Επισκέπτης
θα ήταν και by default κόκκινο και μεγάλο
κρίμα :-
θα ήταν και by default κόκκινο και μεγάλο
κρίμα :-
Θα έκανε και κλώνους ΑΝΘΡΩΠΟΣ 1,2,3..... για να μη τον βρίσκουν?
ανάθεμα και αν καταλαβαίνω που θέλετε να καταλήξετε.
Άνθρωπος
Που νομιζεις οτι θελουν να καταληξουν;
Αφου δεν ειναι ανθρωποι αυτοι.
Που νομιζεις οτι θελουν να καταληξουν;
Αφου δεν ειναι ανθρωποι αυτοι.
Πραγματικα πολυ καλο............ χμμμμμμμμμμ με βαζεις σε σκεψεις φιλτατε !!!!
πόσο χρονών τον κάνεις;βασικα εγω θελω να καταληξω στο οτι εισαι πολυ σοβαρος ανθρωπος και αμα μαλακιζομαστε και εμφανιστεις εσυ , εγω κομπλαρω λιγο :-
Απ' τους κανόνες:
# 6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
Περιμένουμε ειδικά απ' τα μέλη μας να επιδεικνύουν σεβασμό προς τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τη δουλειά τους. Άκρως προσβλητικές εκφράσεις θα διαγράφονται.
Τηρείται
8. Μη δημοσιοποιείτε προσωπικά στοιχεία (δικά σας ή άλλων).
Τηρείται
# 9. Απαγορεύονται αυστηρότατα δημοσιεύσεις παράνομων ή ερασιτεχνικών φωτογραφιών ή/και video. Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί
ο/η εικονιζόμενος/-η.
Τηρείται
15. Κάθε χρήστης/-τρια του site, επιτρέπεται να δημιουργήσει έναν λογαριασμό (account) και μόνο. Σε περίπτωση που δημιουργήσει πάνω από έναν λογαριασμό, κινδυνεύει να του/της απαγορευτεί η είσοδος στο website.
Τηρείται
Και με πορτοκαλίμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ ρε, με ΚΕΦΑΛΑΙΑ
α να !!!!!με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ρε, με ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι σοβαροφάνεια ή σοβαρότητα, απλά προσπαθούσα να δω τι παίζει για να πω και εγώ καμιά μαλακία.βασικα εγω θελω να καταληξω στο οτι εισαι πολυ σοβαρος ανθρωπος και αμα μαλακιζομαστε και εμφανιστεις εσυ , εγω κομπλαρω λιγο :-
Aφου δεν ξερεις τι σημαινει η λεξη 'σκεψεις'.
Τι την λες;
πόσο χρονών τον κάνεις;
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/14360876993236288057.jpg[/img[/URL]]
:cool2: :thumbsup:
[/quote]ΜΟΥ ΕΚΟΨΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΡΕ ΣΥ !!!!!!
ΤΙ ΤΡΕΛΟ ΠΙΠΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?????????????????
15. Κάθε χρήστης/-τρια του site, επιτρέπεται να δημιουργήσει έναν λογαριασμό (account) και μόνο. Σε περίπτωση που δημιουργήσει πάνω από έναν λογαριασμό, κινδυνεύει να του/της απαγορευτεί η είσοδος στο website.
Τηρείται