Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.411
- Πόντοι
- 456
Ωραία κ η μουνίλα! Ιδίως αν είναι βαριάΕπίσης με καυλώνει αφάνταστα να σνιφάρω την μουνίλα από τα βρακάκια όμορφων κοριτσιών
Ωραία κ η μουνίλα! Ιδίως αν είναι βαριάΕπίσης με καυλώνει αφάνταστα να σνιφάρω την μουνίλα από τα βρακάκια όμορφων κοριτσιών
Όταν ήμουν νέος, μέχρι τα 25 περίπου, άμα η γυναίκα δεν ήταν μοντέλο, δεν γύρναγα να την κοιτάξω. Με τα χρόνια άλλαξαν τα γούστα μου. ένα κομμάτι επηρεάζεται πολύ από κοινωνικά πρότυπα: έτσι για παράδειγμα, τελευταία μου αρέσουν οι πολύ φιτ γυναίκες (αλλά όχι ακριβώς bodybuilder), όπως η Raygan Marie Whallon: Login • Instagram. Πριν 20 χρόνια θα την έβρισκα υπερβολικά γυμνασμένη - τώρα μου φαίνεται απλά θεάρα. Από την άλλη, κάποια πράγματα καθορίζονται από τη βιολογία, γιατί μόλις πάτησα τα 40 άρχισα να βρίσκω τις 20άρες βαρετές! Επίσης, ανέπτυξα παράξενα γούστα, καθώς δε με συγκινούν οι μοντελέ 20άρες, αλλά ήθελα να βρω και το έψαξα, αν και δεν τα κατάφερα, νεαρή κοντούλα χοντρούλα. Του΄λαχιστον, η γυναίκα μου τσούπωσε και έτσι έχω τέτοια μέσα στο σπίτι. Τώρα πλέον μου αρέσουν οι 40άρες με ώριμο κορμί, μεγάλα βυζιά και στυλ που δείχνει ότι έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα, εκείνο το πρόστυχο που καταφέρνουν κάποιες και φωνάζει από μακριά ότι δίνουν κώλο από το πρώτο βράδυ. Είμαι τυχερός, γιατί έχω τέτοια γυναίκα μέσα στο σπίτι μου!Με καυλωνουν κατι 40 -50αρες με μεγαλα βυζια που γουσταρουν κωλογαμησι.επισης περιποιημενα ακρα.
Με πωρωνουν τα γεροδεμενα ευτραφη κοριτσιαΕσάς σας σηκώνεται όταν βλέπετε αυτό που σας αρέσει ή μήπως είμαι εγώ ο χαλασμένος;
Τα outfits που κάνουν οι σημερινές κοπέλες.
Οι μαλακισμένες τα φόραγαν αυτά , που πήγαιναν σε ρέηβ , σανραϊζ και μοναστηράκια ... όχι όλες !Άδικη η ζωή.
Δεν ξέρω τι ηλικίες έχετε αλλά όταν ήμουν κι εγώ στα ντουζένια μου, οι γυναίκες φορούσαν μποτάκι βέρμαχτ, τζιν πλαατύ, μακιγιάζ πουθενά και μπλούζα-φούτερ.
Βλέπαμε αστράγαλο και καυλώναμε που λέει κι ένας γνωστός
Πληθωρική κωλάθραΕμένα με καυλώνει μια τέτοια πατούρα
Εμένα με καύλωσε αυτό το postΝα με γλείφει τα αυτιά κ να παίζει με τους λοβούς.
Να κάθεται στα γόνατα και να παίζει το μουνακι της οσο την κατουραω.
Η Αθήνα πάντα είχε περισσότερες επιλογές και ποικιλία. Στην επαρχία είναι διαφορετικά τα πράγματα.Οι μαλακισμένες τα φόραγαν αυτά , που πήγαιναν σε ρέηβ , σανραϊζ και μοναστηράκια ... όχι όλες !
Είχε μουνάρες με γκίρλι ντύσιμο ..... φούστες .... σορτς ..... κοριτσίστικα τίμπερλαντ ..... μπουζουκοντύσιμο .........
Αρκεί να μην πήγαινες σε ρεηβάδικα μόνο και ροκάδικα . Και ... εξάρχεια.
Και τώρα έχει περιθωριακά στέκια με τέρατα.