Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.193
Πόντοι
206
Τι είναι το αθηναϊκό ρε παιδιά?
εκει που ο πονος και η ηδονη γινονται ενα

188ad118bd9f472b61d26bfaacd827934d63dfaf.gif

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.193
Πόντοι
206
Προτιμώ να μην πάω σε σινεμά πάρα σε βρομερο μερος
οχι και βρομερο μερος το αθηναικον ρε φιλε,επειδη οι θαμωνες κατουρανε στους τοιχους του ιδρυματος?και εχει μια ευχαριστη οσμη απο σκατιλα και κωλαριλα?

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
490
Πόντοι
21

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.193
Πόντοι
206
Ένας παλιός κινηματογράφος στην πλατεία Κοτζιά με αμφιλεγόμενο και παρακμιακό κοινό.
αυτο ειναι φημη που βγηκε λογω καποιον ατυχων γεγονοτων που εχουν συμβει στο παρελθον οπως 2-3 μαχαιρωματα που ηταν παρεξηγησεις,κατι κλεισιματα για απολυμανση και μια σφαιρα που ειχε καρφωθει απεξω οταν εναν κυνηγος κυνηγουσε κοτσιφια στην πλατεια κοτζια και αστοχησε

Γιαννιος420

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
924
Πόντοι
81
αυτο ειναι φημη που βγηκε λογω καποιον ατυχων γεγονοτων που εχουν συμβει στο παρελθον οπως 2-3 μαχαιρωματα που ηταν παρεξηγησεις,κατι κλεισιματα για απολυμανση και μια σφαιρα που ειχε καρφωθει απεξω οταν εναν κυνηγος κυνηγουσε κοτσιφια στην πλατεια κοτζια και αστοχησε
ελα ρε σιγα!αυτα τα ειχαμε κ στο σχολειο μικροι...κλαιν!

STG85

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
130
Πόντοι
0
Καλά περίμενε μη σου απαντούσε κανένας.. εγώ και κανα δυο ακόμα αν ενημερώσουν.. πάντως κατά τις 2 που πέρασα απέξω πρέπει να βγήκε ένα ζευγάρι από μέσα..!

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.768
Πόντοι
5.267
Ξανθό υπερμουνο 1,75 με κορμί μοντελου μόνο του γύρω στις 16:00 στο σινεμά. Μπήκα και το γαμουσα απ' την αρχή ως το τέλος στη πρώτη καμπίνα του δεύτερου έως ότου χύσαμε και αποχώρησαμε από το σινεμά. Φετίχ της το λούσιμο του προσώπου της από συσωμους μύστες που το χυσανε στο πρόσωπο όσο εγώ του έδινα πόνο. στο τέλος οι κραυγές μου ακούστηκαν έως τα πέριξ του ΟΣΕ. Δεν παρέλειψαν δροσεροί να έρχονται και να μπαλαμουτιαζονται δίπλα μας ως που τους κάναμε ευγενική παρατήρηση. Καλτ σημείο τη στιγμή που της ζωγράφιζα το πρόσωπο ζωγραφιά ένας απ' αυτούς μου χάιδευε τον κώλο...ημαρτον. Κορίτσι θαύμα αν διαβάζεις θα χαρώ να πάμε και παρέα μια μέρα

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.710
Πόντοι
6.255
Παρατηρώ την τελευταία εβδομάδα κίνηση στο σινεμά από ζευγάρια και μόνη γυναίκα και αντιλαμβάνομαι κάτι: Μήπως το αφεντικό ξεκίνησε την παλιά μέθοδο του adult theater δηλαδή για όσους θυμούνται την περιβόητη ξανθιά Νάντια που ερχόταν μόνη της και γαμιότανε και εγώ ανακάλυψα και το χω γράψει στο παρελθόν ότι ήταν επαγγελματίας. Οταν από συναγωνιστή εδώ μέσα πηρα το τηλέφωνο της, της πρότεινα εργασία σε κωλόμπαρο και δεχτικε και όταν της έκλεισα ραντεβού στο σινεμά για να το συζητήσουμε σε τηλεφώνημά μου εκεινη την στιγμη μου είπε το εξής απίθανο: "Τελειώνω με ένα πελάτη και έρχομαι" αυτό το χω καταγράψει οπότε ς όλα αυτά τα σ κηνικά είναι σκηνοθετημένα απλά για να πηγαίνει κόσμος;; το κάνει μία φορά και μετά το σταματάνε για καιρό μέχρι να αραιώσει ο κόσμος ξανά μανά πάλι από την αρχή;
Αυτό που γράφω ένα μία σκέψη μου απλά μπορεί να μην είναι και έτσι περιμένω τα σχόλια σας

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.575
Πόντοι
736
Παρατηρώ την τελευταία εβδομάδα κίνηση στο σινεμά από ζευγάρια και μόνη γυναίκα και αντιλαμβάνομαι κάτι: Μήπως το αφεντικό ξεκίνησε την παλιά μέθοδο του adult theater δηλαδή για όσους θυμούνται την περιβόητη ξανθιά Νάντια που ερχόταν μόνη της και γαμιότανε και εγώ ανακάλυψα και το χω γράψει στο παρελθόν ότι ήταν επαγγελματίας. Οταν από συναγωνιστή εδώ μέσα πηρα το τηλέφωνο της, της πρότεινα εργασία σε κωλόμπαρο και δεχτικε και όταν της έκλεισα ραντεβού στο σινεμά για να το συζητήσουμε σε τηλεφώνημά μου εκεινη την στιγμη μου είπε το εξής απίθανο: "Τελειώνω με ένα πελάτη και έρχομαι" αυτό το χω καταγράψει οπότε ς όλα αυτά τα σ κηνικά είναι σκηνοθετημένα απλά για να πηγαίνει κόσμος;; το κάνει μία φορά και μετά το σταματάνε για καιρό μέχρι να αραιώσει ο κόσμος ξανά μανά πάλι από την αρχή;
Αυτό που γράφω ένα μία σκέψη μου απλά μπορεί να μην είναι και έτσι περιμένω τα σχόλια σας
για αυτο που λες δεν γνωριζω ...ομως και εγω επαγγελματιας ειμαι και ειναι λογικο οταν με βλεπουν εκει να νομιζουν οτι εχω πληρωθει απο το μαγαζι για να ειμαι εκει ..και σε αλλα μαγαζια ...το ιδιο θεμα ειχε και μια φιλη ...οκ λογικο απο μια πλευρα ....ομως μια εξοδος μπορει να ειναι απλα προσωπικη επιλογη η να ημαστε σε role play με καποιον πελατη...

παντως μεχρι στιγμης το νουμερο ενα που διαβασα ειναι η τυπισσα με το δικτυωτο καλτσον και το κοκκινο σουτιεν ..πρεπει να ηταν σουπερ.:coffee:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
179
Πόντοι
1
για αυτο που λες δεν γνωριζω ...ομως και εγω επαγγελματιας ειμαι και ειναι λογικο οταν με βλεπουν εκει να νομιζουν οτι εχω πληρωθει απο το μαγαζι για να ειμαι εκει ..και σε αλλα μαγαζια ...το ιδιο θεμα ειχε και μια φιλη ...οκ λογικο απο μια πλευρα ....ομως μια εξοδος μπορει να ειναι απλα προσωπικη επιλογη η να ημαστε σε role play με καποιον πελατη...

παντως μεχρι στιγμης το νουμερο ενα που διαβασα ειναι η τυπισσα με το δικτυωτο καλτσον και το κοκκινο σουτιεν ..πρεπει να ηταν σουπερ.:coffee:
Καλή φάση

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.193
Πόντοι
206
μα πως σου περασε αυτο απτο μυαλο:angel:

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
490
Πόντοι
21
Εκτός από τους βλαμένους πλακώσαν και οι ντετεκτιβ να αναλύσουν την κατάσταση. Εδώ πάει το ''όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια''.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.768
Πόντοι
5.267
Χρωστάω στον εαυτό μου και στο νήμα μια λεπτομερέστατη κριτική του τι συνάντησα σήμερα.
Είμαι πελάτης μια ανά δίμηνο και ομολογώ πως είχα πάρα πολύ καιρό να δω γυναίκα στο μαγαζί.

Επίσκεψη λοιπόν γύρω στις 16:10 μετα από μια πολύ γρήγορη ματιά στο ισόγειο οδευω στον όροφο. Εκεί με έκπληξη βλέπω δύο άτομα μπροστά στην πρώτη καμπίνα να παίρνουν μάτι τύπο να κάνει γλειφομούνι στο κορίτσι.

Το κορίτσι φόραγε κορμάκι και ήταν γύρω στο 175 και περί τα 60-65 κιλά με αθλητικό κορμί ηλικία 29-35. Εκεί λοιπόν που κάθονταν για μπανηστηρι κολλάω κ εγώ.
Με το που με βλέπει με καρφώνει και λέει "φέρτε τις πουτσες σας αγόρια" όσο οι άλλοι δύο ψάχνονταν και σφαλιαριζονταν για να δουν αν είναι αλήθεια αυτό που άκουσαν εγω είχα ήδη πετάξει και κέρναγα ψωλή το κορίτσι.
Μετά από λίγο ο τύπος που εγλυφε έχυσε πάνω του και αποχώρησε. Αμέσως μη χάνοντας χρόνο μου ζητάει καποτα και να τη σκίσω.
Πρώτη στάση στα τέσσερα με θέα έναν απίστευτο κώλο, μετά από δέκα λεπτά ξαπλώνω και με καβαλάει το κορίτσι βλέπω πίσω λαό και νιώθω σα πορνοστάρ προς στιγμής και πίσω το συνεργείο. Φέρνω το κορίτσι προς τα εμένα βάζω κόντρα τα πόδια μου στην πόρτα και ξεκινάω βαθειές πουτσιες σε πάρα πολύ γρήγορο ρυθμο με το κορίτσι να μου πλέκει το εγκώμιο.
Έπειτα πλάκωσαν κ άλλοι που έπαιζαν τις πουτσες τους κ ένιωσα λίγο αμήχανα "παιδιά θέλει να συνεχίσει κανείς" αρνητική απόκριση καθώς όλοι θέλαν πίπα. Το κορίτσι λοιπόν δε χάλασε χατίρι και τους τσιμπουκωσε όλους ζητώντας χύσιμο στο πρόσωπο της.

Αφού τους ξεπαστρεψε όσο εγώ έπαιρνα μια ανάσα δροσιάς παραδίπλα έρχεται το κορίτσι και με άρπαζει για συνέχεια της φάσης μας.

Φάνηκε εξαρχής πως υπήρχε η χημεία. Συνεχίσαμε λοιπόν να προσφέρουμε θέαμα εγώ λουσμενος στον ιδρώτα κ εκείνη πραγματικά λουσμενη από 3 η 4 χυσιματα στο πρόσωπο της. Στα τέσσερα λοιπόν και να δίνω αλύπητα ώσπου μετά από 3 λεπτα νιώθω να συσπάται το μουνακι της.

Ξαπλώνει στο ημικαναπεδακι και με παρακαλάει να αδειάσω στο πρόσωπο της. Τον παίζω δυνατά όσο μου κάνει μαλαξεις στα αρχιδια και τριβει το μουνακι της. Μετά από λίγο αφήνοντας μια απίστευτη κραυγή τη μισή ψυχή μου και όλο το μεδούλι, αδειάζω για μισό λεπτό τόνους σπέρματος πάνω στο πανέμορφο πρόσωπο της.

Με ευχαρίστησε και την ευχαρίστησα για αυτό το τέλειο περίπου 40λεπτο και ενώ είναι ξαπλωμένη τις κάνω μαλαξεις στα πόδια και ένα ποδογλυψιμο για να χαλαρώσει, στο τέλος και αφού πέσαν οι παλμοί τη βοηθάω να ντυθεί και κάνουμε λίγο σοσιαλ.

Ήταν μια κοπέλα 33 ετών η οποία όπως μου είπε είχε περάσει και χθες απόγευμα 2/11 και της άρεσε πάρα πολύ ότι έζησε.

Κέλλυ 33 αν είσαι εδώ στείλε επειγόντως!!!

Τύποι......και τυπισσες δεν ξέρω και δε Μ ενδιαφέρει πραγματικά αν είναι κόλπο του ιδιοκτήτη η αν ξεκινήσετε να τα βάζετε μαζί μου και να με λέτε προμοτορα κλπ. Στα παπάρια μου αλλά τέτοια χημεία σε γαμησι και τέτοιο σκηνικό είχα χρόνια να ζήσω και δόξα το Θεό έχω γαμησει αρκετά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom