Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
202
Πόντοι
20
Γιατί να πάει κάποιος 4 το μεσημέρι σε ένα τέτοιο μαγαζί? Δε λέω ότι αμφισβητώ ότι έγινε αλλά μου κάνει παράξενη η ώρα κυρίως. Σε λίγο θα λέτε ότι παίζουν σκηνικά και το πρωί. Τελείως random η όλη φάση αν πας μόνος και πραγματικά όπου βγει, αν βγει
Έχω πάει στο παρελθόν 3-4 φορές με φίλες μου και πηγαίναμε νωρίς το απόγευμα επειδή απλώς δεν θέλαμε τον περισσότερο κόσμο που συνήθως έχει τα βράδια. Και πρωί έχω πάει... επειδή απλά τότε την βόλευε...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Έχω πάει στο παρελθόν 3-4 φορές με φίλες μου και πηγαίναμε νωρίς το απόγευμα επειδή απλώς δεν θέλαμε τον περισσότερο κόσμο που συνήθως έχει τα βράδια. Και πρωί έχω πάει... επειδή απλά τότε την βόλευε...
Να πάτε σε κάνα χοτελι αν δεν θέλετε κόσμο τύπε, το τσονταδικο έχει ανάγκη ζευγάρια που γουστάρουν παιχνίδι :confused::confused:

Blondy33

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε μου νομίζω ότι δεν ήταν η υποτακτική ξανθιά.
Η συγκεκριμένη είναι περίπου 45αρα ενώ η τύπισσα της Κυριακής όπως αναφέρει ο συναγωνιστής αρκετά νεώτερη.
Τέλος πάντων καμία σημασία δεν έχει.
Είτε πληρωμένες είτε όχι σημασία έχει ότι όσοι την πέτυχαν πέρασαν καλά.
Αυτό μετράει και τίποτα άλλο.
Και δω που τα λέμε μακάρι να τα σκαει το αφεντικό και να έρχονται ζευγάρια η μόνες γκομενες.
Σας χαλάει κάποιους άμα πετύχετε την φαση; θα πειτε εγώ δεν θελω;
ΔΕΝ το νομίζω τουλάχιστον για την συντριπτική πλειοψηφία εδώ μεσα
Sorry, αλλά είμαι 33 και δεν πληρώνομαι darling

miltos4

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2024
Like
32
Πόντοι
0
Για αρχη μου αρεσει που κολλάτε στο κυλοτακι μου αλλα το κανετε με λαθος τροπο...

Τα αγαμητα τα ξερουμε βλεπουμε τον τροπο γραφης...οποτε θα περασω κατευθιαν στο ψητο...

Εχω την ομαδα μου στο domsecrets και δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο σε συνεργασια..

Το Down town ειναι ενας χωρος υπεροχος στον οποιο απολαμβανω το παιχνιδι μου και εξάπτει την ερωτικη μου διέγερση..

Απο εκει και περα ...εχω παει πολλες φορες και θα ξανα παω ..τα ατομα που προσπαθουν να σκατωνουν οτι δεν φτανουν , ευτηχως μονο εδω συμπεριφερονται ετσι διοτι στο μαγαζι εγω προσωπικα μονο καθαρους αρσενικους εχω δει και μαλιστα εχουν το σεβασμο μου διοτι δεν με ενοχλησανε απλα βλεπανε ...

:coffee:
Τι βλέπανε ;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom