Νέα

Θα πηδούσατε γυναίκα φίλου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 652
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου σας;

• Ναι, χωρίς κανένα ενδοιασμό, θα τη σκίσω.

Ψήφοι: 149 26,8%
  • Θα το κάνω, αλλά ξέρω ότι ίσως το μετανοιώσω.

Ψήφοι: 83 15,0%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και θα του τα πω όλα.

Ψήφοι: 134 24,1%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και δε θα του πω τίποτα.

Ψήφοι: 189 34,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    555
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
738
Πόντοι
81
Πολύ ηθικοί έχετε γίνει όλοι..
Παλιά γινόταν χαμός στα χωριά
Η αλλαξοκωλια της αλλαξοκωλιας...
Και τώρα γίνεται. Τα σημεία συνάντησης διαφέρουν. Πριν 70 χρόνια δίνανε ραντεβού στο πεμπτο έλατο μετα τη μικρή χούνη στην πισω πλαγιά του βουνου. Τώρα δίνουν ραντεβού Αθήνα σε γαμοξενοδοχείο.

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.861
Πόντοι
1.056
Πολύ ηθικοί έχετε γίνει όλοι..
Παλιά γινόταν χαμός στα χωριά
Η αλλαξοκωλια της αλλαξοκωλιας...
Καλέ μου φίλε συμφωνώ με αυτά που λες αλλά εδώ λέμε για γυναίκα φίλων μας ,,κολλητών μας και όχι γνωστών μας η ξαδέλφες μας..

Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.226
Πόντοι
2.836
Δύσκολη κατάσταση, δε μου έχει τύχει, αλλα εχει τύχει μεταξύ δυο κολλητών μου.
Ο φίλος που εφαγε το πέσιμο απ την τυπισα το ειπε στον δικο της. Αυτή ισχυρίστηκε οτι της επεσε ο αλλος. Τελικά ο φιλος που τα είχε με την τυπισα την πίστεψε και εκοψε απ υον άλλον. Μερικοί τυφλονονται, δε ξέρουν τι να πιστέψουν.
Μετά από αυτό έπρεπε να του την γαμησει ώστε να κόψει δικαιολογημένα...:hi:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Καλέ μου φίλε συμφωνώ με αυτά που λες αλλά εδώ λέμε για γυναίκα φίλων μας ,,κολλητών μας και όχι γνωστών μας η ξαδέλφες μας..
Στα χωριά όλοι φίλοι κ συγγενείς ήταν...

Nearozeugari

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2024
Like
843
Πόντοι
81
Σε καμια περιπτωση! Υπαρχουν τοσες γκομενες εκει πρεπει να κολλησεις; Μου εχει τυχει περιπτωση που η αλλη εκανε κινηση και ημουν και εγω σε σχεση εκεινο το διαστημα το πρωτο που εκανα ηταν να το πω στην δικια μου που μου ειπε να του το πω το ιδιο βραδυ λοιπον αφου την πηγε σπιτι πηγα και του το ειπα σπιτι του προφανως με πιστεψε και απλα την εστεικε στο διαολο τον γλιτωσα λοιπον και απο εκεινη και μετα βρηκε μια σχεση που ειναι πλεον μαζι αρκετα χρονια αρα μονο καλο του εκανα στο τελος η αλλη αποδειχτηκε μεγαλο τσολι οποτε παιδια σωστε τους φιλους σας απο τετοιες!!! Εκτος αν θελετε να την παρετε μαζι και να την στειλετε στο διαολο μετα αυτα ειναι δικα σας χαχα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
Να ξαναγράψω συνοπτικά. Αν και εδώ και κάποια χρόνια, ειδικά μετά το 2020 έχω κλείσει τα φύλλα μου πάρα πολύ. Όλους τους ''παλιούς'' φίλους τους έχω κόψει τελείως. Είναι κάποιοι που μου έχουν κάνει ακραίες μαλακίες που δεν μαζεύονται από πουθενά και όσο χρόνια κι αν έχουν περάσει δεν τα έχω καταπιεί ακόμη. Μια φορά στα χίλια χρόνια μπορεί να βρεθώ με κανέναν από αυτούς λόγω συγκυριών πχ να βρεθούμε σε ένα τραπέζι που παντρεύεταια κάποιος, σε κάποια συναυλία-έκθεση που κάνει κάποιος ή και σε κανένα μπαρ στις γιορτές. Μου έχει τύχει να μου την πέφτει πολύ άσχημα γκόμενα τυπάκου που είμασταν παιδικοί φίλοι αλλά μου είχε κάνει τρελή πουστιά που ξαναλέω δεν καταπίνεται. Θα την γαμούσα χωρίς δεύτερη σκέψη τη γκόμενά του, γυναίκα του ότι ήταν. Μερικοί μόνο έτσι παίρνουν το μάθημά τους. Απλά βαριέμαι το μετά τελείως. Οι γυναίκες είναι πουτάνες για να ξεφορτωθούν το χρέος θα στο πετάξουν σε σένα να μαδηθείτε εσείς σαν σκυλιά κι αυτή να πάει στα επόμενα κορόιδα.
Σύνοψις: δεν θα γαμούσα ποτέ γκόμενα φίλου, μα ποτέ. Καλύτερα να μου κοβόντουσαν τα αρχίδια. Αλλά για φίλο, όχι για ξεφτίλα άντρα που θα σου κάνει πουστιά και δε σε υπολογίζει πουθενά και θα σε πουλούσε για το παραμικρό.

Να παραθέσω και μια άλλη περίπτωση περίεργη: είχε τύχει να βρεθώ σε παρέα με μία κοπέλα που κάποτε μου άρεσε πάρα πολύ. Έδειχνε ενδιαφέρον για το τι κάνω, με τι ασχολούμαι κλπ. Να που με έναν τύπο που κάναμε παρέα από παλιά μου είχε πει ότι την γουστάρει φουλ φουλ αλλά αυτή τον έχει στο φιλικό τελείως χρόνια. Εκεί τι κάνεις;
προχωρας αφου δεν εχει ελπιδες να κανει κατι μαζι της...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
Kι αν το μάθει τι κάνεις ρε τύπε;
Θα σε πιάσει θα σου πει αρχηγέ σου είχα πει το και το. Θα κάνει κίνηση για τσαμπουκά και θα πάρει άλλη προέκταση το θέμα μετά.
εδω εχεις δικιο εχει και τετοια καιναρια

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Και το ξανά λέω άλλο συγγενείς και φίλοι και άλλο κολλητός (αδελφός)
Ναι άμα ήταν γυναίκα φίλου την έκαναν στην άκρη...
Πόσα παιδιά είναι του κολλητού κ του γείτονα...
Για ξαναπες το.. κοντεύεις να με πείσεις

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.861
Πόντοι
1.056

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Θα σε πιάσει θα σου πει αρχηγέ σου είχα πει το και το. Θα κάνει κίνηση για τσαμπουκά και θα πάρει άλλη προέκταση το θέμα μετά.
Έχεις δίκιο. Αλλά έχει λογική (γενικώς ομιλώντας) επειδή ένας είναι από μία τύπισσα στο friendzone κάποια χρόνια, αν αυτός το λέει δεξιά και αριστερά σε γνωστούς και φίλους, όλοι αυτοί να αποκλειστούν από την προσέγγισή της χάνοντας μία ευκαιρία μην τυχόν και πειραχτεί αυτός που τελικά έμεινε μπουκάλα;

Niko_laos

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Kανεις κίνηση φίλε μου, θα τρελαθούμε εντελώς εδωμεσα μου φαίνεται!
Δημοτικό πάτε ρε 'σύ;
Αφού δεν τον γουστάρει,
μήπως να πεις στο φίλο σου να μην το παίρνει τόσο κατάκαρδα και να σοβαρευτεί λιγακι;
Δηλαδή την γουστάρεις σε γουστάρει και όταν συναντιέστε θα λέτε "άξιζε τον κόπο που δεν κάναμε τίποτα διότι εξασφαλίσαμε ότι δεν στεναχωρέθηκε ο φίλος μας ο (πχ) Νικήτας!" ;

Tsoupakampras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
2.332
Πόντοι
481
Έχω πηδήξει γκόμενα που γούσταρε φίλος αλλά αυτή τα έφτιαξε με άλλον για να πάρω εκδίκηση για εκείνον, πιάνεται;;;

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.861
Πόντοι
1.056

Niko_laos

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Προφανώς και αυτής δεν υπάρχει καν στο χάρτη ο μαν ρε τύπε. Αν είναι δυνατόν, επίσης πού να ξέρει αν έγω κάνω παρέα μ' αυτόν. Απ' ότι κατάλαβε εγώ δεν έχω καμία μα καμία επαφή με κανέναν τους πάρα πολλά χρόνια, όπως και με την φάση τους. Απλά κάποια άτομα έχουν τριανταρίσει-τριανταπενταρίσει κι ακόμη λειτουργούν σα μικρά παιδιά ακόμη λες και δεν πέρασε στιγμή. Δλδ δεν είναι απίθανο να μαθευτεί και να φτάσει από δω κι από κει.
Οκ και να το ήξερε η κοπέλα ότι είναι φίλος σου, δεν αλλάζει η απάντηση μου.
Και εγώ στεναχωρέθηκα πολύ όταν βρέθηκα στην θέση του φίλου σου (ήμουν 24-αρης)
Απλά δεν με ήθελε. Και δεν την αδικώ, κυκλοφορούν μια χαρά παιδιά έξω επομένως πολύ πιθανόν καλύτεροι μου σύμφωνα με κάποιον δείκτη που θα ορίσει η εκάστοτε γυναίκα.
Βελτιώνεις ότι περνάει από το χέρι σου , δεν έχεις δηλαδή σημάδια αυτοεγκαταληψης και νωθρότητας, αλλά ταυτόχρονα δεν έχεις δέσιμο με τίποτα
(ούτε καν με την υγεία σου ή την περιουσια σου ή την καλή σου φήμη ή οτιδήποτε άλλο)

Από τότε δεν ξαναστεναχωρέθηκα χωρίς να χάσω τον σεβασμό μου για τις γυναίκες ή να τις απαξιώσω.
Στεναχωρέθηκα τότε αλλά είμαι ευγνώμων που συνέβει.
Πες τα αυτά στον φίλο σου και προχωρά με την κοπέλα.

Tsoupakampras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
2.332
Πόντοι
481
Αν στο ζητήσει ο ίδιος ο φίλος σου πιάνεται;;;

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Δυστυχώς υπάρχουν πολυ άντρες στη χώρα μας που δεν μπορουν να βρουνε γκόμενα για δικούς τούς λογους. Ένας από αυτούς είναι ότι δεν την πέφτουν σε κάποια που τούς αρέσει. Περιμένουν προξενιό από φίλο γνωστό κτλ για κονε.

Όλοι αυτοί όχι μόνο γυναίκα φίλου θα πηδουσαν αλλά κ ξαδερφου κ αδελφού άμα λάχει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom