Αυτό που έχω να πω σε όσους λένε ότι αρκεί να είσαι καλά και μόνος σου και δεν έχεις ανάγκη να είσαι με κάποιον για να είσαι καλά, λέω να δοκιμάσουν να μείνουν σε καμμία σπηλιά να είναι μόνοι τους για 2-3 μήνες να το ευχαριστηθεί η ψυχή τους. Και όχι, δε μενω σε σπηλιά (μιας και κάποιοι θα το σχολιάσουν) αλλά και το να είσαι μέσα στην πολη, όταν οι φίλοι σου είναι παντρεμένοι με παιδιά, πόσες φορές θα τους δεις; Και το λέω καλοπροαίρετα όλο αυτό.
Όσο για το αν ο καθένας τελικά δεν καταφέρνει να βρει έναν/μια σύντροφο ανεξάρτητα από το φύλο του, ο κόσμος έχει αποβλακωθει φουλ. Είτε ψάχνει αρπαχτες είτε έχει μεγάλη ιδέα η δεν ξέρω κ γω τι άλλο. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι εκεί έξω, αλλά μέσα στη σκαρταδουδα που κυκλοφορεί, άντε να τους βρεις.
Όσο το αν κάποιος κοιτάζει μοντέλα ή όχι, μιας και αναφέρθηκε, το να θες να είσαι με έναν άνθρωπο που να είναι εμφανίσιμος, να τον βλέπεις και να σου αρέσει δηλαδή, να ξέρει να σταθεί και να μιλήσει, δε νομίζω να είναι τρελές απαιτήσεις. Το να είσαι με μια γλάστρα απλά και μόνο επειδή είναι ωραία αλλά όταν ανοίγει να σε ντροπιάζει,τι να το κάνεις.
Αυτή είναι η δική μου άποψη βέβαια όσον αφορά αυτά που διάβασα εν τάχει.