Νέα

Είστε ικανοποιημένοι από τη ζωή σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 566
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
..και ενας δευτερος τροπος για να μην νιωθεις "μαριονετα" με μια γυναικα,ειναι να εχεις και αλλες γκομενες να παιζεις.

Οι πιο πολλοί δεν έχουν,γι'αυτό γίνονται μαριονέτες.

Ειδικά αν και αυτή που έχουν,τη βρήκαν με τα χίλια ζόρια

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Οι πιο πολλοί δεν έχουν,γι'αυτό γίνονται μαριονέτες.

Ειδικά αν και αυτή που έχουν,τη βρήκαν με τα χίλια ζόρια
εμενα βγάλε με απεξω...τετοιου ειδους μαλακιες τα εκανα πριν τα 30.τοτε ναι τις ειχα θεοποιησει και τραβαγα αυτα που τραβαγα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.743
Πόντοι
9.297
πρεπει να εχεις τρομερο αυτοελεγχο,πιστη στον εαυτο σου,αφοσιωμενος σε ενα επαγγελμα η σε κατι που το θεωρεις ανωτερο και απο τις γυναικες, και πανω απο ολα να νιωθεις δυνατός και οταν εισαι μονος.Μονο ετσι τα καταφερνεις στις σχεσεις σου με τις γυναικες,γιατι οπως πολυ σωστα ειπες με τη πρωτη μαλακια θα σε παρει απο κατω,και με το πρωτο καλο,θα σε περνει απο πανω...ειναι ποτε δυνατον να δινεις τετοια δυναμη σε εναν ανθρωπο να σε κανει μαριονετα???και γω την πατησα και πολλες φορες μαλιστα ειχα φτάσει σε σημειο αν με επερνε τηλ να νιωθω χαρουμενος,ενω αν δεν ακουγα τη φωνη της να τρελαινομαι....(κατσε ρε φιλε λεω αυτη η δουλεια θα γινεται??) υστερα απο πολλα χαστουκια κατάλαβα οτι μονο αν εχεις σε δευτερη μοιρα τις γυναικες μπορεις να το καταφέρεις αυτο.Εγω που μια ζωη κυνηγουσα το μουνι (και φυσικα το μετανιωσα)..
Μόνο αν περνάς καλά μόνος προχωράς καλά στην ζωή σου.Αν έχεις αυτοσκοπό να ζευγαρώσεις θα καταλήξεις με την πρώτη διαταραγμένη μπαζολα που θα σε κοιτάξει δεύτερη φορά και...καληνύχτα!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
Μόνο αν περνάς καλά μόνος προχωράς καλά στην ζωή σου.

Μόνος πολύ καιρό δεν περνάει καλά κανένας

Το θέμα είναι το 'μόνος' να μπορείς να το τελειώνεις όταν αρχίζει και γίνεται πρόβλημα.Κάτι που μπορούν να κάνουν οι γυναίκες λόγω επιλογών,μόλις βαρεθούν να'ναι μόνες,την άλλη μέρα έχουν βρει γκόμενο.Αυτό οι άντρες δεν μπορούν να το κάνουν,εκτός αν είναι στις κατηγορίες που έχουμε πει,μπαρμεν κλπ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μόνο αν περνάς καλά μόνος προχωράς καλά στην ζωή σου.Αν έχεις αυτοσκοπό να ζευγαρώσεις θα καταλήξεις με την πρώτη διαταραγμένη μπαζολα που θα σε κοιτάξει δεύτερη φορά και...καληνύχτα!
το να κανει καποιος ενα παιδι δεν ειναι κακο,αλιμονο.Το να κανεις παιδι με τη πρωτη τυχουσα ειναι μαλακια.

Fet_jim

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Like
479
Πόντοι
21
Οπως ελεγαν οι c real σε ενα τραγουδι τους .. Οτι ζητω στη ζωη ειναι ενα βημα πιο περα ! Κανεις δεν ειναι ικανοποιημενος με τη ζωη του ...αυτο το κατι παραπανω η διαφορετικο που ζηταμε ειναι η κινητηριος δυναμη της ζωης .

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536

Το θέμα είναι το 'μόνος' να μπορείς να το τελειώνεις όταν αρχίζει και γίνεται πρόβλημα.Κάτι που μπορούν να κάνουν οι γυναίκες λόγω επιλογών,μόλις βαρεθούν να'ναι μόνες,την άλλη μέρα έχουν βρει γκόμενο.Αυτό οι άντρες δεν μπορούν να το κάνουν,εκτός αν είναι στις κατηγορίες που έχουμε πει,μπαρμεν κλπ
Φίλε sad την ίδια δυσκολία έχουν άντρες και γυναίκες.
Όλα στο μυαλό σου είναι.
Αν θες κάτι πραγματικά ή θα το πετύχεις η θα φτάσεις κοντά στο να το πετύχεις.
Και πάλι νίκη είναι.
Μην μασάς τύπε.
Δεν είναι ευχολόγια,είναι η αλήθεια.
Βγες από το τρενο από το οποίο κοιτάς την ζωή σου να περναει απέξω....
Δεν στο λέω ειρωνικά ούτε υποτιμητικά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.743
Πόντοι
9.297

Eγω είμαι εξαίρεση...δεν έχω την ανασφαλεια να είμαι με άλλους ανθρώπους από την στιγμή που ξέρω ότι τα γούστα μου και η διαθεσιμότητα μου για εξόδους δεν συμπίπτει ακόμα και με φίλους μου ...δεν είμαι γκόμενα για να πηγαίνω παντού με συνοδεία.
το να κανει καποιος ενα παιδι δεν ειναι κακο,αλιμονο.Το να κανεις παιδι με τη πρωτη τυχουσα ειναι μαλακια.
Να αλλά αυτός που θα κάνει παιδί θα χάσει τον εαυτό του και θα αφιερωθεί στο παιδί ακόμα και αν η γυναίκα του δεν βλέπεται.Οσοι είναι τόσο ανασφαλείς φυτικά και με την πρώτη τυχούσα θα κάνουν παιδί ακόμα και αν ζυγίζει πιο πολύ από τους ιδιους :confused: ..Ενδεχομενως να μην φροντίζει και τον εαυτό του και η να αδυνατίζει η να γίνεται πολύ παχύτερος.Τα πάντα στην ζωή του είναι το παιδί και φυσικά με την πίεση ( εργασιακή κτλ)που νιώθει δεν κοιτάζει τι έχει δίπλα του...όλα καλά.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Eγω είμαι εξαίρεση...δεν έχω την ανασφαλεια να είμαι με άλλους ανθρώπους από την στιγμή που ξέρω ότι τα γούστα μου και η διαθεσιμότητα μου για εξόδους δεν συμπίπτει ακόμα και με φίλους μου ...δεν είμαι γκόμενα για να πηγαίνω παντού με συνοδεία.

Να αλλά αυτός που θα κάνει παιδί θα χάσει τον εαυτό του και θα αφιερωθεί στο παιδί ακόμα και αν η γυναίκα του δεν βλέπεται.Οσοι είναι τόσο ανασφαλείς φυτικά και με την πρώτη τυχούσα θα κάνουν παιδί ακόμα και αν ζυγίζει πιο πολύ από τους ιδιους :confused: ..Ενδεχομενως να μην φροντίζει και τον εαυτό του και η να αδυνατίζει η να γίνεται πολύ παχύτερος.Τα πάντα στην ζωή του είναι το παιδί και φυσικά με την πίεση ( εργασιακή κτλ)που νιώθει δεν κοιτάζει τι έχει δίπλα του...όλα καλά.
τι να σου πω ρε τύπε...εχω κανει τοσα πραματα στη ζωη μου που πλεον δεν μου μενουν και πολλα για να μου κανουν εντυπωση.Ισως και αν εβρισκα μια για οικογενεια δε θα ελεγα οχι και ας εχανα κομματι απο την ελευθερια μου,οπως εχω ξανα πει δε γινεται στη ζωη να τα θες μονα ζυγα δικα σου.Ομως μια οτι ναναι,οχι καλυτερα μονος.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.473
Πόντοι
456

Αυτό που λες ισχύει αν είσαι 20 με 30 το πολύ, μετά κοιτάς και άλλα πράγματα.
Σε κάποια φάση έβγανα με κάποια 35 χρονών. Σε πρώτη φάση όλα καλά. Μετά από λίγο καιρό όμως και αφού διαπίστωσα πως δεν έχει βγάλει ούτε ευρώ στη ζωή της δρόμο μακριά. Ας είναι καλά οι δικοί της που της έδιναν λεφτά να σπουδάζει στο ΕΑΠ για να λέει πως κάνει κάτι. Περαστικά στον τύπο που θα τη φορτωθεί, αλλά ακόμα και στην Ελλάδα πιστεύω ο αριθμός των ηλιθίων δεν είναι άπειρος.

Οι γυναίκες θέλουν να νιώσουν πως ο άλλος εμπνέει εμπιστοσύνη, ασφάλεια και μυρίζονται την κακομοιριά από μακριά. Καλύτερα μόνος και να επενδύεις στον εαυτό σου παρά με κάποια βδέλα που βρήκες μόνο και μόνο για να λες πως έχεις γκόμενα. Στην πορεία σε βρίσκουν και οι σωστές γυναίκες. Καμία 30αρα που επιδιώκει κάτι παραπάνω δεν τα έφτιαξε με μπάρμαν.

Οι γυναίκες είναι σαν τις εκθέσεις αυτοκινήτου, επειδή περνάς, ρωτάς και ενδιαφέρεσαι δεν σημαίνει πως θα αγοράσεις κιόλας ή έχεις και τα λεφτά. Μόλις όμως καταλάβαινουν πως και λεφτά έχεις και θέλεις να αγοράσεις σου γίνονται στενός κορσές. Στο χέρι του κάθε άντρα είναι αν θα καταλήξει με Mercedes ή θα συμβιβαστεί με ένα Lada. Δυστηχώς όμως πολλοί άντρες δεν καταλαβαίνουν την αξία τους και τα Lada όχι μόνο αυξάνονται αλλά κακομαθαίνουν κιόλας.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656

Δεν είναι θέμα ανασφάλειας,είναι και ανάγκη.Δεν γίνεται να'σαι και μόνος σου συνέχεια,εκτός αν πια έχεις συνηθίσει να'σαι μόνος

Θυμάμαι στις εποχές που είχα σταθερή παρέα,να με παίρνουν τηλέφωνο να βγούμε κι εγώ να βαριέμαι ή να βγαίνω με το ζόρι.Τώρα που δεν έχω πλέον αυτήν την παρέα και δεν βγαίνω συχνά,μού λείπει

Έτσι και το γκομενικό,στην ηλικία μας που οι πολλοί είναι παντρεμένοι,χωρίς γκόμενα δεν έχεις άνθρωπο να βγεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.743
Πόντοι
9.297
τι να σου πω ρε τύπε...εχω κανει τοσα πραματα στη ζωη μου που πλεον δεν μου μενουν και πολλα για να μου κανουν εντυπωση.Ισως και αν εβρισκα μια για οικογενεια δε θα ελεγα οχι και ας εχανα κομματι απο την ελευθερια μου,οπως εχω ξανα πει δε γινεται στη ζωη να τα θες μονα ζυγα δικα σου.Ομως μια οτι ναναι,οχι καλυτερα μονος.
Δεν με αφήνει αδιάφορο το θέμα ",οικογένεια".Όμως γυναίκες που δεν το πετυχαίνουν αυτό συνήθως μαραζώνουν η μπαζευουν μέσα και έξω...δεν αφορά άνδρες με σεβασμό στον εαυτό τους ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.Δεν με ενδιαφέρει να κάνω παιδί με μπαζο ακόμη και χν τινσινπιο εύκολο αυτό....μετά δεν θα θελω να την βλέπω και θα αρχίσουν τα δραματα.Δεν θα γίνω και εγώ πρωταγωνιστής σε άλλο ένα τέτοιο οικογενειακό δράμα....
Δεν είναι θέμα ανασφάλειας,είναι και ανάγκη.Δεν γίνεται να'σαι και μόνος σου συνέχεια,εκτός αν πια έχεις συνηθίσει να'σαι μόνος

Θυμάμαι στις εποχές που είχα σταθερή παρέα,να με παίρνουν τηλέφωνο να βγούμε κι εγώ να βαριέμαι ή να βγαίνω με το ζόρι.Τώρα που δεν έχω πλέον αυτήν την παρέα και δεν βγαίνω συχνά,μού λείπει

Έτσι και το γκομενικό,στην ηλικία μας που οι πολλοί είναι παντρεμένοι,χωρίς γκόμενα δεν έχεις άνθρωπο να βγεις.
Mια χαρά βγαίνω και μόνος...σιγά μην παρακαλαω το κάθε αναίσθητο γυναιο να πάμε στο θέατρο η στον κινηματογράφο η σε μια εκδήλωση.Μονο για να κουνάνε τον κωλο σε κάνα γυφτολα'ι'καδικο είναι οι αστοιχειωτες...
Το θέμα είναι να μην σε περιορίζουν οι άλλοι για να ζήσεις γιατί σε πολλές περιπτώσεις βλέπω ότι πιο πολύ εμπόδιο είναι πάρα παρέα.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846

Ίδιες μαλακίες συνέχεια, δε βαρέθηκες;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
Αυτό που λες ισχύει αν είσαι 20 με 30 το πολύ, μετά κοιτάς και άλλα πράγματα.
Σε κάποια φάση έβγανα με κάποια 35 χρονών. Σε πρώτη φάση όλα καλά. Μετά από λίγο καιρό όμως και αφού διαπίστωσα πως δεν έχει βγάλει ούτε ευρώ στη ζωή της δρόμο μακριά. Ας είναι καλά οι δικοί της που της έδιναν λεφτά να σπουδάζει στο ΕΑΠ για να λέει πως κάνει κάτι. Περαστικά στον τύπο που θα τη φορτωθεί, αλλά ακόμα και στην Ελλάδα πιστεύω ο αριθμός των ηλιθίων δεν είναι άπειρος.

Οι γυναίκες θέλουν να νιώσουν πως ο άλλος εμπνέει εμπιστοσύνη, ασφάλεια και μυρίζονται την κακομοιριά από μακριά. Καλύτερα μόνος και να επενδύεις στον εαυτό σου παρά με κάποια βδέλα που βρήκες μόνο και μόνο για να λες πως έχεις γκόμενα. Στην πορεία σε βρίσκουν και οι σωστές γυναίκες. Καμία 30αρα που επιδιώκει κάτι παραπάνω δεν τα έφτιαξε με μπάρμαν.

Οι γυναίκες είναι σαν τις εκθέσεις αυτοκινήτου, επειδή περνάς, ρωτάς και ενδιαφέρεσαι δεν σημαίνει πως θα αγοράσεις κιόλας ή έχεις και τα λεφτά. Μόλις όμως καταλάβαινουν πως και λεφτά έχεις και θέλεις να αγοράσεις σου γίνονται στενός κορσές. Στο χέρι του κάθε άντρα είναι αν θα καταλήξει με Mercedes ή θα συμβιβαστεί με ένα Lada. Δυστηχώς όμως πολλοί άντρες δεν καταλαβαίνουν την αξία τους και τα Lada όχι μόνο αυξάνονται αλλά κακομαθαίνουν κιόλας.

Ο άντρας πάντα κοιτάει να είναι με κάποια που του αρέσει.Αν δουλεύει,δε δουλεύει,αν έχει προίκα κλπ για τους περισσότερους είναι δευτερεύοντα.

Αν ρωτήσεις πχ άντρες 35-40 χρονών ελεύθερους,αν βρίσκατε καμια Ουκρανή προσφυγοπούλα που δεν έχει τίποτα αλλά σαν εμφάνιση σας τρελαίνει,θα την παντρευόσασταν;Πιστεύω πολλοί θα λέγανε ναι και θα την προτιμούσαν απ'το να πάρουν καμια μπαζοελλεεινίδα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
Φίλε sad την ίδια δυσκολία έχουν άντρες και γυναίκες.
Όλα στο μυαλό σου είναι.
Αν θες κάτι πραγματικά ή θα το πετύχεις η θα φτάσεις κοντά στο να το πετύχεις.
Και πάλι νίκη είναι.
Μην μασάς τύπε.
Δεν είναι ευχολόγια,είναι η αλήθεια.
Βγες από το τρενο από το οποίο κοιτάς την ζωή σου να περναει απέξω....
Δεν στο λέω ειρωνικά ούτε υποτιμητικά.

Δεν έχουν την ίδια δυσκολία.Οι γυναίκες έχουν επιλογές από παντού,οι άντρες όχι.

Άντρας με επιλογές,ποτέ δεν κάθεται μόνος.Οι γυναίκες κάθονται,και μετά λένε δεν υπάρχουν άντρες.Ενώ ταυτόχρονα μιλάνε με πεντακόσιους τη μέρα στα σοσιαλ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
Mια χαρά βγαίνω και μόνος...σιγά μην παρακαλαω το κάθε αναίσθητο γυναιο να πάμε στο θέατρο η στον κινηματογράφο η σε μια εκδήλωση.Μονο για να κουνάνε τον κωλο σε κάνα γυφτολα'ι'καδικο είναι οι αστοιχειωτες...
Το θέμα είναι να μην σε περιορίζουν οι άλλοι για να ζήσεις γιατί σε πολλές περιπτώσεις βλέπω ότι πιο πολύ εμπόδιο είναι πάρα παρέα.

Τύπε δεν το πιστεύω.Να βγεις μόνος και πού να πας;Να πας να κάτσεις μόνος σε μαγαζί;Να πας σινεμά;Ε όταν βλέπεις ότι είσαι ο μόνος που πήγε μόνος,νιώθεις και άσχημα.Οκ,κάποιοι μπορεί να είναι σταρχιδιστές και να μην το νιώθουν.

Η παρέα είναι και κάπως αναγκαίο κακό στην Ελλάδα.Μόνο σου σε θεωρούν περίεργο,μυστήριο,δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και περιορίζεσαι σε μοναχικές δραστηριότητες

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.225
Πόντοι
206
Ο άντρας πάντα κοιτάει να είναι με κάποια που του αρέσει.Αν δουλεύει,δε δουλεύει,αν έχει προίκα κλπ για τους περισσότερους είναι δευτερεύοντα.

Αν ρωτήσεις πχ άντρες 35-40 χρονών ελεύθερους,αν βρίσκατε καμια Ουκρανή προσφυγοπούλα που δεν έχει τίποτα αλλά σαν εμφάνιση σας τρελαίνει,θα την παντρευόσασταν;Πιστεύω πολλοί θα λέγανε ναι και θα την προτιμούσαν απ'το να πάρουν καμια μπαζοελλεεινίδα
Γιατί οι επιλογές πρέπει να είναι σκατά ή σκατά? Και στην τελική αν κάποιος είναι τόσο απελπισμένος ώστε να επιλέξει να βαράει το κεφάλι του στον τοίχο στη πορεία, πρόβλημά του

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Το νήμα αυτό μπορούσε να δημιουργηθεί μόνο από τον υπερμεγιστο, τον τιτάνιο, τον πρεσβευτή της μιζέριας, το «όνομα και πράγμα», κύριο Σαντμαν.

Απίστευτη προσωπικότητα. Κάθε φορά που περπατάω στην παραλία, θυμάμαι τα λόγια του. «Τις βλέπω όλες, με τα κωλαρακια έξω, με κάτι άσχημους, δε μπορείς αν δεν έχεις κύκλο». Με στοιχειώνουν οι λέξεις ακόμα και σήμερα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
Γιατί οι επιλογές πρέπει να είναι σκατά ή σκατά? Και στην τελική αν κάποιος είναι τόσο απελπισμένος ώστε να επιλέξει να βαράει το κεφάλι του στον τοίχο στη πορεία, πρόβλημά του

Γιατί αυτές είναι οι επιλογές αν δεν έχεις λεφτά ή δεν είσαι κάποιος (εννοείται στην περίπτωση που θες να παντρευτείς,αν όχι κάνουμε άλλη κουβέντα)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.936
Πόντοι
5.506
βαρα μια χουφτα χαπια μπας και στανιαρεις ρε χαμενε

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom