Το κορυφαίο δε???
έγραψε λίγο παραπάνω ένας, περιγραφή από μια ωραία νύχτα στο σινεμά, γνωστός ''ειδήμων'' σε θέματα παρτούζας, swingers, σκηνικών, κλπ, κλπ, κλπ, και τον οποίο όσες φορές τον έχω πετύχει, δεν τον έχω δει να κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε να τον βγάλει να τον παίξει. Μόνο χαιδεύεται.
Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως δύο εκδοχές υπάρχουν από την εμπειρία μου και νομίζω ότι συμφωνείτε και οι υπόλοιποι, ή δεν του σηκώνεται, ή τον έχει πολύ μικρό, και ο οποίος όταν εμφανίζεται και δει σκηνικό, χώνεται σαν να ήταν στην έρημο περιπλανώμενος, και διψασμένος, και που ξαφνικά ξεπροβάλλει μια λίμνη μπροστά του, και αντί να πιεί νερό, πιάνει την κουβέντα σχολιάζοντας πάνω απο τα κεφάλια των υπολοίπων, σαν την κοινή κουτσομπόλα της γειτονιάς, χασκογελάει σαν τον μαλάκα, ενίοτε βάζει και χέρι στους υπόλοιπους τάχα μου ''αφήστε το ζευγάρι να παίξει'', ή το πιο τρελό δίνει οδηγίες ακόμα και στο ίδιο το ζευγάρι!!! Άκουσον, άκουσον, λες και κάποιος τον έχρισε χωροφύλακα της φάσης.
Μιλάμε για νούμερο ολκής.......
Στο τέλος της φάσης, αυτοσυστήνεται σε όλους τους παρευρισκόμενους ''συνωμοτικά'', επιδιώκει την ανταλλαγή τηλεφώνων τόσο από το ίδιο το ζευγάρι, ώστε να το ενημερώσουν όταν θα αποφασίσουν ξανά να βρεθούν στο σινεμά, όσο και από τους υπόλοιπους με την λογική της ενημέρωσης του ενός προς τους άλλους.