Νέα

Τί θα γίνει επιτέλους με τις ΜΟΝΙΜΕΣ βλάβες στα ξενοδοχεία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastelios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
P

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
22
Like
12.187
Πόντοι
4.496
για αρχη αν η επιλογη ειναι απο την κοπελα και οχι απο τον πελατη , θα την βαλεις να βγαλει το φιδι απο την τρυπα ...μην εισαι εσυ το θυμα για την επιλογη της ....
οταν καποιος παει να σε υποτιμήσει δεν θα εισαι ευγενικος θα της γαμησεις την ......με ωραιο τροπο και αν δεις οτι δεν ισιωνει , θα πεις στην κοπελα που επιμενει για αυτο το ξενοδοχειο να παει πρωτη αλλη φορα και οταν ειναι ολα οπως πρεπει θα πας ...εχεις αυτη την δυναμη εσυ εχεις το χρημα ..:coffee:
δικιο εχεις αλλα το θεμα ειναι να το κανουν πολλοι και οχι 4-5-6 ατομα!!!!!

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.094
Πόντοι
736
δικιο εχεις αλλα το θεμα ειναι να το κανουν πολλοι και οχι 4-5-6 ατομα!!!!!
Να πουμε ομως οτι και απο την αλλη πλευρα πολλες φορες γινονται μαλακιες γιατι καποιοι δεν δουλευουν σωστα τα ποστα τους ...εκει να βαλουν το χερι στην τσεπη και να βαλουν υπεύθυνη βαρδιας :coffee:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.873
Πόντοι
2.356
....αρχοντα μιλαω για την πρωτη μονο φορα κ μονο για τις ανεξαρτητες, κατανοεις και αποδεχεσαι τους λογους υποθετω :wink:
Δηλαδή τα γραφεία δέχονται να στείλουν σε σπίτια;

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
33.378
Πόντοι
11.146
αυτο με τα κοριτσια το λες πολυ καλα...........και μαλιστα οπως είπαν και παραπάνω ειναι ορισμενα κοριτσια που πανε μονο εκει!!!!!! εγω απλα ετυχε και πηγα εχτες γενικα προσπαθω να μην το επιλεγω ....αλλα καμια φορα πρεπει!!!!!!!!!
...αδελφε μισο για να καταλαβω, δλδ κλεινεις με κοπελα που εχετε ξανασυναντηθει (κ δεν τιθεται θεμα ασφαλειας) ζητας συναντηση σε ξενοδοχειο της επιλογης σου (αρκει να μν ειναι στου διαολου την μανα κ της κοψεις χρονο-χρημα) κ αυτη αρνειται?!?!
Εγω παντως που τις καλω στο ξενοδοχειο μου (κεντρο) καμμια τους δεν αρνηθηκε.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
33.378
Πόντοι
11.146
Δηλαδή τα γραφεία δέχονται να στείλουν σε σπίτια;
....δεν εχω σπιτι στην Αθηνα για να γνωριζω, αλλα νομιζω πως ναι (γτ εχουν την ασφαλεια του οδηγου). Πολλες δε αναφερουν οτι πανε κ σε Airbnb ή σε σκαφη. Ελα τηλεφωνο νομιζω θα τα ξεκαθαρισει ολα :wink:

Trelosagorina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
713
Πόντοι
301
Βγάζουν τόσα εδώ και αρκετά χρόνια και αντί να μπουν στην διαδικασία να αλλάξουν τα κλιματιστικά δεν χαμπαριαζουν καθόλου. Ακόμα και τα μπάνια είναι κάποια που έχουν θέματα. Όπως σπασμένα πλακάκια σε γωνίες ή τοίχοι που έχουν θέμα μούχλας.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.873
Πόντοι
2.356
....δεν εχω σπιτι στην Αθηνα για να γνωριζω, αλλα νομιζω πως ναι (γτ εχουν την ασφαλεια του οδηγου). Πολλες δε αναφερουν οτι πανε κ σε Airbnb ή σε σκαφη. Ελα τηλεφωνο νομιζω θα τα ξεκαθαρισει ολα :wink:
AirBnB, πιο ακριβό από το ξενοδοχείο δηλαδή...
Οκ, θα αγοράσω ένα ιστιοφόρο για να γαμάω
:grin::grin::grin:

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
23.785
Βγάζουν τόσα εδώ και αρκετά χρόνια και αντί να μπουν στην διαδικασία να αλλάξουν τα κλιματιστικά δεν χαμπαριαζουν καθόλου. Ακόμα και τα μπάνια είναι κάποια που έχουν θέματα. Όπως σπασμένα πλακάκια σε γωνίες ή τοίχοι που έχουν θέμα μούχλας.
Και γλιστράνε για πλάκα,και πρεπει να πηγαινεις σαν χελωνα

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.873
Πόντοι
2.356
Και γλιστράνε για πλάκα,και πρεπει να πηγαινεις σαν χελωνα
Λουστείτε τα ξενοδοχεία με τις βλάβες τους λοιπόν.
Αφού δε θέλετε τα υπέροχα, καθαρά κι ανακαινισμένα διαμερίσματά μας...

OP
OP
P

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
22
Like
12.187
Πόντοι
4.496
Να πουμε ομως οτι και απο την αλλη πλευρα πολλες φορες γινονται μαλακιες γιατι καποιοι δεν δουλευουν σωστα τα ποστα τους ...εκει να βαλουν το χερι στην τσεπη και να βαλουν υπεύθυνη βαρδιας :coffee:
σε αλλη χωρα ισως........αλλα και να βαλουν το πιο πιθανο ειναι να βγαλουν μαλακα τον πελατη στο τελος!!!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
33.378
Πόντοι
11.146

G_1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
956
Πόντοι
86
Αφού έχει "σπιτωσει" τις περισσότερες ανεξάρτητες... τι περιμενετε; Γιατί να μπει σε έξοδα να φτιάξει κάτι, αφού πάλι όλοι εκεί θα πάτε.
Έχω να παω 4 χρόνια και ούτε πρόκειται ξανά.

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
23.785
Λουστείτε τα ξενοδοχεία με τις βλάβες τους λοιπόν.
Αφού δε θέλετε τα υπέροχα, καθαρά κι ανακαινισμένα διαμερίσματά μας...
Ε λογικό να έχουμε εναν ενδοιασμο να πάμε σε καποιον που ούτε τον εχουμε ξαναδεί,και ούτε ξερουμε τι ρολο βαράει

OP
OP
P

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
22
Like
12.187
Πόντοι
4.496
...αδελφε μισο για να καταλαβω, δλδ κλεινεις με κοπελα που εχετε ξανασυναντηθει (κ δεν τιθεται θεμα ασφαλειας) ζητας συναντηση σε ξενοδοχειο της επιλογης σου (αρκει να μν ειναι στου διαολου την μανα κ της κοψεις χρονο-χρημα) κ αυτη αρνειται?!?!
Εγω παντως που τις καλω στο ξενοδοχειο μου (κεντρο) καμμια τους δεν αρνηθηκε.
οχι ....οι κοπελες που επιλεγω τα βρισκουμε στο που θα παμε........απλα καμια φορα ζηταω εκτακτα ραντεβου αν βγει κανα κενο στην δουλεια οποτε εκει αναγκαστικα παω οπου ειναι η κοπελα και συνηθως οι ποιο πολλες ειναι στο bill η απεναντι !!!

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.094
Πόντοι
736
σε αλλη χωρα ισως........αλλα και να βαλουν το πιο πιθανο ειναι να βγαλουν μαλακα τον πελατη στο τελος!!!
ερωτευτηκες? αν ναι θα πω ενταξει το σέβομαι...ξερεις οτι ειμαι και επαγγελματιας που θα παω στους πελατες αλλα ειμαι και πελάτισσα που θα παραγγειλω επαγγελματιες του αγοραίου ερωτα...

και εγω παω σε συγκεκριμενα ξενοδοχεια ...οποτε ο πελατης αμα θελει έρχεται ουτε μανουρα ουτε τιποτα ...ομως αμα γινει μαλακια εγω θα βγω μπροστα οπως γινεται ολα αυτα τα χρονια ...οι ισορροπίες δικαίου θελουν πειθαρχία ..

Αν σε βγαλουν μαλακα για αυτο το λογο σπερμα απο το πουλι σου φινιτο, τελος για αυτες ...το σπερμα σου εκτος bdsm κουλτουρας ειναι πολύτιμο γιατι ειναι πολύτιμη η διαδικασια του μεχρι να το δει ...το σπερμα σου ειναι η υπογραφη οτι το μουνι ηταν αξιο να το λαβει ,,για οτι αφορα το πληρωμενο σεξ..:coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ενας ας πουμε είχε πει να πάω στη Σαλαμίνα στο χωρο του,και φυσικά αρνηθηκα,ναι δεν ήξερα σε ολη την Ελλάδα να πάω
ΘΕΑ :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.223
Πόντοι
2.356
Τα πραγματα ειναι απλα ...κοιτας τη ρεσεψιόν στα ματια και τις λες οταν παίρνεις το κλειδί ...ειναι ολα ενταξει ? θερμανση νερο καθαριοτητα δηλαδη τα αυτονόητα ? η οχι? ...σε αυτα τα δευτερολεπτα ειναι ολο το παιχνιδι και εχεις ετοιμάσει πεδιο να γινει και της πουτανας αμα χρειαστει...ετσι γινεται δουλιτσα:coffee:
Αν πας με αυτό το επιθετικό ύφος πάντως στον/στην ρεσεψενιοστ δεν νομίζω να έχεις κάποιο "θετικό" - αποτέλεσμα. Δυστυχώς έτσι είναι.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
36.960
Πόντοι
22.936

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
23.785

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.301
Πόντοι
3.506
Επιλογές για εμάς τους πελάτες μπορεί να υπάρχουν , όταν όμως το 50% των ανεξάρτητων ( για να μην πω παραπάνω ) πηγαίνουν εκεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ή στο απέναντι , κάπου μπερδεύει το θέμα :coffee:
Αν όμως πούμε κοπέλα μου οκ , αλλά οχι στο Bill, και χάνουν πελάτες, τότε ξενοδοχείο και ανεξάρτητες θα στρώσουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom