Arthur Joe
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2025
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Συνολικά πόσες φορές έχεις πάει και πόσες φορές έτυχε κάτι σαν αυτό που περιέγραψες (το δέχομαι ότι έγινε).Λοιπον το καλοκαιρι του 23 οποιος θυμαται ειχε ερθει τυπος οδηγος λεωφορειου και ειχε φερει μαζι του και την Ολγαρα,την οποια και πηραμε παρτουζα καμια 10αρια ατομα μπορει και παραπανω,στους μπροστινους καναπεδες δεξια.Εν τω μεταξυ ρε πουστη μου,να εχουμε βγαλει ολοι τα καυλια εξω και να περιμενουμε να της το δωσουμε και να ειναι παντα ενας δυο μπουστηδες να μας κοιτανε την πουτσα και να ξερογλειφονται στο μισο μετρο,ο ορισμος της ξενερας.![]()
Ηταν αρκετοι μυστες,σιγουρα καποιοι μπορουν να το επιβεβαιωσουν.Συνολικα να εχω παει καμια 10ρια φορες,πετυχα ζευγαρι στις 4,αλλα παντα πηγαινα Σαββατο που ειναι και το πιο πιθανοΣυνολικά πόσες φορές έχεις πάει και πόσες φορές έτυχε κάτι σαν αυτό που περιέγραψες (το δέχομαι ότι έγινε).![]()
Άρα 40% επιτυχία να βρεις ζευγάρι ή μόνη της γυναίκαΗταν αρκετοι μυστες,σιγουρα καποιοι μπορουν να το επιβεβαιωσουν.Συνολικα να εχω παει καμια 10ρια φορες,πετυχα ζευγαρι στις 4,αλλα παντα πηγαινα Σαββατο που ειναι και το πιο πιθανο
Τυπε επειδη ειμαι και ομορφοπαιδο παντα κατι κανωΆρα 40% επιτυχία να βρεις ζευγάρι ή μόνη της γυναίκα
που δεν μου είπες αν γάμησες και πήγαινες μόνο Σάββατο δηλαδή 1 στις 7. Αν και δεν μπορείς να τα αποδείξεις σε πιστεύω αν και τα νούμερα είναι αρκετά χαμηλά. Εγώ επειδή ξέρω τι σου λέω πάω μόνο για να γελάω όποτε πάω.![]()
ησουνα στο gangbang μυστη?Αυτή η Όλγα....καλή της ώρα όπου να ναι....μεγάλη χυσαποθηκη
Όχι άλλα ήταν μεγάλος μύστης του μπου και πολύ καλός μου φίλος στο σχημα. Το ολγακι το έχω πάρει σε πολλά gangbang όσο εργαζόταν.ησουνα στο gangbang μυστη?
που εργαζοταν τυπε μου?Όχι άλλα ήταν μεγάλος μύστης του μπου και πολύ καλός μου φίλος στο σχημα. Το ολγακι το έχω πάρει σε πολλά gangbang όσο εργαζόταν.
Περνάω συνέντευξη τύπε μου? Στείλε μήνυμαπου εργαζοταν τυπε μου?
Λογικά λες την μελαχρινή μιλφ 40αρα περίπου... με έναν άντρα με Γιαλιά;Την Παρασκευή το βράδυ γύρω στις 10, νεαρή μαυρομάλλα στημένη στους καναπέδες δεξιά στην σάλα, τους είχε βάλει στην σειρά και την πηδούσαν στα τέσσερα, όποιος έχυνε της έδινε το προφυλακτικό και το άδειαζε στα βυζιά της και στο στόμα της, δέχτηκε πολύ πούτσα και πολλά χύσια. Εγώ την πρόλαβα στα τελευταία, δεν την γάμησα αλλά την έχυσα στο στόμα και τα κατάπιε χωρίς κανένα δισταγμό. Τέτοιες φάσεις παίζουν ΣΧΕΔΟΝ κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο. Υπάρχουν κάποιες τεράστιες καριόλες που συχνάζουν εκεί και πάνε μόνο για την καύλα τους, μόλις ικανοποιηθούν εξαφανίζονται. Φυσικά πάνω από τους μισούς εκεί μέσα είναι πισωγλέντηδες και μόνο κοιτάνε και λιγουρεύονται τις πούτσες, αλλά πάντα υπάρχουν αρκετοί που θα πηδήξουν την καριόλα. Φάσεις με γυναίκες γίνονται αλλά όχι κάθε μέρα όλη μέρα, λογικό είναι. Αλλά όταν γίνονται δεν υπάρχουν ντροπές και ενδοιασμοί, οι καριόλες θέλουν να γίνουν τσόντα και ακόμα παραπάνω και πάντα το πετυχαίνουν, αφού αυτό είναι το καταλληλότερο μέρος για να εκπληρώσεις τις φαντασιώσεις σου. Καλά γαμήσια καριόλες, ελπίζω να σας ξαναδώ.