ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Ε όχι δα. Τους θεωρώ να μην πω....Εσύ
Να πας στο Αγιον Ορος
Να μονάσεις
Ε όχι δα. Τους θεωρώ να μην πω....Εσύ
Να πας στο Αγιον Ορος
Να μονάσεις
Ετσι τυπε μου .Εισαι αντρας με πραγματικα παντελονια και ασε τους μουνοδουλους να κρυβονται πισω απ το δαχτυλο τους .Οταν επιλεγεις να ζεις σαν ανθρωπακι,τοτε καποια στιγμη χωρις να το καταλαβεις ,γινεσαι ανθρωπακι.H κατάντια ορισμένων δεν έχει όρια ...
ΠΟΤΕ δεν θα έκανα το παραμικρό με γυναίκα φίλου και επειδή η φιλία είναι σοβαρή υπόθεση θα έκανα τα πάντα για να εξαφανιστεί από την ζωή του φίλου ΧΘΕΣ κιόλας
Πραγματικά ορισμένοι είναι άθλιοι και ανίκανοι για οτιδήποτε !! Με κάποια που διάβασα δεν απορώ για την σημερινή κατάντια των αντρών ...
Είμαι 50+ , έχω άπειρους γνωστούς αλλά 3-4 φίλους που είναι ΦΙΛΟΙ όχι αρχιδάκια της ζωής
Συμφωνώ απόλυτα ως προς το πρώτο. Ως προς το δεύτερο, κάθε επιλογή στη ζωή ενέχει τα ρίσκα της.Ηθικά, αν ο άλλος δεν είναι φίλος σου, συγγενής σου (ή κάποιος που νοιάζεσαι ultimately) δεν υπάρχει λόγος να μην ορμήξεις. Πρακτικά, το πρόβλημα με τις παντρεμένες, είναι ότι συχνά δε ξέρεις ποιος είναι ο άντρας τους και πώς θα αντιδράσει αν το μάθει. Αν είναι πιο bad boy από σένα μπορεί να βρεθείς να πληρώνεις πλαστικούς να σου ισιώσουν τη μούρη και να βγει ακριβό το πήδημα στο τέλος.
Εσύ έχασες και γαμησι και φίλο??Πριν πολλά πολλά χρονιά είχα έναν κολλητό ...Κάναμε πολύ παρέα βόλτες,,πιόμα,, ξενύχτια..Γνώρισα μια μουνιτσα η οποία είχε μια πολύ καλή φίλη την οποία έκανα κονε για τον κολλητό μου ,,βγαίναμε όλοι μαζί βόλτες έτυχε μετά από καιρό να παιχτεί κάτι με τη κοπέλα του κολλητού μου ..Δεν έκανα κάτι παρά της έκλεισα ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο για να γαμηθούμε ντε και καλά, και ειπα στον φίλο μου ότι κανόνισα παρτούζα και ότι θα έπρεπε το απόγευμα να πάμε να γαμήσουμε ,,του ειπα ψέμματα ότι μου έτυχε δουλειά και έπρεπε να πάει μόνος του ...Το τι εγινε στο ξενοδοχειο δεν το εμαθα ποτε το θέμα ειναι ότι ο κολλητός μου αυτήν την παντρεύτηκε και έμενα με έκανε πέρα..
Χ α χα χα ..Ναι αλλά ήμουν ένταξή και με μένα αλλά και στον κολλητό μου άσχετα αν αυτός αποδέχτηκε μαλάκας..Εσύ έχασες και γαμησι και φίλο??
Και εγώ το ίδιο θα έκανα !!!!Πριν πολλά πολλά χρονιά είχα έναν κολλητό ...Κάναμε πολύ παρέα βόλτες,,πιόμα,, ξενύχτια..Γνώρισα μια μουνιτσα η οποία είχε μια πολύ καλή φίλη την οποία έκανα κονε για τον κολλητό μου ,,βγαίναμε όλοι μαζί βόλτες έτυχε μετά από καιρό να παιχτεί κάτι με τη κοπέλα του κολλητού μου ..Δεν έκανα κάτι παρά της έκλεισα ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο για να γαμηθούμε ντε και καλά, και ειπα στον φίλο μου ότι κανόνισα παρτούζα και ότι θα έπρεπε το απόγευμα να πάμε να γαμήσουμε ,,του ειπα ψέμματα ότι μου έτυχε δουλειά και έπρεπε να πάει μόνος του ...Το τι εγινε στο ξενοδοχειο δεν το εμαθα ποτε το θέμα ειναι ότι ο κολλητός μου αυτήν την παντρεύτηκε και έμενα με έκανε πέρα..
εγω που αρνηθηκα,δεν ειπα τιποτα και η ξεκωλιαρα πηγε στον φιλο μου και του ειπε οτι της την επεσα και ο φιλος μου την πιστεψε τι να πω;Αν δε δοκιμαστεί κάποιος δε ξέρει πως θα αντιδράσει σε περίπτωση που του την πέσει γυναίκα φίλου. Όλοι έχουμε τις απόψεις και τις πεποιθήσεις μας. Εγώ θεωρώ αδιανόητο να κοιτάξω γυναίκα φίλου και να ανταποκριθώ σε πέσιμο της, είναι ξεφτίλα. Ξερω ομως οτι το έκανα πράξη γιατί αρνήθηκα πέσιμο σε τέτοια περίπτωση. Δε μπορούμε να είμαστε έρμαια των ενστίκτων μας, παρ οτι καλό είναι που τα έχουμε, διότι ετσι διαλύουμε την κοινωνία. Αν είναι δυνατόν να γαμάμε γυναίκες φίλων.
Σεβαστείτε τον εαυτό σας.
Δύσκολη κατάσταση, δε μου έχει τύχει, αλλα εχει τύχει μεταξύ δυο κολλητών μου.εγω που αρνηθηκα,δεν ειπα τιποτα και η ξεκωλιαρα πηγε στον φιλο μου και του ειπε οτι της την επεσα και ο φιλος μου την πιστεψε τι να πω;
βεβαια την πατησε ο μαλακας γιατι αφου την πιστεψε και με εκοψε μετα απο κανα μηνα πηγε του γαμηθηκε με αλλον και τον εδιωξε..
ηθελε παλι κολλητηλικια αλλα δεν τον ξαναεκανα παρεα ποτε