Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
Ο Βαρκιζοπίπιζας μου έστειλε π.μ. :S
Ετοιμάσου για την πρώτη σου φορά με άντρα τύπε.
:S :S :S
Ωωωωωωωωωω αγρίεψε ο πιπαλέκος και θα βάλει μαύρο καλσόν. :S :S :S :S
τυπε ο λιλας εχει φαει κοκκινο και πρασινο το κιτρινο του λειπει για να τον κανουμε φαναρι στο δρομο
SOS βοήθεια Άγιέ μου, μου έστειλε και μένα.
Βοήθεια να καθαρίσω το ινμποξ μου με μπεταντιν και καθαρό οινόπνευμα.
Που προβοσκιδοβόσκει αυτός ο Τσιμημής, τώρα που τον έχουμε ανάγκη;;; :S
PARTY πιπας σε βαρκιζα(παρκιν) κ bonus περιοχη καβουρι (παρκιν)παραλια αυριο πεμπτη κ παρασκευη :-)
οσοι πιστοι προσελθετε .....!
θα τηρηθει σειρα προτερεωτητας
μηνυματα εδω πμ η skype
σας περιμενω
Ετοιμάσου για την πρώτη σου φορά με άντρα τύπε.
Θέλει, λέει, να μου αποδείξει πόσο καλές πίπες κάνει, γιατί θίχτηκε η υπόληψή του ως πούστης, από την απαξιωτική ανάρτηση μου... :S
Θέλει, λέει, να μου αποδείξει πόσο καλές πίπες κάνει, γιατί θίχτηκε η υπόληψή του ως πούστης, από την απαξιωτική ανάρτηση μου... :S
Τυποι μου εστειλε και μενα pm η ανθρωπινη ρουφηχτρα απο Βαρκιζα σε εξαλλη κατασταση που ειπα οτι οι πουστηδες δεν εχουν υποληψη.... :S :S :S
Μου έστειλε και εμένα ήδη 2 ΠΜ η αγάμητη πούστρα με την αιματοβαμμένη κωλοτρυπίδα τύποι.
Σήμερα μάθαμε και κάτι τύπε. Ότι έχουν υπόληψη και οι πούστηδες.
Τυποι μου εστειλε και μενα pm η ανθρωπινη ρουφηχτρα απο Βαρκιζα σε εξαλλη κατασταση που ειπα οτι οι πουστηδες δεν εχουν υποληψη.... :S :S :S
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ FB ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΛΙΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ
Τύποι ο τέντυ που είναι?
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnban.gif[/img[/URL]] [color=red][/color]
[/quote]
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: