jeerybelly
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Γυναίκες να πηδήξεις θα βρεις παντού. Η φιλία των ανδρών είναι κατι παραπάνω δεν την σπας για μια μαλακία
αυτος ματι?Αύριο το βράδι θα γίνει....εγώ την γυναίκα του φίλου και αυτός .......!!!!!!!!
Τι γίνεται με εσένα,όλο παρτούζες κάνεις!Ποιος είσαι,ο Μπραντ Πιτ;Φωτό αλλιώς δεν πιστεύουμε τίποτα.Χωρίς πρόσωπο,μόνο σώμαΑύριο το βράδι θα γίνει....εγώ την γυναίκα του φίλου και αυτός .......!!!!!!!!
Όχι τι μάτι αυτός εμένα !!!!! Τρενάκι θα κάνουμε!!!!!!!χαχαχα.....!!!!!η την γυναίκα μου !!!!!!!αυτος ματι?
Ποιος είναι ο Μπραντ Πιτ....εγώ τον μαύρο Πιτ ξέρω από το Μίκη μαουςΤι γίνεται με εσένα,όλο παρτούζες κάνεις!Ποιος είσαι,ο Μπραντ Πιτ;Φωτό αλλιώς δεν πιστεύουμε τίποτα.Χωρίς πρόσωπο,μόνο σώμα
αμα γουσταρεις φιλε τι να πω καλη ευκολιαΌχι τι μάτι αυτός εμένα !!!!! Τρενάκι θα κάνουμε!!!!!!!χαχαχα.....!!!!!η την γυναίκα μου !!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος είναι ο Μπραντ Πιτ....εγώ τον μαύρο Πιτ ξέρω από το Μίκη μαους
Δεν έχω φίλους!Το αιώνιο ερώτημα, ανάμεσα σε παρέες αντρών:
-Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου;
Και θα το κάνω πιο δύσκολο το ερώτημα...Δε μιλάμε να προσπαθήσει κάποιος να την ρίξει.
Μιλάμε να σου την πέσει αυτή και να στο δώσει στο πιάτο...
Εκεί τι κάνεις; Οέοο;
Καλή ψήφο.
να πω την αλήθεια με πιάνεις αδιάβαστο χαχαχαχα. Κοιτα για εμένα είναι άτυπος νόμος.. Γυναίκα κοπέλα φίλου ποτέ και μετά το λες και στον φίλο τι ελεεινή που είναι και τέλοςΠου θα βρούμε γυναίκες για να πηδηξουμε? Και παντού κιόλας? Για βρες μας μια!
Κουνιάδα και πεθερά επιβάλλεται αν της τρώει ο κώλος τους.Τα σωστά θέματα και ερωτήσεις είναι όχι γυναίκα φίλου…
Αλλά…
Θα γαμουσατε την κολλητή της γυναίκας… η την αδερφή της (κουνιάδα σε όσους παντρεύτηκαν)
Αυτά είναι θέματα !
Συμφωνώ !..Αυτά είναι θέματα...Δεν παντρεύτηκα και δεν σκοπεύω,οπωτε το θέμα είναι θεωρητικό για μένα...Αλλά θα γαμουσα αδερφή και πεθερά αν μπορούσα ...Και κυριος αν διαπίστωνα ότι η γυναίκα που παντρεύτηκα ήταν κρυφοκαριολα η οποία συνεχώς υποκρίνονταν ,και που με την πρώτη ευκαιρία με έχωνε στη μάνα της και την αδερφή της....Όσο για γυναίκα φίλου ,κολλητού γιατί να το έκανα ?...Απλά αν είχα βάσιμες υποψίες ότι του έχει βγει καριολα,θα προσπαθούσα να τον ξυπνήσω λίγο...Κουνιάδα και πεθερά επιβάλλεται αν της τρώει ο κώλος τους.
Γυναίκα φίλου ΠΟΤΕ.