level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 492
- Πόντοι
- 21
Θα είναι κανείς μετά τις 20:00 στο σινεμά να φέρω τη γυναίκα μου;
Εάν πραγματικά ήθελες να πας δεν θα έκανες ανακοίνωση.
Θα είναι κανείς μετά τις 20:00 στο σινεμά να φέρω τη γυναίκα μου;
Τυπε έχουμε πει, μετά τις 24:00 μαζευόμαστε σε αυτό το τσονταδικο.Εγκατάλειψη δυστυχώς....σε χθεσινή επίσκεψη εγώ και ο κούκος...
Εδώ είμαστε και σας περιμένουμε αλλά εσείς που είστε ;;Θα είναι κανείς μετά τις 20:00 στο σινεμά να φέρω τη γυναίκα μου;
Τυπε μόνο εδώ, στο στέκι μας. Το τσονταδικο που δεν μας πρόδωσε ποτέ.Χρόνια πολλά και χαρούμενο το 2023
σε όσους είναι έτοιμοι για ανωμαλίες και βίτσια.
Για που είστε σήμερα;
Υπήρχε τακτικός πελάτης, ο οποίος τσίμπησε με το δόλωμα του παπατζή;Εδώ είμαστε και σας περιμένουμε αλλά εσείς που είστε ;;
Τυπε για βάφτισμα του πυρός θα πας οποία νύχτα θες μετά τις 24:00. Μόνο τότε είναι καλά.Προς τους εμπειρους συναγωνιστες καταρχην καλη χρονια
Και η ερωτηση ειναι αν ειναι καλη μερα η σημερινη να παω να παρω το βαφτισμα του πυρος απο το εν λογο μαγαζι η να το αφησω για καμια αλλη μερα;
Οκ θα ακολουθησω τη συμβουλη σου γιατι να σου πω την αληθεια εχω παει δυο φορες κατα τις 22.00 εχω κατσει καμια ωρα σχεδον απεναντι μεσα στο αυτοκινητο για να δω αν μπαινοβγαινει κοσμος και δεν ειδα ουτε ενα ατομο πλην δυο ατομων που ειναι μονιμα εκει εξωΤυπε για βάφτισμα του πυρός θα πας οποία νύχτα θες μετά τις 24:00. Μόνο τότε είναι καλά.
Τυπε αυτό που βγάζεις ραντάρ από το αμάξι απέναντι μου θύμισε κάτι καθυστερημένους που στήνονταν με τις ώρες μπας και μπει θυληκο μέσα για να μπουκαρουν. Τουλάχιστον εσύ έφυγες μετά από μια ώρα.Οκ θα ακολουθησω τη συμβουλη σου γιατι να σου πω την αληθεια εχω παει δυο φορες κατα τις 22.00 εχω κατσει καμια ωρα σχεδον απεναντι μεσα στο αυτοκινητο για να δω αν μπαινοβγαινει κοσμος και δεν ειδα ουτε ενα ατομο πλην δυο ατομων που ειναι μονιμα εκει εξω
Φιλε μου Δεν ξερω αν σου θυμισα καθυστερημενο αλλα για πρωτη φορα που ηθελα να μπω καπου τουλαχιστον δεν ηθελα να ειμαι μονος μου στο μαγαζι ωστε να μην απαγοητευτω και το διαγραψω.Γενικα κοιτουσα αν μπαινει κοσμος και οχι αν θα δω γυναικαΤυπε αυτό που βγάζεις ραντάρ από το αμάξι απέναντι μου θύμισε κάτι καθυστερημένους που στήνονταν με τις ώρες μπας και μπει θυληκο μέσα για να μπουκαρουν. Τουλάχιστον εσύ έφυγες μετά από μια ώρα.
Πάντωσ να ξερεις κ εγω την πρωτη φορα που πηγα μονο πουστηδες με μουσια ειχε...τράβηξα μια μαλακία στο τελος , μιας και περνω παντα 12 αρι εισητηριο και ειχα ησυχια πανω απο το dungeon και ολα καλα ! Την δευτερη φορά γάμησα την τυπισα ενος τύπου μεσα την καμπινα και την τριτη πηρα ενα crossaki πιπα κωλο...αυτα.. καλη χρονια και καλη συνέχεια !!Φιλε μου Δεν ξερω αν σου θυμισα καθυστερημενο αλλα για πρωτη φορα που ηθελα να μπω καπου τουλαχιστον δεν ηθελα να ειμαι μονος μου στο μαγαζι ωστε να μην απαγοητευτω και το διαγραψω.Γενικα κοιτουσα αν μπαινει κοσμος και οχι αν θα δω γυναικα
Μην βγαζεις γρηγορα συμπερασματα για τον καθενα οχι οτι παρεξηγουμε απλα για να μπορουμε να κανουμε νορμαλ διαλογο
Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου και απλα πληροφοριακα να πω οτι αν θελουμε να κανουμε ενα μαγαζι να ανεβει επιπεδο και οι πελατες να περνανε καλα και οι ιδιοκτητες να βγαζουν κερδος πρεπει πρωτα απο ολα να μπορουμε να το διαφημησουμε μεσα απο τις συζητησεις μας και την ανταλαγη αποψεων ολων των εμπλεκομενων.Το να κρινουμε ατομα ειναι το μονο ευκολο σε ενα ανονυμο φορουμ και το μονο που καταφερνουμε ειναι απλα το μαγαζι να επιστρεφει στο παρελθον και οχι εκει που υποτιθετε οτι θελουν οι ιδιοκτητες να το φθασουν δηλαδη στο μελλον (ολο αυτο δεν εχει σχεση με εσενα τωρα απλα ηθελα να το αναφερω γιατι γενικα εκατσα και διαβασα οσο μπορουσα το φορουμ)Πάντωσ να ξερεις κ εγω την πρωτη φορα που πηγα μονο πουστηδες με μουσια ειχε...τράβηξα μια μαλακία στο τελος , μιας και περνω παντα 12 αρι εισητηριο και ειχα ησυχια πανω απο το dungeon και ολα καλα ! Την δευτερη φορά γάμησα την τυπισα ενος τύπου μεσα την καμπινα και την τριτη πηρα ενα crossaki πιπα κωλο...αυτα.. καλη χρονια και καλη συνέχεια !!
Έχεις δει κανέναν να πηγαίνει στο μέλλον με πούστηδες και ζόμπια;;; Μάλλον για βαθύ παρελθόν Αλάσκα/Κοσμοπολίτ/Ομόνοια το βλέπω εγώ. Αλλιώς jεκίνησε και αλλού κατέληξε το Adult.Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου και απλα πληροφοριακα να πω οτι αν θελουμε να κανουμε ενα μαγαζι να ανεβει επιπεδο και οι πελατες να περνανε καλα και οι ιδιοκτητες να βγαζουν κερδος πρεπει πρωτα απο ολα να μπορουμε να το διαφημησουμε μεσα απο τις συζητησεις μας και την ανταλαγη αποψεων ολων των εμπλεκομενων.Το να κρινουμε ατομα ειναι το μονο ευκολο σε ενα ανονυμο φορουμ και το μονο που καταφερνουμε ειναι απλα το μαγαζι να επιστρεφει στο παρελθον και οχι εκει που υποτιθετε οτι θελουν οι ιδιοκτητες να το φθασουν δηλαδη στο μελλον (ολο αυτο δεν εχει σχεση με εσενα τωρα απλα ηθελα να το αναφερω γιατι γενικα εκατσα και διαβασα οσο μπορουσα το φορουμ)
Οκ θα ακολουθησω τη συμβουλη σου γιατι να σου πω την αληθεια εχω παει δυο φορες κατα τις 22.00 εχω κατσει καμια ωρα σχεδον απεναντι μεσα στο αυτοκινητο για να δω αν μπαινοβγαινει κοσμος και δεν ειδα ουτε ενα ατομο πλην δυο ατομων που ειναι μονιμα εκει εξω
Φιλε μου Δεν ξερω αν σου θυμισα καθυστερημενο αλλα για πρωτη φορα που ηθελα να μπω καπου τουλαχιστον δεν ηθελα να ειμαι μονος μου στο μαγαζι ωστε να μην απαγοητευτω και το διαγραψω.Γενικα κοιτουσα αν μπαινει κοσμος και οχι αν θα δω γυναικα
Μην βγαζεις γρηγορα συμπερασματα για τον καθενα οχι οτι παρεξηγουμε απλα για να μπορουμε να κανουμε νορμαλ διαλογο
Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου και απλα πληροφοριακα να πω οτι αν θελουμε να κανουμε ενα μαγαζι να ανεβει επιπεδο και οι πελατες να περνανε καλα και οι ιδιοκτητες να βγαζουν κερδος πρεπει πρωτα απο ολα να μπορουμε να το διαφημησουμε μεσα απο τις συζητησεις μας και την ανταλαγη αποψεων ολων των εμπλεκομενων.Το να κρινουμε ατομα ειναι το μονο ευκολο σε ενα ανονυμο φορουμ και το μονο που καταφερνουμε ειναι απλα το μαγαζι να επιστρεφει στο παρελθον και οχι εκει που υποτιθετε οτι θελουν οι ιδιοκτητες να το φθασουν δηλαδη στο μελλον (ολο αυτο δεν εχει σχεση με εσενα τωρα απλα ηθελα να το αναφερω γιατι γενικα εκατσα και διαβασα οσο μπορουσα το φορουμ)
Πραγματικα θα μπορουσα να σου απαντησω με πολυ ωραιο τροπο αλλα μαλλον το μονο που θα κανω ειναι να χασω τον χρονο μου.Ευχαριστω παντως που εκανες φιλοτιμη προσπαθεια να διαβασεις αυτα που εγραψα και ας μην καταλαβες λεξη......Σιγά σιγά μας λες την αλήθεια.
Ποιο είναι το ζητούμενο σου τα ζευγάρια ή άντρες?
Εάν το συγκεκριμένο μαγαζί και οι ομοειδείς επιχειρήσεις είχαν πελάτες σαν και εσένα που να κάθονται απ έξω και να κόβουν κίνηση θα πήγαιναν κατά διαόλου. Πάντως σαν γενική εντύπωση πήγες και στήθηκες δυο φορές απ έξω..... ρωτάς εδώ μέσα για το εάν πρέπει να πας...... από την άλλη θέλεις να ανοίξεις διάλογο για να κάνεις διαφήμιση........ αφήνεις και υπαινιγμό ότι ξέρεις που θέλουν να το φτάσουν οι ιδιοκτήτες..... και διάβασες όσο μπορούσες και το φόρουμ????? Μήπως σε λένε φατσέα και άνοιξες νέο προφίλ?
ρε φίλε δεν θα ήταν καλύτερα να έδινες ένα δεκάρικο να μπεις μέσα να δεις το γίνεται … ήμαρτον δηλαδή … στημένος απέναντι να παίρνεις μάτι… πόσο μαλάκας κι εσύ και όσοι ρωτάνε συνεχώς λεπτομέρειες πως είναι ο χώρος κλπ… πηγαίντε να δείτε για μια φορά ρε καρμίρηδες … 10 ευρώ θα δώσετε , όχι 100…Οκ θα ακολουθησω τη συμβουλη σου γιατι να σου πω την αληθεια εχω παει δυο φορες κατα τις 22.00 εχω κατσει καμια ωρα σχεδον απεναντι μεσα στο αυτοκινητο για να δω αν μπαινοβγαινει κοσμος και δεν ειδα ουτε ενα ατομο πλην δυο ατομων που ειναι μονιμα εκει εξω
Μπορει να εχεις και δικιο φιλε μου και να ειμαι μαλακας.Το αποδεχομαι και θα ζησω με αυτο.Απλα πες μου να ξερω σε αυτην την συζητηση εδω τι ακριβως περιμενεις να ειπωθει;Αν δεν κανουμε εστω και μαλακισμενες ερωτησεις (κατα την γνωμη σου παντα);ρε φίλε δεν θα ήταν καλύτερα να έδινες ένα δεκάρικο να μπεις μέσα να δεις το γίνεται … ήμαρτον δηλαδή … στημένος απέναντι να παίρνεις μάτι… πόσο μαλάκας κι εσύ και όσοι ρωτάνε συνεχώς λεπτομέρειες πως είναι ο χώρος κλπ… πηγαίντε να δείτε για μια φορά ρε καρμίρηδες … 10 ευρώ θα δώσετε , όχι 100…
ρε φίλε δεν θα ήταν καλύτερα να έδινες ένα δεκάρικο να μπεις μέσα να δεις το γίνεται … ήμαρτον δηλαδή … στημένος απέναντι να παίρνεις μάτι… πόσο μαλάκας κι εσύ και όσοι ρωτάνε συνεχώς λεπτομέρειες πως είναι ο χώρος κλπ… πηγαίντε να δείτε για μια φορά ρε καρμίρηδες … 10 ευρώ θα δώσετε , όχι 100…