Νέα

Τι βρίσκουν οι πουτάνες με τους πέλατες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostaskostakislatore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chatzhs

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΠΕΙΡΑΖΕΙ???

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
Αυτη ειναι και η διαφορα του αντρα και της γυναικας, που δεν ειναι μονο σωματικη, αλλα ψυχοσωματικη, μπορει να παει με 30 που λες, αλλα τους 10 αυτους να τους ευχαριστηθει πραγματικα...
Παιδια μην μπερδευεστε ολο το σκηνικο ειναι μια παρασταση στο θεατρο με πολλες κολπικες κρεμες και ψευτικα βογγητα

Επισκέπτης
Αμφιβάλλω αν μπορεί άντρας να γαμήσει 10 γκόμενες σε μια μέρα,ίσως μόνο με βιάγκρα.Οι γυναίκες από την άλλη είναι από τη φύση τους πολυοργασμικές,δηλαδή αν γουστάρουν ευχαριστιόνται περισσότερη ώρα το sex...θέλουν πάλι και πάλι...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
μεγας μπουρδελακιας και να ψαχνει για τις πουτανες μαλλον μεγας ασχετος ηταν
Δεν ειναι αυτο μωρε...
Αλλιως βλεπεις καποια πραγματα, στα 20, αλλιως στα 30 και αλλιως στα 40 σου και στα 50 σου, οχι μονο σε αυτο το θεμα,  αυτο μου ελεγε και ο φιλος στα 40 του, το γαμησι τον καλυπτε εν μερει, δεν ηθελε να πηγαινει να ριχνει ενα ξερο και να φευγει, στα 40 σου το να πας να ξεροχυσεις ειναι αποτυχια, καλυτερα παντρεψου, το να πεις εστω και δυο κουβεντες, δε σημαινει οτι την ερωτευτηκες την τανα και θες να την παντρευτεις, ευκολα τα παρεξηγουμε τα πραγματα...
Ειναι καποιες που λενε και καποια απο τα προσωπικα τους και σε ρωτανε για τα προσωπικα τους, δεν σου εχει τυχει ποτε?Ανθρωποι ειναι και αυτες, δεν ηρθαν απο αλλον πλανητη...
Την γυναικα αν την γνωρισεις λιγο και εισαι λιγο ομιλητικος θα σου ανοιχτει μεχρι εναν βαθμο, σιγα τα σπουδαια...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αμφιβάλλω αν μπορεί άντρας να γαμήσει 10 γκόμενες σε μια μέρα,ίσως μόνο με βιάγκρα.Οι γυναίκες από την άλλη είναι από τη φύση τους πολυοργασμικές,δηλαδή αν γουστάρουν ευχαριστιόνται περισσότερη ώρα το sex...θέλουν πάλι και πάλι...
αυτες εχουν τρυπα λογικο ειναι.

Επισκέπτης
αυτες εχουν τρυπα λογικο ειναι.

;) Σωστός...Πάντως οι κρέμες που λέει ο συναγωνιστής όντως παίζουν,γιατί πολλές φορές αν έχει πολύ πελατεία ξεραίνεραι ο κόλπος τους και αν δεν βάλουν πονάει...
Θα την κάνω πάντως τη γαμημένη την έρευνα από περιέργεια !!

Επισκέπτης
ΕΥΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ .............

Τι βρίσκουν οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

1)ΛΕΦΤΑ.
2)Όχι σπάνια βρίσκουν [size=12pt]ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ[/size] ...

το τονίζω

[size=30pt]
ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ[/size]

που νομίζουν
[size=18pt]ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ.[/size]

Οι λεγόμενοι [size=20pt]"αγαπούληδες"[/size] ......

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ειναι αυτο μωρε...
Αλλιως βλεπεις καποια πραγματα, στα 20, αλλιως στα 30 και αλλιως στα 40 σου και στα 50 σου, οχι μονο σε αυτο το θεμα,  αυτο μου ελεγε και ο φιλος στα 40 του, το γαμησι τον καλυπτε εν μερει, δεν ηθελε να πηγαινει να ριχνει ενα ξερο και να φευγει, στα 40 σου το να πας να ξεροχυσεις ειναι αποτυχια, καλυτερα παντρεψου, το να πεις εστω και δυο κουβεντες, δε σημαινει οτι την ερωτευτηκες την τανα και θες να την παντρευτεις, ευκολα τα παρεξηγουμε τα πραγματα...
Ειναι καποιες που λενε και καποια απο τα προσωπικα τους και σε ρωτανε για τα προσωπικα τους, δεν σου εχει τυχει ποτε?Ανθρωποι ειναι και αυτες, δεν ηρθαν απο αλλον πλανητη...
Την γυναικα αν την γνωρισεις λιγο και εισαι λιγο ομιλητικος θα σου ανοιχτει μεχρι εναν βαθμο, σιγα τα σπουδαια...
στο μπουρδελο παω να περασω καλα ενα τεταρτακι οχι να μου πουν τα δικα τους ουτε να κανονισουμε για καφε.ανθρωποι ειναι ,δεν ειπα οτι ειναι ελεφαντες αλλα  μια δουλεια κανουν κι εκεινη τη στιγμη αυτο θελω,οχι να μου ανοιχτει και να μου πει οτι εχει 3 παιδια και πτυχιο βιολογιας.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παιδια μην μπερδευεστε ολο το σκηνικο ειναι μια παρασταση στο θεατρο με πολλες κολπικες κρεμες και ψευτικα βογγητα
Ρε μεγαλε, υπαρχουν και καποιες που οντως ετσι ειναι, εννοειται, αλλα ειναι και αλλες που το γουσταρουν πραγματικα, υπαρχουν συγκεκριμενες κοπελες και πασιγνωστες που γουσταρουν το πουτσο, ακομα και του Κουασιμοδου, πως να το κανουμε δηλαδη?Ειναι γραμμενο σε καποιο νομο οτι δεν γουσταρει καμμια και οτι ολες προσποιουνται με ολους?
Και γω αν ειχα την οργανικη δυνατοτητα να ριχνω 30 λουτσους την ημερα χωρις να κουραζομαι ιδιαιτερα, τα 5 αυτα να ηταν καλα μουνια και καβλιαρες και να πληρωνομαι, δεν θα το ευχαριστιομουν τουλαχιστον σε αυτες τις 5 περιπτωσεις?Μην τρελαινομαστε...
Αυτες γιατι να μην το νοιωθουν τουλαχιστον σε μια περιπτωση την ημερα???

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
;) Σωστός...Πάντως οι κρέμες που λέει ο συναγωνιστής όντως παίζουν,γιατί πολλές φορές αν έχει πολύ πελατεία ξεραίνεραι ο κόλπος τους και αν δεν βάλουν πονάει...
ασε τις ερευνες γιατι εκτος απο μπολικες μαλακιες που θα ακουσεις θα σου φανε κανα 100ρικο για να σου ''ανοιχτουν'' ...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ειναι πολυ απλο, βαζεις ενα δαχτυλακι πριν την πραξη και ενα μετα την πραξη, κατι σαν τη βεργα που κοιτας τα λαδια της μηχανης , μονο που εδω αν δεις να "χανει λαδια", δεν ειναι παραιτητα κακο οπως στην περιπτωση της μηχανης, αλλα μαλλον καλο :grin:

Επισκέπτης
Αν δεν τους γουσταραν δεν θα εκαναν αυτη τη δουλεια.
Θελω να πω πως αν καποια δεν γουσταρει γαμησια και πουτσες θα φυγει συντομα απο το χωρο.

ΛΑΘΟΣ.
Δεν γουστάρουν ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.

ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ.

Απλά περισσότερο από την ΠΟΥΤΣΑ
ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΛΑΤΖΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΜΠΙΝΕΔΩΝ
ή ΤΟ ΑΛΛΑΓΜΑ BABY-LINO ΣΕ ΓΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥΣ

που είναι οι ... άλλες τους επιλογές!!!!

Επίσης γουστάρουν iPhone, Prada, Replay κτλ κτλ κτλ
που αγοράζουν επιλέγοντας πούτσα
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Επισκέπτης
Ρε μεγαλε, υπαρχουν και καποιες που οντως ετσι ειναι, εννοειται, αλλα ειναι και αλλες που το γουσταρουν πραγματικα, υπαρχουν συγκεκριμενες κοπελες και πασιγνωστες που γουσταρουν το πουτσο, ακομα και του Κουασιμοδου, πως να το κανουμε δηλαδη?Ειναι γραμμενο σε καποιο νομο οτι δεν γουσταρει καμμια και οτι ολες προσποιουνται με ολους?
Και γω αν ειχα την οργανικη δυνατοτητα να ριχνω 30 λουτσους την ημερα χωρις να κουραζομαι ιδιαιτερα, τα 5 αυτα να ηταν καλα μουνια και καβλιαρες και να πληρωνομαι, δεν θα το ευχαριστιομουν τουλαχιστον σε αυτες τις 5 περιπτωσεις?Μην τρελαινομαστε...
Αυτες γιατι να μην το νοιωθουν τουλαχιστον σε μια περιπτωση την ημερα???
Είχε τύχει σε φίλο μου αρκετά εμφανίσημο να γαμήσει μια σχετικά άσχημη βίζιτα και η τύπισα αποδείχθηκε πολύ καβλιάρα βόγγαγε και έχυνε σαν να είναι γκόμενά του,πραγματικά απολάμβανε το sex.Είναι κάποιες που έχουν έμφυτο ταλέντο ρε παιδί μου...το κατέχουν το σπορ,αλλιώς δεν θα έκαναν και αυτό το πράγμα.Άλλες πάλι όντως θα κάνουν αγγαρεία και θα σκέφτονται μόνο το παραδάκι...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ΛΑΘΟΣ.
ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ.
ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΛΑΤΖΑ

ναι σε όλα.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ειναι πολυ απλο, βαζεις ενα δαχτυλακι πριν την πραξη και ενα μετα την πραξη, κατι σαν τη βεργα που κοιτας τα λαδια της μηχανης , μονο που εδω αν δεις να "χανει λαδια", δεν ειναι παραιτητα κακο οπως στην περιπτωση της μηχανης, αλλα μαλλον καλο :grin:
να το πλενετε μετα το δαχτυλο...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.253
Πόντοι
506
ΛΑΘΟΣ.

ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ.

ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΛΑΤΖΑ

+100000  :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μου λεει καποια πριν λιγο καιρο..
Παει ενας πιτσιρικας πριν λιγο, ωραιος με πολυθ καλο σωμα, τεκνό για την κυρα που ειναι απο τα γνωστα καλα μιλφ του χωρου, εντυπωσιαστηκε απο τις ικανοτητες της κυρας καθοτι με ο,τι πιτσιρικες ειχε παει απλα παιζανε κωλοτουμπες...
Στο τελος αφου τοπ 50αρικο του φανηκε οτι δεν μπορει να το ξαναδιαθεσει, της την επεσε μπς και κανουν σχεση με την πρωτη φορα!!! :2funny:
Εννειται οτι εισεσπραξε τη χλαπατσα ο πιτσιρικας, μου ειπε η κυρα οτι αυτο το κανει καθαρα για τα λεφτα και της απαντησα, "εγω ξερω γιατι το κανεις, τι μου το λες, δεν ειμαι πιτσιρικας" ;)
Ωστοσο μου λεει οτι της εχουν πεσει πολλοι..
Ειναι αληθεια εν μερει ναι την πιστευω, γιατι ειναι gfe η γκομενα απο τις κριτικες που εχω διαβασει, οχι μονο με εμενα, ειναι μια πολυ καλη επαγγελματιας που το εχει, τωρα με το να κατσει και να διαθεσει οταν μπορει και θελει 10 λεπτα απο το χρονο της και να μου λεει πραγματα σαν και αυτο αλλα και απο τα προσωπικα της, εμενα δε με χαλαει, γιατι μετα την πραξη, θελω να χαλαρωσω και αν μου λεει και αναλογες φασεις, γελαω κιολας και περναω καλα, καθομαι και την ακουω ευχαριστα, δε σημαινει οτι ειμαι αγαπουλης ουτε εχω αναγκασει καμμια να καθησει, απλως σε καποιες κοπελες, ετσι μου βγαινει και τους βγαινει και καθονται και απο μονες τους, κακο ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom