speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ο,τι θες βρισκεις απ ολα εχει.χα-Χα!
Σωστος εν μερει ομως, αν πας σε κομοδινα, ναι, αν πας ομως σε σωστη τανα, θα καψει και αυτη... ;)
Και απο ο,τι συμπεραινω, υπαρχουν πολλα...
ο,τι θες βρισκεις απ ολα εχει.χα-Χα!
Σωστος εν μερει ομως, αν πας σε κομοδινα, ναι, αν πας ομως σε σωστη τανα, θα καψει και αυτη... ;)
Και απο ο,τι συμπεραινω, υπαρχουν πολλα...
Αν μπορεσεις να μου πεις αυστηρα με 5 λεξεις τι θελει μια γυναικα απο εναν αντρα, θα σου πω και εγω...τελικα μαθαμε τι βρισκουν?
τελικα μαθαμε τι βρισκουν?
Σορρυ, δεν καταλαβα , μπορεις να μου πεις ποια απο τις δυο φωτογραφιες χρησιμοποιεις σαν αβαταρ, για να καταλαβω την απαντηση σου???
Τι σχεση εχει το αβαταρ στην ερωτηση??Σορρυ, δεν καταλαβα , μπορεις να μου πεις ποια απο τις δυο φωτογραφιες χρησιμοποιεις σαν αβαταρ, για να καταλαβω την απαντηση σου???
Μπερδευτηκα ρε γμτο ...
Δεν το επιασες...Τι σχεση εχει το αβαταρ στην ερωτηση??
Η ερωτηση ειναι γενικηs κατευθυνσηs και η μονη σωστη απαντηση ειναι το χρημα
Απλα εδω ξεχωριζουμε δυο θεματα ασχετα μεταξυ τουsΔεν το επιασες...
Και καλα, ψαχνει για την στυση του ο αλλος στο αβαταρ και λεω εγω(χαζο ερωτημα) μηπως προτιμουν την στυση οι γυναικες απο το χρημα...
Απλα εδω ξεχωριζουμε δυο θεματα ασχετα μεταξυ τουs
Το ενα θεμα ειναι η ερωτηση , οπου ακουσεs την απαντηση μου
Το αλλο θεμα(αν υπαρχει ...που δεν..) ειναι με οσα γραφω γυρω απ το αβαταρ μου
Απλα το εγραψα ετσι για να μην με ενοχλουν οι γυναικεs
ο βιασμος ειναι η απαξιωση της ανθρωπινης αξιοπρεπειας και πρεπει να τιμωρείται παραδειγματικά
ρε σείς διαβάστε πρώτα τι γράφει ο άλλος και μετά πετάτε τα γνωστά κλισέΠραγματικά έχει πολύ γέλιο να έχεις κόρη 18-20 χρονών και να στη πηδήξει με τη βία ένας τελειωμένος άρρωστος. Το γέλιο θα είναι μεγαλύτερο άμα τη γκαστρώσει κιόλας...
ε και ?είναι όντως άσχετο...
μου επαναλαμβάνεις κάτι που ήδη επεσήμανα ?
αν ήταν σε άλλο thread θα ήταν σχετικό
σημασία έχει αν βρίσκεις το οξύμωρο
λαθος τα εμαθες
+100000ΛΑΘΟΣ.
Δεν γουστάρουν ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.
ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ.
Απλά περισσότερο από την ΠΟΥΤΣΑ
ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΛΑΤΖΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΜΠΙΝΕΔΩΝ
ή ΤΟ ΑΛΛΑΓΜΑ BABY-LINO ΣΕ ΓΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥΣ
που είναι οι ... άλλες τους επιλογές!!!!
Επίσης γουστάρουν iPhone, Prada, Replay κτλ κτλ κτλ
που αγοράζουν επιλέγοντας πούτσα
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
μα να φάει κάποιος 20 χρόνια στη στενή
επειδή μπέρδεψε τις τρύπες ?
κωμικό έγκλημα ο βιασμός
Μια μεσηλικη γυναικα ειπε προσφατα σε εναν κολλητο...
"Αν ξερατε τη δυναμη της τουτσουνας σας, δε θα το ψαχνατε απο δω και απο εκει να το χωσετε, το προβλημα θα το ειχαν οι γυναικες, αλλα βλεπεις οταν το σπερμα φτανει στο κεφαλι..."
ας πούμε ένα άλλο κωμικό που είχα διαβάσει στο μετάξι ήταν ένα αναρχικό σύνθημα σ'ένα τοίχο που έλεγε " 10 ευρώ τιμάται ο κάθε βιασμός" (κάτι τέτοιο)
θέλω να πώ , το ίδιο πράγμα για μια γυναίκα είναι επιδίωξη και για κάποια άλλη είναι βιασμός , οπότε ο βιαστής θα μπορούσε να ήταν πελάτης και να γλίτωνε την στενή αν πρόσεχε τις τρύπες , γι'αυτό είναι λίγο κωμικοτραγικό το θέμα τουε