Νέα

Τί σας καυλώνει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
Άρα στα 60-65 που η χαλάρωση είναι φουλ, τέρμα η καύλα?
Ναι, και δεν κάνω πλάκα!! Αν και η χαλάρωση δεν πάει απαραίτητα με την ηλικία, ξέρω εικοσιπεντάρα που κρέμονται και εξήνταπεντάρα με στητά (απείραχτα).

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.413
Πόντοι
456
Ναι, και δεν κάνω πλάκα!! Αν και η χαλάρωση δεν πάει απαραίτητα με την ηλικία, ξέρω εικοσιπεντάρα που κρέμονται και εξήνταπεντάρα με στητά (απείραχτα).
Όντως τώρα?
Κοράσιο που περιποιούμαι χρόνια, στα 40 της είχε στητές πλούσιες βυζάρες. Τώρα αδυνάτισε πολύ, κοντεύει 50 κ κρέμασαν τελείως. Η διαφορά είναι τρομακτική

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.231
Πόντοι
3.846
Κόκκινα εσώρουχα
Ψηλές γυναίκες με μακρύ φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι
Βυζάρες αρκεί να είναι φυσικές και ας είναι και πεσμένες
Γυναίκες που έχουν βλέμμα επιθετικά σεξουαλικό
Σεξ στον καναπέ

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
Όντως τώρα?
Κοράσιο που περιποιούμαι χρόνια, στα 40 της είχε στητές πλούσιες βυζάρες. Τώρα αδυνάτισε πολύ, κοντεύει 50 κ κρέμασαν τελείως. Η διαφορά είναι τρομακτική
Κοίτα, δεν ξέρω πως ήταν πριν 15 χρόνια. Αλλά δεν είναι αδύνατη, έχει φαρδιά πλάτη οπότε το στήθος της είναι αντίστοιχο με όλο το κορμί της. Γενικά είναι γυμνασμένη αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα δεν έχει πειράξει κάτι.

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.413
Πόντοι
456
Κοίτα, δεν ξέρω πως ήταν πριν 15 χρόνια. Αλλά δεν είναι αδύνατη, έχει φαρδιά πλάτη οπότε το στήθος της είναι αντίστοιχο με όλο το κορμί της. Γενικά είναι γυμνασμένη αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα δεν έχει πειράξει κάτι.
Μπράβο της

VILENA52

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
15
Πόντοι
0
Για ένα περίεργο λόγο οι έγκυες! Και σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη...
Κι επίσης οι μπότες, όσο πιο ψηλές τόσο καλύτερα...

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
Παλιότερα έβλεπα τσόντα και ανατρίχιαζα. Πλέον δε μου κάνει καθόλου αίσθηση.
και γω οταν ανακαλυπτα το κοσμο της τσοντας ειχα τρελαθει. πλεον οτι και να δω, καυλωνω... αλλα χαλαρα πραματα....
Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα βυζόμπαλα, τα μεγάλα. Αλλά και πάλι θα δω στο δρόμο κάποια, αλλά το εργαλείο δε θα σηκωθεί.
εγω και στα βυζια και στο κωλο. μαλιστα τελευταια αρχησε να μαρεσει η κοιλια και η ομωπλατη της γκομενας:confused:
Εσάς σας σηκώνεται όταν βλέπετε αυτό που σας αρέσει ή μήπως είμαι εγώ ο χαλασμένος;
λογο οτι τον εχω μικρο-μεσαιο, και συν οτι ειμαι μεγαλοσωμος (οχι χοντρος) φαινεται ακομα πιο μικρο, η σεξουαλικη αυτοπεποιθηση μου ειναι μηδεν, οποτε, ποτε δε μου σηκωνεται οταν ειμαι διπλα απο καποια γκομενα

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Με καυλωνουν οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση, χωρίς να είναι ανασφαλείς αλλά ούτε ψωνισμένες. Να είναι ταπεινές και μετριόφρων, χωρις ομωσ να είναι κομπλεξικες και σοβαρές συνεχως. Μου αρέσει να είναι γελαστές , να φλερτάρουν με μαλλιά και στάση σώματος και μετά εμφανισιακά το πρόσωπο πρώτα από, να μου βγάζει γλυκια και πρόστυχη μαζί. Το λεγόμενο τσουλακι στο κρεβάτι αλλά οχι ξεκωλο έξω. Να έχει ωραια μάτια, σεξυ βλέμμα και σαρκώδη χειλια, ζουμερες βυζαρες, ωραια κωλάρα.. Και φωνή σεξουλιαρικη και ναζιάρα με
καυλωνει…

Playmate

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
295
Πόντοι
20
Deepthroat μεχρι πνιγμου ασταματητο και βιαιο

Vlosiros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2024
Like
11
Πόντοι
0
Ντουζάκι παρέα, ο ένας να τρίβει τον άλλον σε ερωτογενείς ζώνες και να σαπουνιζόμαστε! Μαλακία ανάμεσα στα κωλομάγουλα! Γενικά το σεξ μετά το μπανιο με τα μαλλιά να σταζουν πανω στην πλατη της ενώ τη σκίζω στα 4 και χύσιμο στα κωλομέρια....

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Εμφανισιακά μου αρέσει η ψηλή γυναίκα με κολάν και κολλητό μπλουζάκι ενώ στα βυζιά είναι 3+ σε νούμερο.
Στην πράξη μου άρεσει στην πίπα να είμαι όρθιος και η κοπέλα στα γόνατα, εάν υπάρχει και καθρέπτης ακόμα καλύτερα, επισης εάν είναι PSE τότε upside down λάρυγγατη πίπα,στο σεξ γουστάρω να την περνώ όρθια με καθρέπτη στο πλάι για side boobs και φυσικά χύσιμο στο στόμα με κατάποση από την πλευρά της.

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
560
Πόντοι
4.240
Ο λεπτός κωλος και γυμνασμενος και να έχει περιποιημένα ακρα

Stories