Μου λεει καποια πριν λιγο καιρο..
Παει ενας πιτσιρικας πριν λιγο, ωραιος με πολυθ καλο σωμα, τεκνό για την κυρα που ειναι απο τα γνωστα καλα μιλφ του χωρου, εντυπωσιαστηκε απο τις ικανοτητες της κυρας καθοτι με ο,τι πιτσιρικες ειχε παει απλα παιζανε κωλοτουμπες...
Στο τελος αφου τοπ 50αρικο του φανηκε οτι δεν μπορει να το ξαναδιαθεσει, της την επεσε μπς και κανουν σχεση με την πρωτη φορα!!!
Εννειται οτι εισεσπραξε τη χλαπατσα ο πιτσιρικας, μου ειπε η κυρα οτι αυτο το κανει καθαρα για τα λεφτα και της απαντησα, "εγω ξερω γιατι το κανεις, τι μου το λες, δεν ειμαι πιτσιρικας" ;)
Ωστοσο μου λεει οτι της εχουν πεσει πολλοι..
Ειναι αληθεια εν μερει ναι την πιστευω, γιατι ειναι gfe η γκομενα απο τις κριτικες που εχω διαβασει, οχι μονο με εμενα, ειναι μια πολυ καλη επαγγελματιας που το εχει, τωρα με το να κατσει και να διαθεσει οταν μπορει και θελει 10 λεπτα απο το χρονο της και να μου λεει πραγματα σαν και αυτο αλλα και απο τα προσωπικα της, εμενα δε με χαλαει, γιατι μετα την πραξη, θελω να χαλαρωσω και αν μου λεει και αναλογες φασεις, γελαω κιολας και περναω καλα, καθομαι και την ακουω ευχαριστα, δε σημαινει οτι ειμαι αγαπουλης ουτε εχω αναγκασει καμμια να καθησει, απλως σε καποιες κοπελες, ετσι μου βγαινει και τους βγαινει και καθονται και απο μονες τους, κακο ειναι?