matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 206
εκει που ο πονος και η ηδονη γινονται εναΤι είναι το αθηναϊκό ρε παιδιά?
εκει που ο πονος και η ηδονη γινονται εναΤι είναι το αθηναϊκό ρε παιδιά?
με τρολαρεις?εκει που ο πονος και η ηδονη γινονται ενα
οχι και βρομερο μερος το αθηναικον ρε φιλε,επειδη οι θαμωνες κατουρανε στους τοιχους του ιδρυματος?και εχει μια ευχαριστη οσμη απο σκατιλα και κωλαριλα?Προτιμώ να μην πάω σε σινεμά πάρα σε βρομερο μερος
Ένας παλιός κινηματογράφος στην πλατεία Κοτζιά με αμφιλεγόμενο και παρακμιακό κοινό.Τι είναι το αθηναϊκό ρε παιδιά?
Μια συνάντηση με Τζίμη Τανζανό θα σε πείσει για του λόγου το αληθές των όσων αναφέρει ο μύστης εδώ.με τρολαρεις?
αυτο ειναι φημη που βγηκε λογω καποιον ατυχων γεγονοτων που εχουν συμβει στο παρελθον οπως 2-3 μαχαιρωματα που ηταν παρεξηγησεις,κατι κλεισιματα για απολυμανση και μια σφαιρα που ειχε καρφωθει απεξω οταν εναν κυνηγος κυνηγουσε κοτσιφια στην πλατεια κοτζια και αστοχησεΈνας παλιός κινηματογράφος στην πλατεία Κοτζιά με αμφιλεγόμενο και παρακμιακό κοινό.
ελα ρε σιγα!αυτα τα ειχαμε κ στο σχολειο μικροι...κλαιν!αυτο ειναι φημη που βγηκε λογω καποιον ατυχων γεγονοτων που εχουν συμβει στο παρελθον οπως 2-3 μαχαιρωματα που ηταν παρεξηγησεις,κατι κλεισιματα για απολυμανση και μια σφαιρα που ειχε καρφωθει απεξω οταν εναν κυνηγος κυνηγουσε κοτσιφια στην πλατεια κοτζια και αστοχησε
Σκάνε τραβελια εκεί;Να πάτε τύποι, θα έχει πολλές κοπέλες με πουλάκι να φάει καλά ο κωλος σας.
για αυτο που λες δεν γνωριζω ...ομως και εγω επαγγελματιας ειμαι και ειναι λογικο οταν με βλεπουν εκει να νομιζουν οτι εχω πληρωθει απο το μαγαζι για να ειμαι εκει ..και σε αλλα μαγαζια ...το ιδιο θεμα ειχε και μια φιλη ...οκ λογικο απο μια πλευρα ....ομως μια εξοδος μπορει να ειναι απλα προσωπικη επιλογη η να ημαστε σε role play με καποιον πελατη...Παρατηρώ την τελευταία εβδομάδα κίνηση στο σινεμά από ζευγάρια και μόνη γυναίκα και αντιλαμβάνομαι κάτι: Μήπως το αφεντικό ξεκίνησε την παλιά μέθοδο του adult theater δηλαδή για όσους θυμούνται την περιβόητη ξανθιά Νάντια που ερχόταν μόνη της και γαμιότανε και εγώ ανακάλυψα και το χω γράψει στο παρελθόν ότι ήταν επαγγελματίας. Οταν από συναγωνιστή εδώ μέσα πηρα το τηλέφωνο της, της πρότεινα εργασία σε κωλόμπαρο και δεχτικε και όταν της έκλεισα ραντεβού στο σινεμά για να το συζητήσουμε σε τηλεφώνημά μου εκεινη την στιγμη μου είπε το εξής απίθανο: "Τελειώνω με ένα πελάτη και έρχομαι" αυτό το χω καταγράψει οπότε ς όλα αυτά τα σ κηνικά είναι σκηνοθετημένα απλά για να πηγαίνει κόσμος;; το κάνει μία φορά και μετά το σταματάνε για καιρό μέχρι να αραιώσει ο κόσμος ξανά μανά πάλι από την αρχή;
Αυτό που γράφω ένα μία σκέψη μου απλά μπορεί να μην είναι και έτσι περιμένω τα σχόλια σας
Καλή φάσηγια αυτο που λες δεν γνωριζω ...ομως και εγω επαγγελματιας ειμαι και ειναι λογικο οταν με βλεπουν εκει να νομιζουν οτι εχω πληρωθει απο το μαγαζι για να ειμαι εκει ..και σε αλλα μαγαζια ...το ιδιο θεμα ειχε και μια φιλη ...οκ λογικο απο μια πλευρα ....ομως μια εξοδος μπορει να ειναι απλα προσωπικη επιλογη η να ημαστε σε role play με καποιον πελατη...
παντως μεχρι στιγμης το νουμερο ενα που διαβασα ειναι η τυπισσα με το δικτυωτο καλτσον και το κοκκινο σουτιεν ..πρεπει να ηταν σουπερ.
μα πως σου περασε αυτο απτο μυαλοΠαρατηρώ την τελευταία εβδομάδα κίνηση στο σινεμά από ζευγάρια και μόνη γυναίκα και αντιλαμβάνομαι κάτι: Μήπως το αφεντικό ξεκίνησε την παλιά μέθοδο του adult theater δηλαδή για όσους θυμούνται την περιβόητη ξανθιά Νάντια που ερχόταν μόνη της και γαμιότανε και εγώ ανακάλυψα και το χω γράψει στο παρελθόν ότι ήταν επαγγελματίας. Οταν από συναγωνιστή εδώ μέσα πηρα το τηλέφωνο της, της πρότεινα εργασία σε κωλόμπαρο και δεχτικε και όταν της έκλεισα ραντεβού στο σινεμά για να το συζητήσουμε σε τηλεφώνημά μου εκεινη την στιγμη μου είπε το εξής απίθανο: "Τελειώνω με ένα πελάτη και έρχομαι" αυτό το χω καταγράψει οπότε ς όλα αυτά τα σ κηνικά είναι σκηνοθετημένα απλά για να πηγαίνει κόσμος;; το κάνει μία φορά και μετά το σταματάνε για καιρό μέχρι να αραιώσει ο κόσμος ξανά μανά πάλι από την αρχή;
Αυτό που γράφω ένα μία σκέψη μου απλά μπορεί να μην είναι και έτσι περιμένω τα σχόλια σας
Τσιμπησαν πολλοι??Επίσκεψη τώρα έχει κόσμο μόνο αντρες