ερωτευτηκες? αν ναι θα πω ενταξει το σέβομαι...ξερεις οτι ειμαι και επαγγελματιας που θα παω στους πελατες αλλα ειμαι και πελάτισσα που θα παραγγειλω επαγγελματιες του αγοραίου ερωτα...
και εγω παω σε συγκεκριμενα ξενοδοχεια ...οποτε ο πελατης αμα θελει έρχεται ουτε μανουρα ουτε τιποτα ...ομως αμα γινει μαλακια εγω θα βγω μπροστα οπως γινεται ολα αυτα τα χρονια ...οι ισορροπίες δικαίου θελουν πειθαρχία ..
Αν σε βγαλουν μαλακα για αυτο το λογο σπερμα απο το πουλι σου φινιτο, τελος για αυτες ...το σπερμα σου εκτος bdsm κουλτουρας ειναι πολύτιμο γιατι ειναι πολύτιμη η διαδικασια του μεχρι να το δει ...το σπερμα σου ειναι η υπογραφη οτι το μουνι ηταν αξιο να το λαβει ,,για οτι αφορα το πληρωμενο σεξ..
ΑΓΑΠΗΤΕ πας με τα μανηκια κατω και με χαμογελο και παρουσιαζεις με καθαρη και εντονη φωνη τα αυτονοητα που δικαιούσαι με τα χρηματα που εδωσες..εκει θα παλι θα φανει αν το ξενοδοχειο σε θελει για μαλακα του η απλα ηταν αμέλεια απο καποιον τεμπελη υπαλληλο ..
οι ψευτομγκιες δεν ειναι για συζητηση ...τωρα αμα ο αλλος κατουρησει την καλη σου προθεση ...εγω προσωπικα εχω πανω απο δεκα τροπους να λυσω η να κοψω για οτι θελεις ..νοικοκυρεμένα
...αδελφε μισο για να καταλαβω, δλδ κλεινεις με κοπελα που εχετε ξανασυναντηθει (κ δεν τιθεται θεμα ασφαλειας) ζητας συναντηση σε ξενοδοχειο της επιλογης σου (αρκει να μν ειναι στου διαολου την μανα κ της κοψεις χρονο-χρημα) κ αυτη αρνειται?!?!
Εγω παντως που τις καλω στο ξενοδοχειο μου (κεντρο) καμμια τους δεν αρνηθηκε.
Εγώ πάντως το έχω εφαρμόσει, όχι για να με ακολουθήσει κάποιος, απλά γιατί έτσι θέλω.
Κοστίζει βέβαια ότι οι μισές και πάνω ανεξάρτητες εδώ έχουν μπει black list, αλλά οκ.
Ευτυχώς είμαι σε ηλικία που το κάτω κεφάλι δεν οδηγεί το πάνω.
Εγώ πάντως το έχω εφαρμόσει, όχι για να με ακολουθήσει κάποιος, απλά γιατί έτσι θέλω.
Κοστίζει βέβαια ότι οι μισές και πάνω ανεξάρτητες εδώ έχουν μπει black list, αλλά οκ.
Ευτυχώς είμαι σε ηλικία που το κάτω κεφάλι δεν οδηγεί το πάνω.
Αυτά που ταιριάζουν στον καθένα. Είναι υποκειμενικό. Υπάρχει λίστα με πάνω από 20 τουλάχιστον ξενοδοχεία , δεν βάζω τα εντελώς παρακμιακά. Ούτε θα κάνουμε διαφημηση