You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί θα γίνει επιτέλους με τις ΜΟΝΙΜΕΣ βλάβες στα ξενοδοχεία;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastelios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 133
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 1.503
- Πόντοι
- 206
Εσύ τι λες;
Απλά μην πας σε τέτοια ξενοδοχεία.
Θα το πάρουν το μήνυμα αργά ή γρήγορα.
pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.357
- Πόντοι
- 4.496
Σωστός φίλε αλλά βλέπουμε ότι κάθε μέρα είναι γεμάτα και δεχόμαστε και τις πιπες που λένε...Εσύ τι λες;
pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.357
- Πόντοι
- 4.496
Όχι βέβαια... Αλλά μπας και πρέπει να σεβαστούν τα χρήματα που παίρνουν επιτέλους??Ή θα αλλάξεις ξενοδοχείο ή θα ανοίξεις μια τρύπα στο σώβρακο να την πετάς έξω να κάνεις την δουλειά σου και ο υπόλοιπος θα φοράς παλτό. Τι άλλο να κάνεις δηλαδή; Πορεία διαμαρτυρίας;
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 12.905
- Πόντοι
- 3.506
Δεν ξαναπάς στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο μέχρι να μάθεις ότι βελτιώθηκαν τα θέματά του. Είναι απλό, όταν υπάρχουν τόσες επιλογές.Ανοίγω αυτό εδώ με αφορμή την μεσημεριανή χθεσινή επίσκεψη στο Μπιλ και την μη σωστή λειτουργία του κλιματιστικου και τις άθλιες δικαιολογίες που δίνονται μια ζωή.. Τι λέτε ότι πρέπει να κάνουμε???
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 40.367
- Πόντοι
- 22.936
Επιλογές για εμάς τους πελάτες μπορεί να υπάρχουν , όταν όμως το 50% των ανεξάρτητων ( για να μην πω παραπάνω ) πηγαίνουν εκεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ή στο απέναντι , κάπου μπερδεύει το θέμαΔεν ξαναπάς στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο μέχρι να μάθεις ότι βελτιώθηκαν τα θέματά του. Είναι απλό, όταν υπάρχουν τόσες επιλογές.

pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.357
- Πόντοι
- 4.496
Ακριβώς!!!!Επιλογές για εμάς τους πελάτες μπορεί να υπάρχουν , όταν όμως το 50% των ανεξάρτητων ( για να μην πω παραπάνω ) πηγαίνουν εκεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ή στο απέναντι , κάπου μπερδεύει το θέμα![]()
pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.357
- Πόντοι
- 4.496
Παντού υπάρχουν θέματα.... Απλά εμείς δεν κάνουμε τίποτα!!Δεν ξαναπάς στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο μέχρι να μάθεις ότι βελτιώθηκαν τα θέματά του. Είναι απλό, όταν υπάρχουν τόσες επιλογές.
pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.357
- Πόντοι
- 4.496
Προσωπικά πάντα τους κάνω την παρατήρηση και πάντα τους ζητάω να με αλλάξουν δωμάτιο.... Αλλά την επόμενη πάλι τα ίδια έχουμε!!!Πως μπορείς να σπάσεις το καρτέλ εκδιδομένων κορασίων και ξενοδοχείου?!
Δυστυχώς,δεν μπορείς,παρά μόνο με μαζικές διαδηλώσεις (βλέπε,μαζικές αρνήσεις για συνεύρεση στα εν λόγω κτήρια)
Λογικό είναι ... Δέκα δυσαρεστημένοι πελάτες,εκατό στο σύνολο που δεν μιλάνε και "παίρνουν" τα δωμάτια.Προσωπικά πάντα τους κάνω την παρατήρηση και πάντα τους ζητάω να με αλλάξουν δωμάτιο.... Αλλά την επόμενη πάλι τα ίδια έχουμε!!!
Έχω δουλέψει σε ξενοδοχεία και γνωρίζω...
Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.106
Σωστά,κάποια κλιματιστικα δεν βγάζουν καν ζεστό μες στο καταχειμωνο,και ένα τηλεφωνο μπάνιου ήταν σπασμένο και εβγαινε απ αλλου το νερό,και ένα άλλο είχε αλατα και εβγαζε λιγο νερό,ντροπή πραγματικάΑνοίγω αυτό εδώ με αφορμή την μεσημεριανή χθεσινή επίσκεψη στο Μπιλ και την μη σωστή λειτουργία του κλιματιστικου και τις άθλιες δικαιολογίες που δίνονται μια ζωή.. Τι λέτε ότι πρέπει να κάνουμε???
pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.357
- Πόντοι
- 4.496
Άσε Αγγελικούλα τους τα λέω συνεχώς όταν πάω... Αλλά το θέμα είναι να το λέμε όλοι μπας και γίνει καμιά δουλειά!!!Σωστά,κάποια κλιματιστικα δεν βγάζουν καν ζεστό μες στο καταχειμωνο,και ένα τηλεφωνο μπάνιου ήταν σπασμένο και εβγαινε απ αλλου το νερό,και ένα άλλο είχε αλατα και εβγαζε λιγο νερό,ντροπή πραγματικά
Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.106
Και να πω οτι μπαινετε τζάμπα στα δωμάτιαΆσε Αγγελικούλα τους τα λέω συνεχώς όταν πάω... Αλλά το θέμα είναι να το λέμε όλοι μπας και γίνει καμιά δουλειά!!!
pastelios
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 13.357
- Πόντοι
- 4.496
Εκεί πατάνε και μας γαμανε...Λογικό είναι ... Δέκα δυσαρεστημένοι πελάτες,εκατό στο σύνολο που δεν μιλάνε και "παίρνουν" τα δωμάτια.
Έχω δουλέψει σε ξενοδοχεία και γνωρίζω...
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 42
- Like
- 29.953
- Πόντοι
- 11.096
Διαλέγουμε άλλη κοπέλα πού πηγαίνει καί σέ αλλά ξενοδοχεία ή δίνουμε κάτι παραπάνω είς γνώση μας καί έρχεται εκεί πού θέλουμε εμείς προκειμένου νά μήν πηδάμε με τό πουλόβερ.Επιλογές για εμάς τους πελάτες μπορεί να υπάρχουν , όταν όμως το 50% των ανεξάρτητων ( για να μην πω παραπάνω ) πηγαίνουν εκεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ή στο απέναντι , κάπου μπερδεύει το θέμα![]()
Όταν κόψουν όι εκδιδόμενες νά πηγαίνουν νά δείς πώς θά τό πάρουν το μύνημα.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.598
- Πόντοι
- 2.356
Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους τους φίλους, μέλη και επισκέπτες του νήματος.
Αναμφίβολα με προβληματίζει ιδιαίτερα αυτό που λέει ο φίλος και συντάκτης του νήματος @pastelios - αν και έχω αρκετό καιρό να επισκεφτώ αυτό το ξενοδοχείο. Τελευταία που το επισκέφτηκα είχα πολύ θετική εμπειρία αλλά πάνε κάποια χρόνια - 3 χρόνια για την ακρίβεια. Μάλιστα, το είχα «τοποθετήσει» στα καλά ξενοδοχεία ημι-διαμονής (έχω κάνει και κριτική εδώ) και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η αρνητική αναφορά ειδικά για τον κλιματισμό.
Ως λύση προκρίνω ακριβώς αυτό που κάνουμε εδώ - σχολιασμός και αναφορά αρνητικών στοιχείων με σκοπό να βελτιωθεί. Αυτό μπορείς να το κάνεις και μέσω της Google ή μέσω άλλων πλατφορμών όπως το booking ή το tripadvisor. Αλλά και εδώ ακόμα αρκεί.
Το management του ξενοδοχείου σίγουρα θα το δει και θα το προσέξει. Νομίζω είναι σχεδόν στα όρια του απαράδεκτου αν έχει κακές κριτικές ένα ξενοδοχείο το οποίο δεν είναι μονοπώλιο. Επομένως πιστεύω θα κάνουν βελτιώσεις - αλλιώς θα το καταλάβουν όταν μειωθεί η πελατεία.
Αναμφίβολα με προβληματίζει ιδιαίτερα αυτό που λέει ο φίλος και συντάκτης του νήματος @pastelios - αν και έχω αρκετό καιρό να επισκεφτώ αυτό το ξενοδοχείο. Τελευταία που το επισκέφτηκα είχα πολύ θετική εμπειρία αλλά πάνε κάποια χρόνια - 3 χρόνια για την ακρίβεια. Μάλιστα, το είχα «τοποθετήσει» στα καλά ξενοδοχεία ημι-διαμονής (έχω κάνει και κριτική εδώ) και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η αρνητική αναφορά ειδικά για τον κλιματισμό.
Ως λύση προκρίνω ακριβώς αυτό που κάνουμε εδώ - σχολιασμός και αναφορά αρνητικών στοιχείων με σκοπό να βελτιωθεί. Αυτό μπορείς να το κάνεις και μέσω της Google ή μέσω άλλων πλατφορμών όπως το booking ή το tripadvisor. Αλλά και εδώ ακόμα αρκεί.
Το management του ξενοδοχείου σίγουρα θα το δει και θα το προσέξει. Νομίζω είναι σχεδόν στα όρια του απαράδεκτου αν έχει κακές κριτικές ένα ξενοδοχείο το οποίο δεν είναι μονοπώλιο. Επομένως πιστεύω θα κάνουν βελτιώσεις - αλλιώς θα το καταλάβουν όταν μειωθεί η πελατεία.
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 409
- Πόντοι
- 21
Επίσης το ότι όλα τα κλιματιστικά με το που τα ανοίξεις βρωμάνε τσογαριλα??
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 253
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις