Νέα

Είστε ικανοποιημένοι από τη ζωή σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 566
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.940
Πόντοι
3.506
Καλα όλα αυτά αλλά νομίζω ότι δεν παίρνεις άδειες από την δουλειά σου.Αν κάνω λάθος διόρθωσε με.Αν δεν κάνω λάθος σκέψου ότι σε μάχιμες και υποστελεχωμένες υπηρεσίες ,ένστολες και μη,υπάρχει προσωπικο που έχει να υπόλοιπο άδειας από το 2021 και το 2020...αξιοποίησε τις άδειες σου γιατί άλλοι δεν μπορούν .Το να μην παίρνεις άδειες δεν σε κάνει πιο ισχυρό στην θέση σου.Παντα στον ιδ.τομεα ισχύει το ΑΞΙΩΜΑ:"Σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι".Η διαφορά είναι στο πόσο γρήγορα στέκεσαι στα πόδια σου μετά από απόλυση ψυχολογικά πρώτα και στην συνέχεια καθαρά εργασιακά με εύρεση νέας δουλειάς.
Καλησπέρα μύστη μου :hi:Να πω πως βρίσκομαι στο ελεύθερο επάγγελμα ! Φυσικά και παίρνω άδειες και δεν δουλεύω 7 ημέρες την εβδομάδα, ίσα ίσα βγαίνω έξω και έχω και δραστηριότητες στη ζωή μου, αλίμονο δεν φυλακίζομαι στο σπίτι ! Καταλαβαίνω πως το γράφεις και συμφωνώ μαζί σου,ο μόνος λόγος που εργάζομαι σκληρά είναι γιατί αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάποια πράγματα που θέλω και αυτό ισχύει για όλους μας άλλωστε !

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
οταν θα λογκαρεις πρωτα θα χαιρετας στο νημα που γραφουμε και μετα θα σεργιανας σαν επαιτης στα αλλα νηματα
γαμιολα ξαναγραψε εδω και ελα απο εκει μετα να φας ξεκωλιασμα , πουστη γαμημενε
συγωμη αλλα ετρεξα να αγορασω χαρακτηρα σε τιμη στοκ. :rolleyes:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.473
Πόντοι
456
Η ικανοποίηση στη ζωή ενώς άντρα δεν έχει καμία σχέση με τις γυναίκες. Το 90% των γυναικών στη ζωή μας είναι σαν το αλκοόλ, όταν είσαι χάλια ψυχολογικά και πίνεις γίνεσαι πιο χάλια ενώ όταν είσαι χαρούμενος φτιάχνεσαι ακόμα καλύτερα. Έτσι και οι γυναίκες, με την πρώτη μαλακία σου μαυρίζουν περισσότερο τη ψυχή ενώ όταν είναι όλα ΟΚ σε κάνουν και νιώθεις άρχοντας. Βέβαια πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις, τυχερά είναι αυτά.

Ένας λόγος που νιώθω ικανοποιημένος είναι που πρόλαβα και χώρισα νέος. Απίστευτο βάρος μια λάθος γυναίκα.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.877
Πόντοι
746
Αυτό μόνο τίποτα άλλο.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    125 KB · Εμφανίσεις: 65

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Δεν έχω πράγματα που για πολλούς είναι αυτονόητα. Πχ δεν έχω έναν φίλο να βγω να πιω μια μπύρα, να παίξουμε λίγο μπάλα με γκόμενες. Οι φίλοι μου είναι κολλημένοι στον υπολογιστή και έξω είναι αμήχανοι όπως και εγώ. Ευτυχώς έχω μια φίλη που βγαίνουμε και καυλανταμε αλλά δεν είναι καθόλου το ίδιο ή δεν έχω βρει μια σχέση που να τη γουστάρω. Πάντα γαμαω γιατί έτσι ακόμα κι αν δε μαρεσει. Έχω πει ότι δε θα το ξανακάνω ... Θα δείξει
Ευτυχώς σωματικά είμαι υγιής, έχω μια καλή δουλειά με καλό κλίμα, έχω το σπιτάκι μου και το αυτοκίνητο μου. Έχω ένα χόμπι που με γεμίζει.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.877
Πόντοι
746

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
Εγώ αν είχα αυτή δεν θα κοιμόμουν το βράδυ. Ουκρανίδα που βρίσκεται Αμερική,ανεβάζει φωτό στο insta και χέζεται στα λεφτά.
Αδερφε μια χαρα θα κοιμομουν...
Πιστεψε με...
Για ποιο λογο να μην κοιμαμαι?
Μην με κερατωσει?
Για να ειχε αποφασισει να ειναι μαζι μου σημαινει
πως κατι θα εκανα καλα και εγω..
Οποτε?
Αν ηταν να ζουμε με μπαζουκλες για να ειμαστε ησυχοι
μην τυχον και γαμηθουνε αντιο ζωη..
Για να ηταν αυτο το θεομουνο μαζι σου απο τη στιγμη που και ο ιδιος το λες
οτι εχει τρελη αναγνωρισιμοτητα σημαινει οτι θα σε γουσταρε...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.156
Πόντοι
3.846
Καλησπέρα μύστη μου :hi:Να πω πως βρίσκομαι στο ελεύθερο επάγγελμα ! Φυσικά και παίρνω άδειες και δεν δουλεύω 7 ημέρες την εβδομάδα, ίσα ίσα βγαίνω έξω και έχω και δραστηριότητες στη ζωή μου, αλίμονο δεν φυλακίζομαι στο σπίτι ! Καταλαβαίνω πως το γράφεις και συμφωνώ μαζί σου,ο μόνος λόγος που εργάζομαι σκληρά είναι γιατί αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάποια πράγματα που θέλω και αυτό ισχύει για όλους μας άλλωστε !
Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Η ικανοποίηση στη ζωή ενώς άντρα δεν έχει καμία σχέση με τις γυναίκες. Το 90% των γυναικών στη ζωή μας είναι σαν το αλκοόλ, όταν είσαι χάλια ψυχολογικά και πίνεις γίνεσαι πιο χάλια ενώ όταν είσαι χαρούμενος φτιάχνεσαι ακόμα καλύτερα. Έτσι και οι γυναίκες, με την πρώτη μαλακία σου μαυρίζουν περισσότερο τη ψυχή ενώ όταν είναι όλα ΟΚ σε κάνουν και νιώθεις άρχοντας. Βέβαια πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις, τυχερά είναι αυτά.

Ένας λόγος που νιώθω ικανοποιημένος είναι που πρόλαβα και χώρισα νέος. Απίστευτο βάρος μια λάθος γυναίκα.
πρεπει να εχεις τρομερο αυτοελεγχο,πιστη στον εαυτο σου,αφοσιωμενος σε ενα επαγγελμα η σε κατι που το θεωρεις ανωτερο και απο τις γυναικες, και πανω απο ολα να νιωθεις δυνατός και οταν εισαι μονος.Μονο ετσι τα καταφερνεις στις σχεσεις σου με τις γυναικες,γιατι οπως πολυ σωστα ειπες με τη πρωτη μαλακια θα σε παρει απο κατω,και με το πρωτο καλο,θα σε περνει απο πανω...ειναι ποτε δυνατον να δινεις τετοια δυναμη σε εναν ανθρωπο να σε κανει μαριονετα???και γω την πατησα και πολλες φορες μαλιστα ειχα φτάσει σε σημειο αν με επερνε τηλ να νιωθω χαρουμενος,ενω αν δεν ακουγα τη φωνη της να τρελαινομαι....(κατσε ρε φιλε λεω αυτη η δουλεια θα γινεται??) υστερα απο πολλα χαστουκια κατάλαβα οτι μονο αν εχεις σε δευτερη μοιρα τις γυναικες μπορεις να το καταφέρεις αυτο.Εγω που μια ζωη κυνηγουσα το μουνι (και φυσικα το μετανιωσα)..

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
772
Πόντοι
361
Δεν έχω πράγματα που για πολλούς είναι αυτονόητα. Πχ δεν έχω έναν φίλο να βγω να πιω μια μπύρα, να παίξουμε λίγο μπάλα με γκόμενες. Οι φίλοι μου είναι κολλημένοι στον υπολογιστή και έξω είναι αμήχανοι όπως και εγώ. Ευτυχώς έχω μια φίλη που βγαίνουμε και καυλανταμε αλλά δεν είναι καθόλου το ίδιο ή δεν έχω βρει μια σχέση που να τη γουστάρω. Πάντα γαμαω γιατί έτσι ακόμα κι αν δε μαρεσει. Έχω πει ότι δε θα το ξανακάνω ... Θα δείξει
Ευτυχώς σωματικά είμαι υγιής, έχω μια καλή δουλειά με καλό κλίμα, έχω το σπιτάκι μου και το αυτοκίνητο μου. Έχω ένα χόμπι που με γεμίζει.
Να με συγχωράς φίλε μου , αλλά σε σχετικές γραμμές μια χαρά σε βρίσκω , αφού γαμάς , έχεις δουλειά , χόμπι που σε γεμίζει ( σημαντικό αυτό) ,φίλη που βγαίνετε έξω (εμένα δεν με πλησιάζει ούτε θηλυκό ποντίκι , μάλλον φταίει η αύρα που βγάζω ) , τώρα για την μπύρα που είπες έχεις ένα δίκιο , εμένα προσωπικά μου αρέσει να πίνω πιο πολύ μόνος (όπως και κάνω συνήθως) συνήθεια είναι .Δεν θέλω να γίνομαι απόλυτος σε αυτά που έγραψα παραπάνω καθότι 'γνώμη δύναται να έχει ο καθένας , γνώση για να έχει γνώμη έχει όμως ; ' .

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom