μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.965
- Πόντοι
- 2.646
RIP lila.

Θέλει, λέει, να μου αποδείξει πόσο καλές πίπες κάνει, γιατί θίχτηκε η υπόληψή του ως πούστης, από την απαξιωτική ανάρτηση μου... :S
καλησπερα νασο,δεκαταλαβα τιεγινε με Λιλα?ξαναηρθε?
καλησπερα νασο,δεκαταλαβα τιεγινε με Λιλα?ξαναηρθε?καλα ρε νιαμου,δεν μιλατε τοσην ωρα; :S :S :S
εχασα και ραντεβου θανατου:S :S :S
τυπε μηπως περιμενει ακομη;να παμε; :S :S :S
Τυχερος ησουν τυπε...θα σου ρουφαγε μεχρι και το μεδουλι ο Πιπαλεκος ετσι και εσκαγες μυτη. :S :S :S
τυπε μηπως περιμενει ακομη;να παμε; :S :S :SΤυχερος ησουν τυπε...θα σου ρουφαγε μεχρι και το μεδουλι ο Πιπαλεκος ετσι και εσκαγες μυτη. :S :S :S
τυποι όχι μόνο στον πιπαλεκο.Μας περιμένει και το καλό το παιδί Βάρκιζα.Ο Λιλα κάτι μπινελίκια έγραφε για τον Αντισθένης το απόγευμα και μας αποχαιρέτησε.![]()
![]()
τυποι όχι μόνο στον πιπαλεκο.Μας περιμένει και το καλό το παιδί Βάρκιζα.Ο Λιλα κάτι μπινελίκια έγραφε για τον Αντισθένης το απόγευμα και μας αποχαιρέτησε.τυπε μηπως περιμενει ακομη;να παμε; :S :S :S
τυπε και μένα,αλλά μου μιλάει γλυκα .Ασε μου εχει σπασει τα αρχιδια η Τιτικα στα pm ρε τυπε...τρελη αποτυχια το πιποπαρτυ στη Βαρκιζα.Μονο αυτος πηγε και αρχισε να πιπωνει κατι κοπροσκυλα... :S :S :S
Ασε μου εχει σπασει τα αρχιδια η Τιτικα στα pm ρε τυπε...τρελη αποτυχια το πιποπαρτυ στη Βαρκιζα.Μονο αυτος πηγε και αρχισε να πιπωνει κατι κοπροσκυλα... :S :S :S
Και σενα;;; Πως απολυμαινεται το ινμποξ;