Νέα

Κίνημα #metoo, ξυλοδαρμοί, καταγγελίες κλπ. Πού πάει το πράγμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Ένα βιντεο με το οποιο γελαω πολύ αλλα ταυτοχρονα με ενοχλει αφανταστα. Μπροβο στο παιδι παντως που ηταν ηρεμος. Εγω δεν ξερω πως θα ειχα αντιδρασει. Φανταστείτε τι θα γινοταν αν ηταν 1990 που δεν υπηρχαν κινητα με καμερα. Ο τυπος θα ηταν χωμενος σε καποια φυλακη

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Το που πάει το πράγμα θα το δούμε σε 1-2χρόνια στην Ελλάδα ? Σε 5 χρόνια ?

Οι μεγαλοεταιρίες πάντως θα προσαρμοστούν ώστε και τα δύο κακά να ΜΗΝ συμβαίνουν και το όνομα της εταιρίας να μην συνδεθεί με καταγγελία βιασμού-σεξουαλικής παρενόχλησης. Αληθινή ή κατασκευασμένη.

Όταν έχω χρόνο θα γράψω κάποια περιστατικά από Αγγλία που έζησα ο ίδιος αλλά και φίλοι μου και συνεργάτες και το πως αλλάζει η δυναμική των δύο φύλων στον εργασιακό χώρο, αλλά και έξω από αυτόν. Νομίζω το key date που άρχισαν οι εταιρίες να αλλάζουν κάποια policies ήταν το περιστατικό με τον Strauss-Khan.

Ήταν ένα μέλος @tramountana νομίζω αυτός ήταν 70άρης. Θα με ενδιέφερε και η εμπειρία του στον εργασιακό χώρο στην Αγγλία όσον αφορά τα policies πάνω σε αυτό το θέμα.

Θα με ενδιέφερε επίσης τα policies των HR στην Ελλάδα σε τέτοια θέματα πριν το ελληνικό metoo. Ώστε να δούμε τις αλλαγές.
ΣΟΥ γραφω για περιστατικο πριν πολλα χρονια, και απο 1 χερι, γιατι παντα οταν γραφω πρεπει να μαι σιγουρος, οχι του τυπου "αυτος ειπε" στο περιπου κουτσομπολιο η ακομη και φημες....
φιλος απο παλια τον πετυχα μετα απο πολλα χρονια, δουλευε σε πολυεθνικη καλες εποχες με δραχμες ακομη επαιρνε 650 χιλιαρικα(οταν ο βασικος ηταν 130 χιλιαδες δραχμες) σαν να λεμε σημερα πανω απο 4 χιλιαρικα σε ευρω αν βαλουμε αξια χρηματος αγοραστικη δυναμη-και μπορει να λεω και λιγα...
ο τυπος εκανε σχεση με εργαζομενη συναδελφο, σοβαρη οχι ενα πηδουλο, το προβλημα ηταν στην συμβαση ειχε υπογραψει οτι στην πολιτικη της εταιρειας να μην επιτρεπει σχεσεις μεταξυ εργαζομενων ρητα.
αποτελεσμα να φαει σουτ ασχετα αν πηγαινε αρραβωνα,γαμο..η οτι αλλο....εχασε τοτε μια σουπερ δουλεια..
μπορει να μην παρενοχλησε η γκομελινικια συναψε δεσμο ομως που ηταν αντιθετος με την πολιτικη της εταιρειας...και βρηκε μετα δουλεια με 180 χιλιαδες δραχμες(φοβερη διαφορα!!)+ την οποια εξελιξη θα ειχε εκει...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.786
Πόντοι
3.506
ΣΟΥ γραφω για περιστατικο πριν πολλα χρονια, και απο 1 χερι, γιατι παντα οταν γραφω πρεπει να μαι σιγουρος, οχι του τυπου "αυτος ειπε" στο περιπου κουτσομπολιο η ακομη και φημες....
φιλος απο παλια τον πετυχα μετα απο πολλα χρονια, δουλευε σε πολυεθνικη καλες εποχες με δραχμες ακομη επαιρνε 650 χιλιαρικα(οταν ο βασικος ηταν 130 χιλιαδες δραχμες) σαν να λεμε σημερα πανω απο 4 χιλιαρικα σε ευρω αν βαλουμε αξια χρηματος αγοραστικη δυναμη-και μπορει να λεω και λιγα...
ο τυπος εκανε σχεση με εργαζομενη συναδελφο, σοβαρη οχι ενα πηδουλο, το προβλημα ηταν στην συμβαση ειχε υπογραψει οτι στην πολιτικη της εταιρειας να μην επιτρεπει σχεσεις μεταξυ εργαζομενων ρητα.
αποτελεσμα να φαει σουτ ασχετα αν πηγαινε αρραβωνα,γαμο..η οτι αλλο....εχασε τοτε μια σουπερ δουλεια..
μπορει να μην παρενοχλησε η γκομελινικια συναψε δεσμο ομως που ηταν αντιθετος με την πολιτικη της εταιρειας...και βρηκε μετα δουλεια με 180 χιλιαδες δραχμες(φοβερη διαφορα!!)+ την οποια εξελιξη θα ειχε εκει...
Για να πέσει βρε φίλε από τα 650 στα 180 με τον βασικό στα 130 θα 'χε πληθώρα issues. Δεν μου κάνει εργασιακά λογικό και δεν το 'χω δει ποτέ σε άτομα που δεν πούλαγαν παπάντζες.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Το πρόβλημα είναι τεράστιο. Καθίστε να δείτε τι θα γίνει τώρα με το νέο οικογενειακό δίκαιο. Όλες θα βγαίνουν δαρμενες και βιασμενες για να παίρνουν τα παιδιά και τις διατροφαρες.
Είμαι σίγουρος, ότι σε ένα ζευγάρι, το έχουν διαβάσει και οι δύο στα κρυφά αλλά δεν έχει γίνει καμία συζήτηση μεταξύ τους. Προετοιμάζονται άπαντες για πόλεμο. Άλλο αν δεν έρθει, πάντως προετοιμάζονται.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Για να πέσει βρε φίλε από τα 650 στα 180 με τον βασικό στα 130 θα 'χε πληθώρα issues. Δεν μου κάνει εργασιακά λογικό και δεν το 'χω δει ποτέ σε άτομα που δεν πούλαγαν παπάντζες.
ΟΧΙ τυπε δεν πηρε 650 χιλιαρικα με το καλημερα, απλα η εταιρεια στα πανω της εβγαζε λεφτα και ηταν υπευθηνος,
στα 180 βρηκε δουλεια μετα αλλου, δεν υπηρχαν πολλες εταιρειες να σκανε τα ιδια λεφτα, απλα επαγγελματικα αυτοκτονησε, γιατι εν γνωση του ασχετα αν καψουρευτηκε-σχεση ηξερε την πολιτικη της εταιρειας-

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Υπάρχουν και άλλες διαστάσεις στο πρόβλημα. Προσωπικά δεν πιστεύω στις διακρίσεις και είμαι αντίθετος στο bullying. Έχω δουλέψει με γυναίκα αφεντικό, έχω συνεργαστεί με gay ποτέ δεν τους αντιμετώπισα διαφορετικά.
Το πρόβλημα είναι ότι τα σημερινά κινήματα (LGBTQ, vegan, νεοχίπηδες, οικολόγοι, φιλόζωοι) έχουν αμόρφωτους οπαδούς, μηδεν ιδεολογία και για αυτό όλα είναι τόσο επιφανειακά που πέφτουν μόνοι τους σε αντιφάσεις.

Το gay pride ξεκίνησε σαν φεστιβάλ ορατότητας δηλαδή είμαστε και εμείς άνθρωποι, δεχτείτε μας όπως είμαστε. Σήμερα τα συνθήματά τους είναι "να πεθάνει η Ελλάδα ,να ζήσουμε εμείς". Δηλαδή δεν αποδεχόμαστε εμείς τους straight ,ψόφο σε όλους, να μείνουν μόνο λευκοί gay. Δηλαδή από τον ένα ρατσισμό στον άλλο.

Οι φεμινίστριες κάποτε έλεγαν και η γυναίκα έχει φωνή, και η γυναίκα έχει δικαιώματα. Σήμερα έχουμε φτάσει στο " μόνο η γυναίκα έχει φωνή, εμένα μη μου μιλάς έτσι γιατί είμαι γυναίκα, οι γυναίκες είναι καλύτερες σε όλα". Από το μισογυνισμό στο μισοανδρισμό.

Καλά για κάτι φιλόζωους που θέλουν να βγουν νόμοι για να εξισωθούν οι άνθρωποι με τα ζώα και οικολόγους που είναι εναντίον των ανεμογεννητριών βαριέμαι να γράψω, χάσιμο χρόνου.

Και εντάξει να είσαι 18 χρονών ,να είσαι 40 και να σκέφτεσαι έτσι; Επειδή ακριβώς είναι άνθρωποι που όλη μέρα είναι στον υπολογιστή και δεν έχουν παραστάσεις από τη ζωή, να ωριμάσουν λένε όλο μαλακίες.

Παρατηρήστε το εξής: Όλα τα κινήματα του 21ου αιώνα έχουν κάτι κοινό: Ωθούν τον άνθρωπο να είναι μόνος του, άντε με κανένα κατοικίδιο. Μόνος του ο καθένας με τα social media, να δουλεύει από το σπίτι και να φοβάται τον έξω κόσμο. Για αυτό είμαστε ένα μπουρδέλο και μισό.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Αυτό δεν είναι λάθος. Γιατί αν τσιλιμπουρδίσεις εσύ με κάποια και μετά σφαχτείτε και κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας κτλπ, πάει άπατη η εταιρεία.

Αν κάνεις κάτι τέτοιο το κρατάς κρυφό και το αποκαλύπτεις μόνο όταν είναι να στείλεις τα προσκλητήρια του γάμου.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Αυτό δεν είναι λάθος. Γιατί αν τσιλιμπουρδίσεις εσύ με κάποια και μετά σφαχτείτε και κάνετε σκηνές ζήλιας κτλπ, πάει άπατη η εταιρεία.

Αν κάνεις κάτι τέτοιο το κρατάς κρυφό και το αποκαλύπτεις μόνο όταν είναι να στείλεις τα προσκλητήρια του γάμου.
νομιζω τον καρφωσανε αλλοι συναδελφοι ειχε κρατησει τα τυπικα, κ δεν θυμαμαι αν επιτρεπονταν κ ο γαμος-
αυτο ακριβως ειχε η εταιρεια...σαν προληψη..θα μου @@@ το image σε ενα τσακωμο ---

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556
Αυτό δεν είναι λάθος. Γιατί αν τσιλιμπουρδίσεις εσύ με κάποια και μετά σφαχτείτε και κάνετε σκηνές ζήλιας κτλπ, πάει άπατη η εταιρεία.

Εξαρτάται πόσο σοβαρή είναι η εταιρεία είτε πολυεθνική είτε εγχώρια.

Εκεί που είμαι εγώ, δεν παροτρύνεται η σύναψη τέτοιων σχέσεων, επειδή άνθρωποι είμαστε όμως, κάνεις disclosure τη σχέση μεταξύ συναδέλφων στο HR και καλύπτεσαι εσύ και κυρίως η εταιρεία ξέρει πως να αντιδράσει σε πιθανό μελλοντικό θέμα που μπορεί να ανακύψει.

Επειδή θέμα μπορεί να ανακύψει και σε day to day καταστάσεις και ας μην υπάρχει σχέση, υπάρχει άτυπος όρος πχ σε μιτινγκ να μην είναι ποτέ μόνο 2 άτομα αντίθετου φύλλου.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
νομιζω τον καρφωσανε αλλοι συναδελφοι ειχε κρατησει τα τυπικα, κ δεν θυμαμαι αν επιτρεπονταν κ ο γαμος-
αυτο ακριβως ειχε η εταιρεια...σαν προληψη..θα μου @@@ το image σε ενα τσακωμο ---
Δεν ξέρω τί εταιρεία ήταν και αν ήταν απλά το image ή όντως θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα σε συνεργασία.

Εγώ θα απέφευγα να μπω σε τέτοια κατάσταση.. Θα το έκανα μόνο όντας σίγουρος πως είναι ένας πήδουλος και χωρίς αποκλειστικότητες ή αν ένιωθα πως θέλω να κατασταλάξω (sic) και γνώριζα κάποια που ήταν wife material.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.041
Πόντοι
206
Ένα παράδειγμα που μας ανέφερε ένας δικηγόρος σε ένα σεμινάριο ήταν για μία μητέρα που καθυστερούσε στη δουλειά της, τις πρωινές ώρες γιατί πήγαινε το παιδί στο σχολείο.

Μετά από τις προειδοποιήσεις οι οποίες γίνονται προφορικά αλλά με έναν άλλον παρόν που κρατάει τα minutes δηλαδή τι ειπώθηκε την απέλυσαν.

Ο ιδιοκτήτης βρήκε το μπελά του παρόλο που νόμιζε ότι πήγαινε by the book. Που για εμένα πήγαινε 3 strikes you're out.

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι για να γινόταν σωστά η απόλυση θα έπρεπε όλες τις φορές να ανέφερε τα παρακάτω:

''Καταλαβαίνω το ότι είσαι μητέρα και είναι δύσκολο κάποιες φορές να έρθεις στη δουλειά στην ώρα σου. Έχεις σκεφτεί να πηγαίνει το παιδί κάποιος άλλος στο σχολείο ?

1)Να δείξει κατανόηση για το πρόβλημα που περνάει. 2)Να της προτείνει πιθανές λύσεις.

Τα αυτονόητα δηλαδή που ένας άνθρωπος θα έκανε από μόνος του. Τι δουλειά έχει ο ιδιοκτήτης για τα παραπάνω και που είναι το σεξιστικό εδώ ?

Σκεφτείτε να αργεί στη δουλειά μία γυναίκα. Σας κάνει discrimination at work.

Εδώ δεν μιλάω καν για ψευδή καταγγελία. Μιλάω για το pampering των γυναικών στον εργασιακό χώρο.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
Δυστηχώς αυτό που συμβαίνει στον εργασιακό χώρο αποδυναμώνει και τις γυναίκες και τους άντρες.
Οι γυναίκες διάφοροι ΛΟΑΤΚΙ κτλ θέλουν τακτ και προσοχή στον χειρισμό. Εάν γίνει παρατήρηση σε μία γυναίκα ή επιβληθεί κάποια διοικητική κύρωση η πρώτη γραμμή άμυνας πολλών γυναικών είναι πως δέχτηκε επίπληξη επειδή είναι γυναίκα και όχι λόγω κάποιας ανεπάρκειας. Αυτό κάνουν και οι γκει κτλ.

Πολλές εταιρείες οργανισμοί κτλ διαφημίζουν πως δεν κάνουν διακρίσεις. Αυτό έχει σαν συνέπεια να έχουν στις τάξεις τους πάντα γυναίκες, ΛΟΑΤΚΙ κτλ Αυτό οδηγεί στο λεγόμενο reverse discrimination. Δηλαδή εάν ένας οργανισμός θα προσλάβει 3 άτομα θα φροντίσει το 1 να είναι γυναίκα ή ΛΟΑΤΚΙ ανεξαρτήτως εάν έτσι αποκλειστεί κάποιος με καλύτερα προσόντα ή έχει ανάγκη πραγματικά μια καλύτερη δουλειά. Στην τελική, στις πιο πολλές δουλειές οι γυναίκες ή οι ΛΟΑΤΚΙ που αναζητούν εργασία είναι λιγότεροι από τους υπολοίπους χάρη και μόνο στην ιδιότητα τους όμως έχουν καλύτερες πιθανότητες. Πόσο ταλέντο όμως πάει έτσι χαμένο;

Είμαι κατά των διακρίσεων αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα είναι τελείως στο άλλο άκρο.

Κάπου είχα διαβάσει επίσης πως μετά το metoo η ανεργία των γυναικών στις ΗΠΑ έχει αυξηθεί, επειδή πολλές εταιρείες διστάζουν να προσλάβουν πολλές γυναίκες και προσλαμβάνουν μόνο το bare minimum που ορίζει ο νόμος για να μην κατηγορηθούν για σεξισμό.

Επίσης η αθρόα εισαγωγή γυναικών για λόγους ισότητας σε κλάδους όπως η αστυνομία, ο στρατός κτλ μειώνει το αξιόμαχο τους. Μένουν για τα benefits και σταδιακά δεν κάνουν ότι και οι άντρες συνάδελφοι τους, λόγω εγγυμοσύνης, ιατρικών θεμάτων κτλ. Για το λόγο αυτό ο US Army και νομίζω και ο αγγλικός έκαναν το εξής απλό. Ίδια αθλητικά κριτήρια και για άνδρες και για γυναίκες. Έτσι και οι διάφορες γυναικείες οργανώσεις δεν μπορούν να πουν τίποτα, καθώς δεν είπαν δεν θέλουμε γυναίκες αλλά θέλουμε γυναίκες με ορισμένα σωματικά στάνταρ, αλλά και ο army θα μειώσει τον αριθμό των γυναικών.

Οι δίκαιες κατακτήσεις των γυναικών στην πορεία εκφυλίστηκαν από διάφορες συμπλεγματικές και κομπλεξικές και για αυτό σήμερα έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, την περιθωριοποίηση των ανδρών και των γυναικών που προσπαθούν να πορευτούν με την τιμή και την αξία τους.

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
Δυστηχώς αυτό που συμβαίνει στον εργασιακό χώρο αποδυναμώνει και τις γυναίκες και τους άντρες.
Οι γυναίκες διάφοροι ΛΟΑΤΚΙ κτλ θέλουν τακτ και προσοχή στον χειρισμό. Εάν γίνει παρατήρηση σε μία γυναίκα ή επιβληθεί κάποια διοικητική κύρωση η πρώτη γραμμή άμυνας πολλών γυναικών είναι πως δέχτηκε επίπληξη επειδή είναι γυναίκα και όχι λόγω κάποιας ανεπάρκειας. Αυτό κάνουν και οι γκει κτλ.

Πολλές εταιρείες οργανισμοί κτλ διαφημίζουν πως δεν κάνουν διακρίσεις. Αυτό έχει σαν συνέπεια να έχουν στις τάξεις τους πάντα γυναίκες, ΛΟΑΤΚΙ κτλ Αυτό οδηγεί στο λεγόμενο reverse discrimination. Δηλαδή εάν ένας οργανισμός θα προσλάβει 3 άτομα θα φροντίσει το 1 να είναι γυναίκα ή ΛΟΑΤΚΙ ανεξαρτήτως εάν έτσι αποκλειστεί κάποιος με καλύτερα προσόντα ή έχει ανάγκη πραγματικά μια καλύτερη δουλειά. Στην τελική, στις πιο πολλές δουλειές οι γυναίκες ή οι ΛΟΑΤΚΙ που αναζητούν εργασία είναι λιγότεροι από τους υπολοίπους χάρη και μόνο στην ιδιότητα τους όμως έχουν καλύτερες πιθανότητες. Πόσο ταλέντο όμως πάει έτσι χαμένο;

Είμαι κατά των διακρίσεων αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα είναι τελείως στο άλλο άκρο.

Κάπου είχα διαβάσει επίσης πως μετά το metoo η ανεργία των γυναικών στις ΗΠΑ έχει αυξηθεί, επειδή πολλές εταιρείες διστάζουν να προσλάβουν πολλές γυναίκες και προσλαμβάνουν μόνο το bare minimum που ορίζει ο νόμος για να μην κατηγορηθούν για σεξισμό.

Επίσης η αθρόα εισαγωγή γυναικών για λόγους ισότητας σε κλάδους όπως η αστυνομία, ο στρατός κτλ μειώνει το αξιόμαχο τους. Μένουν για τα benefits και σταδιακά δεν κάνουν ότι και οι άντρες συνάδελφοι τους, λόγω εγγυμοσύνης, ιατρικών θεμάτων κτλ. Για το λόγο αυτό ο US Army και νομίζω και ο αγγλικός έκαναν το εξής απλό. Ίδια αθλητικά κριτήρια και για άνδρες και για γυναίκες. Έτσι και οι διάφορες γυναικείες οργανώσεις δεν μπορούν να πουν τίποτα, καθώς δεν είπαν δεν θέλουμε γυναίκες αλλά θέλουμε γυναίκες με ορισμένα σωματικά στάνταρ, αλλά και ο army θα μειώσει τον αριθμό των γυναικών.

Οι δίκαιες κατακτήσεις των γυναικών στην πορεία εκφυλίστηκαν από διάφορες συμπλεγματικές και κομπλεξικές και για αυτό σήμερα έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, την περιθωριοποίηση των ανδρών και των γυναικών που προσπαθούν να πορευτούν με την τιμή και την αξία τους.
Μου φανηκαν εξαιρετικα ενδιαφεροντα αυτα που εγραψες και συμφωνω με το συνολο αυτων. Ωραιος!

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Απλά μας έφαγε το πολύ “ προχω “ και το να μην είμαστε εν έτη 2021 “ οπισθοδρομικοί “ Πιάσαμε ότι το πιο παράλογο , ότι το πιο ανώμαλο , ότι το πιο ανήθικο , ότι το πιο ζωώδη , ότι το πιο νοσηρό , ότι το πιο απάτη κτλ , το ονομάσαμε εξέλιξη , [ όπως ονομάσαμε και την ασυδοσία , ελευθερία ] το εδραιώσαμε , και τώρα ψάχνουμε να βρούμε , το πως να μαζέψουμε τα αμάζευτα , ενώ ταυτόχρονα , εξακολουθούμε να παίζουμε το ίδιο βιολί .

Διότι τόσους αιώνες που οι κοινωνίες , είχαν στεγανά , που υπήρχαν όρια , όπως και κόκκινες γραμμές , που είχαν απαράβατους ηθικούς , κοινωνικούς , οικογενειακούς , και άλλους κώδικες κτ.λ δεν ήξεραν , δεν γνώριζαν , και ήταν οπισθοδρομικές .

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Κατά βάση δεν υπάρχουν αιτήματα για αυτό κυρίως ακούς διαμαρτυρίες, ξεκατινιάσματα κα. Το μόνο νομικό ζήτημα που εκκρεμεί είναι η υιοθεσία παιδιών, κατά τα άλλα οι νόμοι δεν αδικούν ούτε τους γκέι ,ούτε τις γυναίκες.
Πριν μερικά χρόνια σε μια συζήτηση μία μόνιμα άνεργη λόγω τεμπελιάς μου έλεγε πως κανείς δεν προσλαμβάνει γυναίκες και έχουν τεράστιο πρόβλημα να βρουν δουλειά και ακόμη και αν βρουν δουλειά σίγουρα το αφεντικό θα τους την πέσει. Της απαντώ "ξέρεις πόσο δύσκολο είναι για ένα άντρα που έχει τελειώσει νηπιαγωγός να βρει δουλειά επειδή όλοι τον υποψιάζονται για παιδεραστή;" Η απάντηση ήταν προφανώς "αυτό είναι καθαρά αντρική και σεξιστική ματιά και θα έπρεπε να ντρέπεσαι".
Αυτό ακριβώς χαρακτηρίζει την εποχή μας. Άτομα που δεν ξέρουν πως είναι ο κόσμος, που δεν έχουν βγει από το σπίτι τους, που δεν έχουν συνανστραφεί άτομα διαφορετικά (δείτε τι άποψη έχουν για τους μετανάστες αυτοί που τους υπερασπίζονται , ούτε που τους έχουν συνανστραφεί ποτέ) ξεσπαθώνουν στα social media για να λένε για τους εαυτούς τους ότι είναι αγωνιστές.
Γελάει ο κόσμος

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
με αφορμη τα τελευταια περιστατικα και η αποψη του alex μετραει αν διαβασει, οπως εχουν τα πραγματα αφου οι αστυνομικοι στην δαφνη δεν κατεβηκαν να ελεξουν το περιστατικο η οποια καινουργια καταγγελια οδηγησε σε συλληψεις.
Ασχετα με φιλλιπιδη ποιιο ειναι το νομικο πλαισιο, δηλαδη μια επειδη την εδιωξες απο δουλειαη της την ειπες για κακη αποδοση αργοπορια μπορει αυριο-μεθαυριο να πει οτι γουσταρει...
σε αλλα μονοπατια μια τουριστρια μπορει να βρει ευκολα θυματα..απο πελατες μπαρ μεχρι το πιο ευκολο θυμα π.χ το ταξι που την μετεφερε σαν παρενοχληση.
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ μεσα στην οικογενεια στον χωρο εργασιας και απο αλλου.
το θεμα ειναι πως μπορει ενας να μπλεξει χωρις να φταει για τον α,β λογο απο μια που θελει ειτε λεφτα ειτε εκδικηση ειτε ειναι ψυχακι,η ψυχικα ανωμαλη..η οτι αλλο.
δεν λεμε και σε οικογενεια ο αλλος να της μαυρισει το ματι και να μεινει ετσι, ομως τυπικα σε μια προσβολη ο αντρας δεν θα μπορει καν να απαντησει αν πεσει εστω στο 10% με λαθος ατομο.
η φαση εχει γινει κατι σαν mick jagger gate....δηλαδη ολες του καθονται αρκει να τυχει το ατυχημα εγκυμοσηνη ωστε να λυσουν το βιοποριστικο!!! ακραιο παραδειγμα οκ-
ομως ετσι οπως παει π.χ μια ωραια κουβεντα ΩΡΑΙΑ ΓΡΑΦΩ θα καταντησει σεξουαλικη παρενοχληση.
οι γνωμες σας...
και θα ηθελα να ξερω πχ μπλεκει μια εναν χωρις λογο....ο τυπος μπορει να φαει 3,5,10 χρονια χωρις να χει κανει κατι...απλα του τυχε το λαχειο, η τυπισσα που ψευδως του γαμαει την ζωη τι συνεπειες εχει?? και ποιες θα επρεπε να εχει?

Μακρια απο πειραγμενες στα μυαλα, απο κατεστραμμενες.
Βεβαια, ειναι και πολλες που κρυβονται...γι'αυτο θελει να περασεις χρονο με την αλλη να δεις τι μυαλα φοραει...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Απλό τύπε. Θα εκβιάζουν με μεγάλη άνεση πλούσιους και διάσημους. Και η πλέμπα θα χαίρεται, επειδή ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι δεν κινδυνεύουν, αφού οι ίδιοι δεν ήταν ποτέ ξεχωριστοί. Αλλά το κάρμα είναι σκύλα, και δεν ξέρεις αν θα νιώσεις τα δόντια του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom