δούλευα είχα κάνει μια μελέτη για τα συνεχόμενα τζακ ποτ κ είχα διαπιστώσει ότι τα περισσότερα τζακ ποτ σημειώνονταν πάντα σε άσχετες περιόδους,απλώς τότε δεν πριμοδοτούνταν τόσο πολύ κ γι'αυτό δεν τραβούσαν τόση προσοχή...

κλείνοντας να πω κάτι που επίσης οι περισσότεροι δεν ξέρετε...ο λόγος που ο οπαπ επιλέγει να πριμοδοτεί τα τζακ ποτ στις γιορτές,είναι επειδή βάση νόμου είναι υποχρεωμένος να ξαναδιαθέσει να απλήρωτα κέρδη (μικροποσά ή κ μεγάλα που δεν εισπράτονται ποτέ) στους παίκτες σε όποια κλήρωση επιθυμεί μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος...κάνοντας το λοιπόν αυτό τραβάει το ενδιαφέρον του κόσμου σε μια περίοδο όπου η αγορά λίγο πολύ κινείται πιο ζεστά λόγω γιορτών...

αυτά...

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
καλησπερα ...παροτι δεν εχω διαβασει τι εχει γραφτει απο την αρχη του νηματος .....
το μονο σιγουρο ειναι οτι...παιχνιδι που μπαινει και βγαινει   απο κομπιουτερ...και δεν εχει να κανει με το τροπο παιξιματος του ιδιου ...ειναι απολυτα ελεγχομενο        οχι πως τα αλλα δεν ειναι εξαρτωμενα ...κουβεντα να γινετε
το θεμα δεν ειναι να βρεις την στηλη μεσα σε οσες παιχτουν βασει τον πιθανοτητων ..λιγουλακι δυσκολο κατ'εμε
:shit: ψηλα και αγναντευε     δηλαδη

το θεμα ειναι αφου το κανουν ετσι ..
κατα την γνωμη μου να χρησιμοποιουν τα χρηματα που τζογαρονται ..η εκαστοτε κυβερνηση ..σε τομεις που χρειαζονται αμεσα ...εως οτου καλυψουν παλι το κεφαλαιο  ...αρα τοτε σταματαει το τζακ ποτ

να βγαζουν οχι μονο 1 νικητη αλλα οσο γινετε περισσοτερους ..τουλαχιστον να φτιαχτουν οσο γινετε περισσοτεροι νοματαιοι.. παρα ενας
οταν βεβαια υπαρχουν ποσα σαν αυτο που διεκδικειται την κυριακη

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το να λες οτι το τζοκερ ειναι στημενο ειναι σα να λες οτι πας στο μον παρνες και σε κλεβει το ντιλερ στο μπλακ τζακ.

Ουτε εχει αναγκη το καζινο να σε κλεψει ουτε διακυνδινευει την ομαλοτητα και το ονομα του για να σου φαει εσενα χρηματα ενω ξερει οτι θα συνεχισεις να ερχεσαι να τα ακουμπας.

Ενα ειναι το νοημα σε ολα αυτα...παντα η μανα βγαινει κερδισμενη σε βαθος χρονου. Με το τζοκερ δεν αγοραζεις τιποτα περισσοτερο απο καποιες ωρες ελπιδας.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.601
Πόντοι
606
Αν κ έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια κ τα ίδια,θα απαντήσω για χάρη αυτών που θα με καταλάβουν...

Έχω δουλέψει στον ΟΠΑΠ για μια πενταετία και η εμπειρία μου λέει ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι στημένο (εκτός του στοιχήματος που δεν θεωρείτε τυχερό παιχνίδι) πολυ απλά διότι δεν τους συμφέρει να τα στήσουν...αργά ή γρήγορα η απάτη θα αποκαλύφθεί κ κάποιοι θα μπουν φυλακη ενω ο οργανισμος θα κλεισει εν μια νυτκι κ θα πεσουν τρελλα λεφτα σε αποζημιωσεις...

όσον αφορά το ''μυστήριο'' των συνεχόμενων τζακ ποτ,κατόπιν εντολής του διευθυντή μου τότε που δούλευα είχα κάνει μια μελέτη για τα συνεχόμενα τζακ ποτ κ είχα διαπιστώσει ότι τα περισσότερα τζακ ποτ σημειώνονταν πάντα σε άσχετες περιόδους,απλώς τότε δεν πριμοδοτούνταν τόσο πολύ κ γι'αυτό δεν τραβούσαν τόση προσοχή...

κλείνοντας να πω κάτι που επίσης οι περισσότεροι δεν ξέρετε...ο λόγος που ο οπαπ επιλέγει να πριμοδοτεί τα τζακ ποτ στις γιορτές,είναι επειδή βάση νόμου είναι υποχρεωμένος να ξαναδιαθέσει να απλήρωτα κέρδη (μικροποσά ή κ μεγάλα που δεν εισπράτονται ποτέ) στους παίκτες σε όποια κλήρωση επιθυμεί μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος...κάνοντας το λοιπόν αυτό τραβάει το ενδιαφέρον του κόσμου σε μια περίοδο όπου η αγορά λίγο πολύ κινείται πιο ζεστά λόγω γιορτών...

αυτά...
Καλησπερα :)  θα ηθελα να σε ρωτησω κατι και αν ξερεις βεβαια και θελεις με λες. Ο θωμαιδης ο δημοσιογραφος σε μια εκμπομπη του ειχε βγαλει καποιον που επαιζε 1με 2 εκατομμυρια ευρω στο στοιχημα εναν χοντρο καραφλα :) Αυτο ειναι αληθεια? Γιατι το λεω.. γιατι ξερω τωρα καποιους παιχτες του στοιχηματος που θελουν να παιξουν 300 ευρω τριαδα και ο προποτζης περνει τηλεφωνο στο ΟΠΑΠ Για να παρει εγκριση :) Εν κατακλειδι μπορει να παιξει καποιος στον ΟΠΑΠ 1 Εκατομμυριο ευρω 3αδα η 2αδα η Μονο αποδεκτο στο Στοιχημα? αυτα :)  

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
34
Πόντοι
246
στημενο ειναι ρε φιλε,και καλα τυχαινει καθε πρωτοχρονια και γαμιεται στα τζακ ποτ,αντε γειααααα,βλεποθνε ποιοι αρι8μοι εχουν παιχτει και κληρωνονται τετοιοι αριθμοι ωστε να μην πιανει κανεισ 5+1,αντε γεια σου λεωωωωωωωωω :jerking:
Φιλε μου,Σωστος... μιλαμε, για μεγαλη απατη.. παιζουν με τον πονο μας..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

αυτά...

Λέω κάτι διαφορετικό;Είπα ότι είναι στημένο;Το αντίθετο λέω.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Καλησπερα :)  θα ηθελα να σε ρωτησω κατι και αν ξερεις βεβαια και θελεις με λες. Ο θωμαιδης ο δημοσιογραφος σε μια εκμπομπη του ειχε βγαλει καποιον που επαιζε 1με 2 εκατομμυρια ευρω στο στοιχημα εναν χοντρο καραφλα :) Αυτο ειναι αληθεια? Γιατι το λεω.. γιατι ξερω τωρα καποιους παιχτες του στοιχηματος που θελουν να παιξουν 300 ευρω τριαδα και ο προποτζης περνει τηλεφωνο στο ΟΠΑΠ Για να παρει εγκριση :) Εν κατακλειδι μπορει να παιξει καποιος στον ΟΠΑΠ 1 Εκατομμυριο ευρω 3αδα η 2αδα η Μονο αποδεκτο στο Στοιχημα? αυτα :)  
Καλήσπέρα κ απο μενα...

Κατόπιν συνεννόησης μπορείς να παίξεις ότι θέλεις,αναλόγως το παιχνίδι κ αναλόγως το ποσό είναι στο χέρι του οπαπ να το δεχτεί ή να το απορρίψει...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.601
Πόντοι
606
Καλήσπέρα κ απο μενα...

Κατόπιν συνεννόησης μπορείς να παίξεις ότι θέλεις,αναλόγως το παιχνίδι κ αναλόγως το ποσό είναι στο χέρι του οπαπ να το δεχτεί ή να το απορρίψει...
τυ μαι φρεντ :hi:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ειμαι αμφιταλαντευόμενος...Από τη μία δεν μπορώ να πιστέψω ότι το μηχανημα δεν ξερει ποιοι αριθμοί εχουν παιχτεί ΠΡΙΝ την κλήρωση και από την άλλη εχω πιασει 5αρι στο ΛΟΤΤΟ με 6 ξερα νούμερα..Και δυο 6αρια στο ΤΖΟΚΕΡ με 58αρι,τα οποία μου τα "γυρισε" σε 5αρια!!! :headbang: :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ειμαι αμφιταλαντευόμενος...Από τη μία δεν μπορώ να πιστέψω ότι το μηχανημα δεν ξερει ποιοι αριθμοί εχουν παιχτεί ΠΡΙΝ την κλήρωση και από την άλλη εχω πιασει 5αρι στο ΛΟΤΤΟ με 6 ξερα νούμερα..Και δυο 6αρια στο ΤΖΟΚΕΡ με 58αρι,τα οποία μου τα "γυρισε" σε 5αρια!!! :headbang: :headbang:

τι ειναι το 58αρι

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129
την κυριακη είμαι ετοιμος να κερδισω, εκανα νηστεια και προσευχηθηκα

Unidentified X

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
22
Πόντοι
1
Και εγώ το ιδιο κάνω κάθε κυριακή και πεμπτη  :2funny:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Πάλι τζακ ποτ.13.000.000 ευρώ την Πέμπτη!!!

1,4,8,12,42 + 16  τα νούμερα.19.000.000 στήλες.Λίγες.Στην προηγούμενη ήταν 15.000.000 στήλες

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Πάλι τζακ ποτ.13.000.000 ευρώ την Πέμπτη!!!

1,4,8,12,42 + 16  τα νούμερα.19.000.000 στήλες.Λίγες.Στην προηγούμενη ήταν 15.000.000 στήλες
.

ε μεχρι την πρωτοχρονια θα παει 50 μυρια(τα οποια θα εισπραξουν 3-4 φαντομαδες Φουφουτοι)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
εχω  μια διαισθηση οτι θα έχουμε πάλι τζακ ποτ και ενόψη εορτών...δεν ξερω εχω ενα προαισθημα  :2funny:

Κοσμοσυρροή στα πρακτορεία για τα 13 εκατ. ευρώ του Τζόκερ

Αναζητείται νικητής -Στην τελευταία κλήρωση το Τζόκερ δεν ανέδειξε νικητή και έτσι στην αποψινή κλήρωση, οι Έλληνες θα περιμένουν την κλήρωση των... ονείρων τους
Στους ρυθμούς του Τζόκερ ζουν όλοι οι Έλληνες εν όψει της αποψινής κλήρωσης, καθώς η πρώτη κατηγορία θα μοιράσει στους νικητές -ή στον ένα υπερτυχερό- το αστρονομικό ποσό των 13 εκατ. ευρώ.

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMTIvMTAvdHpva2VzLmpwZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]

Μετά τα 15 συνεχόμενα τζακ-ποτ, στα πρακτορεία αναμένεται και σήμερα κοσμοσυρροή, καθώς χιλιάδες είναι αυτοί που θα σπεύσουν την τελευταία στιγμή να κάνουν τη δική τους απόπειρα για να... πιάσουν την καλή με το τυχερό δελτίο.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, το Τζόκερ δεν ανέδειξε νικητή και έτσι στην αποψινή κλήρωση, οι Έλληνες θα περιμένουν την κλήρωση των... ονείρων τους.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν 1, 4, 8, 12, 42 και Τζόκερ το 16, ωστόσο δεν τους είχε παίξει κανείς. Έτσι, οι ελπίδες μεταφέρονται  σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι από την κλήρωση της Κυριακής υπήρξαν 14 τυχεροί που κατάφεραν να βρουν τους πέντε αριθμούς και να κερδίσουν από 60.536 ευρώ.[/i][/b]

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Καλά κέρδη σε όσους δοκιμάσουν τη τύχη τους

Stories