Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.413
- Πόντοι
- 456
Άρα στα 60-65 που η χαλάρωση είναι φουλ, τέρμα η καύλα?Είναι τα βίτσια μας αυτά, όσο μεγαλύτερα και πιο πεσμένα τόσο αυξάνεται η καύλα!!
Άρα στα 60-65 που η χαλάρωση είναι φουλ, τέρμα η καύλα?Είναι τα βίτσια μας αυτά, όσο μεγαλύτερα και πιο πεσμένα τόσο αυξάνεται η καύλα!!
Ναι, και δεν κάνω πλάκα!! Αν και η χαλάρωση δεν πάει απαραίτητα με την ηλικία, ξέρω εικοσιπεντάρα που κρέμονται και εξήνταπεντάρα με στητά (απείραχτα).Άρα στα 60-65 που η χαλάρωση είναι φουλ, τέρμα η καύλα?
Όντως τώρα?Ναι, και δεν κάνω πλάκα!! Αν και η χαλάρωση δεν πάει απαραίτητα με την ηλικία, ξέρω εικοσιπεντάρα που κρέμονται και εξήνταπεντάρα με στητά (απείραχτα).
Κοίτα, δεν ξέρω πως ήταν πριν 15 χρόνια. Αλλά δεν είναι αδύνατη, έχει φαρδιά πλάτη οπότε το στήθος της είναι αντίστοιχο με όλο το κορμί της. Γενικά είναι γυμνασμένη αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα δεν έχει πειράξει κάτι.Όντως τώρα?
Κοράσιο που περιποιούμαι χρόνια, στα 40 της είχε στητές πλούσιες βυζάρες. Τώρα αδυνάτισε πολύ, κοντεύει 50 κ κρέμασαν τελείως. Η διαφορά είναι τρομακτική
Μπράβο τηςΚοίτα, δεν ξέρω πως ήταν πριν 15 χρόνια. Αλλά δεν είναι αδύνατη, έχει φαρδιά πλάτη οπότε το στήθος της είναι αντίστοιχο με όλο το κορμί της. Γενικά είναι γυμνασμένη αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα δεν έχει πειράξει κάτι.
και γω οταν ανακαλυπτα το κοσμο της τσοντας ειχα τρελαθει. πλεον οτι και να δω, καυλωνω... αλλα χαλαρα πραματα....Παλιότερα έβλεπα τσόντα και ανατρίχιαζα. Πλέον δε μου κάνει καθόλου αίσθηση.
εγω και στα βυζια και στο κωλο. μαλιστα τελευταια αρχησε να μαρεσει η κοιλια και η ομωπλατη της γκομεναςΈχω ιδιαίτερη αδυναμία στα βυζόμπαλα, τα μεγάλα. Αλλά και πάλι θα δω στο δρόμο κάποια, αλλά το εργαλείο δε θα σηκωθεί.
λογο οτι τον εχω μικρο-μεσαιο, και συν οτι ειμαι μεγαλοσωμος (οχι χοντρος) φαινεται ακομα πιο μικρο, η σεξουαλικη αυτοπεποιθηση μου ειναι μηδεν, οποτε, ποτε δε μου σηκωνεται οταν ειμαι διπλα απο καποια γκομεναΕσάς σας σηκώνεται όταν βλέπετε αυτό που σας αρέσει ή μήπως είμαι εγώ ο χαλασμένος;
ισχυει ακομα;Οποίος θέλει να μιλήσουμε για την δικια μου ας μου στείλει μηνυμα
Με ενδια φερειΑμα ξερεις κανεις καμια τετοια πατουρα να στειλει
Μια Αλιονα παλια Διδυμου ειχε τετοιο κορμι