Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 12.242
- Πόντοι
- 3.936
Όχι ποτέ !
Προς Θεού
Με μία φορά δηλαδή που τσιμπούκωσε τραβέλι αμέσως να τον πούμε μπούστη τον άνθρωπο![]()
Όχι ποτέ !
Προς Θεού
Με μία φορά δηλαδή που τσιμπούκωσε τραβέλι αμέσως να τον πούμε μπούστη τον άνθρωπο![]()
Μάλλον ρεύτηκε ο νηματοθέτηςΣτην ατμόσφαιρα του νήματος αιωρείται ελαφριά εσάνς πουτσίλας![]()
εκατσες και διαβασες τι λεει;Τι διαβάζω ρε.. γαμώ την τρέλα μου..
Του άρεσε που η κοπέλα του, φίλησε τα χείλη του , με χύσια του φίλου του.εκατσες και διαβασες τι λεει;![]()
Μα αλήθειαΠολύ πρόλογος τύπε για να μας πείς οτι σου αρέσει να σε χύνουν στο στόμα.
Γελάω γιατί ΜΠΟΡΩΚαλο θα ηταν να μην γελάς .. γιατι παιζουν αποκαλυψεις στο σαιτ .. πολλα νικ εχουν εκτεθεί ... ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ![]()
Γελάω γιατί ΜΠΟΡΩ![]()
Καλα μην παιρνεις και πολυ αερα και κανεις δηλωσεις
και βγει εδω σε κανα νημα κανα πμ σου η καμιά φωτο σου
με τιποτα ζαρτιέρες να τρως ρυζογκοφρετες και τσιμπησει και κανα λαικ![]()
Γιατί ρε χλιμίτζουρα έχεις κατοχυρώσει την πατέντα;θα παρακαλούσα οι ρυζογκοφρέτες να μην εμπλέκονται σε τέτοιου είδους αναφορές![]()
Μπορεί κανείς να γράψει σε καναδυό αράδες τι γράφει ο ποιητής;Χαιρετώ την παρέα. Είμαι 27 και ήθελα να γράψω μερικα πράγματα για μια σχέση που ειχα με ενα ιδιεταιρο κορίτσι που τα είχα στο τελευταίο έτος της σχολής στην Πάτρα. Ήταν ενα κορίτσι φαινομενικά νορμάλ και πολύ όμορφο αλλα σε σχέση με τις 3-4 προηγούμενες σχέσεις μου και γενικότερα μπορεί κανείς να βγάλει το συμπέρασμα οτι είχε μια παραπάνω ανωμαλία και καθόλου ηθικούς φραγμούς και ταμπού. Η εμφάνισή της ήταν σοβαρή και δεν έδειχνε αυτά που έκανε και τα βίτσια της. Απο την αρχή φαινότανε αυτό και δεν μπορούσα να την πάρω στα σοβαρά αλλα πέρναγα τέλεια μαζί της ωσπου μπορώ να πω οτι κόλλησα για μεγάλο διάστημα. Επίσης ήταν σημαντικό οτι ήταν μόλις 21-22 και ενω αυτά τα ειχε μέσα της δεν τα ειχε κάνει με κανέναν και πρώτη φορά τα έκανε μαζί μου.
Μπορώ να πω αρκετές ιστορίες αλλα ήθελα να πω την πιο περίεργη εκει που μεράσαμε τα όρια και οι δυο. Απο την αρχη βλέπαμε σιγά σιγα οτι δεν είχαμε ταμπου οπως για παράδειγμα έχουν τα πιο πολλά κορίτσια που εχω γνωρίσει και έτσι ηταν εύκολο να ζητήσει ο ενας απ τον αλλο σιγά σιγά διάφορα πράγματα. Μετά απο λίγο καιρό της ζήτησα ενα βράδυ να περάσουμε καλά εγώ αυτή και ενας φίλος μου. Εκέινη ήταν ξετρελαμένη και κάπως αγχωμένη για αυτο αλλα μου είπε οτι ήξερε οτι κάποια μέρα θα το έκανε. Εγω περισσότερο ήθελα να την δω να του παίρνει πίπα, είχα κόλλημα με τις πίπες και ήθελα να δω στο στόμα της το πουλί κάποιου άλλου. Αυτό περίμενα για πω οτι τα είχα με την απόλυτη πουτάνα. Ήρθε η μέρα που είμασταν σε ενα πάρτυ και πήγαμε τουαλέτα και πήρα τον φίλο μου τηλέφωνο να έρθει. Ήδη τον είχα βγάλει έξω και εκείνη είχε βγάλει τα βυζιά της μέχρι που μπήκε ο φίλος μου και ρώτησε σε ποια τουλέτα είμαστε. Ανοίξαμε την πόρτα και μπήκε μέσα. Ξεκίνησε γλύφοντάς της λίγο το βυζι και πέταξε τον πούτσο του έξω και αυτός. Η μικρή έπεσε στα γόνατα και ξεκίνησε να μας παίρνει πίπα. Χαλαρά στην αρχη και ύστερα της έσπρωξα το κεφάλι απο πίσω πάνω στον πούτσο του φίλου μου. Μετά απο αυτό ο φίλος μου την έπιασε απο τα μαλλιά και άρχισε να της πηδάει το στόμα και να μπαίνει βαθυά για να χύσει. Ήταν απίστευτο αυτό που έβλεπα και η καύλα μου ήταν στο τέρμα. Κράτησε 1-2 λεπτά αυτο και στο τέλος τραβήχτηκε και την έχυσε στο στόμα και στα χειλάκια. Πήραμε 2 ανάσες και του είπα θα τα πούμε έξω σε λίγο. Η μικρή σηκώθηκε και με φίλησε αν και περίμενα οτι δεν θα το κάνει. Εκέινη με ειχε έβαλε στο τρυπάκι αυτό γιατί όποτε μου έπαιρνε μια πίπα ήθελε φιλί μετά. Βέβαια το να την έχει χύσει αλλος είναι τελείως διαφορετικό. Ήταν απίστευτη εμπειρία. Απ την μια ήταν ξεφτίλα αλλα απο την άλλη μου άρεσε πολύ να φασώνω το κοριτσάκι μου με τα χύσια του άλλου στο στόμα της. Είναι το πιο εξτριμ πράγμα που έχω κάνει (με κοπελα) αν και δεν το μετανίωνω. Ήθελα να την γαμήσω αλλα κυριολεκτικά δεν πρόλαβα και ενω φασωνόμασταν απλά έχυσα. Για οσους με πούν πούστη κτλ απλα λεω οτι το ενδιαφέρον μου για ανδρες ειναι μηδενικό. Το αναφέρω γιατί το άκουσα απο κάποιους που το συζήτησα.
Την επόμενη μέρα που κάτσαμε να μιλήσουμε γι αυτο με την κοπέλα μπήκε αμέσως στο πετσί του ρολου και ήρθε και έκατσε πάνω μου, και ενώ με φίλαγε με ρώτησε "σου άρεσε που σε φίλησα με τα χύσια του μωρό μου ?" και "σου αρεσε η πουτσίλα στο στομα μου απ τον φιλο σου ?" και διαφορα τετοια. Πάλι η καύλα είχε βαρέσει κόκκινα και πάλι έχυσα με παρόμοιο τρόπο.
Θα ανοιχτεί νήμα για τις ρυζογκοφρέτες ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙΓιατί ρε χλιμίτζουρα έχεις κατοχυρώσει την πατέντα;
Θα άνοιγα ένα νήμα για τις ρυζογκοφρέτες και τους οπαδούς τους, αλλά αυτό το σουβέρ με χρώμα είναι ανάξιο λόγου.
Θες να το ξανά ζήσεις με χυσια αλλου;;;Χαιρετώ την παρέα. Είμαι 27 και ήθελα να γράψω μερικα πράγματα για μια σχέση που ειχα με ενα ιδιεταιρο κορίτσι που τα είχα στο τελευταίο έτος της σχολής στην Πάτρα. Ήταν ενα κορίτσι φαινομενικά νορμάλ και πολύ όμορφο αλλα σε σχέση με τις 3-4 προηγούμενες σχέσεις μου και γενικότερα μπορεί κανείς να βγάλει το συμπέρασμα οτι είχε μια παραπάνω ανωμαλία και καθόλου ηθικούς φραγμούς και ταμπού. Η εμφάνισή της ήταν σοβαρή και δεν έδειχνε αυτά που έκανε και τα βίτσια της. Απο την αρχή φαινότανε αυτό και δεν μπορούσα να την πάρω στα σοβαρά αλλα πέρναγα τέλεια μαζί της ωσπου μπορώ να πω οτι κόλλησα για μεγάλο διάστημα. Επίσης ήταν σημαντικό οτι ήταν μόλις 21-22 και ενω αυτά τα ειχε μέσα της δεν τα ειχε κάνει με κανέναν και πρώτη φορά τα έκανε μαζί μου.
Μπορώ να πω αρκετές ιστορίες αλλα ήθελα να πω την πιο περίεργη εκει που μεράσαμε τα όρια και οι δυο. Απο την αρχη βλέπαμε σιγά σιγα οτι δεν είχαμε ταμπου οπως για παράδειγμα έχουν τα πιο πολλά κορίτσια που εχω γνωρίσει και έτσι ηταν εύκολο να ζητήσει ο ενας απ τον αλλο σιγά σιγά διάφορα πράγματα. Μετά απο λίγο καιρό της ζήτησα ενα βράδυ να περάσουμε καλά εγώ αυτή και ενας φίλος μου. Εκέινη ήταν ξετρελαμένη και κάπως αγχωμένη για αυτο αλλα μου είπε οτι ήξερε οτι κάποια μέρα θα το έκανε. Εγω περισσότερο ήθελα να την δω να του παίρνει πίπα, είχα κόλλημα με τις πίπες και ήθελα να δω στο στόμα της το πουλί κάποιου άλλου. Αυτό περίμενα για πω οτι τα είχα με την απόλυτη πουτάνα. Ήρθε η μέρα που είμασταν σε ενα πάρτυ και πήγαμε τουαλέτα και πήρα τον φίλο μου τηλέφωνο να έρθει. Ήδη τον είχα βγάλει έξω και εκείνη είχε βγάλει τα βυζιά της μέχρι που μπήκε ο φίλος μου και ρώτησε σε ποια τουλέτα είμαστε. Ανοίξαμε την πόρτα και μπήκε μέσα. Ξεκίνησε γλύφοντάς της λίγο το βυζι και πέταξε τον πούτσο του έξω και αυτός. Η μικρή έπεσε στα γόνατα και ξεκίνησε να μας παίρνει πίπα. Χαλαρά στην αρχη και ύστερα της έσπρωξα το κεφάλι απο πίσω πάνω στον πούτσο του φίλου μου. Μετά απο αυτό ο φίλος μου την έπιασε απο τα μαλλιά και άρχισε να της πηδάει το στόμα και να μπαίνει βαθυά για να χύσει. Ήταν απίστευτο αυτό που έβλεπα και η καύλα μου ήταν στο τέρμα. Κράτησε 1-2 λεπτά αυτο και στο τέλος τραβήχτηκε και την έχυσε στο στόμα και στα χειλάκια. Πήραμε 2 ανάσες και του είπα θα τα πούμε έξω σε λίγο. Η μικρή σηκώθηκε και με φίλησε αν και περίμενα οτι δεν θα το κάνει. Εκέινη με ειχε έβαλε στο τρυπάκι αυτό γιατί όποτε μου έπαιρνε μια πίπα ήθελε φιλί μετά. Βέβαια το να την έχει χύσει αλλος είναι τελείως διαφορετικό. Ήταν απίστευτη εμπειρία. Απ την μια ήταν ξεφτίλα αλλα απο την άλλη μου άρεσε πολύ να φασώνω το κοριτσάκι μου με τα χύσια του άλλου στο στόμα της. Είναι το πιο εξτριμ πράγμα που έχω κάνει (με κοπελα) αν και δεν το μετανίωνω. Ήθελα να την γαμήσω αλλα κυριολεκτικά δεν πρόλαβα και ενω φασωνόμασταν απλά έχυσα. Για οσους με πούν πούστη κτλ απλα λεω οτι το ενδιαφέρον μου για ανδρες ειναι μηδενικό. Το αναφέρω γιατί το άκουσα απο κάποιους που το συζήτησα.
Την επόμενη μέρα που κάτσαμε να μιλήσουμε γι αυτο με την κοπέλα μπήκε αμέσως στο πετσί του ρολου και ήρθε και έκατσε πάνω μου, και ενώ με φίλαγε με ρώτησε "σου άρεσε που σε φίλησα με τα χύσια του μωρό μου ?" και "σου αρεσε η πουτσίλα στο στομα μου απ τον φιλο σου ?" και διαφορα τετοια. Πάλι η καύλα είχε βαρέσει κόκκινα και πάλι έχυσα με παρόμοιο τρόπο.