Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.249
Πόντοι
206
Τι είναι το αθηναϊκό ρε παιδιά?
εκει που ο πονος και η ηδονη γινονται ενα

188ad118bd9f472b61d26bfaacd827934d63dfaf.gif

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.249
Πόντοι
206
Προτιμώ να μην πάω σε σινεμά πάρα σε βρομερο μερος
οχι και βρομερο μερος το αθηναικον ρε φιλε,επειδη οι θαμωνες κατουρανε στους τοιχους του ιδρυματος?και εχει μια ευχαριστη οσμη απο σκατιλα και κωλαριλα?

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.249
Πόντοι
206
Ένας παλιός κινηματογράφος στην πλατεία Κοτζιά με αμφιλεγόμενο και παρακμιακό κοινό.
αυτο ειναι φημη που βγηκε λογω καποιον ατυχων γεγονοτων που εχουν συμβει στο παρελθον οπως 2-3 μαχαιρωματα που ηταν παρεξηγησεις,κατι κλεισιματα για απολυμανση και μια σφαιρα που ειχε καρφωθει απεξω οταν εναν κυνηγος κυνηγουσε κοτσιφια στην πλατεια κοτζια και αστοχησε

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.218
Πόντοι
201
αυτο ειναι φημη που βγηκε λογω καποιον ατυχων γεγονοτων που εχουν συμβει στο παρελθον οπως 2-3 μαχαιρωματα που ηταν παρεξηγησεις,κατι κλεισιματα για απολυμανση και μια σφαιρα που ειχε καρφωθει απεξω οταν εναν κυνηγος κυνηγουσε κοτσιφια στην πλατεια κοτζια και αστοχησε
ελα ρε σιγα!αυτα τα ειχαμε κ στο σχολειο μικροι...κλαιν!

STG85

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
132
Πόντοι
0
Καλά περίμενε μη σου απαντούσε κανένας.. εγώ και κανα δυο ακόμα αν ενημερώσουν.. πάντως κατά τις 2 που πέρασα απέξω πρέπει να βγήκε ένα ζευγάρι από μέσα..!

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
Ξανθό υπερμουνο 1,75 με κορμί μοντελου μόνο του γύρω στις 16:00 στο σινεμά. Μπήκα και το γαμουσα απ' την αρχή ως το τέλος στη πρώτη καμπίνα του δεύτερου έως ότου χύσαμε και αποχώρησαμε από το σινεμά. Φετίχ της το λούσιμο του προσώπου της από συσωμους μύστες που το χυσανε στο πρόσωπο όσο εγώ του έδινα πόνο. στο τέλος οι κραυγές μου ακούστηκαν έως τα πέριξ του ΟΣΕ. Δεν παρέλειψαν δροσεροί να έρχονται και να μπαλαμουτιαζονται δίπλα μας ως που τους κάναμε ευγενική παρατήρηση. Καλτ σημείο τη στιγμή που της ζωγράφιζα το πρόσωπο ζωγραφιά ένας απ' αυτούς μου χάιδευε τον κώλο...ημαρτον. Κορίτσι θαύμα αν διαβάζεις θα χαρώ να πάμε και παρέα μια μέρα

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Παρατηρώ την τελευταία εβδομάδα κίνηση στο σινεμά από ζευγάρια και μόνη γυναίκα και αντιλαμβάνομαι κάτι: Μήπως το αφεντικό ξεκίνησε την παλιά μέθοδο του adult theater δηλαδή για όσους θυμούνται την περιβόητη ξανθιά Νάντια που ερχόταν μόνη της και γαμιότανε και εγώ ανακάλυψα και το χω γράψει στο παρελθόν ότι ήταν επαγγελματίας. Οταν από συναγωνιστή εδώ μέσα πηρα το τηλέφωνο της, της πρότεινα εργασία σε κωλόμπαρο και δεχτικε και όταν της έκλεισα ραντεβού στο σινεμά για να το συζητήσουμε σε τηλεφώνημά μου εκεινη την στιγμη μου είπε το εξής απίθανο: "Τελειώνω με ένα πελάτη και έρχομαι" αυτό το χω καταγράψει οπότε ς όλα αυτά τα σ κηνικά είναι σκηνοθετημένα απλά για να πηγαίνει κόσμος;; το κάνει μία φορά και μετά το σταματάνε για καιρό μέχρι να αραιώσει ο κόσμος ξανά μανά πάλι από την αρχή;
Αυτό που γράφω ένα μία σκέψη μου απλά μπορεί να μην είναι και έτσι περιμένω τα σχόλια σας

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Παρατηρώ την τελευταία εβδομάδα κίνηση στο σινεμά από ζευγάρια και μόνη γυναίκα και αντιλαμβάνομαι κάτι: Μήπως το αφεντικό ξεκίνησε την παλιά μέθοδο του adult theater δηλαδή για όσους θυμούνται την περιβόητη ξανθιά Νάντια που ερχόταν μόνη της και γαμιότανε και εγώ ανακάλυψα και το χω γράψει στο παρελθόν ότι ήταν επαγγελματίας. Οταν από συναγωνιστή εδώ μέσα πηρα το τηλέφωνο της, της πρότεινα εργασία σε κωλόμπαρο και δεχτικε και όταν της έκλεισα ραντεβού στο σινεμά για να το συζητήσουμε σε τηλεφώνημά μου εκεινη την στιγμη μου είπε το εξής απίθανο: "Τελειώνω με ένα πελάτη και έρχομαι" αυτό το χω καταγράψει οπότε ς όλα αυτά τα σ κηνικά είναι σκηνοθετημένα απλά για να πηγαίνει κόσμος;; το κάνει μία φορά και μετά το σταματάνε για καιρό μέχρι να αραιώσει ο κόσμος ξανά μανά πάλι από την αρχή;
Αυτό που γράφω ένα μία σκέψη μου απλά μπορεί να μην είναι και έτσι περιμένω τα σχόλια σας
για αυτο που λες δεν γνωριζω ...ομως και εγω επαγγελματιας ειμαι και ειναι λογικο οταν με βλεπουν εκει να νομιζουν οτι εχω πληρωθει απο το μαγαζι για να ειμαι εκει ..και σε αλλα μαγαζια ...το ιδιο θεμα ειχε και μια φιλη ...οκ λογικο απο μια πλευρα ....ομως μια εξοδος μπορει να ειναι απλα προσωπικη επιλογη η να ημαστε σε role play με καποιον πελατη...

παντως μεχρι στιγμης το νουμερο ενα που διαβασα ειναι η τυπισσα με το δικτυωτο καλτσον και το κοκκινο σουτιεν ..πρεπει να ηταν σουπερ.:coffee:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
181
Πόντοι
1
για αυτο που λες δεν γνωριζω ...ομως και εγω επαγγελματιας ειμαι και ειναι λογικο οταν με βλεπουν εκει να νομιζουν οτι εχω πληρωθει απο το μαγαζι για να ειμαι εκει ..και σε αλλα μαγαζια ...το ιδιο θεμα ειχε και μια φιλη ...οκ λογικο απο μια πλευρα ....ομως μια εξοδος μπορει να ειναι απλα προσωπικη επιλογη η να ημαστε σε role play με καποιον πελατη...

παντως μεχρι στιγμης το νουμερο ενα που διαβασα ειναι η τυπισσα με το δικτυωτο καλτσον και το κοκκινο σουτιεν ..πρεπει να ηταν σουπερ.:coffee:
Καλή φάση

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.249
Πόντοι
206
μα πως σου περασε αυτο απτο μυαλο:angel:

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
524
Πόντοι
81
Εκτός από τους βλαμένους πλακώσαν και οι ντετεκτιβ να αναλύσουν την κατάσταση. Εδώ πάει το ''όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια''.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
481
Πόντοι
21
Γιατί να πάει κάποιος 4 το μεσημέρι σε ένα τέτοιο μαγαζί? Δε λέω ότι αμφισβητώ ότι έγινε αλλά μου κάνει παράξενη η ώρα κυρίως. Σε λίγο θα λέτε ότι παίζουν σκηνικά και το πρωί. Τελείως random η όλη φάση αν πας μόνος και πραγματικά όπου βγει, αν βγει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom