Νέα

Τι βρίσκουν οι πουτάνες με τους πέλατες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostaskostakislatore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
10
Πόντοι
16
Φίλε μου δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω.
Το σύνθημα στο Mετάξι "10 ευρώ τιμάται ο κάθε βιασμός" το χαρακτηρίζεις κωμικό ενώ εγώ το βρίσκω σκληρό και απόλυτα ρεαλιστικό και προφανώς αναφέρεται στις πουτάνες που τις εξαναγκάζουν οι νταβατζήδες να πηδιούνται για 10 ευρώ υπό πίεση και απειλές.

Ένας βιαστής είναι μια ψυχικά διαταραγμένη εγκληματική προσωπικότητα που αφήνει στο θύμα – αν το αφήσει να ζήσει – σημάδια ψυχολογικά και σωματικά και δεν έχει καμία σχέση με τους πελάτες ενός μπουρδέλου.  Δεν τίθεται θέμα επιλογής τρύπας όπως γράφεις αφού για να υπάρχει επιλογή πρέπει να επικρατεί λογική που στη περίπτωση του βιαστή δεν υπάρχει.

Αυτό που εσύ βλέπεις κωμικοτραγικό εγώ το βλέπω μόνο τραγικό με πρόσφατα παραδείγματα το κοριτσάκι που το σακάτεψε ο Πακιστανός στη Πάρο και τη κοπέλα που την έκαψε ζωντανή ο … «μ ανάβεις».
Σωστός ο παίχτης!!

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Οποιος ελαχιστα ξερει απο ψυχολογια θα καταλαβει οτι αυτο ειναι εμμεσος βιασμος γιατι η καθε τανα θελει τα λεφτα και οχι τον λουτσο αλλα για να τα παρει θα πρεπει να περασεις απο πανω της.Τωρα οποιος νομιζει οτι τους αρεσει ο λουτσος και για αυτο κανουν αυτην την δουλεια ειναι βαθια νυχτομενος.
Οποιος ελαχιστα ξερει απο πουτανες θα ξερει πως το κανουν με τη θεληση τους ενω ο βιασμος ειναι πραξη βιας και γινεται καταναγκαστικα. Η φραση "εμμεσος βιαμος" ειναι και παραπλανητικη αλλα και βαρια κουβεντα. Αμα δεν γουσταρει η πουτανα να "βιαζεται" να παει να πλενει σκαλες. Δεν στεκει ο ορος "βιασμος" σε καμμια περιπτωση.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οποιος ελαχιστα ξερει απο πουτανες θα ξερει πως το κανουν με τη θεληση τους ενω ο βιασμος ειναι πραξη βιας και γινεται καταναγκαστικα. Η φραση "εμμεσος βιαμος" ειναι και παραπλανητικη αλλα και βαρια κουβεντα. Αμα δεν γουσταρει η πουτανα να "βιαζεται" να παει να πλενει σκαλες. Δεν στεκει ο ορος "βιασμος" σε καμμια περιπτωση.
Aν γουσταρει να πηδηχτει θα παει με αυτον που γουσταρει και μαλιστα χωρις αμοιβη

Οτιδηποτε αλλο ειναι εμμεσος καταναγκασμος ειτε ηθελημενα ειτε οχι
Ειτε αρεσει σε καποιους, ειτε οχι, αυτο ειναι !!!!!!!

Και μιας και βλεπω οτι εχει τραβηξει το θεμα λαβετε υποψιν και την εξης φραση να παιζει μεσα της

Ελα τελειωνε μαλακα γιατι περιμενουν κι αλλα δεκαρικα εικοσαρικα πενηνταρικα απεξω......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467
Aν γουσταρει να πηδηχτει θα παει με αυτον που γουσταρει και μαλιστα χωρις αμοιβη

Σαφώς.

Αλλά αν συνουσιαστεί με κάποιον άνευ χρηματικής απολαβής δεν θα εξασκεί (εκείνη την στιγμή) το αρχαιότερον επάγγελμα και συνεπώς δεν θα δύναται να χαρακτηρισθεί τοιουτοτρόπος.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σαφώς.

Αλλά αν συνουσιαστεί με κάποιον άνευ χρηματικής απολαβής δεν θα εξασκεί (εκείνη την στιγμή) το αρχαιότερον επάγγελμα και συνεπώς δεν θα δύναται να χαρακτηρισθεί τοιουτοτρόπος.
Μην το θετεις και ως κανονα αυτο....

Αυτο που θα πρεπει να προβληματισει τους περισσοτερους, ειναι η απορια του θεματοθετη, η οποια φανταζομαι ειναι και απορια πολλων.

Τι μας ενδιαφερει αν την βρισκουν μαζι μας, η αν ικανοποιουνται, η δεν ξερω και γω τι αλλο θεμα εχει βγει εδω μεσα....

Η ουσια ειναι μια.... να το πουμε ετσι ωμα !!!!!!

Προκειται περι ψυχρης εμπορικης συναλλαγης, με ανταλλαγμα καποιες υπηρεσιες προς την "βολεψη" αυτου που πληρωνει.

Και ΤΙΠΟΤΑ αλλο περαν αυτου.

Οποιοι το βλεπουν διαφορετικα ας περασουν απο τον καναπε του ψυχιατρου γιατι παιζει να εχουν βλαβη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Αυτο που θα πρεπει να προβληματισει τους περισσοτερους, ειναι η απορια του θεματοθετη, η οποια φανταζομαι ειναι και απορια πολλων.

Τι μας ενδιαφερει αν την βρισκουν μαζι μας, η αν ικανοποιουνται, η δεν ξερω και γω τι αλλο θεμα εχει βγει εδω μεσα....

Προκειται περι ψυχρης εμπορικης συναλλαγης, με ανταλλαγμα καποιες υπηρεσιες προς την "βολεψη" αυτου που πληρωνει.

Οποιοι το βλεπουν διαφορετικα ας περασουν απο τον καναπε του ψυχιατρου γιατι παιζει να εχουν βλαβη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σκασε. ηλιθιε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467

Τα περί εξαναγκασμού σχολίασα, αγαπητέ.

Μην λησμονείτε, ότι κάθε εργασία που πραγματοποιείται έναντι αμοιβής, εμπεριέχει (έστω και απειροελάχιστα) κάποια μορφή εξαναγκασμού.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506

+1000

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ακομα το ψειριζετε?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
σαιτ για πουτανες αλλα ολο κατι θεματα περιεργα βλεπω,κατι ''ελλεεινιδες'' κατι για γυμναστηρια ,κατι ομαδικα  πολυ πραμα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506

Και μιας και βλεπω οτι εχει τραβηξει το θεμα λαβετε υποψιν και την εξης φραση να παιζει μεσα της

Ελα τελειωνε μαλακα γιατι περιμενουν κι αλλα δεκαρικα εικοσαρικα πενηνταρικα απεξω......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Mεγαλες αληθειες

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Παντως μια πουτανα που ειχα πελατισσα (ο ορισμος της πουτανας) οταν τη ρωτησα γιατι βγαινει στη βιζιτα μου ειπε "και για τα λεφτα αλλα και γιατι μ'αρεσει" (μετα μου προτεινε να με πληρωσει σε ειδος ...  :pipa2: :pipa2: :pipa2:)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σαιτ για πουτανες αλλα ολο κατι θεματα περιεργα βλεπω,κατι ''ελλεεινιδες'' κατι για γυμναστηρια ,κατι ομαδικα  πολυ πραμα
Οπως το αλου φαν παρκ ειναι πολυθεματικο ετσι και το μπουρδελο.κομ....  :2funny: :2funny: :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Παντως μια πουτανα που ειχα πελατισσα (ο ορισμος της πουτανας) οταν τη ρωτησα γιατι βγαινει στη βιζιτα μου ειπε "και για τα λεφτα αλλα και γιατι μ'αρεσει" (μετα μου προτεινε να με πληρωσει σε ειδος ...  :pipa2: :pipa2: :pipa2:)
γιατρος εισαι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ναι τοχει η ατιμη

Ναι εφτιαξα θυλικο κλωνο για να προκαλεσω κατι που απετυχε και δεν μου βγηκε οπως τουλαχιστον ηθελα εγω τοτε....
Ηθελα να δω και καποια πραγματα....
Καποια πραγματα μπλοφες αλλοτε βγαινουν αλλοτε δεν βγαινουν....

Στην συνεχεια αρνηθηκα καθε εμπλοκη μου καθως μπηκα απο νετ καφε με αυτον τον κλωνο...
μακρια απο το σπιτι μου καθως τοτε δεν ειχα νετ και ηθελα να περασω την ωρα μου.

Και λοιπον ?

Ποιος θιχτηκε η πειραχτηκε ?
Ποτε δεν πειραξα κανεναν και ποτε δεν εκανα κατι σε κανεναν....

Απλα μου γυρισε μπουμερανγκ και τι εγινε ?

Αυτο δεν με μειωνει ουτε στο ελαχιστο στα ματια οσων με γνωριζουν προσωπικα
Κι οταν λεω με γνωριζουν δεν εννοω να εχω βγει μια δυο φορες μαζι τους .....
γιατι μια δυο φορες δεν λενε τιποτα για κανεναν

Για τα υπολοιπα πολυ ελαχιστα με ενδιαφερει.........

ξεχασε να αναφερει οτι ως "αγγελικη" φλερταρε με τον εαυτο του αχαχουχα.
beat THAT if you can

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom