Επίσκεψη σήμερα στις 18:00 το απόγευμα,πληρώνω 12€ φοραω βραχιολάκι παίρνω απόδειξη.Μέσα δεν έπαιζε τίποτα.Φεύγω και ξαναρχομαι στις 20:00.Βάζω το αυτοκίνητο σε πάρκινγκ,πληρώνω 5€ γιατί μετά πρεζακια τριγύρω δεν γίνεται να το αφήσεις εκτός πάρκινγκ και μπαινω ξανά στο σινεμά.Ήταν ένας κύριος μεγάλος σε ηλικία,του δείχνω το βραχιολάκι και μου λέει θέλω και την απόδειξη,την δείχνω και μου λέει πρέπει να ξανά πληρώσεις,δεν ισχυει αφού έφυγες και ξανά ηρθες.Εννοείτε πως έφυγα κατευθείαν.Ντροπή τους
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.165
- Πόντοι
- 7.885
Ρε τυπε αφού παίζει και το ολοήμερο εισητηριο. Εφόσον έχεις σκοπό να μπαινοβγαίνεις αυτό πρέπει να παίρνεις.Επίσκεψη σήμερα στις 18:00 το απόγευμα,πληρώνω 12€ φοραω βραχιολάκι παίρνω απόδειξη.Μέσα δεν έπαιζε τίποτα.Φεύγω και ξαναρχομαι στις 20:00.Βάζω το αυτοκίνητο σε πάρκινγκ,πληρώνω 5€ γιατί μετά πρεζακια τριγύρω δεν γίνεται να το αφήσεις εκτός πάρκινγκ και μπαινω ξανά στο σινεμά.Ήταν ένας κύριος μεγάλος σε ηλικία,του δείχνω το βραχιολάκι και μου λέει θέλω και την απόδειξη,την δείχνω και μου λέει πρέπει να ξανά πληρώσεις,δεν ισχυει αφού έφυγες και ξανά ηρθες.Εννοείτε πως έφυγα κατευθείαν.Ντροπή τους
level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 490
- Πόντοι
- 21
Ναι λογικά θα έπρεπε στις επιχειρήσεις να υπάρχει η λογική μπαίνω βλέπω και εάν παίζει κάτι καλό για τα δικά μου γούστα, μόνο τότε θα πληρώσω το κατάστημα το πάρκινγκ κοκ. Είναι απαράδεκτο να πληρώνεις προκαταβολικά.
Φυσικά δεν ξέχασε ο προλαλήσας να αναφέρει ότι ο ταμίας του ζήτησε να δει το εισιτήριο που είχε πληρώσει. Γιατί υπάρχει και η επιλογή του ολοήμερου στα 15 ευρώ που δίνει την δυνατότητα να μπεις και να βγεις όσες φορές θέλεις και που ισχύει εδώ και 1.5 χρόνο περίπου εάν θυμάμαι καλά. Και φυσικά ο πελάτης, μπορεί να πει ψέματα (που δεν λέει ποτέ) ότι δεν ενημερώθηκε από τον ταμία. Και άμα του απαντήσεις ότι υπάρχει ο τιμοκατάλογος μπροστά στο ταμείο θα σου πει και πάλι ότι δεν τον είδε. Και εάν του πεις ότι στην ιστοσελίδα της συγκεκριμένης επιχείρησης αναφέρονται ευκρινώς οι τιμές των εισιτηρίων και πάλι θα σου πει ότι δεν είχε δεδομένα για να το δει.
Άσχετο γιατί (ο πούστης) ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
Όταν όμως θέλει να αμαυρώσει μια επιχείρηση γιατί είπαμε ο πελάτης έχει δίκιο πάντα, θα βρει και δεδομένα, και χρόνο, για να εξαπολύσει την κακία του. Και φυσικά θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγε ο προλαλήσας, εάν έγραψε την ίδια κριτική και για το συγκεκριμένο πάρκινγκ που ξαναπλήρωσε τα 5 ευρώ ή στις 18.00 που πήγε το άφησε απ έξω? και εάν το άφησε εκτός πάρκινγκ δεν φοβήθηκε τα πρεζάκια?
Τι σου είναι ο άνθρωπος τελικά…..
Φυσικά δεν ξέχασε ο προλαλήσας να αναφέρει ότι ο ταμίας του ζήτησε να δει το εισιτήριο που είχε πληρώσει. Γιατί υπάρχει και η επιλογή του ολοήμερου στα 15 ευρώ που δίνει την δυνατότητα να μπεις και να βγεις όσες φορές θέλεις και που ισχύει εδώ και 1.5 χρόνο περίπου εάν θυμάμαι καλά. Και φυσικά ο πελάτης, μπορεί να πει ψέματα (που δεν λέει ποτέ) ότι δεν ενημερώθηκε από τον ταμία. Και άμα του απαντήσεις ότι υπάρχει ο τιμοκατάλογος μπροστά στο ταμείο θα σου πει και πάλι ότι δεν τον είδε. Και εάν του πεις ότι στην ιστοσελίδα της συγκεκριμένης επιχείρησης αναφέρονται ευκρινώς οι τιμές των εισιτηρίων και πάλι θα σου πει ότι δεν είχε δεδομένα για να το δει.
Άσχετο γιατί (ο πούστης) ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
Όταν όμως θέλει να αμαυρώσει μια επιχείρηση γιατί είπαμε ο πελάτης έχει δίκιο πάντα, θα βρει και δεδομένα, και χρόνο, για να εξαπολύσει την κακία του. Και φυσικά θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγε ο προλαλήσας, εάν έγραψε την ίδια κριτική και για το συγκεκριμένο πάρκινγκ που ξαναπλήρωσε τα 5 ευρώ ή στις 18.00 που πήγε το άφησε απ έξω? και εάν το άφησε εκτός πάρκινγκ δεν φοβήθηκε τα πρεζάκια?
Τι σου είναι ο άνθρωπος τελικά…..
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Τραβέλια και crossakia μαζεύει??
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 67
- Like
- 13.003
- Πόντοι
- 4.926
Μαζεύει κάποια crossdresser, όχι όμως συνέχεια. Τραβέλια θα δεις πολύ σπάνια. Η συντριπτική πλειοψηφία των θαμώνων είναι gay.Τραβέλια και crossakia μαζεύει??
Janjan13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Προχθές είχε και κροσςΤραβέλια και crossakia μαζεύει??
Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.158
- Πόντοι
- 206
Προχθές είχε και κροσς
Τι κρος φιλε ; Το Honda XR, ηρθε;
Sagkaflias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, είναι ανοιχτό σήμερα;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.165
- Πόντοι
- 7.885
Τράβα τυπε να μας ενημερώσεις.Καλησπέρα, είναι ανοιχτό σήμερα;
Sagkaflias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Ανοιχτό είναι έχει λιγο κόσμο.Τράβα τυπε να μας ενημερώσεις.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.165
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε μετά τις 24:00 θα τιγκαρει, μόλις βγούμε τα ζόμπι και οι καλικάντζαροι.Ανοιχτό είναι έχει λιγο κόσμο.
Sagkaflias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Έχω πετύχει και στης 17:00, είναι θέμα τύχης... Αλλά.ναι σύμφωνο μετά της 24;00 έρχονταιΤυπε μετά τις 24:00 θα τιγκαρει, μόλις βγούμε τα ζόμπι και οι καλικάντζαροι.
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
το θέμα είναι ποιο έρχονται? Τα ζευγάρια και τα τραβελια με τα κρος η τιποτα ψωλαραιοι καγκούρηδες ?? Αν μπαινει κανενα καυλοράπανο μας νοιάζει !! Να ρωτησω και κατι ρε μυστες μου στα dungeon παιζει τιποτα? πολυ νεκρα βλεπω..Έχω πετύχει και στης 17:00, είναι θέμα τύχης... Αλλά.ναι σύμφωνο μετά της 24;00 έρχονται
giannispapa88
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 123
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!
Σήμερα θα έχει καθόλου κόσμο λόγο της ημέρας απόγευμα;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.165
- Πόντοι
- 7.885
Απόγευμα όχι τυπε, μετά τα μεσάνυχτα ναι.Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!
giannispapa88
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 123
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Απόγευμα όχι τυπε, μετά τα μεσάνυχτα ναι.
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 439
- Πόντοι
- 21
Θα είναι κανείς μετά τις 20:00 στο σινεμά να φέρω τη
Εγω λεω να περασω μια βολτα.Θα είναι κανείς μετά τις 20:00 στο σινεμά να φέρω τη γυναίκα μου;
level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 490
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα, είναι ανοιχτό σήμερα;
Τράβα τυπε να μας ενημερώσεις.
Ανοιχτό είναι έχει λιγο κόσμο.
Δεν πας να δεις και το σουβλατζίκο πιο κάτω εάν είναι ανοικτό να μας πεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις