Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
21
Πώς να σε πιστέψουμε ρε φίλε, που ενώ πηδουσες 40λ όπως λες, δεν άλλαξες τηλ ή κάποιο άλλο τρόπο επικοινωνίας με την κορασίδα και την ψάχνεις στο bou????
Κέλλυ 33 αν είσαι εδώ κτλ????αυτό δεν γράφεις????
Και αφού υπήρχε τόση χημεία γιατί δεν κανονισατε κάτι για έξω από το βρωμερό σινεμά?
Για σένα λες αλήθεια, γιατί όλοι οι μυθομανεις πλάθουν ιστορίες και τις ζούνε....άρα το έπλασες , το έζησες και το φχαριστηθηκες!!!!
ΜΥΘΟΜΑΝΙΑ=ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ!!!!
Μακάρι να ήταν αλήθεια και να το έζησε ο φίλος. Αλλωστε για εμας δεν αλλάζει κάτι.
Δε γίνεται όμως να ξεχάσεις στην αρχική περιγραφή του story ότι το ηχογραφούσε η γκόμενα! Είναι το key σημείο για έξτρα εγκεφαλική καύλα.
Γενικά όμως ωραία περιγραφή και λόγος.

BERIOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
66
Πόντοι
0
Παρατηρώ την τελευταία εβδομάδα κίνηση στο σινεμά από ζευγάρια και μόνη γυναίκα και αντιλαμβάνομαι κάτι: Μήπως το αφεντικό ξεκίνησε την παλιά μέθοδο του adult theater δηλαδή για όσους θυμούνται την περιβόητη ξανθιά Νάντια που ερχόταν μόνη της και γαμιότανε και εγώ ανακάλυψα και το χω γράψει στο παρελθόν ότι ήταν επαγγελματίας. Οταν από συναγωνιστή εδώ μέσα πηρα το τηλέφωνο της, της πρότεινα εργασία σε κωλόμπαρο και δεχτικε και όταν της έκλεισα ραντεβού στο σινεμά για να το συζητήσουμε σε τηλεφώνημά μου εκεινη την στιγμη μου είπε το εξής απίθανο: "Τελειώνω με ένα πελάτη και έρχομαι" αυτό το χω καταγράψει οπότε ς όλα αυτά τα σ κηνικά είναι σκηνοθετημένα απλά για να πηγαίνει κόσμος;; το κάνει μία φορά και μετά το σταματάνε για καιρό μέχρι να αραιώσει ο κόσμος ξανά μανά πάλι από την αρχή;
Αυτό που γράφω ένα μία σκέψη μου απλά μπορεί να μην είναι και έτσι περιμένω τα σχόλια σας
αυτό ακριβώς είναι, έχοντας πλέον σχεδόν 10 χρόνια από το μαγαζί, από τότε που παρακαλάγαμε για να πάμε στα κάτω τις Παρασκευές τα περισσότερα κορίτσια τα τωρινά είναι call girl και 1ον εκπληρώνουν φαντασίωση πελάτη και 2ον τα παίρνουν από το αφεντικό. Βέβαια αυτό είναι καλό γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα random ζευγάρι που μπαίνει για διερευνητική να παίξει. Βέβαια το 2017 έχω πετύχει ζευγάρι με γυναίκα πατόμουνο ξανθό, το Νινάκι, που γούσταρε να της γαμάνε το ταίρι και αυτή να τα καταπίνει στο τέλος, η μόνη μαλακία τους είναι οτι κανονίζανε μόνο 12 με 1 μεσημέρι, πάντα θα υπάρχει και το ζευγάρι που θα βγάζει βίτσια αλλά λόγω συνθηκών είναι δύσκολος ο χώρος. ΥΓ με σεβασμό σε όλους σταματήστε να μαλώνετε, δεν έχει κανένα νόημα, ειδικά πίσω από το πληκτρολόγιο MAGI, ΚΩΣΤΑΚΗ και λοιποί ΕΛΕΟΣ

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.985
Πόντοι
4.926
Γιατί παρελειψα να πω πως την όλη φάση την ηχογραφούσε στο κινητό που είχε δίπλα της.
Φίλε μου, έδωσες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Από αυτό το στοιχείο και τις περιγραφές, φαίνεται ότι η συγκεκριμένη ήταν η υποτατακτική ξανθιά.

ΥΓ: Όλοι εσείς, που είστε όλη την ημέρα στο forum, ρωτάτε και αμφισβητείτε τα πάντα, μπείτε στον κόπο να διαβάσετε τις κριτικές και, το σημαντικότερο, κάντε μια βόλτα, από το σινεμά και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

lithium

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2013
Like
99
Πόντοι
0
Αυτή η "υποτακτική ξανθιά" ίσως να μην είναι και τόσο υποτακτική. Μπορεί το αντίθετο. Να κάνει εκείνη το γούστο της και να είναι ο δικός της ο υποτακτικός που βιώνει κάθε τόσο το μαρτύριο να την παίρνουν άλλοι και αυτός να είναι υποχρεωμένος να ακούει. Αν και νομίζω το έχει πει η ίδια σε κάποια φάση ότι το κάνω επειδή με διέταξε ο δικός μου. Αλλά το σύνηθες είναι υποταγμένη να σημαίνει αφοσίωση μόνο στην σχέση της. Το να κάνει σεξ με όποιον θέλει θα την έλεγα απελευθερωμένη και όχι υποτακτική. :cheesy:

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
365
Πόντοι
21
Λοιπόν ακούστε λαλακες ένα και ένα κάνει δύο, και όχι έντεκα. Θα υιοθετήσω την ατάκα ενός παλαιού μέλους εδώ μέσα και ελπίζω να μην με κυνηγήσει για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Θα σας γαμήσω σαν σίφουνας. ‘’Ακολουθεί μεθυσμένος σιδηρόδρομος όπως και το καυλί μου’’. Η μαλακία έχει και τα όρια της. Και πρέπει να υπάρχουν και όρια και σε αυτά που γράφουμε και σε αυτά που λέμε. Και θα τα πω όσο πιο απλά γίνεται για να το καταλάβει και ο τελευταίος βλάκας εδώ μέσα.

Το ότι δεν μπορείτε να κατανοήσετε κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν. Απλά το μικρό σας μυαλό φταίει, ίσως και το μικρό σας πουλί.

1. Είναι λογικό σε κάθε επιχείρηση που είναι σε αυτό το αντικείμενο (σινεμά- swingers club κλπ) να προσεγγίζουν και επαγγελματίες ή ερασιτέχνες-επαγγελματίες προς άγρα πελατών. Επειδή έχει γίνει πολύ κουβέντα για στημένα σκηνικά. Αυτό αυτόματα δεν σημαίνει ότι η επιχείρηση το έχει οργανώσει. Δεν νομίζω να υπάρχει καμία επιχείρηση που να την συμφέρει αυτή η λογική. Γιατί το λέω αυτό? γιατί σε επίσκεψή μου με την σχέση μου διάβασα μετά από δύο μέρες από ειδήμων εδώ μέσα, ότι το ζευγάρι μάλλον ήταν βίζιτα και το σκηνικό ήταν στημένο από τον ιδιοκτήτη. Και γιατί είχε αυτή την εντύπωση??? Γιατί απλά επιλέξαμε με ποιους θα παίξουμε. Ακούτε??? Ακούω να λες

2. Εδώ παρακαλώ τους ηλίθιους να δώσουν την απαιτούμενη προσοχή, εσείς που φωνάζετε και κράζετε για τις βίζιτες είστε οι ίδιοι που τις προσεγγίζετε και τις καλείτε να σας συνοδεύσουν στα διάφορα swinger κλαμπ, σινεμά κλπ μιας και είστε ανίκανοι να συνάψετε μια σχέση έστω και παρωδική. Πρέπει να καταλάβετε γίδια ότι οι συγκεκριμένοι χώροι απευθύνονται σε άλλους είδους ανθρώπους με συγκεκριμένο lifestyle, (το έχω ξαναπεί) όχι σε εσάς που απλά θέλετε να βάλετε το πετσάκι σας σε μια τρύπα. Είναι εγκεφαλικό το θέμα.

3. Προσοχή!!! Εσείς που πάτε σε αυτού του είδους τους χώρους και με την πληρωμή του αντιτίμου της εισόδου των 10, 20, 50, ή 80 ευρώ νομίζετε ότι θα σας περιμένουν και 5 υπέρμουνα για να σας γλύψουν το πετσάκι σας έχετε κάνει λάθος. Υπάρχουν τα μπουρδέλα και τα στούντιο που προσφέρουν αυτού του είδους τις υπηρεσίες. Ο κάθε επισκέπτης αποφασίζει πότε, πως, και με ποιόν.

4. Τρώγεστε συνεχώς με τα ζευγάρια που πήγαν τι έκαναν ή δεν έκαναν, ή πως θα θέλατε να το κάνουν….. είστε απλά για γέλια. Μήπως καλύτερα να αναλύατε την δικιά σας συμπεριφορά??? Λέω εγώ τώρα. Μήπως να καταλαβαίνατε πόσο ηλίθιοι φαίνεστε, και πόσο λιγούρια???

5. Το ότι κάποιος που θα πει κάτι θετικό για μια επιχείρηση τον καθιστά αυτόματα προμότορα, ή κολλητό του αφεντικού, ή βαλτό και κάποιος άλλος που βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι ο φερέγγυος της υπόθεσης απλά με ξεπερνάει…. Είστε παντελώς ηλίθιοι που ζείτε μέσα στον μικρόκοσμο σας.

6. Όπως πολύ σωστά έχει πει και ο info123 το συγκεκριμένο μαγαζί είναι η τυχερή σακούλα. Εκεί που δεν το περιμένεις θα σκάσει το jackpot και δεν θα πιστεύεις ότι το ζεις. Έτσι το ζω εγώ και ο κάθε νοήμων σε αυτό τον πλανήτη.

7. Η καύλα δεν έχει ούτε ώρα, ούτε όρια, κατά συνέπεια μπορεί κάτι να συμβεί το πρωί το μεσημέρι το βράδυ ή την αργία που εσύ είσαι στο χωριό σου. Βλέπω τους ηλίθιους να ρωτάνε τι ώρα σκάνε τα ζευγάρια και τι ώρα μπαίνουν μόνες γυναίκες. Και αναρωτιέμαι είστε τελείως ηλίθιοι????

8. Βεβαίως υπάρχουν και γυναίκες που έχουν φαντασιώσεις και θα γούσταραν την φάση και το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό. Εσείς οι υπεργαμήκουλες φταίτε που δεν τις αφήνετε να εκφράζονται, εξαιτίας του τρόπου σας, και την μαλακισμένης συμπεριφορά σας. Ξαναλέω είστε γίδια.

Τέλος για εσάς που σας ενδιαφέρουν τα πιτόγυρα οι μπύρες και οι μπουγάτσες του Γρηγόρη και ποιος θα ρίξει την καλύτερη κλανιά ανοίξτε ένα δικό σας θρεντ με θέμα τα ‘’καλύτερα πιτόγυρα’’ ή αλλιώς ‘’η καλύτερη κλανιά’’. Άντε και στο διάλο

Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Υ.Γ. θα μπορούσα να έχω 15.000 μηνύματα και να λέω μπούρδες. Όμως επιλέγω να γράφω όταν έχω κάτι να πω. Για εσάς που γράφετε ασύστολα και νομίζετε ότι κάτι έχετε καταφέρει ή είστε τα ιερά τέρατα του μπου, σας απαντώ ότι μέρα παρά μέρα, εάν όχι κάθε ημέρα μπαίνω στο σαιτ στα θρεντ του ενδιαφέροντος μου. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλω στην υψηλή επισκεψιμότητα του μπου χωρίς να ζαλίζω κανενός τα αρχίδια με μαλακίες. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Δεν επιθυμώ να γίνω αρεστός, δίκαιος θέλω να είμαι.
Χίλια μπράβο για όσα έγραψες. Προσυπογράφω τα πάντα! Όσο για τα άσκοπα μηνύματα και πόσο πιστεύουν κάποιοι ότι είναι μεγάλοι και τρανοί μέντα μηνύματά τους, εχθές σε νήμα με φωτό από κώλους ο άλλος ποστάρει έναν γοφό και του αναφέρω πως δεν βλέπουμε κώλο. Η απάντησή του ήταν πως αν συμπληρώσω τρία χρόνια στο σάιτ θα τον δω. Του απάντησα κι εγώ πως έχω 18 χρόνια εδώ μέσα αλλά απλά έχω αλλάξει προφίλ. Ακόμα περιμένω να δω τον κώλο της κυράς του...

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
15
Like
2.127
Πόντοι
2.477
Πώς να σε πιστέψουμε ρε φίλε, που ενώ πηδουσες 40λ όπως λες, δεν άλλαξες τηλ ή κάποιο άλλο τρόπο επικοινωνίας με την κορασίδα και την ψάχνεις στο bou????
Κέλλυ 33 αν είσαι εδώ κτλ????αυτό δεν γράφεις????
Και αφού υπήρχε τόση χημεία γιατί δεν κανονισατε κάτι για έξω από το βρωμερό σινεμά?
Για σένα λες αλήθεια, γιατί όλοι οι μυθομανεις πλάθουν ιστορίες και τις ζούνε....άρα το έπλασες , το έζησες και το φχαριστηθηκες!!!!
ΜΥΘΟΜΑΝΙΑ=ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ!!!!
Καλως τ' αρχιδια του σκιουρου,
μωρομαντηλο θες να σου προσφερουμε ή θα σκουπιστεις στη φωλια σου;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
342
Πόντοι
21
Καλως τ' αρχιδια του σκιουρου,
μωρομαντηλο θες να σου προσφερουμε ή θα σκουπιστεις στη φωλια σου;
Ασχολησου με την αδερφή της θειάς σου που γαμιεται ασυστολα για 5 ευρώ στο Μετάξι και άσε τους σκίουρους και τα λοιπά ζωάκια ρε ζώο!

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
15
Like
2.127
Πόντοι
2.477
Ασχολησου με την αδερφή της θειάς σου που γαμιεται ασυστολα για 5 ευρώ στο Μετάξι και άσε τους σκίουρους και τα λοιπά ζωάκια ρε ζώο!
Τα γραπτα σου δειχνουν οτι εισαι δουλος της μυξας και της χλεπας.
Κλαψουριζεις χωρις λογο και χωρις να γνωριζεις.

Εχεις να μοιραστεις καποια δικη σου "κατακτηση" ή καποιο "σκηνικο" που πετυχες ή σε πετυχε καμια χλεπα απο γνησιο θαμμωνα εκει μεσα και -κλασσικα- εβαλες τα κλαμματα γυρνωντας στη φωλια σου;

Ειναι γραμμενο στα πρακτικα οτι πρεπει να ανταλλαζουν τηλεφωνα οσοι κανονυ την καυλα τους εκει μεσα;

Ο ανθρωπος μπηκε να κανει την καυλα του και του πετυχε.
Το ιδιο και η γκομενα.
Ο λογος που δεν αλλαξαν νουμερα τον κανει μυθομανη;

Φαινεσαι για σαλιαρης και καληνυχτακιας που κολλας σαν το παρασιτικο ζωυφιο επειδη σου ανοιξε τα ποδια της καποια τυχαια γκομενα.

Αν βρεις τον δρομο, κανε τον κοπο, ρωτα και τη δικα σου αρερφη της θειας σου,
αν της αρεσε που τον ειχα βαλει τερμα στο λαρυγγι, και της το ανοιξα για να παει ευκολα το φαγητο μετα.
Φευγοντας της αφησα και ενα 20 ευρω διπλα απο το μαξιλαρι της, να το παρει σε κοτοπουλο σχαρας,
να σε ταϊσει, μηπως και σταματησεις να κλαις.

Dimitrisx

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2017
Like
50
Πόντοι
0
Εγω παντως δεν ξερω τι να πιστεψω περι πληρωμενα ζευγαρια κτλπ. Αλλα την μαγκυ την εχω δει τεταρτη η πεμπτη απογευμα πριν κανα μηνα να μπαινει στο γραφειο διπλα του αφεντικου και τα λεγαν για κανα 2ωρο. Δεν αμφισβητω αυτο που λεει οτι ερχεται επειδη της αρεσει αλλα δεν αποκλειω και τα αλλα ενδεχομενα

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
21
Μικρή σημασία έχει νομιζω, ειδικά αν παίζουν. Το υπεραναλυουμε σαν ανασφαλείς γκόμενες ΧΑ ΧΑ.

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.125
Πόντοι
17.576
Λοιπόν αδέρφια όσον αφορά τους δυσπιστους και τους λοιπούς συναγωνιστες....να πω ότι στο παρελθόν την υποτακτική ξανθιά την έχουμε πάρει πολλά μέλη του μπου και ναι είναι υποτακτική....πάντα είχε στο αυτί της ακουστικό και έπαιρνε εντολές από τον γαμιά της τι θα κάνει και του έδινε αναφορά....όσο για τις μόνες γυναίκες έχω συναντήσει πολλές φορές στο σινεμά και έχουμε περάσει πολύ καλά πολλοί συναγωνιστές....εγώ έχω πάει με κοπέλα στο μαγαζί αρκετές φορές στο παρελθόν και ώρες δεν είχαμε στάνταρ και απόγευμα και βράδυ...το σκηνικό με το ίδρυμα άρχισε να χαλάει όταν οι περισσότεροι από εδώ νόμιζαν ότι έχει γίνει κέντρο συγκέντρωσης ζευγαριών η μόνον γυναικών που ψάχνουν γαμιαδες... λοιπόν το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ αν ο σκοπός σας είναι να σκίσετε καμία μουναρα είσαστε στο λάθος μέρος ...τα μπουρδέλα είναι πιο πέρα και τα ξενοδοχεία για τα εσκορτακια πιο δίπλα.... Εκεί πάμε όσοι πάμε εδώ και χρόνια για την καλτιλα για να βγάλουμε γούστα και για να περνάμε καλά με τον τρόπο που επιθυμεί ο καθένας η και η κάθε μία....δεν χρειάζεται λόγο του ότι πέρασε ένας συναγωνιστής καλά να τον θεωρούμε προμοτορα η φιδεμπορα... Φτάνει ρε....απλά πέρασε κάποιος άλλος καλά και δεν εισασταν εσείς... Τέλος αν ο σκοπός σας είναι πάω και ότι βγει σίγουρα κάποια στιγμή θα κάτσει και το καλό.... Αλλά μην ξεχνάτε που πάτε.... Τσοντοσινεμα είναι !!!! Φίλε μου που εσκιζες την τύπισσα ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΠΡΆΒΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΆΣ!!!!Ακόμα και αν ήταν από το μαγαζί..... Ακόμα καλύτερα εσύ περάσεις τούμπανο άσε τους άλλους να σκάνε!!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.161
Πόντοι
7.885
Τι 16:00 το μεσημέρι γράφεται ρε τύποι,τέτοια ώρα είμαστε σκασμενοι από τα πιτογυρα και τις μπύρες κι έχουν ξεκινήσει τα κλανιδια μέχρι να καταλήξουν σ ένα βρωμερό χέσιμο :confused::confused:.

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
225
Πόντοι
21
Τι 16:00 το μεσημέρι γράφεται ρε τύποι,τέτοια ώρα είμαστε σκασμενοι από τα πιτογυρα και τις μπύρες κι έχουν ξεκινήσει τα κλανιδια μέχρι να καταλήξουν σ ένα βρωμερό χέσιμο :confused::confused:.
Και αν έχει και κρεμμύδι το αέριο βγαινει δυνατό και με μπόχα απίστευτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom