Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

sperfect

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
233
Πόντοι
1
Πως θα γίνει να βρούμε το νιγηριανό να μας ρίξει κανέναν ;

bigos

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
24
Πόντοι
0
Σήμερα Δευτέρα θα είναι κανένα αγοριτσακι κατά τίς 13:30 με 14:00 το μεσημέρι;

bigos

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
24
Πόντοι
0
Αγοριτσακι για σήμερα κατά 3 το μεσημέρι;

Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Like
21
Πόντοι
0
To ΣΚ θα τα πουμε στο σινεμα? Κανα ζευγαρι?
266613689_657610862085951_3460500213851504054_n.jpg

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
13.003
Πόντοι
4.926
To ΣΚ θα τα πουμε στο σινεμα? Κανα ζευγαρι?
Τύπε, δεν είσαι σε gay chat room, για να ποστάρεις την ψωλή σου. Ούτε υπάρχει περίπτωση, να δει την φωτογραφία σου κάποια γυναίκα και να ψαρώσει. Εάν θέλεις εμπειρίες, πρέπει να επισκεφτείς το σινεμά.

asos 15

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Ειναι κανεις τωρα μεσα;Μπορει να ενημερωσει κανεις αν εχει ζευγαρια;

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Μερικοί είσαστε για γέλια.... και για ποιο λόγο θα έπρεπε να ενημερώσουμε δηλαδή? για να δημιουργηθεί όχλος και να χαλάσει η φάση? Εσύ δηλαδή θα ενημέρωνες εάν ήσουν κάπου και εξελισσόταν κάτι συναρπαστικό να πλακώσει ο κάθε μπίχλας και να γίνει καφενείο?

Kraken

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2019
Like
611
Πόντοι
80
edit.Αυτά με τις ενημερώσεις χαλάσανε την φάση, ας επωφεληθεί όποιοε είναι τυχερός την συγκεκριμένη στιγμή

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
13.003
Πόντοι
4.926
Ειναι κανεις τωρα μεσα;Μπορει να ενημερωσει κανεις αν εχει ζευγαρια;
Να πληρώσουμε εμείς 12€ και εάν υπάρχει κάποιο ζευγάρι να σε ενημερώσουμε; Κάτι άλλο, θέλεις; Στο σινεμά πάμε για την καλτίλα και εάν προκύψει κάτι καλό, τότε συμμετέχουμε. Δεν πάμε με αυτοσκοπό το γαμήσι. Σταματήστε κάποιοι να είστε φυγόπονοι. Σηκωθείτε από τον καναπέ σας, βγείτε έξω στην πιάτσα και μαζέψτε εμπειρίες.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Το κορυφαίο δε???
έγραψε λίγο παραπάνω ένας, περιγραφή από μια ωραία νύχτα στο σινεμά, γνωστός ''ειδήμων'' σε θέματα παρτούζας, swingers, σκηνικών, κλπ, κλπ, κλπ, και τον οποίο όσες φορές τον έχω πετύχει, δεν τον έχω δει να κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε να τον βγάλει να τον παίξει. Μόνο χαιδεύεται.
Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως δύο εκδοχές υπάρχουν από την εμπειρία μου και νομίζω ότι συμφωνείτε και οι υπόλοιποι, ή δεν του σηκώνεται, ή τον έχει πολύ μικρό, και ο οποίος όταν εμφανίζεται και δει σκηνικό, χώνεται σαν να ήταν στην έρημο περιπλανώμενος, και διψασμένος, και που ξαφνικά ξεπροβάλλει μια λίμνη μπροστά του, και αντί να πιεί νερό, πιάνει την κουβέντα σχολιάζοντας πάνω απο τα κεφάλια των υπολοίπων, σαν την κοινή κουτσομπόλα της γειτονιάς, χασκογελάει σαν τον μαλάκα, ενίοτε βάζει και χέρι στους υπόλοιπους τάχα μου ''αφήστε το ζευγάρι να παίξει'', ή το πιο τρελό δίνει οδηγίες ακόμα και στο ίδιο το ζευγάρι!!! Άκουσον, άκουσον, λες και κάποιος τον έχρισε χωροφύλακα της φάσης.
Μιλάμε για νούμερο ολκής.......
Στο τέλος της φάσης, αυτοσυστήνεται σε όλους τους παρευρισκόμενους ''συνωμοτικά'', επιδιώκει την ανταλλαγή τηλεφώνων τόσο από το ίδιο το ζευγάρι, ώστε να το ενημερώσουν όταν θα αποφασίσουν ξανά να βρεθούν στο σινεμά, όσο και από τους υπόλοιπους με την λογική της ενημέρωσης του ενός προς τους άλλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom