Λοιπόν ακούστε λαλακες ένα και ένα κάνει δύο, και όχι έντεκα. Θα υιοθετήσω την ατάκα ενός παλαιού μέλους εδώ μέσα και ελπίζω να μην με κυνηγήσει για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.
Θα σας γαμήσω σαν σίφουνας. ‘’Ακολουθεί μεθυσμένος σιδηρόδρομος όπως και το καυλί μου’’. Η μαλακία έχει και τα όρια της. Και πρέπει να υπάρχουν και όρια και σε αυτά που γράφουμε και σε αυτά που λέμε. Και θα τα πω όσο πιο απλά γίνεται για να το καταλάβει και ο τελευταίος βλάκας εδώ μέσα.
Το ότι δεν μπορείτε να κατανοήσετε κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν. Απλά το μικρό σας μυαλό φταίει, ίσως και το μικρό σας πουλί.
1. Είναι λογικό σε κάθε επιχείρηση που είναι σε αυτό το αντικείμενο (σινεμά- swingers club κλπ) να προσεγγίζουν και επαγγελματίες ή ερασιτέχνες-επαγγελματίες προς άγρα πελατών. Επειδή έχει γίνει πολύ κουβέντα για στημένα σκηνικά. Αυτό αυτόματα δεν σημαίνει ότι η επιχείρηση το έχει οργανώσει. Δεν νομίζω να υπάρχει καμία επιχείρηση που να την συμφέρει αυτή η λογική. Γιατί το λέω αυτό? γιατί σε επίσκεψή μου με την σχέση μου διάβασα μετά από δύο μέρες από ειδήμων εδώ μέσα, ότι το ζευγάρι μάλλον ήταν βίζιτα και το σκηνικό ήταν στημένο από τον ιδιοκτήτη. Και γιατί είχε αυτή την εντύπωση??? Γιατί απλά επιλέξαμε με ποιους θα παίξουμε. Ακούτε??? Ακούω να λες
2. Εδώ παρακαλώ τους ηλίθιους να δώσουν την απαιτούμενη προσοχή, εσείς που φωνάζετε και κράζετε για τις βίζιτες είστε οι ίδιοι που τις προσεγγίζετε και τις καλείτε να σας συνοδεύσουν στα διάφορα swinger κλαμπ, σινεμά κλπ μιας και είστε ανίκανοι να συνάψετε μια σχέση έστω και παρωδική. Πρέπει να καταλάβετε γίδια ότι οι συγκεκριμένοι χώροι απευθύνονται σε άλλους είδους ανθρώπους με συγκεκριμένο lifestyle, (το έχω ξαναπεί) όχι σε εσάς που απλά θέλετε να βάλετε το πετσάκι σας σε μια τρύπα. Είναι εγκεφαλικό το θέμα.
3. Προσοχή!!! Εσείς που πάτε σε αυτού του είδους τους χώρους και με την πληρωμή του αντιτίμου της εισόδου των 10, 20, 50, ή 80 ευρώ νομίζετε ότι θα σας περιμένουν και 5 υπέρμουνα για να σας γλύψουν το πετσάκι σας έχετε κάνει λάθος. Υπάρχουν τα μπουρδέλα και τα στούντιο που προσφέρουν αυτού του είδους τις υπηρεσίες. Ο κάθε επισκέπτης αποφασίζει πότε, πως, και με ποιόν.
4. Τρώγεστε συνεχώς με τα ζευγάρια που πήγαν τι έκαναν ή δεν έκαναν, ή πως θα θέλατε να το κάνουν….. είστε απλά για γέλια. Μήπως καλύτερα να αναλύατε την δικιά σας συμπεριφορά??? Λέω εγώ τώρα. Μήπως να καταλαβαίνατε πόσο ηλίθιοι φαίνεστε, και πόσο λιγούρια???
5. Το ότι κάποιος που θα πει κάτι θετικό για μια επιχείρηση τον καθιστά αυτόματα προμότορα, ή κολλητό του αφεντικού, ή βαλτό και κάποιος άλλος που βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι ο φερέγγυος της υπόθεσης απλά με ξεπερνάει…. Είστε παντελώς ηλίθιοι που ζείτε μέσα στον μικρόκοσμο σας.
6. Όπως πολύ σωστά έχει πει και ο info123 το συγκεκριμένο μαγαζί είναι η τυχερή σακούλα. Εκεί που δεν το περιμένεις θα σκάσει το jackpot και δεν θα πιστεύεις ότι το ζεις. Έτσι το ζω εγώ και ο κάθε νοήμων σε αυτό τον πλανήτη.
7. Η καύλα δεν έχει ούτε ώρα, ούτε όρια, κατά συνέπεια μπορεί κάτι να συμβεί το πρωί το μεσημέρι το βράδυ ή την αργία που εσύ είσαι στο χωριό σου. Βλέπω τους ηλίθιους να ρωτάνε τι ώρα σκάνε τα ζευγάρια και τι ώρα μπαίνουν μόνες γυναίκες. Και αναρωτιέμαι είστε τελείως ηλίθιοι????
8. Βεβαίως υπάρχουν και γυναίκες που έχουν φαντασιώσεις και θα γούσταραν την φάση και το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό. Εσείς οι υπεργαμήκουλες φταίτε που δεν τις αφήνετε να εκφράζονται, εξαιτίας του τρόπου σας, και την μαλακισμένης συμπεριφορά σας. Ξαναλέω είστε γίδια.
Τέλος για εσάς που σας ενδιαφέρουν τα πιτόγυρα οι μπύρες και οι μπουγάτσες του Γρηγόρη και ποιος θα ρίξει την καλύτερη κλανιά ανοίξτε ένα δικό σας θρεντ με θέμα τα ‘’καλύτερα πιτόγυρα’’ ή αλλιώς ‘’η καλύτερη κλανιά’’. Άντε και στο διάλο
Καλή εβδομάδα να έχουμε!