Νέα

Το προφιλ κ το "DNA" των μελων του bou.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

Μάγκες , με βίζιτες πήγαινε και ο

γοητευτικός ηθοποιός Hugh Grant

http://[URL unfurl="true"]www.celebhairdo.com/wp-content/uploads/2014/01/people-hugh-grant-2491549_1901.jpg[/img[/URL]]

και μετά το γάμο του με τη μουνάρα Elizabeth Hurley

[img]http://[URL unfurl="true"]www2.pictures.zimbio.com/bg/Talk+magazine+party+28xmTgo4OVxl.jpg[/img[/URL]]

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

ΔΕΝ μπορεί ο άντρας να αρκεστεί σε μία γυναίκα

γι' αυτό υπάρχουν τα ΧΑΡΕΜΙΑ !

48595889.cached.jpg

:rockon: :rockon:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Πρόσεξε !! Δεν ισχυρίστηκα κάπου ότι όποιος ασχολείται με την πορνεία είναι συναισθηματικά αναπηρος !! Εγραψα ότι σταδιακά συνηθίζει να βλέπει τη σεξουαλική απόλαυση σαν κάτι περιχαρακωμένο από άλλα συναισθήματα . Αυτό δεν συνιστά ασφαλώς αναπηρία !! Ισως όμως να συνιστά κάποιο είδος ''φτώχιας'', εξαρτάται πάντα πως το βλέπει ο καθένας.

Με ανθρώπους θα συνδεθείς για να εξυπηρετήσεις ανάγκες συναισθηματικής κάλυψης ούτως ή άλλως. Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό όν, δεν μπορεί να ζήσει αλλιώς. Το μεγαλύτερο βασανιστήριο στις φυλακές είναι η απομόνωση !!

Η συμβίωση προφανώς συνεπάγετα και κοινό βιοπορισμό. Αλλά και μόνος
σου αν επιλέξεις να ζείς πάλι το θέμα του βιοπορισμού θα το έχεις. Το κατά πόσο πρέπει τα δυο μέρη να συνεισφέρουν στον βιοπορισμό είναι μια άλλη μεγάλη πονεμένη ιστορία που καλό είναι να μην την πιάσουμε τώρα γιατί θα αποπροσaνατολίσουμε το thread.

Η σχέση με μια γυναίκα ειναι σέξ και παρέα.. αυτός που πάει με πόρνες καλύπτεται στο θέμα του σεξ.. αυτός που κάνει συντροφικες σχέσεις συνδυάζει τα δύο σε ένα (με τα υπερ και τα κατά ολα).. σε βάθος χρόνου ολοι βαριουνται και οι μεν και οι δε.. κανείς δε μπορεί να ξεφύγει απ το "βάλτωμα" γιατί η ζωή δε προσφέρετε για εναλλαγές και συγκινήσεις σε μεγάλο βαθμό αφού πάντα έχεις υποχρεώσεις να καλύψεις σε βιοποριστικό πλαίσιο μέσα..
Το θέμα ειναι οτι η κοινωνία αποδέχεται και γνωρίζει τις συντροφικές σχέσεις αφού αυτό ειναι το φυσικό στοιχείο των ανθρώπων.. αυτος που πάει συστηματικά με πορνες ειναι ως ένα βαθμό ακοινωνητος.. οχι οτι μειωνεκτεί, απλά δε κολλάει στη κοινωνική δομή και αυτό το εξωτερικεύει και στους γύρω τους ώς ένα βαθμό..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

Φίλε Αμπελαλες,

όμως με βάση μελέτες, πριν την κρίση δλδ πριν το 2008
οι επισκέπτες σε όλες τις μορφές πληρ. σεξ ήταν > 1.500.000 άρρενες

30 % δλδ των αντρών ( περίπου )  έχουν πάει ή πηγαίνουν με βίζιτες !

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Φίλε Αμπελαλες,

όμως με βάση μελέτες, πριν την κρίση δλδ πριν το 2008
οι επισκέπτες σε όλες τις μορφές πληρ. σεξ ήταν > 1.500.000 άρρενες

30 % δλδ των αντρών ( περίπου )  έχουν πάει ή πηγαίνουν με βίζιτες !

Καλα αυτό φάνηκε οταν είχε γίνει η φασαρία με την ιερόδουλη που ειχε aids και ο μισός αντρικος πληθυσμός έκλεισε εξετάσεις αίματος..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Mind να ζητήσεις ποσοστά από το σάιτ ανεβάζεις την επισκεψιμότητα!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Στο θέμα μας σου θυμίζω κάτι που σίγουρα ξέρεις.Ο Ματθαίος Γιωσαφάτ στο σχετικό με το γάμο βιβλίο του αναφέρει ότι πάνω κάτω από την εμπειρία 30000 ζευγαριών που εξέτασε μόνο ένα 5% περνάει καλά.Έχει βρει δηλαδή αυτό που λες εσύ συντροφικότητα κτλ.

Στη σημερινή εποχή που έχουν 352 ειδικότητες γιατρών, έναν για κάθε όργανο και κομμάτι του σώματός μας, δεν είναι αφελές κατά τη γνώμη σου να μπλέκουμε θέματα συναισθηματικά μεταξύ τους τα οποία είναι άσχετα, πχ συντροφικότητα, παρέα και ερωτική έλξη;Και πόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα όταν βάζεις μέσα και υλικά, βλέπε λεφτά;

Δε λέω ότι δεν είναι το ιδανικό αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι αυτές είναι πολύ λεπτές ισορροπίες...Και συνήθως δε φτάνει μια ζωή για να μάθεις να ισορροπείς επαρκώς...Εξ' ου και τα απωθημένα!!!

Άλλωστε δε μπορώ να πιστέψω ότι εσύ δεν έχεις συναντήσει ποτέ στη ζωή σου άσχημες γυναίκες που ήταν καταπληκτικά τυπάκια και γούσταρες την παρέα τους αλλά από σεξ ούτε ναυαγός.Ή αντίστοιχα γυναίκες που σου προκαλούσαν το είναι σου να τις πηδας μέχρι να πεθάνεις πάνω στο κρεββάτι αλλά που δεν είχες να πεις τίποτα μαζί τους.

Και πάλι χαίρομαι να σε διαβάζω!!!!
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

ΥΓ.Κάπου είχα γραψει ένα post γιατί οι άντρες πηγαίνουν σε πουτάνες στην πενταγιώτισσα επειδή με είχε τσατίσει.Αν το βρώ θα βάλω link.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Mind να ζητήσεις ποσοστά από το σάιτ ανεβάζεςι την επισκεψιμότητα!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Στο θέμα μας σου θυμίζω κάτι που σίγουρα ξέρεις.Ο Ματθαίος Γιωσαφάτ στο σχετικό με το γάμο βιβλίο του αναφέρει ότι πάνω κάτω από την εμπειρία 30000 ζευγαριών που εξέτασε μόνο ένα 5% περνάει καλά.Έχει βρει δηλαδή αυτό που λες εσύ συντροφικότητα κτλ.

Στη σημερινή εποχή που έχουν 352 ειδικότητες γιατρών, έναν για κάθε όργανο και κομμάτι του σώματός μας, δεν είναι αφελές κατά τη γνώμη σου να μπλέκουμε θέματα συναισθηματικά μεταξύ τους τα οποία είναι άσχετα, πχ συντροφικότητα, παρέα και ερωτική έλξη;Και πόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα όταν βάζεις μέσα και υλικά, βλέπε λεφτά;

Δε λέω ότι δεν είναι το ιδανικό αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι αυτές είναι πολύ λεπτές ισορροπίες...Και συνήθως δε φτάνει μια ζωή για να μάθεις να ισορροπείς επαρκώς...Εξ' ου και τα απωθημένα!!!

ΥΓ.Κάπου είχα γραψει ένα post γιατί οι άντρες πηγαίνουν σε πουτάνες στην πενταγιώτισσα επειδή με είχε τσατίσει.Αν το βρώ θα βάλω link.

Πολύ καλές παρατηρήσεις !

Το 5% των ζευγαριών μόνο περνάει καλά

και δεν πρέπει να μπλέκουμε τα ξεχωριστά ζητήματα
της σεξουαλικής έλξης, της συντροφικότητας και της παρέας.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ο Mindreader μ' εχει καλυψει πληρως με τα κειμενά του. Σε βαθμο εντυπωσιακο/ ανησυχητικο.

Εγω, εμπιπτοντας στην κατηγορια... 1,5 εχω εξαιρετικη δυσκολια στο να πιασω γκομενα.
Δεν το 'χω κανει ποτέ (στα 28 μου).

Κατα καιρους, εχω υπαρξει πολυ ερωτευμενος με πολυ συγκεκριμενες τυπισσες, με τις οποιες δεν ΜΠΟΡΟΥΣΑ να ειμαι.
Ολες τις υπολοιπες, τις βαριεμαι εξαιρετικα, οπως και ολους, σχεδον, τους ανθρωπους (για να μην θεωρηθω μισογυνης : -)

Ειναι φορες που θα ηθελα να παω σ' ενα μαγαζι, ή ενα live, και η ελλειψη γκομενας μου δημιουργησε "κοινωνικη δυσκολια"...

Ειναι φορες που θελω να γαμησω (επειγοντως), αλλά η ελλειψη γκομενας ΚΑΙ χρηματος για πουτανες με οδηγει σε πληρες αδιεξοδο.  :headbang:

Ναι μεν ΔΕΝ εχω την τεχνογνωσια, αλλά ξερω οτι θα μπορουσα να πιασω γκομενα, αν ηθελα σωνει και ντε. Μού λειπουν οι γκομενικες ικανοτητες, αλλά εχω κοινωνικες ικανοτητες και εχω καποιου ειδους ταλεντα (τα οποια οι γκομενες εκτιμουν). Αυτο το τονιζω, για να μην δωσω την εσφαλμενη εντυπωση του Ντε Νιρο στον Ταξιτζη...

Το θεμα ειναι:

ΝΑΙ, τα στανταρτς μου ειναι πολυ υψηλοτερα απ' τις παρουσες δυνατοτητες μου, λογω (και) της πορνειας!
ΝΑΙ, εχω σοβαροτερα προβληματα να επιλυσω. Κυριως πρακτικα - οικονομικα, αλλά και αυτοπραγματωσης. Δεν εχω, καν, στο μυαλο μου το να βρω γκομενα! Εξαλλου, εχω συνηθισει χωρις...
ΝΑΙ, εχω απομυθοποιησει ολοκληρωτικα ακομα και τις γκομενες που καποτε ερωτευτηκα. Εχω γινει πολυ σκληρος, μεσα απ' τη φαση της "single" ζωης. Αλλά χαιρομαι γι' αυτο, γιατι ειναι σαν να εχω παρει το κοκκινο (?) χαπι, στο Ματριξ.
ΟΧΙ, δεν ζηλευω καθολου τους φιλους μου για τις γκομενές τους. Μπορω να πω οτι τους λυπαμαι!
(μπεσα για μπεσα, αυτο το τελευταιο)

Το ερωτημα ειναι:
Γιατι παρουσιαζεις ως "ψυχολογικη ενδεια" την αυτονομηση του σεξ απ' τα παχια λογια και τις δηθεν αγαπες (που συνηθως ειναι αυθυποβολη ανωριμων κι εγκεφαλικα μετριων ανθρωπων, για να εξυψωσουν τον/την συντροφό τους και να νιωσουν ανωτεροι απο γελαδια - ενω δεν ειναι?)

Και παλι να τονισω οτι:
Η ελλειψη τρυφεροτητας ειναι ΟΝΤΩΣ ενα ειδος συναισθηματικης "εκπτωσης"...
Εγω ενιωσα τρυφεροτητα, πχ, για μια πουτανα που απλα ηταν πολυ αισθησιακη και ευγενικη (την ειχα αναφερει κι εδω). Χωρις ουτε καν να την φιλησω στο στομα, ή να κανω κατι παραπερα απ' το basic προγραμμα μπουρδελου.

Απ' την αλλη, μπορω να διαχωρισω το σεξ ως διαδικασια, και να κρινω οτι, ακομα και αν βρω καποια γκομενα, ΔΕΝ θα ειναι επειδη ειναι "ενδιαφερουσα" ως ατομο, αλλά επειδη την χρειαζομαι βιολογικα.
Επαναλαμβανω οτι η "αγαπη" ειναι ψευδαισθηση, κατα τη γνωμη μου (εκτος αν ζεις 25 χρονια με μια τυπισσα, και την αντιμετωπιζεις ως συγγενη σου).

ΥΓ- Νομιζω οτι η (πολυεπιπεδη, ακομα και γεωγραφικη) δυσκολια στο να τα φτιαξω με μια τυπισσα που γουσταρα παθολογικα (χωρις υπερβολη, αν κρινω απο καποιες επιπτωσεις...) το καλοκαιρι του '15, με εκανε πολυ πιο σοβαρο ανθρωπο.

Δηλαδη, το κλωθογυρισα στο μυαλο μου αρκετα για να καταλαβω οτι το ΜΟΝΟ που με κανει να την θελω πολυ ειναι τα στανταρτς του DNA μου, περι γονιμοτητας του αλλου φυλου (απο 'κει κρινεται αν "αγαπας" καποια => αν εχει ισχυρα σηματα γονιμοτητας στην εμφανισή της).
Και πως ολος ο περιβαλλων θαυμασμος (για σπουδες, αποψεις κλπ) ηταν σχεδον υποκριτικος, προς τον ιδιο μου τον εαυτο.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Το θέμα προσφέρεται για αρκετή συζήτηση.

Ας δούμε τα βασικά στην αρχή !!

Πιστεύω λοιπον ότι οι μύστες του χώρου χωρίζονται σε τρείς κατηγορίες.

Η πρώτη κατηγορία περιλαμβανει αυτούς που πάνε σε πουτάνες απο ανάγκη γιατί απλά δεν μπορούν να βρούν γκόμενες.

Η δεύτερη περιλαμβανει αυτούς που πηγαίνουν στις πουτάνες απο επιλογή, υπό την έννοια ότι μπορουν να βρούν γκόμενες αλλά για διάφορους λόγους, ο κυριώτερος των οποίων είναι ότι βαριούνται τη διαδικασία του ''ρίξίματος'' της γκόμενας, επιλέγουν τις πουτάνες.

Τέλος μια τριτη κατηγορία αποτελούν οι συναγωνιστές οι οποίοι παίζουν σε δυο ταμπλώ. Εχουν δηλαδή τη γκόμενα τους, η τη γυναίκα τους, και ''σπάνε το σερί τους'' όποτε τους δίνεται η ευκαιρία με επαγγελματίες του χώρου. Υπακούουν δηλαδή στο ένστικτο της πολυγαμικότητας που χαρακτηρίζει όλα τα ανώτερα αρσενικά θηλαστικά, με όποιο τρόπο το κοινωνικό πλάισιο που ζουν τους επιτρέπει, δηλαδή με τη πορνεία.

Επίσης προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Ο κάθε άνθρωπος είναι αρχιτέκτονας της ζωής του. Δεν είναι στόχος μου να κάνω υποδείξεις σε κανένα για το πως θα ζεί. Πολλές φορές όμως ο τρόπος ζωής μας, μας επηρέαζει με τρόπους που δεν πολυ σηνειδητοποιούμε και  δεν πολυ καταλαβαίνουμε. Η λογική είναι μεγάλο εργαλείο. Η συλλογικη  λογικη  όμως είναι ακόμη μεγαλύτερο, και  ένας τρόπος να συμμετέχεις σε αυτήν είναι τα threads. Μπορεί να σε βοηθήσει να ''καταλαβαίνεις τι σου γίνεται''. Οταν ξέρεις, υπάρχει πιθανότητα να ελέγξεις η και να λύσεις προβληματα. Και οι γνώμες κάποιων άλλων είναι σημαντικές σε αυτό γιατί ανοίγουν την οπτική σου, σε βοηθάνε δηλαδή πολλές φορές να βγείς απο το καβούκι σου, και ίσως κάποιες άλλες φορές να βγείς απο λούμπες στις οποίες πιθανόν να έχεις πέσει.

(ΣΥΝΕΧIΖΕΤΑΙ)

Ναι ρε φίλε.

Ο Μπογδάνος γράφει στο bou.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Απο καμια 25 φιλους που εχουν παντρευτει μονο 2-3 ειναι happy,το οτι οπως εγραψε καποιος σε δειγμα 30,000 το 5% ηταν happy αυτο δεν αποτελει καμια δικαιολογια για μην παντρευτει καποιος ετσι.
Ο mindreader  επιασε το νοημα οπως κ αρκετοι αλλοι, αρκετοι το πηγαν στο trollarisma  αλλα οκ.
Και ποτε για μενα γνωμη μου η τανα θα σου  προσφερει οτι μια γκομενα,
Το ολο θεμα ηταν να μην αισθανομαστε καμια ενοχη για αν το "δινουμε" εκει.
Εφοσον μιλαμε για νορμαλ φασεις..τωρα αν ενας παντρεμενος χρυσοπληρωσει μια βιζιτα κ στερει απο τα παιδια του πχ ενα δωρο ειναι ιδια κατηγορια με τζογαδορο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εδώ μέσα δεν είναι κάτι το ξεχωριστό φίλε.Είναι ένας καθρέφτης της Ελληνικής κοινωνίας ! Θα βρεις και τους σοβαρούς, τους μορφωμένους και τους καλλιεργημένους, αλλά θα βρεις και τους γνωστούς Ελληναράδες που είναι προβληματικοί, αμόρφωτοι, άξεστοι και που νομίζουν πως είναι και σπουδαίοι...Και αυτούς τους ζούμε καθημερινά εδώ μέσα...
Επίσης δεν σημαίνει ότι όλοι εδώ μέσα πηδάνε απαραίτητα πουτάνες. Πολλοί το βλέπουν ως ένα καλό μέρος να μιλήσουν απλά για γυναίκες και γενικά για τα ερωτικά τους ή και για άλλα θέματα.
Τώρα τα περί προβληματικών τα βγάζουν κυρίως κάτι θεούσοι, γκεϊ και φεμινίστριες, αλλά είναι σχετικά λίγοι.Είναι ένα κλασσικό επιχείρημα μαλακισμένων φεμινιστριών που ξεκίνησε από ξένες χώρες πως όλοι αυτοί που πάνε με πόρνες είναι προβληματικοί, μισογύνιδες κλπ. Όχι ότι δεν υπάρχουν και τέτοιοι, αλλά είναι μειοψηφία. Υπάρχουν και εδώ μέσα περιπτώσεις που τη βρίσκουν αποκλειστικά με πόρνες και ποτέ με άλλες γκόμενες. Αυτές οι περιπτώσει ενδέχεται να κρύβουν κάποια παθολογία και ψυχικά κενά ή και μισογυνισμό. Έχω πετύχει και εδώ μέσα λίγους δηλωμένους μισογύνηδες που την έβρισκαν μόνο με πόρνες.

Σωστός !!!  :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Mind να ζητήσεις ποσοστά από το σάιτ ανεβάζεις την επισκεψιμότητα!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Άλλωστε δε μπορώ να πιστέψω ότι εσύ δεν έχεις συναντήσει ποτέ στη ζωή σου άσχημες γυναίκες που ήταν καταπληκτικά τυπάκια και γούσταρες την παρέα τους αλλά από σεξ ούτε ναυαγός.Ή αντίστοιχα γυναίκες που σου προκαλούσαν το είναι σου να τις πηδας μέχρι να πεθάνεις πάνω στο κρεββάτι αλλά που δεν είχες να πεις τίποτα μαζί τους.

Ναι τα ποσοστά είναι ο επόμενος στόχος μου !!:2funny: :2funny: :2funny:

Ο Ματθαίος στον οποίο αναφέρεσαι παραπάνω είναι πολύ έγκυρος. Πιο συγκεκριμένα διαπιστώνει ότι το 5% περνάει πραγματικά καλά παρόλο που το ποσοστό που δηλώνει ότι περνάει καλά είναι πολύ παραπάνω γύρω στο 15% με 18%. Και αυτό γιατί ένας ψυχίατρος του διαμετρήματος του Ματθαίου μπορεί να ξεχωρίσει αυτούς που λένε ότι περνάνε καλά ενώ στην πραγματικότητα δεν περνάνε καλά !!

Τι εννοώ ?? Πολλές φορές έχω συναντήσει αντρες που στη κλασική απλή γενικόλογη ερώτηση ''Πως Περνάς ??'' η ''Τι κάνεις ??'' βγάζεις συμπεράσματα περισσότερο απο το ύφος της απάντησής τους παρά απο την ουσία αυτού που λένε απαντώντας. Διακρίνεις δηλαδή ( αν σου αρέσει να κάνεις αυτό που το nick μου υπανινίσεται ) μια αγωνία ένα άγχος μια πίεση να αιτιολογήσουν το γιατί περνάνε καλά !!! Πράγμα που σημαίνει ότι στη πραγματικότητα βέβαια δεν περνάνε και τόσο καλά !! :grin: :grin: :grin:

Απλά λοιπον τα λένε σε φίλους τους για να τα ακούσουν οι ίδιοι. Τον εαυτό τους σε υποσεινήδητη βάση προσπαθούν να πείσουν χωρίς πολλές φορές να το καταλαβαίνουν.

Αυτό που διπιστώνει σε στατιστικη βάση ο Ματθαίος είναι αυτό που εγώ λίγα posts παραπάνω έγραψα. Είναι δύσκολα σπορ οι σχέσεις και ιδίως ο γάμος !!

Ουσιαστικά το ίδιο γράφεις και εσύ όταν λες γιατί να μπλέκουμε συναίσθημα, παρέα, συντροφικότητα λεφτά κλπ ?? Η απάντηση είναι ότι τα παραπάνω υλικά αποτελούν συστατικά μιας πολύπλοκης συνταγής μέσα σε μια περιορισμένη και ελλειπή σε εξοπλισμό  ''κουζίνα'' που λέγεται ''κοινωνία''. Οταν τα υλικά είναι ''σκάρτα'' η/και όταν η ''κουζίνα'' ελλειπής σε εξοπλισμό το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ δύσκολο να πετύχει !!!  :grin: :grin:

Οπότε προσωπικά καταλάβαίνω απόλυτα άντρες που δεν γουστάρουν να μούν στη διαδικασία να επιχειρήσουν να ''μαγειρέψουν''.  :grin: :grin:

Ομως επίσης κατανοώ και σε κάποιες φάσεις της ζωής ΄μου έχω βοηθήσει ανθρώπους που αισθάνονται δυνατοί και θέλουν να το επιχειρήσουν το ''μαγείρεμα'' κόντρα στα άσχημα στατιστικά που παραπάνω αναφέρουμε !!

Να είσαι καλά !! Καλή χρονιά εύχομαι !!!  :hi: :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο Mindreader μ' εχει καλυψει πληρως με τα κειμενά του. Σε βαθμο εντυπωσιακο/ ανησυχητικο.

Εγω, εμπιπτοντας στην κατηγορια... 1,5 εχω εξαιρετικη δυσκολια στο να πιασω γκομενα.
Δεν το 'χω κανει ποτέ (στα 28 μου).

Κατα καιρους, εχω υπαρξει πολυ ερωτευμενος με πολυ συγκεκριμενες τυπισσες, με τις οποιες δεν ΜΠΟΡΟΥΣΑ να ειμαι.
Ολες τις υπολοιπες, τις βαριεμαι εξαιρετικα, οπως και ολους, σχεδον, τους ανθρωπους (για να μην θεωρηθω μισογυνης : -)

Ειναι φορες που θα ηθελα να παω σ' ενα μαγαζι, ή ενα live, και η ελλειψη γκομενας μου δημιουργησε "κοινωνικη δυσκολια"...

Ειναι φορες που θελω να γαμησω (επειγοντως), αλλά η ελλειψη γκομενας ΚΑΙ χρηματος για πουτανες με οδηγει σε πληρες αδιεξοδο.  :headbang:

Ναι μεν ΔΕΝ εχω την τεχνογνωσια, αλλά ξερω οτι θα μπορουσα να πιασω γκομενα, αν ηθελα σωνει και ντε. Μού λειπουν οι γκομενικες ικανοτητες, αλλά εχω κοινωνικες ικανοτητες και εχω καποιου ειδους ταλεντα (τα οποια οι γκομενες εκτιμουν). Αυτο το τονιζω, για να μην δωσω την εσφαλμενη εντυπωση του Ντε Νιρο στον Ταξιτζη...

Το θεμα ειναι:

ΝΑΙ, τα στανταρτς μου ειναι πολυ υψηλοτερα απ' τις παρουσες δυνατοτητες μου, λογω (και) της πορνειας!
ΝΑΙ, εχω σοβαροτερα προβληματα να επιλυσω. Κυριως πρακτικα - οικονομικα, αλλά και αυτοπραγματωσης. Δεν εχω, καν, στο μυαλο μου το να βρω γκομενα! Εξαλλου, εχω συνηθισει χωρις...
ΝΑΙ, εχω απομυθοποιησει ολοκληρωτικα ακομα και τις γκομενες που καποτε ερωτευτηκα. Εχω γινει πολυ σκληρος, μεσα απ' τη φαση της "single" ζωης. Αλλά χαιρομαι γι' αυτο, γιατι ειναι σαν να εχω παρει το κοκκινο (?) χαπι, στο Ματριξ.
ΟΧΙ, δεν ζηλευω καθολου τους φιλους μου για τις γκομενές τους. Μπορω να πω οτι τους λυπαμαι!
(μπεσα για μπεσα, αυτο το τελευταιο)

Το ερωτημα ειναι:
Γιατι παρουσιαζεις ως "ψυχολογικη ενδεια" την αυτονομηση του σεξ απ' τα παχια λογια και τις δηθεν αγαπες (που συνηθως ειναι αυθυποβολη ανωριμων κι εγκεφαλικα μετριων ανθρωπων, για να εξυψωσουν τον/την συντροφό τους και να νιωσουν ανωτεροι απο γελαδια - ενω δεν ειναι?)

Και παλι να τονισω οτι:
Η ελλειψη τρυφεροτητας ειναι ΟΝΤΩΣ ενα ειδος συναισθηματικης "εκπτωσης"...
Εγω ενιωσα τρυφεροτητα, πχ, για μια πουτανα που απλα ηταν πολυ αισθησιακη και ευγενικη (την ειχα αναφερει κι εδω). Χωρις ουτε καν να την φιλησω στο στομα, ή να κανω κατι παραπερα απ' το basic προγραμμα μπουρδελου.

Απ' την αλλη, μπορω να διαχωρισω το σεξ ως διαδικασια, και να κρινω οτι, ακομα και αν βρω καποια γκομενα, ΔΕΝ θα ειναι επειδη ειναι "ενδιαφερουσα" ως ατομο, αλλά επειδη την χρειαζομαι βιολογικα.
Επαναλαμβανω οτι η "αγαπη" ειναι ψευδαισθηση, κατα τη γνωμη μου (εκτος αν ζεις 25 χρονια με μια τυπισσα, και την αντιμετωπιζεις ως συγγενη σου).

ΥΓ- Νομιζω οτι η (πολυεπιπεδη, ακομα και γεωγραφικη) δυσκολια στο να τα φτιαξω με μια τυπισσα που γουσταρα παθολογικα (χωρις υπερβολη, αν κρινω απο καποιες επιπτωσεις...) το καλοκαιρι του '15, με εκανε πολυ πιο σοβαρο ανθρωπο.

Δηλαδη, το κλωθογυρισα στο μυαλο μου αρκετα για να καταλαβω οτι το ΜΟΝΟ που με κανει να την θελω πολυ ειναι τα στανταρτς του DNA μου, περι γονιμοτητας του αλλου φυλου (απο 'κει κρινεται αν "αγαπας" καποια => αν εχει ισχυρα σηματα γονιμοτητας στην εμφανισή της).
Και πως ολος ο περιβαλλων θαυμασμος (για σπουδες, αποψεις κλπ) ηταν σχεδον υποκριτικος, προς τον ιδιο μου τον εαυτο
.

Αντε να την απαντήσω την ερώτησή σου φίλε αλλά θα αναγκαστώ να γράψω πάλι σεντόνι !! :grin: :grin:
Συγνώμη προκαταβολικά !!

Δεν μιλας μόνο για ''τρυφερότητα'' σε μια ουσιαστική σχέση.

Μια ουσιαστική σχέση περιλαμβάνει και μια σειρά απο άλλα συναισθήματα. Συναισθήματα όπως η εκτίμηση, η ζήλια, η στοργή, η ένταση, ο θαυμασμός  η κτητικότητα, το ενδιαφέρον, η αγωνία, η αμφιβολία, η  ανησυχία, η οργή  το πάθος, η εμμονή, κλπ είναι μερικά από τα συστατικά αυτής της συναισθηματικής ''σούπας'' σε μια ολοκληρωμενη σχέση.

Ας το δούμε όμως και πιο απλά και λαικά. Ακόμη και μόνο το σεξ. Εχει την ίδια ''γεύση'' όταν το κάνεις με μια γυναίκα που πραγματικά σε γουστάρει και σε επιθυμεί και όταν το κάνεις με μια γυναίκα που το βλέπει απρόσωπα και επαγγελματικά ??
Είναι οι αντιδράσεις της γυναίας οι ίδιες ?? Είναι η τελική αίσθηση η ίδια ??
Για να προλάβω τους ''σκληροπυρηνικούς'' του site !! :grin: :grin: Ναι υπάρχει η πιθανότητα ακόμη και η επαγγελματίας καμμιά φορά σαν άντρα να σε γουστάρει !! Αλλα πόσες είναι στατιστικά αυτές οι περιπτώσεις ??

Πέρα όμως απο την αμιγή σεξουαλική έλξη, ασ το δούμε λίγο πιο ''ευρεως''.

Προσωπικά πιστεύω ότι έχει μεγάλη αξία να κατανοείς και να συνειδητοποιείς τι αισθάνεσαι. Καθαρίζει τη προοπτική σου και σε βοηθάει σημαντικά ως προς το να ξέρεις τι σου γίνεται.

Αν ρωτήσεις ανθρώπους να σου πουν αν ποτέ ερωτεύθηκαν στη ζωή τους οι περισσότεροι θα σου πουν ναι, και θα εννοούν διαφορετικά πράγματα ο καθένας.  Οι δυο- τρείς  από αυτούς  που θα σου πουν ''δεν ξέρω'' μάλλον είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα. 

Ιδίως οι άντρες που οι περισσότεροι πάσχουν από συναισθηματική αχρωματοψία και όλα τους τα συναισθήματα τα εντάσσουν με μια λογική άσπρου - μαύρου, στο δίπολο γουστάρω - δε γουστάρω. Ευαρέσκεια - δυσαρέσκεια δηλαδή και ενδιαμέσως τίποτα.  Οι λόγοι για αυτό είναι ότι η κοινή γνώμη πολύ μαλακισμένα συνδέει τον αντρισμό με την περιφρόνηση των συναισθημάτων. Από μικρά αγοράκια οι περισσότεροι μαθαίνουμε ότι οι άντρες δεν πονάνε, δεν κρυώνουν, δεν κουράζονται δεν κλαίνε ( προς θεού !!). Αποτέλεσμα πολύ δικαιολογημένα οι περισσότεροι άντρες να μην ξέρουν τι αισθάνονται, να έχουν δηλαδή  πολύ περιορισμένη συναισθηματική νοημοσύνη ( για να δούμε και το ψυχολογικό όρο ). Όμως άντρας δεν είναι αυτός που δεν πονάει ( για παράδειγμα ) αλλά αυτός που ξέρει πολύ καλά τι νοιώθει, και ελέγχει το πως το εκφράζει και πως το αντιμετωπίζει αποτελεσματικά με το σωστό ''αντρικό''τρόπο.

Άντε τώρα να καταλάβει ένας τέτοιος άντρας κάτι αρκετά πολύπλοκο όπως ο έρωτας αρχικά η μια ουσιαστική σχεση τελικά. Έτσι οι περισσότεροι άντρες ερμηνεύουν ως έρωτα τη σεξουαλική έλξη που νοιώθουν για μια γυναίκα.

Στην απλή ερώτηση του τύπου, ''σεξουαλική έλξη νοιώθεις και για πολλές από τις πουτάνες, είσαι ερωτευμένος με όλες  τους ?? '' οι περισσότεροι απλά κολάνε. Χρειάζεται ένα σκούντημα για να αρχίσεις να δουλεύεις στο κεφάλι σου πράγματα που θεωρείς αρχικά ασήμαντα, μέχρι να τη φας τη χλαπάτσα και να το φυσάς και να μην κρυώνει. Διότι πολλοί σε κάποια φάση ''θα τη δαγκώσουν τη λαμαρίνα'', και ο έρωτας έχει και το στοιχείο της ''αρρώστιας'' όπως πολλά τραγούδια εκφράζουν !! :grin: :grin:

Και πολλές  γυναίκες όμως, αν και έχουν πολύ πιο βελτιωμένη επαφή με τα συναισθήματα τους πάλι στραμπουλάνε μέσα στο κεφάλι τους παρεμφερή μεμονωμένα συναισθήματα και έννοιες, και μπερδεύουν τον έρωτα με διάφορα άλλα συναισθήματα όπως τη κτητικότητα την αγάπη τη σεξουαλική αποκλειστικότητα κλπ.

Τέλος πάντων πολλά έγραψα και δεν θέλω να πάω αλλού τη κουβέντα αποπρασανατολίζοντας το thread.

Τη κάνω γιατί πρέπει να παραλάβω ένα γκομενάκι απο το αεροδρόμιο !!
Καλή χρονιά σε όλους !! :hi: :hi: :hi:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Πηγα σε ενα λαιβ  σε καποιο μπαρακι οπου θα επιζε κιθαρα ενας φιλος καργα μπουρδελιαρης και φαν του αγοραιου ερωτα.Ενω καθομασταν και πινοντας το ποτο μας τα λεγαμε για το γκρουπ του κ.τ.λ. πιανει τυχαια κουβεντα με την γκαρσονα του μαγαζιου ψιλοεμφανισημη, ο φιλος μετριος θα ελεγα κατω του μετριου,χωρις ιδιαιτερες αναστολες σαν μπουρδελιαρης στην ψυχρα της ζητα τηλεφωνο για πλακα ,λεγοντας μου ,πως δεν θα του το δωσει,αυτη ομως του το εδωσε ,αφου φυγαμε το βραδυ ολα καλα ,τον ρωταω την αλλη μερα τι εγινε ρε?εκανες τιποτα ?ασε ρε μου λεει βαριεμαι που να παιρνω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου να παω για καφε και αν μου κατσει και αν αυτο και αν εκεινο βαριεμαι αφανταστα να την κυνηγαω για να γαμησω ,παω σε ενα μπουρδελακι,η παιρνω ενα εσκορτ και την βρισκω μια χαρα .Αυτος ειναι λοιπον ο μπουρδελιαρης δεν θελει να ταλαιπωρηθει συναισθηματικα , οικονομικα ,και ψυχολογικα ,τον ρωταω καλα η αγαπη ο ερωτας ,και μου απαντα για να μην της κανεις κανενα δωρακι και θα σου πω αν σε αγαπαει ,ποια αγαπη ρε φιλε ??κατα την αποψη του το 5% που αναφερεται πιο πανω πολυ ειναι  αφου και συναισθηματικη καλυψη δεν υφισταται,για αλλα μιλαμε και αλλα μου απανταει διαφορετικα ενδιαφεροντα στο 98%των γυναικων  πως να συζητησω? εγω πραγματικα δεν ξερω αν εχει δικιο ο φιλος καπου αναμεσα ειμαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom