Οι μαλακες νομιζουν οτι ολοι βαρανε μαλακία σπιτι τους και δεν εχουν τι να κανουν ή οτι βγαζουν ενα σκασμο λεφτα και πρεπει να πλρωνουν
Αλβανους κτλ για να καθαριζουν οικοπεδα 8 μηνες το χρόνο ..
Καλα κανουν αυτοι που μπαινουν με τις μπουλντοζες και τους γαμανε την μανα και τα ξηλωνουν ολα και κατεβαινει το οικοπεδο 20 ποντους κατω απο το οριο του δρομου
Και μετα βγαινουν οι οικολογοι και σου λεει γαμανε την βλαστηση
Να πανε στο Κουλη να τα πουνε που μου θελει και πρασινες αναπτυξεις ..
Σε λιγα χρόνια δεν υπαρχει τιποτα πουθενα , μονο χωμα , θα πετάξει κανεις με κανα αεροπλανο πανω απο την χωρα
και θα ειναι σαν να πετάει πάνω απο την ερημο Σαχαρα
Ο πατερας μου οταν ειχε παρει το οικοπεδο στο χωριο,αμεσα εχτισε το σπιτι.
Τοτε,πριν 3-4 δεκαετιες,ο κοσμος χαιροτανε με τον εργατικο,ετσι ειχε ερθει ο γειτονας και μεχρι τον ειχε βοηθησει.
Τ λεει ο πατερας μου,ρε συ,θα μ δωσεις τον μπαχτσε σου να βαζω κανα ζαρζαβατι;Εσυ τσαμπα ερχεσαι να το καθαριζεις!
Ετσι κ εγινε,ο πατερας μου πηρε τον διπλα μπαχτσε κ τον καλλιεργουσε.
Πεθαινει ο παππους κληρονομει ενας τυπος,νεαρος στην ηλικια μου τοτε,με οικογενεια.
Τ λεει ο πατερας μου,το και το ειχα με τον μπαρμπα σου,τι λες;
Οκ απαντα ο νεαρος.
Ο πατερας με τη μανα τροφοδοτουσαν αρκετα ζαρζαβατια την οικογενεια του.
Σκαει μυτη καποια χρονια αργοτερα σε κατασταση αμοκ,αρχιζει να ραντιζει ολη τη σπορα με φαρμακο κ να πεταει τις πατατες σαν πετρες στο σπιτι μας.
Φωναζε κ εβριζε τον πατερα μου να φυγει,ρε συ λεει ο φαδερ,ας παρω αυτη τη σοδεια κ φευγω τελος σεζον.
Του ειπε να βαλει και συνορο,διοτι ειχε προσβαση ο φαδερ,αλλιως θα εβρισκε μεγαλο μπελα (τι κωλογερε τον φωναζε,της ποπης)
Εκτοτε και μεχρι πριν τρια χρονια τον ειχε παραχωρησει σε εναν αλλο.
Ο αλλος εγκατελειψε και τριτο καλοκαιρι φετος παραμενει με τα χορτα πουτανα και τα δεντρα οτι να ναι.
Πιστεψε με δεν εχει καμμια αλλη δουλεια,θα μπορουσε να καθαριζει ή ο ιδιος ή καποιος που θα ειχε παραχωρησει το οικοπεδο.
Δεν θα το κλαψω το μουνοπανο