Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Τζακ -ποτ ξανα...παμε για 15.500.000
ετσι θα παει μεχρι Χριστουγεννα,θα φτασει πανω απο το 20ρικο :S15.500.000 ευρώ θα κληρώσει το τζόκερ την Κυριακή, καθώς ούτε στην κλήρωση της Πέμπτης βρέθηκε νικητής.
Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 11,13,18,24,30 τζόκερ 9
Στο ΠΡΟΤΟ οι τυχεροί αριθμοί είναι: 5930132
Read more:
Ηδη ο αριθμός στηλών ειναι πολυ υψηλός.Μόλις 1εκ στήλες περισσότερες από την Κυριακή παίχτηκαν...Ο κόσμος δε συγκινήθηκε.Δε φτάνουν τα 13εκ ευρώ...
ο μεγας, η μέγα, το μέγαμεγα απατη!!!!!!!!!!!!!!!
Πας καλα ρε? Δηλαδη εσυ αν τα κερδισεις θα βγεις στην τηλεοραση? Εισαι σοβαρος?παιδια πιστευω για να συγκινηθει ο κοσμος να παει να παιξει 1 πρεπει να δει καποιον καποιους τυχερους. Απο την στιγμη που ο ΟΠΑΠ δεν τους βγαζει ο κοσμος αμφιβαλει για το αν το τζοκερ ειναι απατη η οχι. Στην Αμερικη βγαινουν φορα παρτιδα ακομα και 1 εκατομμυριο ευρω να πιασει καποιος αυτο φυσικα γινεται για διαφιμιστικους λογους και να πεισθει ο κοσμος Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν βγαινει καποιος τυχερος στον ΟΠΑΠ Η για να το πω καλυτερα γιατι ο ΟΠΑΠ Δεν δεσμευει τον κοσμο να βγει οταν κερδιζει καποια μεγαλα ποσα Και στην αμερικη εχει εγκληματικοτητα που ο αστυνομικος σε σκοτωνει και ας κρατας στο χερι γλειφιτζουρι
θυμίζω για να μην ξεχνιώμαστε...εχω μια διαισθηση οτι θα έχουμε πάλι τζακ ποτ και ενόψη εορτών...δεν ξερω εχω ενα προαισθημα
φιλε αν βγεις τηλεοραση,δεν νομιζω να προλαβεις να γυρισεις και σπιτι σου μετα...Πας καλα ρε? Δηλαδη εσυ αν τα κερδισεις θα βγεις στην τηλεοραση? Εισαι σοβαρος?
φιλε αν βγεις τηλεοραση,δεν νομιζω να προλαβεις να γυρισεις και σπιτι σου μετα...
φυσικα γιατι στην αμερικη που βγαινουν δεν ειναι ανθρωποιΠας καλα ρε? Δηλαδη εσυ αν τα κερδισεις θα βγεις στην τηλεοραση? Εισαι σοβαρος?
Σοβαρεψου. Χεστηκαμε για την Αμερικη. Αν βγεις στην τηλεοραση σε εχουν απαγαγει σε μιαμιση μερα το αργοτερο. Εκτος αν αποφασισεις να κυκλοφορεις με μπραβους.φυσικα γιατι στην αμερικη που βγαινουν δεν ειναι ανθρωποι
Κι εγω το ιδιο. Αν ψηφιζοταν νομος να ειναι υποχρεωτικά επώνυμα τα δελτια στον ΟΠΑΠ δεν θα ξαναεπαιζα κανενα παιχνιδι του. Μην τρελαθουμε κιολας.Η Αμερική είναι αχανής χώρα.Εδώ είμαστε ένα χωριό.Εγώ αν έβαζαν τέτοιο όρο δε θα έπαιζα ξανά...Και στην τελική ανάλυση αν σου βγάλουν έναν που να λέγεται π.χ Παναγιώτης Παπαδόπουλος,τον ξέρεις;Και αν είναι στημένο που λέτε τι τους εμποδίζει να βάλουν έναν να πει ότι είναι νικητής;
το πολυ πολυ να βγει τηλεοραση ο νικητης και υστερα επιτοπου να εχει κλεισει πτηση αεροπλανο για αλλη χωρα μονιμα και υπο την συνοδεια περιπολικου-ων μεχρι το αεροδρομιοΠοιο σπιτι? μεσα στο ασανσερ στο κτιριο του ΟΠΑΠ θα σε μπαγλαρωσουν.