Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Trhunter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
231
Πόντοι
1
Είχα πάει πριν δύο εβδομάδες περίπου. Κατά τις 5 το απόγευμα Πέμπτη ήταν. Είχε λίγη κίνηση δ ν ανέβηκα πανω γτ μπήκα κυρίως για αναγνώριση του χώρου. Τελικά μπήκα σε μια καμπίνα και άφησα ανοιχτή την πόρτα και κατέβασα το παντελόνι και καλά ότι βλέπω τσόντα. Δίπλα ένα μεγάλος δεν έδινε σημασία. Κοιτάγε κλέφτρα που κ που δεν έκανε όμως κίνηση. Ήρθε ένα παλικάρι με κοιτάει και του κάνω νόημα να περάσει. Τον αρχίζω στην πίπα ήταν καθαρός όλος ξυρισμένος. Αυτός μου τον επαιζε. Κάποια φάση ενώ τον πιπωνα σηκώθηκε και έφυγε. Όλα οκ λέω θα περασει ο επόμενος. Ήρθε ένα παλικάρι και αρχίζει να με γλύφει χωρίς να βγαλει τα ρούχα του. Οκ απλά θέλει να πάρει πίπα. Αφού με έγκυρες κ είχα ανοιχτή την πόρτα περνούσαν διάφοροι κ έπαιρναν μάτι κάνεις δεν μπήκε όμως. Οπότε έχυσα στο στόμα του και μετά τα έφτυσε ζητωντα.μου συγνώμη. Θα ξαναπάω σίγουρα μήπως παίξει και σεξ

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
536
Πόντοι
81
το προβλημα του χωρου δεν ειναι οι Λουστροι

Αλλα το περιβαλλον εξωτερικα του μαγαζιου ...

φοβασαι ακομα και να διασχισεις τον δρομο
για παρκιν ? ουτε καν ....
μονο στο παρκιν διπλα και αυτο με χρεωση ...

πλεον τα πρεζακια εχουν εξαπλωθει παντου ...
μιλαμε για εξαθλιωμενους ανθρωπους στα ορια της υγειονομικης βομβας
ανθρωπους που τους μαντρωσαν εκει .... ωστε να φαινεται το δεντρο (απο το καρπενησι) ομορφο στους νοικοκυραιους
ειναι ντροπη για την κοινωνια αυτα που συμβαινει στα στενα γυρω απο την καρολου ...

Αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του μαγαζιου ...
αν το μαγαζι ηταν στην κηφισια ... θα γινοταν χαμος καθε μερα!

Τα παράπονα σου στον Δήμαρχο.
Είμαι σίγουρος όμως ότι εάν τώρα έριχνα σύρμα ότι είναι ζευγάρι μέσα ή ότι ως ζευγάρι θα πάω αύριο θα έτρεχες και θα αψηφούσες τα πρεζάκια και την χρέωση .... στο πάρκιν.
Το θέμα δεν είναι τι γίνετε απ' έξω αλλά τι κατάσταση επικρατεί μέσα, και μέσα όλα είναι οκ.
Τα πρεζάκια έχουν φθάσει μέχρι και την Κηφισιά και την Γλυφάδα και ειδικά στο κέντρο πάντα υπήρχαν εδώ και δεκαετίες. Είναι θέμα Πολιτικής βούλησης

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.740
Πόντοι
7.885
Υπάρχουν τρεις κατηγορίες προβληματικών πελατών σε όλους τους αντίστοιχους χώρους:

α) οι τελειωμένες ''αδερφές'' ανεξαρτήτου ηλικίας, που λειτουργούν σαν σκούπες, χάνοντας κάθε έννοια αξιοπρέπειας και μέτρου, τόσο στους φυσικούς χώρους (σινεμά, καμπίνες, σάουνες κ.ο.κ), όσο και στους εικονικούς (site, forum, κ.ο.κ) σαν να μην υπάρχει αύριο. Σαν να είναι η τελευταία μέρα που θα μπορούσαν να κάνουν σεξ. Λυπηρό και εξευτελιστικό.

β) οι υποτιθέμενοι αρχι-straight, αρχι-γαμιάδες, που τάχα μου ενοχλούνται από την παρουσία των προαναφερθέντων, κατά τα άλλα όμως κινούνται στο χώρο με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο απέναντι στους υπόλοιπους πελάτες, αλλά και στο όποιο ζευγάρι. Χρησιμοποιούν την μαλακισμένη δικαιολογία, ότι είναι οι φυσιολογικοί της υπόθεσης (λόγω ότι δηλώνουν straight).
Ποιος σας είπε ρε μάγκες ότι ο πολιτισμός ενός ανθρώπου κρίνετε απο την σεξουαλική του ταυτότητα???
Και αφού στα τσοντάδικα πάνε μόνο πούστηδες εσείς τι δουλειά έχετε εκεί μέσα???
ΟΥΓΚ με όλη τη σημασία της λέξεως. Μηδέν αξιοπρέπεια επίσης.

γ) τα αυτοαποκαλούμενα ''ζόμπι'' που έχασαν τον δρόμο προς το νεκροταφείο, που είναι και ο φυσικός τους χώρος άλλωστε, και μπαίνουν όπου δούνε φως αναμμένο (μιας και είναι βυθισμένα στο υπαρξιακό τους σκοτάδι) επίσης διαταράσσοντας την ηρεμία των υπολοίπων, βγάζοντας αθρόες κραυγές που τις καταλαβαίνουν μόνο οι όμοιοι τους.
Τυπε δεν μας είπες εσύ σε ποια από τις 3 κατηγορίες ανήκεις??

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
452
Πόντοι
21
Τα παράπονα σου στον Δήμαρχο.
Είμαι σίγουρος όμως ότι εάν τώρα έριχνα σύρμα ότι είναι ζευγάρι μέσα ή ότι ως ζευγάρι θα πάω αύριο θα έτρεχες και θα αψηφούσες τα πρεζάκια και την χρέωση .... στο πάρκιν.
Το θέμα δεν είναι τι γίνετε απ' έξω αλλά τι κατάσταση επικρατεί μέσα, και μέσα όλα είναι οκ.
Τα πρεζάκια έχουν φθάσει μέχρι και την Κηφισιά και την Γλυφάδα και ειδικά στο κέντρο πάντα υπήρχαν εδώ και δεκαετίες. Είναι θέμα Πολιτικής βούλησης
Αδελφε ... δεν μιλαω για εμενα ....
για γυναικες και ζευγαρια μιλαω ....

ακομα και εγω να πω οτι παω με γκομενα ... με το που θα φτασουμε και θα δει την κατασταση θα μου πει να φυγουμε ...

αυτο λεω ....

ο δημαρχος (και οι προκατοχοι του) νομιζουν οτι Αθηνα ειναι μονο το συνταγμα .... σε αυτο συμφωνουμε ....

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
Καλησπέρα...κάποιος κάποια κάποιοι για ενημέρωση για πιθανή μεσημεριανή επίσκεψη σήμερα??

Nikolant

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Like
12
Πόντοι
0
Μεσημέρι παίζει ποτέ κανένα ζευγάρι?σκεφτόμαστε να πάμε αυριο

Honey2022

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2022
Like
180
Πόντοι
0
Σε χθεσινη επισκεψη,δεν ειχε τιποτα, που σκεφτεσαι, Σαββατο ειναι θα πλακωσει κοσμος και ποικιλια!Οι περισσοτεροι δροσεροι και μια πουστρα που παρακαλαγε να την γαμησουν.Οσο ικετευε τοσο τον αγνοουσαν και ειχε φρικαρει!
Ήμουν εκεί.
Τον λυπήθηκα τον καημένο

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.740
Πόντοι
7.885

Nikolant

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Like
12
Πόντοι
0
Ρε παιδιά γενικά τι ώρες εχει πιο πολύ κόσμο

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
452
Πόντοι
21
Τώρα έχει

Τι ώρα θες να πας;

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
134
Πόντοι
1
Καλησπέρα.θα πάει κανείς τώρα.ζευγαρι ή cross εννοώ.ειμαι κέντρο και λέω να κάνω μια επίσκεψη.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.748
Πόντοι
6.255
Χθες το βράδυ κατά τις 11:00 που πήγα στο σινεμά είδα μια έκπληξη, τρία ζευγάρια το ένα μέσα σε καμπίνα στο ισόγειο και τα δύο μπροστά στους καναπέδες και ήταν και μία γυναίκα μαζί τους που εγώ προσωπικά τη γνώριζα διότι την είχα πάρει σε ένα Swinger Club, εκείνη την ώρα ήταν και ένας μαύρος νιγηριανός που τις πήρε και τις τρεις γυναίκες που ήταν κούγκαρ και οι τρεις γυναικες. Στους καναπέδες εγίναν ωραία σκηνικά ιδίως αυτή η ξανθιά που γνώριζα πήρε και και έναν δύο ακόμα ενώ στην καμπίνα δεν πολύ έδωσα σημασία Γιώτα καλό παιχνίδι εκεί με ένα πιο νεαρό ζευγάρι

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1
Εχθές είχε όντως αρκετό κόσμο το μαγαζί. Από γυναίκες κουγκαρ ως τρανς που ήταν πολύ ήσυχη στην πάνω καμπίνα. Την γαμησαν 2-3 και τέλος. Γενικά πάντως, Παρασκευή και Σάββατο έχει τα πάντα το εν λόγω σινεμά, για όλα τα γούστα και νομίζω ότι είναι το πρώτο σε επιλογή κόσμου

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
503
Πόντοι
21
Χθες το βράδυ κατά τις 11:00 που πήγα στο σινεμά είδα μια έκπληξη, τρία ζευγάρια το ένα μέσα σε καμπίνα στο ισόγειο και τα δύο μπροστά στους καναπέδες και ήταν και μία γυναίκα μαζί τους που εγώ προσωπικά τη γνώριζα διότι την είχα πάρει σε ένα Swinger Club, εκείνη την ώρα ήταν και ένας μαύρος νιγηριανός που τις πήρε και τις τρεις γυναίκες που ήταν κούγκαρ και οι τρεις γυναικες. Στους καναπέδες εγίναν ωραία σκηνικά ιδίως αυτή η ξανθιά που γνώριζα πήρε και και έναν δύο ακόμα ενώ στην καμπίνα δεν πολύ έδωσα σημασία Γιώτα καλό παιχνίδι εκεί με ένα πιο νεαρό ζευγάρι
Αυτα ειναι σκηνικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom