You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)
Newmanforsex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2021
- Like
- 1.049
- Πόντοι
- 200
Όλο και κάτι εμφανίζεται Τρίτη και Πέμπτη συνήθωςΜεσημέρι παίζει ποτέ κανένα ζευγάρι?σκεφτόμαστε να πάμε αυριο
Ήμουν εκεί.Σε χθεσινη επισκεψη,δεν ειχε τιποτα, που σκεφτεσαι, Σαββατο ειναι θα πλακωσει κοσμος και ποικιλια!Οι περισσοτεροι δροσεροι και μια πουστρα που παρακαλαγε να την γαμησουν.Οσο ικετευε τοσο τον αγνοουσαν και ειχε φρικαρει!
Τον λυπήθηκα τον καημένο
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.076
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε πάντως τα ζόμπι μαζευόμαστε μετά τις 24:00 για να ξέρεις.Μεσημέρι παίζει ποτέ κανένα ζευγάρι?σκεφτόμαστε να πάμε αυριο
georgegeogeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2014
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα.θα πάει κανείς τώρα.ζευγαρι ή cross εννοώ.ειμαι κέντρο και λέω να κάνω μια επίσκεψη.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.076
- Πόντοι
- 7.885
Κάτι άκουσα για μετά τις 24:00 τυπε.Καλησπέρα.θα πάει κανείς τώρα.ζευγαρι ή cross εννοώ.ειμαι κέντρο και λέω να κάνω μια επίσκεψη.
ANDREIOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.769
- Πόντοι
- 6.255
Χθες το βράδυ κατά τις 11:00 που πήγα στο σινεμά είδα μια έκπληξη, τρία ζευγάρια το ένα μέσα σε καμπίνα στο ισόγειο και τα δύο μπροστά στους καναπέδες και ήταν και μία γυναίκα μαζί τους που εγώ προσωπικά τη γνώριζα διότι την είχα πάρει σε ένα Swinger Club, εκείνη την ώρα ήταν και ένας μαύρος νιγηριανός που τις πήρε και τις τρεις γυναίκες που ήταν κούγκαρ και οι τρεις γυναικες. Στους καναπέδες εγίναν ωραία σκηνικά ιδίως αυτή η ξανθιά που γνώριζα πήρε και και έναν δύο ακόμα ενώ στην καμπίνα δεν πολύ έδωσα σημασία Γιώτα καλό παιχνίδι εκεί με ένα πιο νεαρό ζευγάρι
Guristroulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
Εχθές είχε όντως αρκετό κόσμο το μαγαζί. Από γυναίκες κουγκαρ ως τρανς που ήταν πολύ ήσυχη στην πάνω καμπίνα. Την γαμησαν 2-3 και τέλος. Γενικά πάντως, Παρασκευή και Σάββατο έχει τα πάντα το εν λόγω σινεμά, για όλα τα γούστα και νομίζω ότι είναι το πρώτο σε επιλογή κόσμου
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Αυτα ειναι σκηνικα.Χθες το βράδυ κατά τις 11:00 που πήγα στο σινεμά είδα μια έκπληξη, τρία ζευγάρια το ένα μέσα σε καμπίνα στο ισόγειο και τα δύο μπροστά στους καναπέδες και ήταν και μία γυναίκα μαζί τους που εγώ προσωπικά τη γνώριζα διότι την είχα πάρει σε ένα Swinger Club, εκείνη την ώρα ήταν και ένας μαύρος νιγηριανός που τις πήρε και τις τρεις γυναίκες που ήταν κούγκαρ και οι τρεις γυναικες. Στους καναπέδες εγίναν ωραία σκηνικά ιδίως αυτή η ξανθιά που γνώριζα πήρε και και έναν δύο ακόμα ενώ στην καμπίνα δεν πολύ έδωσα σημασία Γιώτα καλό παιχνίδι εκεί με ένα πιο νεαρό ζευγάρι
Διαγραμμένο μέλος 226597
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2022
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα θα είναι το βράδυ κανένα ζευγαρι ή κάτι καλό που θα παω
Nikos l
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα θα πάω εγωΚαλησπέρα θα είναι το βράδυ κανένα ζευγαρι ή κάτι καλό που θα παω
Νικόλα χρόνια καλά και όμορφα φίλε μου, χαρά στα σκέλια σου να έχεις.Καλησπέρα θα πάω εγω
Nikos l
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Να είσαι καλαΝικόλα χρόνια καλά και όμορφα φίλε μου, χαρά στα σκέλια σου να έχεις.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 30.143
- Πόντοι
- 34.538
Στο διπλα νημα..Πως θα γίνει να βρούμε το νιγηριανό να μας ρίξει κανέναν ;
Διαγραμμένο μέλος 226597