Χρονια πολλα καλη χρονια και υγεια.
Ωραιο το ποστ και γιαυτο κανω add
Είμαι 44 και δεν είχα ποτέ γυναίκα.
Είμαι όλα τα παραπάνω.Δεν είμαι τίποτα από αυτά.
Όχι ΟΚ, έχω φίλους,........
.
.
.
.
.. ως έναν βαθμό. Η ζωή είναι και ωραία, δεν είναι μόνο μαύρη αν δεν μπορείς να έχεις σύντροφο. Αυτός που είναι μόνος του, μαθαίνει να περνάει καλά και με λιγότερα.
Είμαι 44 και είχα αρκετές γυναίκες.
Είμαι όλα τα παραπάνω.Δεν είμαι τίποτα από αυτά.
Στη πραγματικοτητα, απαξιωμενοι ειναι, γεματοι ψυχολογικα, αγαμητοι,
Δεν είμαι τίποτα από αυτά.
τρολακηδες, τεμπεληδες, ανεπροκοποι, εκμηδενισμενοι σε ολα τα επιπεδα, παιδια της σογιας, κυκλοθυμικα γκρινιαρικα κακιασμενα και σκατοψυχα γεματα μισος για τις γυναικες επειδη τους κερνανε πονο και ακυρα με το κιλο.
Όχι ΟΚ, έχω φίλους, βγάζω αρκετά καλά λεφτά, νταξ, όχι πάρα πολλά αλλά ζω άνετα χωρίς να μου λείπει τίποτα και βάζω και στην άκρη και επενδύω κλπ.
Στα εργασιακα και κοινωνικα, αστο. Χαλια μαυρα. Στα παντα.
Ουτε κοινωνικο κυκλο ουτε λεφτα ουτε τιποτα. Μηδεν σε ολα.
Φιλους ειχα μεχρι πριν καποια χρονια ΑΛΛΑ και παλι μονος ημουνα (φιλους τις ωρας οπως οι πιο πολλοι , κοινωνικο κυκλο δεν ειχα με την εννοια να με καλεσουν σε γενεθλια γαμους κτλ κτλ (αν και υπηρχαν αλλα ηταν τα ψευτικα που θελανε να με πιασουν κοτσο οποτε λακουσα).
φιλους εχω διωξει και με εχουν διωξει και αυτοι, πιο πολλη απο οτι εγω (οσο ημουνα θετικος μαζι τους) ειτε γιατι δεν ταιριαζαμε ειτε γιατι με πουλησανε ειτε γιατι ηταν ψωνισμενοι και νομιζανε οτι ειναι πιο πανω απο εμενα και δεν αισθανοντουσαν ανετα μαζι μου (πολλη συχνο φαινομενο τουλαχιστον σε εμενα)).
Λεφτα παντα εβγαζα(Και τωρα που μενω εκτος Ελλαδα και πριν που εμενα Ελλαδα) γιατι παντα δουλευα και προσφερα με την δουλεια μου αξια ασχετα εαν δεν το παραδεχονταν κανενας(συναδελφος κτλ ) και με μισουσανε τρελα .
Ισχύει, πολλές φορές στεναχωριέμαι που είμαι μόνος μου.
Στην ακρη ειναι και βλεπουν τους αλλους να ζουν
Ισχύει, πολλές φορές στεναχωριέμαι που είμαι μόνος μου αλλά το κυνηγάω όσο μπορώ πάω από εδώ πάω από εκεί κάνω ταξίδια. Προσπαθώ να γνωρίσω νέο κόσμο να κάνω νέες φίλιες που δεν πιάνουν (μάλλον αισθάνονται ανώτεροι μου ?? και εγώ κατώτερος ;) εε λίγο και οι παχιές αγελάδες τότε λίγο τα λογία του παπά λίγο το ψώνισμα που έχει η Ελλάδα κτλ κτλ ..
Είμαστε ( οι Ελληνες) των 2 άκρων: οταν ολα πανε καλα οι ψωνισμένοι(παχιές αγελάδες κτλ ) όταν όλα πάνε χάλια οι καμένη(κρίση,πόλεμος ,μιζέρια, go back frau merkel, κτλ κτλ).
Αλλα ακόμα προσπαθώ να βρω φίλους να κάνω φίλιες να ψήσω γκόμενες ( π.χ σήμερα γύρισα στις 5 από έξω σε ένα club και τα κοψίματα με τα γκοεμανκια που είχα ήταν αρκετά.
Δεν έγινε τίποτα αλλά με σκαναρανε τρελά και μου το δείξανε (μια άξιζε και μου άρεσε ) και ψήνονταν αλλά δεν γίνεται πάντα να πιάνει κάτι.(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ .ΔΗΛΑΔΗ Οι γυναικες ειναι υποψήφιες γκόμενες και ΜΟΝΟ γκόμενες οι άντρες υποψήφιοι συνεργάτες και φίλοι. Τουλάχιστον αυτόν τον κανόνα έχω εγώ.
(σημείωση Σημαντικό είναι ότι δεν γίνεται να τα έχουμε καλά με όλους).
Αλλά βέβαια ακόμα μόνος μου είμαι και ψάχνω.
Αυτό είναι λίγο θέμα γιατί είχα μάθει αλλιώς τόσα χρόνια όλο και με κάποια θα ήμουνα απλά μετο που έσκασε αυτή η δήθεν κρίση τα ψυχολογικά ανέβηκαν τρελά.
Σε άντρες και γυναίκες. Οι άντρες κάηκαν εντελώς οι γυναίκες ψωνίστηκαν περισσότερο
Τίποτα από τα παραπάνω, ας μην υπερβάλλουμε, μάλλον έχεις κάτι στο μυαλό σου που νομίζεις πως ισχύει για όλους, αλλά δεν ισχύει. Δεν κατηγορώ τους άλλους που είμαι μόνος μου παρά τον εαυτό μου.
και βγαζουν κακια και μισος για ολους που δεν ειναι σαν τα μουτρα τους, επικινδυνοι, αυτο ειναι. Πουτσα ξυλο και απαξιωση μια ζωη. Ταπεινωσεις και τοξικες μιζερες καταστασεις, αυτο
Τίποτα από τα παραπάνω, .........
............. ισχύει. Δεν κατηγορώ τους άλλους που είμαι μόνος μου παρά τον εαυτό μου.
Συμφωνώ ΌΧΙ ΠΆΝΤΑ όμως.
ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΟΙ και αρκετές φορές που φταίω εγώ. Δεν γίνεται να είμαι πάντα εγώ αυτός που φταίει. Δεν ταιριάζει . Κάποια φορά θα το εξηγήσω.
απλα θα συνεχισουν να βιωνουν στο μεγιστο βαθμο οσο περνανε τα χρονια εως να ερθει το τελος που θα τους λυτρωσει απο την αθλια και ανουσια υπαρξη τους.
Δυστυχώς ισχύει, αλλά ευτυχώς ως έναν βαθμό. Η ζωή είναι και ωραία, δεν είναι μόνο μαύρη αν δεν μπορείς να έχεις σύντροφο. Αυτός που είναι μόνος του, μαθαίνει να περνάει καλά και με λιγότερα.
θα προσπαθήσω να το αλλάξω μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος μου εάν γίνεται θα πουλήσω την ψυχή μου στο διάολο η στον Θεό όποιος την αγοράσει πρώτος με τα πιο πολλά benefits αλλά θα προσπαθώ μέχρι τέλους .
Σίγουρα η ζωή είναι ωραία αλλά η ζωή είναι πουτάνα και τα έχει με άλλον και όχι με εμάς.
Η ζωή είναι άδικη οπότε πρέπει να δράσουμε με δύναμη και τσαμπουκά και ότι βγει .Είμαστε από την γέννηση μας νικητές(από τα τόσα σεπρματοζωαρια εμείς βγήκαμε νικητές) άπλα θέλει τσαμπουκά και δύναμη η ζωή
Οπότε θα προσπαθήσω να την ξεγελάσω έτσι ώστε να γυρίσει με το μέρος μου.
Και μόνος μου περνάω καλά και άμα βρω κάποια που μου ταιριάζει μαζί με αυτή θα περνάμε και θα περνάω καλύτερα.