Νέα

Από αστυνομικός της χρονιάς, κατηγορούμενη για το κύκλωμα που πουλούσε προστασία σε οίκους ανοχής

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

Daku2025

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
717
Πόντοι
81
Αυτα τα κυκλώματα εχουν υπουργούς απο πίσω και μπορεί να φτανουν ως πρωθυπουργό

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.934
Πόντοι
2.356
Πάντως μπάτσο με χοντρή γκόμενα/σύζυγο,δεν έχω δει

Όπως και στρατιωτικό (πλην εποπ)
Μια χαρά φτιαγμένοι είναι και οι περισσότεροι με ωραίες γκόμενες. Αν δε κάποιος είναι και εμφανήσιμος και μορφωμένος και γυμνάζεται κλπ είναι ανάρπαστος - ξανατονίζω: ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ μιλάω.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.044
Πόντοι
2.696
Το ότι υπάρχουν γελοία υποκείμενα σεκιουριτάδες και μάλιστα μεγάλη μερίδα αυτό δε σημαίνει ότι και εγώ είμαι έτσι. Πρόκειται για υποκείμενα. Εμείς είμαστε υπηρέτριες του καθενός - καμία σχέση με την αστυνομία. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Αυτό το γνωρίζω όπως γνωρίζω και το όνομά μου. Με αυτό ζω και το δέχομαι ως συνθήκη.

Τώρα, το ότι έχουν κύρος οι αστυνομικοί και αυτό ισχύει καθώς στη Μπανανία που ζούμε μετράει αυτό.
Δεν εννοούσα εσένα σε καμιά περίπτωση, θέλω να το ξέρεις... Σε έχω καταλάβει τόσο καιρό από τον τρόπο που γράφεις ότι είσαι σοβαρός και σωστός άνθρωπος, με εύστοχες τοποθετήσεις για ότι συμβαίνει γύρω μας...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.934
Πόντοι
9.931

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.828
Πόντοι
41.129
Όντως,την μεγαλύτερη ξεφτίλα θα την τραβάνε οι γονείς της τώρα

Εκεί που η κορη σου θεωρείται πρότυπο...και σας κάνει περήφανους...τώρα εξαιτίας της δεν θα μπορούν να βγουν απ'το σπίτι.

οι γονεις της εχουν πεσει απο τα συννεφα, σιγουρα καποιοι την εμπλεξαν..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.828
Πόντοι
41.129
μαλιστα..καλα το καταλαβα οτι ειναι αυτος
α ρε γιωργαρε ετρωγες καλα

Εχασα πασα ιδεα με τα λαγωνικα του μπου... Αχρηστοι.

κοιτα ρε σε ποιους πανε και ανοιγουν τα ποδια.... λιγο γουστο δεν εχουν ?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.828
Πόντοι
41.129
καταρχας ο μισθος θα πεφτει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ μεχρι να τελεσιδικιδει η αποφαση (5 χρονια μινιμουμ) . Με λιγο τυχη μπορει να παρει και συνταξη ειδικα αν κανει και ενα παιδακι

ΥΓ ο φρουρος στην υποθεση της Κυριακης στους Αγιους ειχε φυλακισθει για πλαστα διαβατηρια ειχε καταδικαστει και στο Εφετειο και ομως εκανε κανονικα βαρδια σαν φρουρός .

η συγκεκριμενη εχει βγει σε διαθεσιμοτητα οποτε δεν παιρνει μισθο.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.266
Πόντοι
7.865
Έχουν δεί πολλά τα μάτια μου όλα αυτα τα χρόνια απο σάπιους ένστολους κιάθε βαθμίδας. Και παρακαλώ να μην πέφτετε απο συννεφα και μην νομίζετε ότι γίνονται τρομερές έρευνες απο τις εσωτερικές υποθέσεις για να βγαλουν λαβράκι. Οι περισσότεροι απο δαύτους που είναι επίορκοι κάνουν ζωάρες που δεν μπορεί να κάνει κάποιος με τους μισθους που παίρνουν. Σαν τον μπάτσο της δίωξης που έπιασαν πριν λίγο καιρό και είχε κάποιο ακριβό αυτοκίνητο, δεν θυμάμαι μάρκα ή σαν κλαι δαύτη που έκανε χλιδάτη ζωή. Αυτυό δείχνει πως είναι και μικρά ψάρια που δεν έχουν την ωριμότητα να μαζευτουν και να μην δίνουν στόχο. Το ότι είναι γυναίκα δεν λέει τίποτε. Επίσης οι φανφάρες "αστυνομικός της χρονιάς" είναι πάντα βυσματικό, οπότε σοβαρό ενδοχόμενο είναι να πήρε την τιτλούμπα για να είναι υπεράνω πάσης υποψίας και να μην την πολυπρήζουν, μέσω του κυκλώματος. . Αυτη ειναι άνευ σημασίας και απλά την έβγαλαν στην σέντρα για να έχουμε να ασχοληθούμε. Το ότι την έχει βραβεύσει η κουμουνοβασίλη τότε είναι ένας παράγοντας για να ξεφτιλίσουν λίγο ακομα και τον ΣΥΡΙΖΑ και όλα καλά μάγκες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.934
Πόντοι
2.356
Δεν εννοούσα εσένα σε καμιά περίπτωση, θέλω να το ξέρεις... Σε έχω καταλάβει τόσο καιρό από τον τρόπο που γράφεις ότι είσαι σοβαρός και σωστός άνθρωπος, με εύστοχες τοποθετήσεις για ότι συμβαίνει γύρω μας...
Σε ευχαριστώ. Το κατάλαβα αυτό που λες. Ξανατονίζω: Ντρέπομαι για το ότι στην δουλειά μου έχω μαλάκες που παριστάνουν τους αστυνομικούς.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.044
Πόντοι
2.696
Σε ευχαριστώ. Το κατάλαβα αυτό που λες. Ξανατονίζω: Ντρέπομαι για το ότι στην δουλειά μου έχω μαλάκες που παριστάνουν τους αστυνομικούς.
Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι... Εσύ τι φταις; Ο καθένας δείχνει τι είναι και ξεχωρίζει με την συμπεριφορά του (καλή ή κακή)...

Daku2025

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
717
Πόντοι
81
Οι πιο πολλοί μπατσοι είναι καλά παιδιά και εμφανισιακά μια χαρά
Υπάρχουν ομως και πολλοί ανισόρροποι αντικοινωνικοί μαλακες

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.934
Πόντοι
2.356
Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι... Εσύ τι φταις; Ο καθένας δείχνει τι είναι και ξεχωρίζει με την συμπεριφορά του (καλή ή κακή)...
Βρε εσύ δίκιο έχεις - γιατί έχεις κοινό νου, όπως αρκετοι εδώ μέσα - όμως δεν έτσι τα πράγματα έξω... Πολλοί συνάδερφοί μου σεκιουριτάδες είναι γιωτάδες, πολλοί ζηλεύουν τους αστυνομικούς, συμπεριφέρονται σαν αστυνομικοί ενίοτε, ενώ στη κοινωνία το επάγγελμά μου θεωρείται επάγγελμα που το επιλέγουν όλοι οι αποτυχημένοι και όλα τα ναυάγια της ζωής... Και σε έναν βαθμό ισχύει αυτό. Αν παρατηρήσεις όλοι οι τελειωμένοι γίνονται σεκιουριτι.

(Εγώ βέβαια είμαι τυχερός λόγω συνδυασμού ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑΣ και ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ. Είμαι σε πόστο σταθερό - αλλά δε ξέρω μέχρι πότε - πάρα πολύ καλό, ήρεμο, προστατευμένος απο καιρικές συνθήκες κ.λπ. αλλά και ιδιαίτερα ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ καθώς κάνω αρκετά πέραν της φύλαξης και της ασφάλειας. Θα με ζήλευαν πάρα πάρα πολλοί συνάδερφοί μου αλλά και άλλοι. Μέχρι και αστυνομικοί θα με ζήλευαν (δεν θα πω περισσότερα καθώς δεν χρειάζεται.)

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.044
Πόντοι
2.696
Έχουν δεί πολλά τα μάτια μου όλα αυτα τα χρόνια απο σάπιους ένστολους κιάθε βαθμίδας. Και παρακαλώ να μην πέφτετε απο συννεφα και μην νομίζετε ότι γίνονται τρομερές έρευνες απο τις εσωτερικές υποθέσεις για να βγαλουν λαβράκι. Οι περισσότεροι απο δαύτους που είναι επίορκοι κάνουν ζωάρες που δεν μπορεί να κάνει κάποιος με τους μισθους που παίρνουν. Σαν τον μπάτσο της δίωξης που έπιασαν πριν λίγο καιρό και είχε κάποιο ακριβό αυτοκίνητο, δεν θυμάμαι μάρκα ή σαν κλαι δαύτη που έκανε χλιδάτη ζωή. Αυτυό δείχνει πως είναι και μικρά ψάρια που δεν έχουν την ωριμότητα να μαζευτουν και να μην δίνουν στόχο. Το ότι είναι γυναίκα δεν λέει τίποτε. Επίσης οι φανφάρες "αστυνομικός της χρονιάς" είναι πάντα βυσματικό, οπότε σοβαρό ενδοχόμενο είναι να πήρε την τιτλούμπα για να είναι υπεράνω πάσης υποψίας και να μην την πολυπρήζουν, μέσω του κυκλώματος. . Αυτη ειναι άνευ σημασίας και απλά την έβγαλαν στην σέντρα για να έχουμε να ασχοληθούμε. Το ότι την έχει βραβεύσει η κουμουνοβασίλη τότε είναι ένας παράγοντας για να ξεφτιλίσουν λίγο ακομα και τον ΣΥΡΙΖΑ και όλα καλά μάγκες.
Κουμουνοβασίλη; Ακόμα πιστεύουμε ότι ΣΥΡΙΖΑ = ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ; Ακόμα και σήμερα που πέρασε ένας Κασσελάκης από την ηγεσία του;

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.044
Πόντοι
2.696
Βρε εσύ δίκιο έχεις - γιατί έχεις κοινό νου, όπως αρκετοι εδώ μέσα - όμως δεν έτσι τα πράγματα έξω... Πολλοί συνάδερφοί μου σεκιουριτάδες είναι γιωτάδες, πολλοί ζηλεύουν τους αστυνομικούς, συμπεριφέρονται σαν αστυνομικοί ενίοτε, ενώ στη κοινωνία το επάγγελμά μου θεωρείται επάγγελμα που το επιλέγουν όλοι οι αποτυχημένοι και όλα τα ναυάγια της ζωής... Και σε έναν βαθμό ισχύει αυτό. Αν παρατηρήσεις όλοι οι τελειωμένοι γίνονται σεκιουριτι.

(Εγώ βέβαια είμαι τυχερός λόγω συνδυασμού ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑΣ και ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ. Είμαι σε πόστο σταθερό - αλλά δε ξέρω μέχρι πότε - πάρα πολύ καλό, ήρεμο, προστατευμένος απο καιρικές συνθήκες κ.λπ. αλλά και ιδιαίτερα ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ καθώς κάνω αρκετά πέραν της φύλαξης και της ασφάλειας. Θα με ζήλευαν πάρα πάρα πολλοί συνάδερφοί μου αλλά και άλλοι. Μέχρι και αστυνομικοί θα με ζήλευαν (δεν θα πω περισσότερα καθώς δεν χρειάζεται.)
Έχουμε την φωνή της λογικής, που λέει και η Λατίνω... :2funny: :2funny: :2funny:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.266
Πόντοι
7.865
Κουμουνοβασίλη; Ακόμα πιστεύουμε ότι ΣΥΡΙΖΑ = ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ; Ακόμα και σήμερα που πέρασε ένας Κασσελάκης από την ηγεσία του;
Κατεξοχήν μαρξισμός, κατα την ζωή του ίδιου το Μάρξ . Μέρος της μπουρζουαζίας με υπηρέτες/κολλίγους και ανδρωμένος απο το κεφάλαιο κάθεται και μιλάει για προλετάριους, κατα τα πρότυπα των μπολσεβίκων που ζούσαν στην χλιδή στα πολυτελή σπίτια των πρώην αριστοκρατών, όσο υπήρχε χάος, πείνα και εξαθλίωση. Έτσι και όλα τα κουμουνια του πλανήτη έτσι δραστηριοποιούνται, μηδενός εξαιρουμένου. Απλούστευση αλλά πραγματικότητα. Δεν με νοιάζει να εντρυφήσω περισσότερο στον κομμουνιστικό κρημνό σε ένα άσχετο thread που έχει να πεί για μια επίορκη αστυνομικό που είναι ανακατεμένη σε κύκλωμα πορνείας και ποιός ξέρει και τι άλλο. Αυτο είναι το θέμα που πραγματευόμαστε εδώ και όχι για κομμουνιστές με δεξιές τσέπες.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.044
Πόντοι
2.696
Στο μουνί της βασικά
Ακριβώς λιγούρηδες πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν... Στην χειρότερη (που δεν θα χρειαστεί καν, αλλά λέμε τώρα) θα γίνει τσατσά στα ιδρύματα, από τα οποία τα έπαιρνε...

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.044
Πόντοι
2.696
Οι πιο πολλοί μπατσοι είναι καλά παιδιά και εμφανισιακά μια χαρά
Υπάρχουν ομως και πολλοί ανισόρροποι αντικοινωνικοί μαλακες
Εμφανισιακά ναι... Θα έχει όμως μια νοοτροπία που λέγεται ψυχαναγκαστική, με ότι αυτό συνεπάγεται... Καλά δεν είναι κανένας γενικά και απόλυτα (στην κοινωνία εννοώ)... Αλλά εκεί (στους ένστολους), όλοι θα έχουν το θέμα τους περισσότερο από τους άλλους...

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.176
Πόντοι
1.056
Μια χαρά φτιαγμένοι είναι και οι περισσότεροι με ωραίες γκόμενες. Αν δε κάποιος είναι και εμφανήσιμος και μορφωμένος και γυμνάζεται κλπ είναι ανάρπαστος - ξανατονίζω: ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ μιλάω.
Όπως ένας που φώναζε Αγάπη Μόνο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom