μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.244
- Πόντοι
- 2.646
RIP lila.
Θέλει, λέει, να μου αποδείξει πόσο καλές πίπες κάνει, γιατί θίχτηκε η υπόληψή του ως πούστης, από την απαξιωτική ανάρτηση μου... :S
παει το λιλα...
καλησπερα νασο,δεκαταλαβα τιεγινε με Λιλα?ξαναηρθε?
καλησπερα νασο,δεκαταλαβα τιεγινε με Λιλα?ξαναηρθε?καλα ρε νιαμου,δεν μιλατε τοσην ωρα; :S :S :S
εχασα και ραντεβου θανατου :S :S :S
Καλοπερασες;
τυπε μηπως περιμενει ακομη;να παμε; :S :S :S
Τυχερος ησουν τυπε...θα σου ρουφαγε μεχρι και το μεδουλι ο Πιπαλεκος ετσι και εσκαγες μυτη. :S :S :S
τυπε μηπως περιμενει ακομη;να παμε; :S :S :SΤυχερος ησουν τυπε...θα σου ρουφαγε μεχρι και το μεδουλι ο Πιπαλεκος ετσι και εσκαγες μυτη. :S :S :S
τυποι όχι μόνο στον πιπαλεκο.Μας περιμένει και το καλό το παιδί Βάρκιζα.Ο Λιλα κάτι μπινελίκια έγραφε για τον Αντισθένης το απόγευμα και μας αποχαιρέτησε.
τυποι όχι μόνο στον πιπαλεκο.Μας περιμένει και το καλό το παιδί Βάρκιζα.Ο Λιλα κάτι μπινελίκια έγραφε για τον Αντισθένης το απόγευμα και μας αποχαιρέτησε.τυπε μηπως περιμενει ακομη;να παμε; :S :S :S
τυπε και μένα,αλλά μου μιλάει γλυκα .Ασε μου εχει σπασει τα αρχιδια η Τιτικα στα pm ρε τυπε...τρελη αποτυχια το πιποπαρτυ στη Βαρκιζα.Μονο αυτος πηγε και αρχισε να πιπωνει κατι κοπροσκυλα... :S :S :S
Ασε μου εχει σπασει τα αρχιδια η Τιτικα στα pm ρε τυπε...τρελη αποτυχια το πιποπαρτυ στη Βαρκιζα.Μονο αυτος πηγε και αρχισε να πιπωνει κατι κοπροσκυλα... :S :S :S
Και σενα;;; Πως απολυμαινεται το ινμποξ;