Νέα

Τι βρίσκουν οι πουτάνες με τους πέλατες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostaskostakislatore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Συνημμένα

• euro2.gif
    euro2.gif
    124 KB · Εμφανίσεις: 37

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σορρυ, δεν καταλαβα , μπορεις να μου πεις ποια απο τις δυο φωτογραφιες χρησιμοποιεις σαν αβαταρ, για να καταλαβω την απαντηση σου??? :idiot:
Μπερδευτηκα ρε γμτο :uglystupid:...
Τι σχεση εχει το αβαταρ στην ερωτηση??
Η ερωτηση ειναι γενικηs κατευθυνσηs και η μονη σωστη απαντηση ειναι το χρημα

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τι σχεση εχει το αβαταρ στην ερωτηση??
Η ερωτηση ειναι γενικηs κατευθυνσηs και η μονη σωστη απαντηση ειναι το χρημα
Δεν το επιασες...
Και καλα, ψαχνει για την στυση του ο αλλος στο αβαταρ και λεω εγω(χαζο ερωτημα) μηπως προτιμουν την στυση οι γυναικες απο το χρημα... :idiot:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν το επιασες...
Και καλα, ψαχνει για την στυση του ο αλλος στο αβαταρ και λεω εγω(χαζο ερωτημα) μηπως προτιμουν την στυση οι γυναικες απο το χρημα... :idiot:
Απλα   εδω ξεχωριζουμε δυο θεματα ασχετα μεταξυ τουs
Το ενα θεμα ειναι η ερωτηση , οπου ακουσεs την απαντηση μου
Το αλλο θεμα(αν υπαρχει ...που δεν..)  ειναι με οσα γραφω γυρω απ το αβαταρ μου
Απλα το εγραψα ετσι για να μην με ενοχλουν οι γυναικεs  :grin: :grin:

Επισκέπτης
ε μη σπαμαρετε ρε ο θεματοθετης γραφει αν "την βρισκουν" οι πουνατες με τους πελατες οχι τι βρισκουν

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Απλα   εδω ξεχωριζουμε δυο θεματα ασχετα μεταξυ τουs
Το ενα θεμα ειναι η ερωτηση , οπου ακουσεs την απαντηση μου
Το αλλο θεμα(αν υπαρχει ...που δεν..)  ειναι με οσα γραφω γυρω απ το αβαταρ μου
Απλα το εγραψα ετσι για να μην με ενοχλουν οι γυναικεs  :grin: :grin:
:grin: :grin:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
ε μη σπαμαρετε ρε ο θεματοθετης γραφει αν "την βρισκουν" οι πουτανες με τους πελατες οχι τι βρισκουν
=====
Aυτό  ακριβώς----
Ανακριβής  η διατύπωση και η ορθογραφία  του τίτλου του θεματος
είτε  εννοείται
1)   Τί  βρισκουν στους  πελάτες
είτε
2) Την    βρίσκουν  με τους πελατες
__
αυτο , όπως  είναι διατυπώμενο, είναι απλά  σαν ....να  ψάχνουν οι πουτάνες  με τους   πελάτες   μαζί  να βρούν κάτι   :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ο βιασμος ειναι η απαξιωση της ανθρωπινης αξιοπρεπειας και πρεπει να τιμωρείται παραδειγματικά
Πραγματικά έχει πολύ γέλιο να έχεις κόρη 18-20 χρονών και να στη πηδήξει με τη βία ένας τελειωμένος  άρρωστος. Το γέλιο θα είναι μεγαλύτερο άμα τη γκαστρώσει κιόλας...   
ρε σείς διαβάστε πρώτα τι γράφει ο άλλος και μετά πετάτε τα γνωστά κλισέ
ας πούμε ένα άλλο κωμικό που είχα διαβάσει στο μετάξι ήταν ένα αναρχικό σύνθημα σ'ένα τοίχο που έλεγε " 10 ευρώ τιμάται ο κάθε βιασμός" (κάτι τέτοιο)
θέλω να πώ , το ίδιο πράγμα για μια γυναίκα είναι επιδίωξη και για κάποια άλλη είναι βιασμός , οπότε ο βιαστής θα μπορούσε να ήταν πελάτης και να γλίτωνε την στενή αν πρόσεχε τις τρύπες , γι'αυτό είναι λίγο κωμικοτραγικό το θέμα του
είναι όντως άσχετο...
ε και ?
μου επαναλαμβάνεις κάτι που ήδη επεσήμανα ?
αν ήταν σε άλλο thread θα ήταν σχετικό
σημασία έχει αν βρίσκεις το οξύμωρο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
99 % των πουτανων εχουν παιδια. Ειτε στην χωρα τους η εδω. Το μονο που θελουν ειναι να ταισουν τα παιδια τους και αυτους ειναι ο κυριοτερος λογος που αποφασισαν να κανουν αυτο.
Αν βρουν και καναν αγαπουλη, πιρφορο, να τις απαλλασει απο τα εδω καθημερινα εξοδα, ακομη καλυτερα . Περισσοτερα  μενουν για να στειλουν στα παιδια τους αλλα και σε πολλες περιπτωσεις στο υπολοιπο συγγενολοι.
Για συντροφο εχουν κανα συμπατριωτη τους. Ουτως η αλλως ειχαν αφου με αυτον αλλωστε εκαναν παιδια και η τον εχουν ακομη και του στελνουν για να πινει μπυρες ή θα χουν καναν αλλον η απλως δεν εχουν κανενα και στελνουν χρηματα στα παιδια τους και το υπολοιπο τσουρμο.
Μη πολυσκατε λοιπον για τις πουτανες και ασχολειστε περαιτερω και τι κανουν πως το κανουν γιατι το κανουν τι βρισκουν και τι χανουν.
Οταν πατε εκει τη δουλεια σας, τη δουλεια τους, τελειωσατε φευγετε αντιο. Δεν υπαρχει λογος για περαιτερω ασχολια με αυτες

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ΛΑΘΟΣ.
Δεν γουστάρουν ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.

ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ.

Απλά περισσότερο από την ΠΟΥΤΣΑ
ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΛΑΤΖΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΜΠΙΝΕΔΩΝ
ή ΤΟ ΑΛΛΑΓΜΑ BABY-LINO ΣΕ ΓΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥΣ

που είναι οι ... άλλες τους επιλογές!!!!

Επίσης γουστάρουν iPhone, Prada, Replay κτλ κτλ κτλ
που αγοράζουν επιλέγοντας πούτσα
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
+100000 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Τύπε μου,έχεις καταντήσει το ναρκωτικό μου καθώς κάθε βράδυ διαβάζω τα ποστ σου για να πάρω τη "δόση" μου.Στην αρχή,με βάση αυτά που έβλεπα να γράφουν για σένα,σε πέρασα για το γραφικό του σαϊτ αλλά διαψέυστηκα....πραγματικά λες μεγάλες αλήθειες!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
μα να φάει κάποιος 20 χρόνια στη στενή
επειδή μπέρδεψε τις τρύπες ?

κωμικό έγκλημα ο βιασμός

Φιλε rigormortis εισαι πολυ μορφωμενος και θα'χεις ακουσει σιγουρα οτι ο βιασμος ειναι εγκλημας βιας και μισους
και οχι σεξουαλικο εγκλημα οπως οι διαστροφες,παιδεραστιες,κτλ..

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μια μεσηλικη γυναικα ειπε προσφατα σε εναν κολλητο...
"Αν ξερατε τη δυναμη της τουτσουνας σας, δε θα το ψαχνατε απο δω και απο εκει να το χωσετε, το προβλημα θα το ειχαν οι γυναικες, αλλα βλεπεις οταν το σπερμα φτανει στο κεφαλι..."

Τι ητω η μεσηλιξ γυνη φιλτατε ητω πρωην ιεροδουλος και νυν τσατσαν..;;

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
ας πούμε ένα άλλο κωμικό που είχα διαβάσει στο μετάξι ήταν ένα αναρχικό σύνθημα σ'ένα τοίχο που έλεγε " 10 ευρώ τιμάται ο κάθε βιασμός" (κάτι τέτοιο)
θέλω να πώ , το ίδιο πράγμα για μια γυναίκα είναι επιδίωξη και για κάποια άλλη είναι βιασμός , οπότε ο βιαστής θα μπορούσε να ήταν πελάτης και να γλίτωνε την στενή αν πρόσεχε τις τρύπες , γι'αυτό είναι λίγο κωμικοτραγικό το θέμα τουε

Φίλε μου δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω.
Το σύνθημα στο Mετάξι "10 ευρώ τιμάται ο κάθε βιασμός" το χαρακτηρίζεις κωμικό ενώ εγώ το βρίσκω σκληρό και απόλυτα ρεαλιστικό και προφανώς αναφέρεται στις πουτάνες που τις εξαναγκάζουν οι νταβατζήδες να πηδιούνται για 10 ευρώ υπό πίεση και απειλές.

Ένας βιαστής είναι μια ψυχικά διαταραγμένη εγκληματική προσωπικότητα που αφήνει στο θύμα – αν το αφήσει να ζήσει – σημάδια ψυχολογικά και σωματικά και δεν έχει καμία σχέση με τους πελάτες ενός μπουρδέλου.  Δεν τίθεται θέμα επιλογής τρύπας όπως γράφεις αφού για να υπάρχει επιλογή πρέπει να επικρατεί λογική που στη περίπτωση του βιαστή δεν υπάρχει.

Αυτό που εσύ βλέπεις κωμικοτραγικό εγώ το βλέπω μόνο τραγικό με πρόσφατα παραδείγματα το κοριτσάκι που το σακάτεψε ο Πακιστανός στη Πάρο και τη κοπέλα που την έκαψε ζωντανή ο … «μ ανάβεις».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom