Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
777
Πόντοι
81
Πες την αλήθεια, βαριόσουν και είπες να το ρίξεις για να αρχίσουν και πάλι τα beefs :P
Τελικά έγινε καμμιά καλή φάση χθες που ήταν και Σάββατο?

GeorgePapas

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
6
Πόντοι
0
Προσωπικά 2 φορες εχω παει και η άλλη ήταν φάση εχθές. Δεν έχω πετύχει τίποτα καλό, πάω με σκοπό να άρα πάω σινεμά να τον πετάξω έξω και να αρχίζω να παιζω σιγά σιγά να το απολαύσω και αν τυχει κάνα καλό κροσακι ή γυναικα να τον δώσω να αδειάσει. Αλλά δεν έχει τυχει τίποτα από τα δυο, μόνο ζόμπι να με κοιτάνε που κανένα πρόβλημα να με κοιτάνε μαρεσει να έχω κοινό.

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
155
Πόντοι
1
σχεδον καθε μερα καποιος γραφει για ζευγαρια για μοντελα απο επαρχια για υποτακτικες ξανθιες για μουναρες ενας παλιοτερα εγραψε οτι μια τον ευχαριστησε που την γαμησε κιολας,πως πατε εκει ολη μερα και δεν βλεπετε τετοια σκηνικα μηπως ειστε ζομπι?
Εγώ όποτε πάω δεν έχει τίποτα απο μουνάρες και γαμησάρες αλλά αξίζει να πηγαίνεις. Είναι σαν επιθεώρηση στο Δελφινάριο. :2funny:

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
155
Πόντοι
1
Προσωπικά 2 φορες εχω παει και η άλλη ήταν φάση εχθές. Δεν έχω πετύχει τίποτα καλό, πάω με σκοπό να άρα πάω σινεμά να τον πετάξω έξω και να αρχίζω να παιζω σιγά σιγά να το απολαύσω και αν τυχει κάνα καλό κροσακι ή γυναικα να τον δώσω να αδειάσει. Αλλά δεν έχει τυχει τίποτα από τα δυο, μόνο ζόμπι να με κοιτάνε που κανένα πρόβλημα να με κοιτάνε μαρεσει να έχω κοινό.
Ένα μπράβο από μένα που δεν έχεις πάρει σοβαρά το θέμα και το διασκεδάζεις. Μην περιμένεις τίποτα άλλο.

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
155
Πόντοι
1
Whlc.gif

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
300
Πόντοι
21
Λοιπον το καλοκαιρι του 23 οποιος θυμαται ειχε ερθει τυπος οδηγος λεωφορειου και ειχε φερει μαζι του και την Ολγαρα,την οποια και πηραμε παρτουζα καμια 10αρια ατομα μπορει και παραπανω,στους μπροστινους καναπεδες δεξια.Εν τω μεταξυ ρε πουστη μου,να εχουμε βγαλει ολοι τα καυλια εξω και να περιμενουμε να της το δωσουμε και να ειναι παντα ενας δυο μπουστηδες να μας κοιτανε την πουτσα και να ξερογλειφονται στο μισο μετρο,ο ορισμος της ξενερας.:headbang:

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
155
Πόντοι
1
Λοιπον το καλοκαιρι του 23 οποιος θυμαται ειχε ερθει τυπος οδηγος λεωφορειου και ειχε φερει μαζι του και την Ολγαρα,την οποια και πηραμε παρτουζα καμια 10αρια ατομα μπορει και παραπανω,στους μπροστινους καναπεδες δεξια.Εν τω μεταξυ ρε πουστη μου,να εχουμε βγαλει ολοι τα καυλια εξω και να περιμενουμε να της το δωσουμε και να ειναι παντα ενας δυο μπουστηδες να μας κοιτανε την πουτσα και να ξερογλειφονται στο μισο μετρο,ο ορισμος της ξενερας.:headbang:
Συνολικά πόσες φορές έχεις πάει και πόσες φορές έτυχε κάτι σαν αυτό που περιέγραψες (το δέχομαι ότι έγινε). :confused:

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
300
Πόντοι
21
Συνολικά πόσες φορές έχεις πάει και πόσες φορές έτυχε κάτι σαν αυτό που περιέγραψες (το δέχομαι ότι έγινε). :confused:
Ηταν αρκετοι μυστες,σιγουρα καποιοι μπορουν να το επιβεβαιωσουν.Συνολικα να εχω παει καμια 10ρια φορες,πετυχα ζευγαρι στις 4,αλλα παντα πηγαινα Σαββατο που ειναι και το πιο πιθανο

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
155
Πόντοι
1
Ηταν αρκετοι μυστες,σιγουρα καποιοι μπορουν να το επιβεβαιωσουν.Συνολικα να εχω παει καμια 10ρια φορες,πετυχα ζευγαρι στις 4,αλλα παντα πηγαινα Σαββατο που ειναι και το πιο πιθανο
Άρα 40% επιτυχία να βρεις ζευγάρι ή μόνη της γυναίκα
που δεν μου είπες αν γάμησες και πήγαινες μόνο Σάββατο δηλαδή 1 στις 7. Αν και δεν μπορείς να τα αποδείξεις σε πιστεύω αν και τα νούμερα είναι αρκετά χαμηλά. Εγώ επειδή ξέρω τι σου λέω πάω μόνο για να γελάω όποτε πάω. :2funny:

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
300
Πόντοι
21
Άρα 40% επιτυχία να βρεις ζευγάρι ή μόνη της γυναίκα
που δεν μου είπες αν γάμησες και πήγαινες μόνο Σάββατο δηλαδή 1 στις 7. Αν και δεν μπορείς να τα αποδείξεις σε πιστεύω αν και τα νούμερα είναι αρκετά χαμηλά. Εγώ επειδή ξέρω τι σου λέω πάω μόνο για να γελάω όποτε πάω. :2funny:
Τυπε επειδη ειμαι και ομορφοπαιδο παντα κατι κανω :evil::tooth::tooth:

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.863
Πόντοι
5.547
Αυτή η Όλγα....καλή της ώρα όπου να ναι....μεγάλη χυσαποθηκη