gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να πιασω λιγο τον νωντα;πιάσε κοραλί
να πιασω λιγο τον νωντα;πιάσε κοραλί
Αυτά εδώ λες ;
΄΄Tελειωμενη τραμουντανα-τερας συνεχισε να μας διασκεδαζεις...
ειναι γνωστο παντου πλεον οτι εισαι βρωμερη αδερφη του ελεους που εδω μεσα μπαινεις και κανεις κηρυγματα ηθους και πολιτισμου τρομαρα σου
αλλα επειδη ο κοσμος ειναι πολυ μικρος Roll Eyes τα νεα μαθαινονται ευκολα
και οι πουτανες γενικα μιλανε πολυ και δεν κρατανε το στομα τους κλειστο....
οπως το call girl (ελληνιδα) ερικκα που σε γαμαει με τον αγαπημενο σου στραπον το 20 ποντο
οπως και καποια εργαζομενη σε στουντιο της Αθηνας που σου κανει anal fisting βρωμιαρη
τραβα ψοφα τωρα΄΄
΄΄Παράθεση από: 1personanongrata στις 29/09/10, 11:11
φαντάζεσαι μοντέρι να κυκλοφορήσουν και οι φωτός τι έχει να γίνει ε;
tits tits tits
θα ταχυδρομηθουν εκει που πρεπει συστημενες...΄΄
Ξέχασε να τα σβήσει κιόλας ο μαλάκας. Τον κρατάει ακόμα η κόκα.
Στο άλλο δε για να δείτε πόσο πρεζάκιας ανώμαλος είναι, έκατσε και έψαξε ή θυμόταν post του άλλου από το 2006.
΄΄ειναι που η τραμουντανα-teras1956 δεν ξέρει για ποια Ερικκα μιλάμε...χαχαχα
ο ιδιος εχεις γραψει στο θρεντ της οτι εισαι πελατης της
τωρα μηπως την θυμηθηκες???
χου ρε ποταπε ψευτη΄΄
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ......συμπερασμα....αν ειστε φιλοι του στραπον μην λετε στις πουτανες το νικ σας......
Μαλλον οχι..... η μαλλον ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ....η περίπτωση/χρηστης που αναφερομουν εγω ηταν ποιό light. Αυτο που διαβαζω εδω ειναι Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο. Καλά, νομικό συμβουλοδε έχουν εδω?
αμα παρουν να προτιμησουν ενα παιδι απο το σαιτ....θα χουμε καναν δικηγορο φανταζομαι.....η περίπτωση/χρηστης που αναφερομουν εγω ηταν ποιό light. Αυτο που διαβαζω εδω ειναι Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο. Καλά, νομικό συμβουλοδε έχουν εδω?
Καλα κανω και δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν....
Ώπα μισό. Τώρα το δα αυτό.
Αυτό τώρα είναι ειρωνεία, άγνοια ή μαλακία;
ενα κραμαΏπα μισό. Τώρα το δα αυτό.
άκου τι είπε, που στο τσατ μέχρι και στους αριθμούς συστηνόταντον έχεις ικανό για ειρωνεία?
όχι, ρίλι?
αμα παρουν να προτιμησουν ενα παιδι απο το σαιτ....θα χουμε καναν δικηγορο φανταζομαι.....
α βρηκα εναν τυχαια εκει που περιηγουμουν .....Ο φόνος με πρόθεση τιμωρείται με ισόβια...
Είτε ο δόλος είναι άμεσος είτε ενδεχόμενος...
Η αλλαγή του χαρακτηρισμού του δόλου από ενδεχόμενο σε άμεσο σκοπό έχει να κάνει πιο δύσκολη την επίκληση ελαφρυντικών που θα μείωναν την ποινή.
Αυτό τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι εγώ...
Το εφετείο βέβαια θα είναι μια άλλη ιστορία.
Οτι θελεις βαλε... μου ειναι παντελως αδιαφορο.....Ώπα μισό. Τώρα το δα αυτό.
δεν έχεις άδικο, κι οι αριθμοί [size=14pt]ΑΝΘΡΩΠΟΙ [/size]είναιΟτι θελεις βαλε... μου ειναι παντελως αδιαφορο.....
άκου τι είπε, που στο τσατ μέχρι και στους αριθμούς συστηνόταν
δεν έχεις άδικο, κι οι αριθμοί [size=14pt]ΑΝΘΡΩΠΟΙ [/size]είναι
Πάντως, έτσι όπως το έχουμε γαμήσει με το "άνθρωποι", του έχουμε στερήσει με βεβαιότητα το πιο πετυχημένο κλωνονικ.
η περίπτωση/χρηστης που αναφερομουν εγω ηταν ποιό light. Αυτο που διαβαζω εδω ειναι Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο. Καλά, νομικό συμβουλοδε έχουν εδω?
πκοιο πκοιο?
Άνθρωπος
Άνθρωπος