Νέα

Τι πιστεύετε για τους κανόνες του site και τον τρόπο που τηρούνται?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι πιστεύετε για τους κανόνες του site και τον τρόπο που τηρούνται και για ποιό λογο?

• Είναι καλοί και τηρούνται αρκετά καλά

Ψήφοι: 13 15,7%
  • Χρειάζονται αρκετές τροποποιήσεις στην τηρησή τους (πιο αυστηρά πχ)

Ψήφοι: 22 26,5%
  • Χρειάζονται αρκετές τροποποιήσεις στην συνταξή τους (πρέπει ορισμένοι κανόνες να αλλάξουν είτε να πρ

Ψήφοι: 14 16,9%
  • Η επιλογή 2 και 3 μαζί

Ψήφοι: 16 19,3%
  • Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν κανόνες στο site

Ψήφοι: 12 14,5%
  • Αλλη απάντηση την οποία αναφέρω στο θρεντ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Δεν ξέρω δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Επισκέπτης
Από ποιό στοιχείο "μοιάζω" ότι είμαι κλώνος;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ιμπλις?  :think: :S

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
κανονες τι ειναι τουτο ?

αυτο με τον τοτο το ξερετε ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αν με θεωρεί κλώνο να το πει ... ξεκάθαρα και να πει πιανού κλώνος είμαι...  :grin:
Εσύ ποιανού νομίζεις ότι είμαι κλώνος...  :cheesy:
επειδη βαζεις πολλους τονους θα σε περασουν για δικο μου που δεν τονιζω τιποτα.... :grin: :grin: :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εγω σε θεωρω κλωνο. Δεν ξερω ποιου. Αλλα ξερεις πολλα , ενω προσπαθεις να κανεις τον ανηξερο.

+10000

Συμμετέχει στους διαλόγους με περίσσεια άνεση, σαν να γνωρίζει από παλιά πρόσωπα και καταστάσεις, και δείχνει πολύ cool αλλά φαίνεται να προσπαθεί κάπως γι' αυτό.
  Προσωπικά, από το πρώτο κιόλας ποστάρισμά του χθες το βράδυ εδώ μέσα μου εφάνη για κλώνος, αλλά το βούλωσα γιατί α)πού να ξέρω εγώ από τέτοια, στο κέντρο κατάταξης είμαι ακόμα και β)είπα ότι αν έκανε τόσο μπαμ, τι στον πούτσο, θα τον είχε τσιμπήσει ο νώντας  :grin:

Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος και να πρόκειται όντως για τον Che , ο οποίος πράγματι μπαίνει στο bou από το σπίτι όπου εδώ και χρόνια ζει έγκλειστος μετά τον σκηνοθετημένο θάνατό του, παρέα με Monroe, Elvis, 2Pac και Μιχαλάκη Jackson.
  Κάνω λάθος...comandante? :cool2:

Επισκέπτης
+10000

Συμμετέχει στους διαλόγους με περίσσεια άνεση, σαν να γνωρίζει από παλιά πρόσωπα και καταστάσεις, και δείχνει πολύ cool αλλά φαίνεται να προσπαθεί κάπως γι' αυτό.
   Προσωπικά, από το πρώτο κιόλας ποστάρισμά του χθες το βράδυ εδώ μέσα μου εφάνη για κλώνος, αλλά το βούλωσα γιατί α)πού να ξέρω εγώ από τέτοια, στο κέντρο κατάταξης είμαι ακόμα και β)είπα ότι αν έκανε τόσο μπαμ, τι στον πούτσο, θα τον είχε τσιμπήσει ο νώντας  :grin:

Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος και να πρόκειται όντως για τον Che , ο οποίος πράγματι μπαίνει στο bou από το σπίτι όπου εδώ και χρόνια ζει έγκλειστος μετά τον σκηνοθετημένο θάνατό του, παρέα με Monroe, Elvis, 2Pac και Μιχαλάκη Jackson.
   Κάνω λάθος...comandante? :cool2:
Οχι! Προς θεού!
Πολύ σωστά!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

εγω σε θεωρω κλωνο. Δεν ξερω ποιου. Αλλα ξερεις πολλα , ενω προσπαθεις να κανεις τον ανηξερο.
Χμμμμ...
Ενδιαφέρουσα ερμηνεία!
Ότι, δηλαδή, κλώνος είναι αυτός που γνωρίζει πολλά και μη κλώνος αυτός που δεν γνωρίζει...  :think:
Να υπενθυμίσω παλαιότερο ποστ μου στο οποίο είπα ότι διάβαζα το σαιτ ως επισκέπτης εδώ και πολύ καιρό (όπως εξάλλου το κάνουν αρκετά μέλη)
Για να μην σε κουράζω (άλλο), πίστεψε ότι θέλεις. Επιθυμία μου είναι να πιστέψεις "το καλύτερο"
:dunno:

επειδη βαζεις πολλους τονους θα σε περασουν για δικο μου που δεν τονιζω τιποτα.... :grin: :grin: :grin:
:2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να υπενθυμίσω παλαιότερο ποστ μου στο οποίο είπα ότι διάβαζα το σαιτ ως επισκέπτης εδώ και πολύ καιρό (όπως εξάλλου το κάνουν αρκετά μέλη)
οι επισκεπτες δεν βλέπουν όλα τα θρεντ

Επισκέπτης
οι επισκεπτες δεν βλέπουν όλα τα θρεντ
Γιατι είπα εγώ ότι διάβαζα όλα τα θρεντ;
Ή μήπως συμμετέχω σε όλα τα θρεν και δεν το έχω καταλάβει;
Ρε σεις! (φιλικά το λέω)
Χαλαρώστε!
Θα καταλήξει(ντήσει) να γίνει δικαστήριο και δεν είναι καθόλου ωραίο. Τουλάχιστον (προσωπικά) μια τέτοια φάση με χαλάει.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα  :)

αλλά όταν γίνεις μέλος μπορείς να διαβάζεις τα παλιά θρεντ
προτείνω το τραβέλια με προσόντα  :rockon: :rockon:
όρεξη να υπάρχει  :2funny:

Επισκέπτης
Γιατι είπα εγώ ότι διάβαζα όλα τα θρεντ;
Ή μήπως συμμετέχω σε όλα τα θρεν και δεν το έχω καταλάβει;
Ρε σεις! (φιλικά το λέω)
Χαλαρώστε!
Θα καταλήξει(ντήσει) να γίνει δικαστήριο και δεν είναι καθόλου ωραίο. Τουλάχιστον (προσωπικά) μια τέτοια φάση με χαλάει.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα  :)

Φιλτατε ρωτησες αν σε θεωρουμε κλωνο και ειπα ναι. Δεν ειπα οτι με ενοχλει και γεννικα δεν με ενοχλουν οι κλωνοι ,φτανει να μην μπαινουν για να βριζουν πουστικα και να λενε αυτα που "ντρεπονται" να πουν με το κανονικο τους νικ.
Αφου δεν εισαι τετοιος, προς το παρον , το οτι σε θεωρω κλωνο ειναι ησσονος σημασιας :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και γιατί να σε χαλάει που σε λένε κλώνο?

φαντάσου να είχες κάνα γκέι αβαταρ τι θα σε λέγανε  :rolleyes: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom