Νέα

Τί θα γίνει επιτέλους με τις ΜΟΝΙΜΕΣ βλάβες στα ξενοδοχεία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastelios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.223
Πόντοι
2.356
Επίσης το ότι όλα τα κλιματιστικά με το που τα ανοίξεις βρωμάνε τσογαριλα??
Αυτή η μυρουδιά της τσιγαρίλας μου είναι (ήταν για την ακρίβεια) ιδιαίτερα γνώριμη στο Lydia Hotel ή το παλιό Dream, αλλά τώρα δεν ξέρω τι γινεται εκεί.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
33.378
Πόντοι
11.146
Αρχικα γεμιστε το αντιστοιχο νημα του ξενοδοχειου με αρνητικα σχολια, επειτα ανεβαστε κριτικες αρνητικες στην αντιστοιχη καρτελα κριτικων. Δεν μπορει θα το παρουν το μηνυμα.
Αν δν το παρουν, μπουκοταζ, πηγαινετε ολοι στο απεναντι ή σε καποιο αλλο εκει κοντα ή αν τα κοριτσια επιμενουν για εκει, ακυρωστε κ το κοριτσι (αν κ δεν νομιζω καμμια κοπελα να αρνηθει κ να θελει να ειναι γυμνη μεσα στο κρυο ή να μν μπορει να κανει ενα ντουζ).

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.873
Πόντοι
2.356
Εγώ έχω μια μεγάλη ΑΠΟΡΙΑ:
Θυμάμαι, όταν ξεκινούσα τη σεξουαλική μου καριέρα, αρχές προς μέσα 90s, μπορούσες ΑΝΕΤΑ να φωνάξεις call girl ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
Πλέον ελάχιστα κορίτσια το δέχονται.
ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;;
Γιατί να τρέχω σε ξενοδοχείο για να γαμήσω κάπως πιο ποιοτική εργαζόμενη;

OP
OP
P

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
22
Like
12.187
Πόντοι
4.496
Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους τους φίλους, μέλη και επισκέπτες του νήματος.

Αναμφίβολα με προβληματίζει ιδιαίτερα αυτό που λέει ο φίλος και συντάκτης του νήματος @pastelios - αν και έχω αρκετό καιρό να επισκεφτώ αυτό το ξενοδοχείο. Τελευταία που το επισκέφτηκα είχα πολύ θετική εμπειρία αλλά πάνε κάποια χρόνια - 3 χρόνια για την ακρίβεια. Μάλιστα, το είχα «τοποθετήσει» στα καλά ξενοδοχεία ημι-διαμονής (έχω κάνει και κριτική εδώ) και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η αρνητική αναφορά ειδικά για τον κλιματισμό.

Ως λύση προκρίνω ακριβώς αυτό που κάνουμε εδώ - σχολιασμός και αναφορά αρνητικών στοιχείων με σκοπό να βελτιωθεί. Αυτό μπορείς να το κάνεις και μέσω της Google ή μέσω άλλων πλατφορμών όπως το booking ή το tripadvisor. Αλλά και εδώ ακόμα αρκεί.

Το management του ξενοδοχείου σίγουρα θα το δει και θα το προσέξει. Νομίζω είναι σχεδόν στα όρια του απαράδεκτου αν έχει κακές κριτικές ένα ξενοδοχείο το οποίο δεν είναι μονοπώλιο. Επομένως πιστεύω θα κάνουν βελτιώσεις - αλλιώς θα το καταλάβουν όταν μειωθεί η πελατεία.
απ'οτι βλεπω δε χαμπαριαζουν!!!!!!

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
23.785
Δυστυχως εχει αυτό με τα κλιματιστικά,αλλά με βολεύει γιατι μενω επίσης κεντρο,και ποιος δεν θέλει να μετακινείται πολυ πιο εύκολα κάπου;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.223
Πόντοι
2.356
Θυμάμαι, όταν ξεκινούσα τη σεξουαλική μου καριέρα, αρχές προς μέσα 90s, μπορούσες ΑΝΕΤΑ να φωνάξεις call girl ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;;
Ε προφανώς από τότε έχουν αλλάξει τα "δεδομένα της ασφαλείας". Κάτσε και δες το λογικά. Είναι και ριψοκίνδυνο για την κάθε κοπέλα - και προφανώς το κόστος του κάθε "νταβατζή" ή "υπεύθυνου ασφαλείας" είναι πολύ υψηλό ώστε να να κάθεται απ έξω και να παραφυλάει μην γίνει κάτι ή την κέψουν ή την απειλήσουν κλπ και για αυτό επιλέγουν χοτελ. Αυτό θαρρώ.

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.513
Πόντοι
3.506
Σωστά,κάποια κλιματιστικα δεν βγάζουν καν ζεστό μες στο καταχειμωνο,και ένα τηλεφωνο μπάνιου ήταν σπασμένο και εβγαινε απ αλλου το νερό,και ένα άλλο είχε αλατα και εβγαζε λιγο νερό,ντροπή πραγματικά
Να αλλάξεις τότε ξενοδοχείο που δέχεσαι πελάτες, αν το θεωρείς ντροπή από πλευράς τους.

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
23.785
Να αλλάξεις τότε ξενοδοχείο που δέχεσαι πελάτες, αν το θεωρείς ντροπή από πλευράς τους.
Οπως έγραψα με βολευει,μου είναι πολυ ευκολη η μετακινηση αμα μένω κέντρο

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.873
Πόντοι
2.356
Δηλαδή πρέπει να κοιτάω τις αξιόλογες περιπτώσεις μόνο από το bourdela και να τον παίζω;
Δεν μπορώ να γαμήσω από την άνεση του σπιτιού μου ή έστω σε χώρο της κοπέλας, να μην πληρώνω κερατιάτικα ξενοδοχείου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δυστυχως εχει αυτό με τα κλιματιστικά,αλλά με βολεύει γιατι μενω επίσης κεντρο,και ποιος δεν θέλει να μετακινείται πολυ πιο εύκολα κάπου;
Εγώ δε θέλω να μετακινούμαι καθόλου

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
33.378
Πόντοι
11.146
ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;;
...μαγκα μου ισχυει κ τωρα με τις περισσοτερες κοπελες, απλα ισως για πρωτο ραντεβου χωρις να γνωριζουν τι θα συναντησουν, προτιμουν την ασφαλεια του ξενοδοχειου. Προσωπικα τις καλω στο ξενοδοχειο που μενω οταν ερχομαι Αθηνα κ ολες ερχονται, ακομη κ αυτες που εχουν την προυποθεση συγκεκριμενου ξενοδοχειου (αρκει βεβαια να μν εισαι στου διαολου την μανα κ χασουν χρονο).
:hi:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.094
Πόντοι
736
Τα πραγματα ειναι απλα ...κοιτας τη ρεσεψιόν στα ματια και τις λες οταν παίρνεις το κλειδί ...ειναι ολα ενταξει ? θερμανση νερο καθαριοτητα δηλαδη τα αυτονόητα ? η οχι? ...σε αυτα τα δευτερολεπτα ειναι ολο το παιχνιδι και εχεις ετοιμάσει πεδιο να γινει και της πουτανας αμα χρειαστει...ετσι γινεται δουλιτσα:coffee:

OP
OP
P

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
22
Like
12.187
Πόντοι
4.496
Τα πραγματα ειναι απλα ...κοιτας τη ρεσεψιόν στα ματια και τις λες οταν παίρνεις το κλειδί ...ειναι ολα ενταξει ? θερμανση νερο καθαριοτητα δηλαδη τα αυτονόητα ? η οχι? ...σε αυτα τα δευτερολεπτα ειναι ολο το παιχνιδι και εχεις ετοιμάσει πεδιο να γινει και της πουτανας αμα χρειαστει...ετσι γινεται δουλιτσα:coffee:
την αλλη φορα μου ελεγαν οτι δεν ξερω να ανοιξω τον κλιματισμο!!!!!!!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
33.378
Πόντοι
11.146
Τα πραγματα ειναι απλα ...κοιτας τη ρεσεψιόν στα ματια και τις λες οταν παίρνεις το κλειδί ...ειναι ολα ενταξει ? θερμανση νερο καθαριοτητα δηλαδη τα αυτονόητα ? η οχι? θα το γκρεμισω το μπουρδελακι σας? ...σε αυτα τα δευτερολεπτα ειναι ολο το παιχνιδι και εχεις ετοιμάσει πεδιο να γινει και της πουτανας αμα χρειαστει...ετσι γινεται δουλιτσα:coffee:
....στο διορθωσα λιγο :confused::confused::confused:

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
8.027
Πόντοι
4.965
απ'οτι βλεπω δε χαμπαριαζουν!!!!!!
Αργά ή γρήγορα θα το καταλάβουν πιστεύω. Και καλά εμείς, που δεν ήμαστε κάθε μέρα εκεί (pastelios εξαιρείται), τα κορίτσια που ξημεροβραδιαζονται εκει, δεν τα πειράζουν οι κακές συνθήκες;
Εμένα ευτυχώς δεν μου έχει τύχει χοντρό πρόβλημα μέχρι τώρα....

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
8.027
Πόντοι
4.965
Είναι επικίνδυνο, μπορεί να θεωρηθεί παρενόχληση!!:cheesy:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.873
Πόντοι
2.356
...μαγκα μου ισχυει κ τωρα με τις περισσοτερες κοπελες, απλα ισως για πρωτο ραντεβου χωρις να γνωριζουν τι θα συναντησουν, προτιμουν την ασφαλεια του ξενοδοχειου. Προσωπικα τις καλω στο ξενοδοχειο που μενω οταν ερχομαι Αθηνα κ ολες ερχονται, ακομη κ αυτες που εχουν την προυποθεση συγκεκριμενου ξενοδοχειου (αρκει βεβαια να μν εισαι στου διαολου την μανα κ χασουν χρονο).
:hi:
Δεν είναι λύση για μένα να έχω ΧΩΡΟ και να τρέχω σε ξενοδοχείο

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.094
Πόντοι
736
την αλλη φορα μου ελεγαν οτι δεν ξερω να ανοιξω τον κλιματισμο!!!!!!!
για αρχη αν η επιλογη ειναι απο την κοπελα και οχι απο τον πελατη , θα την βαλεις να βγαλει το φιδι απο την τρυπα ...μην εισαι εσυ το θυμα για την επιλογη της ....
οταν καποιος παει να σε υποτιμήσει δεν θα εισαι ευγενικος θα της γαμησεις την ......με ωραιο τροπο και αν δεις οτι δεν ισιωνει , θα πεις στην κοπελα που επιμενει για αυτο το ξενοδοχειο να παει πρωτη αλλη φορα και οταν ειναι ολα οπως πρεπει θα πας ...εχεις αυτη την δυναμη εσυ εχεις το χρημα ..:coffee:

OP
OP
P

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
22
Like
12.187
Πόντοι
4.496
Αργά ή γρήγορα θα το καταλάβουν πιστεύω. Και καλά εμείς, που δεν ήμαστε κάθε μέρα εκεί (pastelios εξαιρείται), τα κορίτσια που ξημεροβραδιαζονται εκει, δεν τα πειράζουν οι κακές συνθήκες;
Εμένα ευτυχώς δεν μου έχει τύχει χοντρό πρόβλημα μέχρι τώρα....
αυτο με τα κοριτσια το λες πολυ καλα...........και μαλιστα οπως είπαν και παραπάνω ειναι ορισμενα κοριτσια που πανε μονο εκει!!!!!! εγω απλα ετυχε και πηγα εχτες γενικα προσπαθω να μην το επιλεγω ....αλλα καμια φορα πρεπει!!!!!!!!!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
33.378
Πόντοι
11.146

Stories

Νέο!