Πηγα σε ενα λαιβ σε καποιο μπαρακι οπου θα επιζε κιθαρα ενας φιλος καργα μπουρδελιαρης και φαν του αγοραιου ερωτα.Ενω καθομασταν και πινοντας το ποτο μας τα λεγαμε για το γκρουπ του κ.τ.λ. πιανει τυχαια κουβεντα με την γκαρσονα του μαγαζιου ψιλοεμφανισημη, ο φιλος μετριος θα ελεγα κατω του μετριου,χωρις ιδιαιτερες αναστολες σαν μπουρδελιαρης στην ψυχρα της ζητα τηλεφωνο για πλακα ,λεγοντας μου ,πως δεν θα του το δωσει,αυτη ομως του το εδωσε ,αφου φυγαμε το βραδυ ολα καλα ,τον ρωταω την αλλη μερα τι εγινε ρε?εκανες τιποτα ?ασε ρε μου λεει βαριεμαι που να παιρνω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου να παω για καφε και αν μου κατσει και αν αυτο και αν εκεινο βαριεμαι αφανταστα να την κυνηγαω για να γαμησω ,παω σε ενα μπουρδελακι,η παιρνω ενα εσκορτ και την βρισκω μια χαρα .Αυτος ειναι λοιπον ο μπουρδελιαρης δεν θελει να ταλαιπωρηθει συναισθηματικα , οικονομικα ,και ψυχολογικα ,τον ρωταω καλα η αγαπη ο ερωτας ,και μου απαντα για να μην της κανεις κανενα δωρακι και θα σου πω αν σε αγαπαει ,ποια αγαπη ρε φιλε ??κατα την αποψη του το 5% που αναφερεται πιο πανω πολυ ειναι αφου και συναισθηματικη καλυψη δεν υφισταται,για αλλα μιλαμε και αλλα μου απανταει διαφορετικα ενδιαφεροντα στο 98%των γυναικων πως να συζητησω? εγω πραγματικα δεν ξερω αν εχει δικιο ο φιλος καπου αναμεσα ειμαι
ωωωω ρε φιλε...αυτό που εχει ο φιλος σου, δυστυχως, φοβάμαι το εχω παθει κι εγω!
Δεν είναι τοσο απλο...
Γινεσαι τεμπελης αμα καλομάθεις, και σου κατσει καλα με το αγοραιο!
Ξερεις γιατι είναι κακο?
Να σου πω:
προσωπικα, ομολογω ότι για καποιον ανεξηγητο λογο, σαν νεαρος ειχα πολύ καλες ικανότητες με τις γκομενες! Δεν ξερω πως και γιατι...
Θα μου πεις ηταν μικρουλες κι αυτές ισως, οποτε δεν ηθελε και καμμια τεχνικη-απλα αρπαζες οποια γουσταρες, δεν την ρωταγες κιολας!
Μεγαλωνοντας, μπαινοντας στα 22 και μετα πιο συγκεκριμένα, καπου ειδα ότι το παιχνιδι αλλαζε...
Οι γκομενες το παιζαν λιγο πιο καπως, αρχισαν να ψαρωνουν με διαφορα, εβλεπα τυπους να τις βγαζουν εξω για φαγητα, σινεμά, μαλακιες, και εμεινα με την απορια!
Σπιτι μου τις εφερνα (ειχα την τυχη να χω αδειο διαμερισμα στο κεντρο), αραζαμε κι επαιζα μπαλα! Καμμια δεν ηθελε να ρθει μετα, ολες ηθελαν εξοδους και αηδιες!
Απλα μαθηματικα εδω:
Βγαζοντας εξω γκομενα τοτε, ηθελες να χεις κανα 7-10 χιλιαρικακια δραχμούλες στην τσεπη προχειρα...και ο θεος βοηθος. Χωρια πως τις περισσοτερες απλα ηθελα να τις γαμησω, δεν εδινα δεκαρα να τις κυκλοφορησω η να ακουω τις παπαριες τους.
Δεν συνεφερε....
Αμα ηταν μονο για γαμησακι, πηγαινα στα σιγουρα κι εβγαινε ετσι.
Εμαθα ετσι, και συνηθισα να απαξιωνω ευκολα...
Το αποτελεσμα?
-εχασα τις ικανότητες μου στο γκομενικο!
Βγαινω εξω με παρεα, κι εχω φιλες που μου λενε πχ 'η ταδε σε κοιταει/αυτή σε γουσταρει κοιτα να χωθεις' κι εγω πολλες φορες πελαγωνω, παιδια!
Δεν ξερω τι και πως! Και απλα απαξιωνω....
Η αναζητηση οργασμου σε αγοραιες τρυπες, με αποβλακωσε πολύ!
Κι οσες φορες εχω γκομενα, αν θελω να κανω καποια πραγματα που είναι πιο καινουρια για αυτή (πχ κωλαρακι) βαριέμαι ν ασχοληθώ, σκεπτόμενος ότι το χω ετοιμο οποτε θελω!
Ισως αυτή να είναι η κυρια αρνητικη συνεπεια του αγοραιου ερωτα, τυποι...
μας αποβλακωνει