Νέα

Θα πηδούσατε γυναίκα φίλου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 652
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου σας;

• Ναι, χωρίς κανένα ενδοιασμό, θα τη σκίσω.

Ψήφοι: 149 26,8%
  • Θα το κάνω, αλλά ξέρω ότι ίσως το μετανοιώσω.

Ψήφοι: 83 15,0%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και θα του τα πω όλα.

Ψήφοι: 134 24,1%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και δε θα του πω τίποτα.

Ψήφοι: 189 34,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    555

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
H κατάντια ορισμένων δεν έχει όρια ...

ΠΟΤΕ δεν θα έκανα το παραμικρό με γυναίκα φίλου και επειδή η φιλία είναι σοβαρή υπόθεση θα έκανα τα πάντα για να εξαφανιστεί από την ζωή του φίλου ΧΘΕΣ κιόλας

Πραγματικά ορισμένοι είναι άθλιοι και ανίκανοι για οτιδήποτε !! Με κάποια που διάβασα δεν απορώ για την σημερινή κατάντια των αντρών ...

Είμαι 50+ , έχω άπειρους γνωστούς αλλά 3-4 φίλους που είναι ΦΙΛΟΙ όχι αρχιδάκια της ζωής
Ετσι τυπε μου .Εισαι αντρας με πραγματικα παντελονια και ασε τους μουνοδουλους να κρυβονται πισω απ το δαχτυλο τους .Οταν επιλεγεις να ζεις σαν ανθρωπακι,τοτε καποια στιγμη χωρις να το καταλαβεις ,γινεσαι ανθρωπακι.

Τελευταία τροποποίηση:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Ηθικά, αν ο άλλος δεν είναι φίλος σου, συγγενής σου (ή κάποιος που νοιάζεσαι ultimately) δεν υπάρχει λόγος να μην ορμήξεις. Πρακτικά, το πρόβλημα με τις παντρεμένες, είναι ότι συχνά δε ξέρεις ποιος είναι ο άντρας τους και πώς θα αντιδράσει αν το μάθει. Αν είναι πιο bad boy από σένα μπορεί να βρεθείς να πληρώνεις πλαστικούς να σου ισιώσουν τη μούρη και να βγει ακριβό το πήδημα στο τέλος.
Συμφωνώ απόλυτα ως προς το πρώτο. Ως προς το δεύτερο, κάθε επιλογή στη ζωή ενέχει τα ρίσκα της.

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
47
Like
10.171
Πόντοι
6.236
Φίλου ΟΧΙ ,γνωστού ναι. Όταν δούλευα ταξι είχα πηδηξει παντρεμένες Αγγλίδες που ήξερα τον άνδρα του μιλούσαμε όλοι μαζί.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
616
Πόντοι
86
Γουστάρα την γυναίκα ενός φίλου, μου την έπεφτε, δεν το τολμούσα, κάποια στιγμή τσακωθηκαν και χώρισαν, μου ζήτησε βρεθήκαμε για να μιλήσουμε, ένα 2ημερο την γαμούσα μετά ξανά εσμιξε με τον φίλο και δεν ξανά κάναμε τίποτα

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Μεταξύ ενηλικων κ όταν υπάρχει ελεύθερη βουληση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο κάτω κάτω Ε να μην πάει και με ξένους...καλύτερα με φιλους

m_george

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
2.114
Πόντοι
441
Αν ειναι ΦΙΛΟΣ, εννοείται πως ΟΧΙ, η αντρική φιλία είναι ιερή! αν ειναι γνωστος....ειναι μια αλλη κατηγορία που εκεί το συζητάμε.... :)

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Είναι θέμα γυναίκας ! Αν γουστάρει και στο δείξει θα προσπαθήσει να το υλοποιήσει και θα κάνει ότι χρειαστεί ! Τα θέματα ηθικής από των αντρών γενικότερα πάνε περίπατο !

*δεν μιλάμε γυναίκα φίλου κολλητού !

Εννοούμε απλά γνωστού !!

• Like
Αντιδράσεις: stelda

ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2020
Like
3.327
Πόντοι
441
Αν δεν είναι κολλητός εννοείται.Εχω πηδήξει αδερφή φίλου πάντως

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.861
Πόντοι
1.056
Πριν πολλά πολλά χρονιά είχα έναν κολλητό ...Κάναμε πολύ παρέα βόλτες,,πιόμα,, ξενύχτια..Γνώρισα μια μουνιτσα η οποία είχε μια πολύ καλή φίλη την οποία έκανα κονε για τον κολλητό μου ,,βγαίναμε όλοι μαζί βόλτες έτυχε μετά από καιρό να παιχτεί κάτι με τη κοπέλα του κολλητού μου ..Δεν έκανα κάτι παρά της έκλεισα ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο για να γαμηθούμε ντε και καλά, και ειπα στον φίλο μου ότι κανόνισα παρτούζα και ότι θα έπρεπε το απόγευμα να πάμε να γαμήσουμε ,,του ειπα ψέμματα ότι μου έτυχε δουλειά και έπρεπε να πάει μόνος του ...Το τι εγινε στο ξενοδοχειο δεν το εμαθα ποτε το θέμα ειναι ότι ο κολλητός μου αυτήν την παντρεύτηκε και έμενα με έκανε πέρα..

Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.226
Πόντοι
2.836
Πριν πολλά πολλά χρονιά είχα έναν κολλητό ...Κάναμε πολύ παρέα βόλτες,,πιόμα,, ξενύχτια..Γνώρισα μια μουνιτσα η οποία είχε μια πολύ καλή φίλη την οποία έκανα κονε για τον κολλητό μου ,,βγαίναμε όλοι μαζί βόλτες έτυχε μετά από καιρό να παιχτεί κάτι με τη κοπέλα του κολλητού μου ..Δεν έκανα κάτι παρά της έκλεισα ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο για να γαμηθούμε ντε και καλά, και ειπα στον φίλο μου ότι κανόνισα παρτούζα και ότι θα έπρεπε το απόγευμα να πάμε να γαμήσουμε ,,του ειπα ψέμματα ότι μου έτυχε δουλειά και έπρεπε να πάει μόνος του ...Το τι εγινε στο ξενοδοχειο δεν το εμαθα ποτε το θέμα ειναι ότι ο κολλητός μου αυτήν την παντρεύτηκε και έμενα με έκανε πέρα..
Εσύ έχασες και γαμησι και φίλο??:think:

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.861
Πόντοι
1.056

11ismynumber

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
500
Πόντοι
21
Και εγώ το ίδιο θα έκανα !!!!
Εννοώ ότι θα έκλεινα ραντεβού για να έρθει ...

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
738
Πόντοι
81
Αν δε δοκιμαστεί κάποιος δε ξέρει πως θα αντιδράσει σε περίπτωση που του την πέσει γυναίκα φίλου. Όλοι έχουμε τις απόψεις και τις πεποιθήσεις μας. Εγώ θεωρώ αδιανόητο να κοιτάξω γυναίκα φίλου και να ανταποκριθώ σε πέσιμο της, είναι ξεφτίλα. Ξερω ομως οτι το έκανα πράξη γιατί αρνήθηκα πέσιμο σε τέτοια περίπτωση. Δε μπορούμε να είμαστε έρμαια των ενστίκτων μας, παρ οτι καλό είναι που τα έχουμε, διότι ετσι διαλύουμε την κοινωνία. Αν είναι δυνατόν να γαμάμε γυναίκες φίλων.
Σεβαστείτε τον εαυτό σας.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
Αν δε δοκιμαστεί κάποιος δε ξέρει πως θα αντιδράσει σε περίπτωση που του την πέσει γυναίκα φίλου. Όλοι έχουμε τις απόψεις και τις πεποιθήσεις μας. Εγώ θεωρώ αδιανόητο να κοιτάξω γυναίκα φίλου και να ανταποκριθώ σε πέσιμο της, είναι ξεφτίλα. Ξερω ομως οτι το έκανα πράξη γιατί αρνήθηκα πέσιμο σε τέτοια περίπτωση. Δε μπορούμε να είμαστε έρμαια των ενστίκτων μας, παρ οτι καλό είναι που τα έχουμε, διότι ετσι διαλύουμε την κοινωνία. Αν είναι δυνατόν να γαμάμε γυναίκες φίλων.
Σεβαστείτε τον εαυτό σας.
εγω που αρνηθηκα,δεν ειπα τιποτα και η ξεκωλιαρα πηγε στον φιλο μου και του ειπε οτι της την επεσα και ο φιλος μου την πιστεψε τι να πω;
βεβαια την πατησε ο μαλακας γιατι αφου την πιστεψε και με εκοψε μετα απο κανα μηνα πηγε του γαμηθηκε με αλλον και τον εδιωξε..
ηθελε παλι κολλητηλικια αλλα δεν τον ξαναεκανα παρεα ποτε

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.644
Πόντοι
201
Εννοειτε!!! Για αυτό είναι οι φίλοι άλλωστε!!!

georgeabc

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
34
Πόντοι
0
Ούτε καν ποτέ δεν θα το έκανα είναι τέρμα ανήθικο και αισχρό κάτι τέτοιο.. σκέψου να στο έκανε εσένα ας πούμε ο φίλος σου και να σε κοροϊδεύαν πίσω από την πλάτη σου ότι χειρότερο..

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
738
Πόντοι
81
εγω που αρνηθηκα,δεν ειπα τιποτα και η ξεκωλιαρα πηγε στον φιλο μου και του ειπε οτι της την επεσα και ο φιλος μου την πιστεψε τι να πω;
βεβαια την πατησε ο μαλακας γιατι αφου την πιστεψε και με εκοψε μετα απο κανα μηνα πηγε του γαμηθηκε με αλλον και τον εδιωξε..
ηθελε παλι κολλητηλικια αλλα δεν τον ξαναεκανα παρεα ποτε
Δύσκολη κατάσταση, δε μου έχει τύχει, αλλα εχει τύχει μεταξύ δυο κολλητών μου.
Ο φίλος που εφαγε το πέσιμο απ την τυπισα το ειπε στον δικο της. Αυτή ισχυρίστηκε οτι της επεσε ο αλλος. Τελικά ο φιλος που τα είχε με την τυπισα την πίστεψε και εκοψε απ υον άλλον. Μερικοί τυφλονονται, δε ξέρουν τι να πιστέψουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom