athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.463
- Πόντοι
- 12.756
σε σχεση με αλλους ναι σε σχεση με αλλους οχι.ο ανθρωπος ειναι ανησυχο πνευμα και αχαριστο και ποτε δεν ειναι ικανοποιημενο με τπτ.
σε σχεση με αλλους ναι σε σχεση με αλλους οχι.ο ανθρωπος ειναι ανησυχο πνευμα και αχαριστο και ποτε δεν ειναι ικανοποιημενο με τπτ.
Ζήτω ταπεινά συγνώμη αν κάνω λάθος αυτή την εντύπωση έχωΚαι πού το ξέρεις;Εσύ πριν 20 μέρες έκανες εγγραφή
σε εχουν παρει χαμπαρι μεχρι και οι επισκέπτες μαλλονΚαι πού το ξέρεις;Εσύ πριν 20 μέρες έκανες εγγραφή
Το αντίστροφο δε θα πρέπει να γίνει? Πρώτα να τα έχουμε καλά και να αγαπάμε τον εαυτό μας, και μετά τους άλλους. Αν αγαπάμε πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό μας, δεν πέφτει εκμετάλλευση?Ο κοσμος αλλαζει οσον αφορα τις σχεσεις των ανθρωπων. Γι πολλους προς το χειροτερο,αλλα για καποιους που μπορουν να προσαρμοστουν ισως προς το καλυτερο. Πρεπει να κοιταμε να αγαπησουμε τον εαυτο μας, αλλα για να το καταφερουε αυτο, πρεπει πρωτα να μαθουμε να αγαπαμε τους αλλους.
Αυτό ισχύει και όταν βρίσκουν γκόμενες. Όσοι βρίσκουν γκόμενες και σε ξεχνάνε, κλάφτα Χαράλαμπε.επισης οσοι παντρευτηκαν και σε ξεχασαν,δεν ηταν ποτε φιλοι σου
Αυτο νομιζω ειναι το μεγαλο λαθος. Αν δωσεις αγαπη, θα παρεις εστω και ενα μικρο μερος της πισω. Και οταν παρεις αγαπη, θα σεβεσαι τον εαυτο σου και θα τον αγαπησεις.Το αντίστροφο δε θα πρέπει να γίνει? Πρώτα να τα έχουμε καλά και να αγαπάμε τον εαυτό μας, και μετά τους άλλους. Αν αγαπάμε πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό μας, δεν πέφτει εκμετάλλευση?
Ανάλογα σε ποιον θα τη δώσεις. Βέβαια, είναι ωραίο συναίσθημα όταν βρίσκεις ανθρώπους και σε εκτιμάνε.Αυτο νομιζω ειναι το μεγαλο λαθος. Αν δωσεις αγαπη, θα παρεις εστω και ενα μικρο μερος της πισω. Και οταν παρεις αγαπη, θα σεβεσαι τον εαυτο σου και θα τον αγαπησεις.
Αν αγαπας και σεβεσαι τον εαυτο σου, πρεπει να προσεχεις τι βαζεις μεσα σου. Και μεσα σου βαζεις τροφη και σκεψεις. Την τροφη την επιλεγεις μονος σου. Μεγαλο μερος απο τις σκεψεις σου ομως τις δημιουργει το περιβαλλον σου. Και για να δημιουργει το περιβαλλον σου θετικες σκεψεις, πρεπει να σε αγαπαει. Και θα σε αγαπησει οταν το αγαπησεις και εσυ.Το αντίστροφο δε θα πρέπει να γίνει? Πρώτα να τα έχουμε καλά και να αγαπάμε τον εαυτό μας, και μετά τους άλλους. Αν αγαπάμε πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό μας, δεν πέφτει εκμετάλλευση?
Μήπως εννοείς το ανάποδο γέρο?Ο κοσμος αλλαζει οσον αφορα τις σχεσεις των ανθρωπων. Γι πολλους προς το χειροτερο,αλλα για καποιους που μπορουν να προσαρμοστουν ισως προς το καλυτερο. Πρεπει να κοιταμε να αγαπησουμε τον εαυτο μας, αλλα για να το καταφερουε αυτο, πρεπει πρωτα να μαθουμε να αγαπαμε τους αλλους.
Τον εαυτό σου πρέπει να τον σέβεσαι ανεξάρτητα από το τι θα παρεις απο τους άλλους.Αυτο νομιζω ειναι το μεγαλο λαθος. Αν δωσεις αγαπη, θα παρεις εστω και ενα μικρο μερος της πισω. Και οταν παρεις αγαπη, θα σεβεσαι τον εαυτο σου και θα τον αγαπησεις.
Φυσικά και πεφτειΤο αντίστροφο δε θα πρέπει να γίνει? Πρώτα να τα έχουμε καλά και να αγαπάμε τον εαυτό μας, και μετά τους άλλους. Αν αγαπάμε πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό μας, δεν πέφτει εκμετάλλευση?
Αυτο νομιζω ειναι το μεγαλο λαθος. Αν δωσεις αγαπη, θα παρεις εστω και ενα μικρο μερος της πισω. Και οταν παρεις αγαπη, θα σεβεσαι τον εαυτο σου και θα τον αγαπησεις.
Φίλτατε κωλόγερε επέτρεψε μου να διαφωνήσω με τα λεγόμενα σου. Για να μπορέσεις να αγαπήσεις το ''πλησίον'' σου πρέπει πρωτίστως να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου ! Αν δεν μπορείς να το κάνεις για εσένα, είναι αδύνατον να το κάνεις για κάποιον άλλο ! Συνήθως αυτές οι προσπάθειες σε αφήνουν άδειο γιατί δίνεις πολύ σημασία στο τι θα σου δώσουν οι άλλοι και όχι σε οτι δίνεις εσύ στον εαυτό σου ! Τις σκέψεις επίσης τις δημιουργείς μόνο σου, το περιβάλλον σου δίνει απλώς ερεθίσματα και για τα δικά μου δεδομένα το θεωρώ ''εχθρικό'' ! Οπως μου είπε και ένας σοφός άνθρωπός όταν ήμουν 20 : Η οικογένεια που θα μεγαλώσεις ελάχιστες φορές θα αποτελέσει πρώτυπο και παράδειγμα για την ζωή σου και τις περισσότερες φορές θα σου μάθει τι δεν πρέπει να γίνεις και να κάνεις στη ζωή σου, ο δεύτερος τρόπος πονάει πολύ αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να ωριμάσειςΑν αγαπας και σεβεσαι τον εαυτο σου, πρεπει να προσεχεις τι βαζεις μεσα σου. Και μεσα σου βαζεις τροφη και σκεψεις. Την τροφη την επιλεγεις μονος σου. Μεγαλο μερος απο τις σκεψεις σου ομως τις δημιουργει το περιβαλλον σου. Και για να δημιουργει το περιβαλλον σου θετικες σκεψεις, πρεπει να σε αγαπαει. Και θα σε αγαπησει οταν το αγαπησεις και εσυ.
Πιστεψε με, απο τοτε που καταφερα και απελευθερωθηκα απο τα "εγω" μου και τα "θελω για τον εαυτο μου", μετα τα 50 μου δηλ. και καταλαβα οτι βασικη αρχη στη φυση ειναι το οτι δινεις εισπρατεις, δηλ, ολα ειναι ανταποδωτικα, και αρχισα να προσφερω στους αλλους και οι αλλοι να προσφερουν σε εμενα, απεκτησα αυτοεκτιμηση και αρχισα να αγαπαω πραγματικα τον εαυτο μου. Και ειμαι πολυ τυχερος στην ζωη μου που εισπραττω αγαπη απο το περιβαλλον μου. Ακομα και 3-4 ατομα απο τα 10-12 που εχω γνωρισει προσωπικα σε αυτο το σαιτ, με εκτιμουν πραγματικα και με περιβαλλουν με την αγαπη τους. Γιατι και εγω τους εμπιστευτηκα.Φίλτατε κωλόγερε επέτρεψε μου να διαφωνήσω με τα λεγόμενα σου. Για να μπορέσεις να αγαπήσεις το ''πλησίον'' σου πρέπει πρωτίστως να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου ! Αν δεν μπορείς να το κάνεις για εσένα, είναι αδύνατον να το κάνεις για κάποιον άλλο ! Συνήθως αυτές οι προσπάθειες σε αφήνουν άδειο γιατί δίνεις πολύ σημασία στο τι θα σου δώσουν οι άλλοι και όχι σε οτι δίνεις εσύ στον εαυτό σου ! Τις σκέψεις επίσης τις δημιουργείς μόνο σου, το περιβάλλον σου δίνει απλώς ερεθίσματα και για τα δικά μου δεδομένα το θεωρώ ''εχθρικό'' ! Οπως μου είπε και ένας σοφός άνθρωπός όταν ήμουν 20 : Η οικογένεια που θα μεγαλώσεις ελάχιστες φορές θα αποτελέσει πρώτυπο και παράδειγμα για την ζωή σου και τις περισσότερες φορές θα σου μάθει τι δεν πρέπει να γίνεις και να κάνεις στη ζωή σου, ο δεύτερος τρόπος πονάει πολύ αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να ωριμάσεις
Πιστεψε με, απο τοτε που καταφερα και απελευθερωθηκα απο τα "εγω" μου και τα "θελω για τον εαυτο μου", μετα τα 50 μου δηλ. και καταλαβα οτι βασικη αρχη στη φυση ειναι το οτι δινεις εισπρατεις, δηλ, ολα ειναι ανταποδωτικα, και αρχισα να προσφερω στους αλλους και οι αλλοι να προσφερουν σε εμενα, απεκτησα αυτοεκτιμηση και αρχισα να αγαπαω πραγματικα τον εαυτο μου. Και ειμαι πολυ τυχερος στην ζωη μου που εισπραττω αγαπη απο το περιβαλλον μου. Ακομα και 3-4 ατομα απο τα 10-12 που εχω γνωρισει προσωπικα σε αυτο το σαιτ, με εκτιμουν πραγματικα και με περιβαλλουν με την αγαπη τους. Γιατι και εγω τους εμπιστευτηκα.