Nα σημειωσω οτι πριν τρια χρονια, εποχη κρισης τα δυο κατ/τα και το σπιτι ειταν ανοικιαστα για πολλα χρονια. Ο ΕΜΦΙΑ ομως, ΕΜΦΙΑ καθε χρονο, δημοτικα τελη, παγια ΔΕΗ. Δεν ειχα χρηματα να τα πληροσω εφ απαξ και εβαζα δοσεις. και με την λογιστρια μου που το συζητησαμε, η γνωμη της ειναι οτι σημερα δεν συμφερει να νοικιασεις ακοινητα. Τωρα αν εχεις δυο πολυκατοικιες με 40 διαμερισματα δεν ξερω. Για τα εξοχικα θεορω οτι δεν αξιζει να ξοδεψεις τοσα πολλα χρηματα για οικοπεδο χτισιμο σπιτιου για να μεινεις 20 ημερες το καλοκαιρι. Ασε που μετα 5 χρονια θα εχεις βαρεθει το ιδιο μερος και θα θελεις να πας και καπου αλλου.
Εγω σκεφτομαι να σκοτωσω και το σπιτι που μενω (μεζονετα 150τ.μ.) ειναι πολυ για εμενα. Θα κοιταξω αν μπορω να αξιοποιησω καποιο χωραφι που μου αφησε ο πατερας μου και να στησω εκει καποιο λυομενο 30τμ , μην σας πω οτι σκεφτομαι και τροχοσπιτο. Ειναι βεβαια εξω απο το χωριο 2-3 χιλ. αλλα το σμαρτακι μου ανετο για τα περα-δωθε.
Τωρα που σκεφτομαι πιο οριμα, ρε παιδες, θα μπορουσα με τα μισα λεφτα που εχω δωσει για κτισηματα, ναχω παρει ενα 16μετρο με 2 εσωεξωλεμβιες MTU, αραγμενο στο Σουνιο, για μονινη κατοικια και να κανω και τις βολτες μου στα νησια τα καλοκαιρια. Την δουλεια την ξερω, πρωην ναπτικος. Ασε που θα μοστραριζομουνα και στις γκομενες, "εχω και κοτερο, παμε μια βολτα" Τεσπα, αργα για μενα πλεον, τα νεα παιδια ας το ψαξουν περισσοτερο, πριν μπουν στην διαδικασια του κτιζειν