Νέα

Είστε ικανοποιημένοι από τη ζωή σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 566
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.762
Πόντοι
3.656
Τουλάχιστον μερικοί γράφετε και πιο νικ είχατε παλιά,να ξέρουμε με ποιους να μιλάμε ή να μη μιλάμε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Ο κοσμος αλλαζει οσον αφορα τις σχεσεις των ανθρωπων. Γι πολλους προς το χειροτερο,αλλα για καποιους που μπορουν να προσαρμοστουν ισως προς το καλυτερο. Πρεπει να κοιταμε να αγαπησουμε τον εαυτο μας, αλλα για να το καταφερουε αυτο, πρεπει πρωτα να μαθουμε να αγαπαμε τους αλλους.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546
Ο κοσμος αλλαζει οσον αφορα τις σχεσεις των ανθρωπων. Γι πολλους προς το χειροτερο,αλλα για καποιους που μπορουν να προσαρμοστουν ισως προς το καλυτερο. Πρεπει να κοιταμε να αγαπησουμε τον εαυτο μας, αλλα για να το καταφερουε αυτο, πρεπει πρωτα να μαθουμε να αγαπαμε τους αλλους.
Το αντίστροφο δε θα πρέπει να γίνει? Πρώτα να τα έχουμε καλά και να αγαπάμε τον εαυτό μας, και μετά τους άλλους. Αν αγαπάμε πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό μας, δεν πέφτει εκμετάλλευση?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546
επισης οσοι παντρευτηκαν και σε ξεχασαν,δεν ηταν ποτε φιλοι σου
Αυτό ισχύει και όταν βρίσκουν γκόμενες. Όσοι βρίσκουν γκόμενες και σε ξεχνάνε, κλάφτα Χαράλαμπε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Το αντίστροφο δε θα πρέπει να γίνει? Πρώτα να τα έχουμε καλά και να αγαπάμε τον εαυτό μας, και μετά τους άλλους. Αν αγαπάμε πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό μας, δεν πέφτει εκμετάλλευση?
Αυτο νομιζω ειναι το μεγαλο λαθος. Αν δωσεις αγαπη, θα παρεις εστω και ενα μικρο μερος της πισω. Και οταν παρεις αγαπη, θα σεβεσαι τον εαυτο σου και θα τον αγαπησεις.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546
Αυτο νομιζω ειναι το μεγαλο λαθος. Αν δωσεις αγαπη, θα παρεις εστω και ενα μικρο μερος της πισω. Και οταν παρεις αγαπη, θα σεβεσαι τον εαυτο σου και θα τον αγαπησεις.
Ανάλογα σε ποιον θα τη δώσεις. Βέβαια, είναι ωραίο συναίσθημα όταν βρίσκεις ανθρώπους και σε εκτιμάνε.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.005
Πόντοι
3.346
Ναι ειμαι πολυ ικανοποιημενος αυτο το καιρο... στα καλυτερα μ. απο χρημα καλα, σχεση προσφατη αλλα παει καλα..οικογενεια, φιλοι ολοι καλα..ισως οταν παντρευτω και κανουμε παιδια να ειναι σιγουρα καλυτερα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Αν αγαπας και σεβεσαι τον εαυτο σου, πρεπει να προσεχεις τι βαζεις μεσα σου. Και μεσα σου βαζεις τροφη και σκεψεις. Την τροφη την επιλεγεις μονος σου. Μεγαλο μερος απο τις σκεψεις σου ομως τις δημιουργει το περιβαλλον σου. Και για να δημιουργει το περιβαλλον σου θετικες σκεψεις, πρεπει να σε αγαπαει. Και θα σε αγαπησει οταν το αγαπησεις και εσυ.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μήπως εννοείς το ανάποδο γέρο?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τον εαυτό σου πρέπει να τον σέβεσαι ανεξάρτητα από το τι θα παρεις απο τους άλλους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν σέβεσαι τον εαυτό σου, θα σε σεβαστουν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Φυσικά και πεφτει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.762
Πόντοι
3.656

Καταρχήν πρέπει να παίρνεις αποδοχή.Υπάρχουν ακόμα και κωλοχαρακτήρες παλιάνθρωποι που έχουν τεράστια αποδοχή απο τους γύρω τους,απο γυναίκες κλπ,ενώ άλλοι πιο σοβαροί,πιο καλοί,έχουν μηδενική αποδοχή.Και όταν έχει κάποιος μηδενική ή ελάχιστη αποδοχή από τους γύρω του (και εννοώ ξένους όχι συγγενείς)δεν μπορεί να δώσει τόσο εύκολα αγάπη.

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
780
Πόντοι
86
Ξεκάθαρα ναι. Τώρα κάνω πρώτο μπαρκο σαν β μηχανικός στα καράβια, δεν θα πεινάσω. Τους 3 μήνες τον χρόνο που είμαι Ελλάδα, έχω τους φίλους μου, μου κάνουν πάσα και καμία γκόμενα και όλα καλά. Δημιουργία οικογένειας (κυρίως λόγω επαγγέλματος) δεν υπάρχει στο πλάνο. Την υγεία μας να έχουμε και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.951
Πόντοι
3.506
Αν αγαπας και σεβεσαι τον εαυτο σου, πρεπει να προσεχεις τι βαζεις μεσα σου. Και μεσα σου βαζεις τροφη και σκεψεις. Την τροφη την επιλεγεις μονος σου. Μεγαλο μερος απο τις σκεψεις σου ομως τις δημιουργει το περιβαλλον σου. Και για να δημιουργει το περιβαλλον σου θετικες σκεψεις, πρεπει να σε αγαπαει. Και θα σε αγαπησει οταν το αγαπησεις και εσυ.
Φίλτατε κωλόγερε επέτρεψε μου να διαφωνήσω με τα λεγόμενα σου. Για να μπορέσεις να αγαπήσεις το ''πλησίον'' σου πρέπει πρωτίστως να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου ! Αν δεν μπορείς να το κάνεις για εσένα, είναι αδύνατον να το κάνεις για κάποιον άλλο ! Συνήθως αυτές οι προσπάθειες σε αφήνουν άδειο γιατί δίνεις πολύ σημασία στο τι θα σου δώσουν οι άλλοι και όχι σε οτι δίνεις εσύ στον εαυτό σου ! Τις σκέψεις επίσης τις δημιουργείς μόνο σου, το περιβάλλον σου δίνει απλώς ερεθίσματα και για τα δικά μου δεδομένα το θεωρώ ''εχθρικό'' ! Οπως μου είπε και ένας σοφός άνθρωπός όταν ήμουν 20 : Η οικογένεια που θα μεγαλώσεις ελάχιστες φορές θα αποτελέσει πρώτυπο και παράδειγμα για την ζωή σου και τις περισσότερες φορές θα σου μάθει τι δεν πρέπει να γίνεις και να κάνεις στη ζωή σου, ο δεύτερος τρόπος πονάει πολύ αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να ωριμάσεις :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Φίλτατε κωλόγερε επέτρεψε μου να διαφωνήσω με τα λεγόμενα σου. Για να μπορέσεις να αγαπήσεις το ''πλησίον'' σου πρέπει πρωτίστως να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου ! Αν δεν μπορείς να το κάνεις για εσένα, είναι αδύνατον να το κάνεις για κάποιον άλλο ! Συνήθως αυτές οι προσπάθειες σε αφήνουν άδειο γιατί δίνεις πολύ σημασία στο τι θα σου δώσουν οι άλλοι και όχι σε οτι δίνεις εσύ στον εαυτό σου ! Τις σκέψεις επίσης τις δημιουργείς μόνο σου, το περιβάλλον σου δίνει απλώς ερεθίσματα και για τα δικά μου δεδομένα το θεωρώ ''εχθρικό'' ! Οπως μου είπε και ένας σοφός άνθρωπός όταν ήμουν 20 : Η οικογένεια που θα μεγαλώσεις ελάχιστες φορές θα αποτελέσει πρώτυπο και παράδειγμα για την ζωή σου και τις περισσότερες φορές θα σου μάθει τι δεν πρέπει να γίνεις και να κάνεις στη ζωή σου, ο δεύτερος τρόπος πονάει πολύ αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να ωριμάσεις :hi:
:hi: Πιστεψε με, απο τοτε που καταφερα και απελευθερωθηκα απο τα "εγω" μου και τα "θελω για τον εαυτο μου", μετα τα 50 μου δηλ. και καταλαβα οτι βασικη αρχη στη φυση ειναι το οτι δινεις εισπρατεις, δηλ, ολα ειναι ανταποδωτικα, και αρχισα να προσφερω στους αλλους και οι αλλοι να προσφερουν σε εμενα, απεκτησα αυτοεκτιμηση και αρχισα να αγαπαω πραγματικα τον εαυτο μου. Και ειμαι πολυ τυχερος στην ζωη μου που εισπραττω αγαπη απο το περιβαλλον μου. Ακομα και 3-4 ατομα απο τα 10-12 που εχω γνωρισει προσωπικα σε αυτο το σαιτ, με εκτιμουν πραγματικα και με περιβαλλουν με την αγαπη τους. Γιατι και εγω τους εμπιστευτηκα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
:hi: Πιστεψε με, απο τοτε που καταφερα και απελευθερωθηκα απο τα "εγω" μου και τα "θελω για τον εαυτο μου", μετα τα 50 μου δηλ. και καταλαβα οτι βασικη αρχη στη φυση ειναι το οτι δινεις εισπρατεις, δηλ, ολα ειναι ανταποδωτικα, και αρχισα να προσφερω στους αλλους και οι αλλοι να προσφερουν σε εμενα, απεκτησα αυτοεκτιμηση και αρχισα να αγαπαω πραγματικα τον εαυτο μου. Και ειμαι πολυ τυχερος στην ζωη μου που εισπραττω αγαπη απο το περιβαλλον μου. Ακομα και 3-4 ατομα απο τα 10-12 που εχω γνωρισει προσωπικα σε αυτο το σαιτ, με εκτιμουν πραγματικα και με περιβαλλουν με την αγαπη τους. Γιατι και εγω τους εμπιστευτηκα.
:grouphug::grouphug::grouphug:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom