Νέα

Θα πηδούσατε γυναίκα φίλου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 652
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου σας;

• Ναι, χωρίς κανένα ενδοιασμό, θα τη σκίσω.

Ψήφοι: 149 26,8%
  • Θα το κάνω, αλλά ξέρω ότι ίσως το μετανοιώσω.

Ψήφοι: 83 15,0%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και θα του τα πω όλα.

Ψήφοι: 134 24,1%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και δε θα του πω τίποτα.

Ψήφοι: 189 34,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    555

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.328
Πόντοι
3.786
Αύριο το βράδι θα γίνει....εγώ την γυναίκα του φίλου και αυτός .......!!!!!!!!
Τι γίνεται με εσένα,όλο παρτούζες κάνεις!Ποιος είσαι,ο Μπραντ Πιτ;Φωτό αλλιώς δεν πιστεύουμε τίποτα.Χωρίς πρόσωπο,μόνο σώμα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Όχι τι μάτι αυτός εμένα !!!!! Τρενάκι θα κάνουμε!!!!!!!χαχαχα.....!!!!!η την γυναίκα μου !!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι γίνεται με εσένα,όλο παρτούζες κάνεις!Ποιος είσαι,ο Μπραντ Πιτ;Φωτό αλλιώς δεν πιστεύουμε τίποτα.Χωρίς πρόσωπο,μόνο σώμα
Ποιος είναι ο Μπραντ Πιτ....εγώ τον μαύρο Πιτ ξέρω από το Μίκη μαους

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
Όχι τι μάτι αυτός εμένα !!!!! Τρενάκι θα κάνουμε!!!!!!!χαχαχα.....!!!!!η την γυναίκα μου !!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιος είναι ο Μπραντ Πιτ....εγώ τον μαύρο Πιτ ξέρω από το Μίκη μαους
αμα γουσταρεις φιλε τι να πω καλη ευκολια

soylakostas72

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
196
Πόντοι
1
εγώ έχω δει φίλο να παιζει την δικιά μου και τη ρώτησα τι έγινε και μου απάντησε ότι δεν τν θεωρεί σοβαρό για να ασχοληθεί.
Την πιστεψα γιατί τώρα προσπαθει να γαμήσει τον γείτονα.

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
583
Πόντοι
306
Το αιώνιο ερώτημα, ανάμεσα σε παρέες αντρών:
-Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου;
Και θα το κάνω πιο δύσκολο το ερώτημα...Δε μιλάμε να προσπαθήσει κάποιος να την ρίξει.
Μιλάμε να σου την πέσει αυτή και να στο δώσει στο πιάτο...
Εκεί τι κάνεις; Οέοο;
Καλή ψήφο.
Δεν έχω φίλους!

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
236
Πόντοι
21
Αν είναι φίλος καρδιακός (Αδερφικος)θα στην πασαρη μονος του. Αλλιώς δεν είναι φίλος.

jeerybelly

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2023
Like
125
Πόντοι
0
Που θα βρούμε γυναίκες για να πηδηξουμε? Και παντού κιόλας? Για βρες μας μια!
να πω την αλήθεια με πιάνεις αδιάβαστο χαχαχαχα. Κοιτα για εμένα είναι άτυπος νόμος.. Γυναίκα κοπέλα φίλου ποτέ και μετά το λες και στον φίλο τι ελεεινή που είναι και τέλος

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
157
Πόντοι
1
Δυσκολη ερωτηση..... αν και το εχω κανονα να μη το κανω , δεν μου εχει κατσει και αν ειναι καλη δεν ξερω πως θα αντιδρασω..... (παντως αν η κουμπαρα μου κατσει δεν θα λογαριασω τιποτα)

Ahortagoslikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2023
Κριτικές
8
Like
704
Πόντοι
281
Οχι ρε φίλε τι θέματα διαβάζουν τα ματάκια μου. Αν θες να λέγεσαι άντρας με παντελόνια δεν πλησιάζεις. Λες και δεν υπάρχουν μουνια να πηδηξεις.

MOYNOPILOT

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2023
Like
201
Πόντοι
0
ευχαριστω,αντευχομαι τα καλυτερα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.700
Πόντοι
9.931
Ολα ειναι σχετικα, αλλο η γυναίκα κάποιου που ειστε 2-3 χρονια φιλοι και αλλο αν ειστε 10-15 χρονια φιλοι, αλλο να στην πέφτει η μέτρια γυναίκα φιλου και αλλο να στην πέφτει καμια καραμουναρα που μπορει να μην εχεις κιολας ξαναγαμησει τετοιο μουνι στην ζωη σου.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
160
Like
20.436
Πόντοι
32.478
Τα σωστά θέματα και ερωτήσεις είναι όχι γυναίκα φίλου…

Αλλά…

Θα γαμουσατε την κολλητή της γυναίκας… η την αδερφή της (κουνιάδα σε όσους παντρεύτηκαν)

Αυτά είναι θέματα !
Κουνιάδα και πεθερά επιβάλλεται αν της τρώει ο κώλος τους.
Γυναίκα φίλου ΠΟΤΕ.

makis254

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
481
Πόντοι
301
Κουνιάδα και πεθερά επιβάλλεται αν της τρώει ο κώλος τους.
Γυναίκα φίλου ΠΟΤΕ.
Συμφωνώ !..Αυτά είναι θέματα...Δεν παντρεύτηκα και δεν σκοπεύω,οπωτε το θέμα είναι θεωρητικό για μένα...Αλλά θα γαμουσα αδερφή και πεθερά αν μπορούσα ...Και κυριος αν διαπίστωνα ότι η γυναίκα που παντρεύτηκα ήταν κρυφοκαριολα η οποία συνεχώς υποκρίνονταν ,και που με την πρώτη ευκαιρία με έχωνε στη μάνα της και την αδερφή της....Όσο για γυναίκα φίλου ,κολλητού γιατί να το έκανα ?...Απλά αν είχα βάσιμες υποψίες ότι του έχει βγει καριολα,θα προσπαθούσα να τον ξυπνήσω λίγο...

fordtoti

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
523
Πόντοι
81
Πριν απο χρόνια μου την έπεφτε αρραβωνιαστικιά φίλου πολύ όμορφη κοπέλα στην αρχή διακριτικά χαϊδεύοντας μου σε ανύποπτες στιγμές πόδι ή τρίβοντας το στήθος της πάνω μου , ποιο μετά όταν έμαθε ότι πηδούσα για κανά δίμηνο την ξαδέρφη της με ποιο έντονο τρόπο τρίβοντας τον κωλο της πάνω στον καβάλο μου σε καποιες εξόδους σε κλαμπ ή σκύβοντας μπροστά μου να δω εσώρουχο ή εαν κάθονταν απέναντι μου ανοίγοντας πόδια και διαφορά τέτοια .
Απομακρύνθηκα απο την παρέα σταδιακά για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με διάφορες δικαιολογίες .
Γάμος δεν έγινε και μετά απο κανένα χρόνο ήρθε ο χωρισμός ,
Την συνάντησα πριν κανένα χρόνο τυχαία και επειδή είχαμε πολύ άνεση όταν κάναμε παρέα την ρώτησα γιατί μου την έπεφτε ενώ ήξερε ότι ήταν φιλος μου ο αρραβωνιαστικός της και πήδαγα και την ξαδέρφη της , η απάντηση της ήταν ότι την έφτιαχνε αυτή η ιδέα να κάνει κάτι που είχε ρίσκο ..γυναίκες …

Llknnc

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Γυναικα φίλου μόνο αν το ήξερε (τριο, cuckold), απλού γνωστου χωρίς δεύτερη σκέψη!

Gogo(2)

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Like
57
Πόντοι
0
Όταν καταλάβαμε πόσο ψωλοαρπαχτρες ήταν , ότι όλο στο ψάξιμο κ στο φλερτ, τις άρχισαμε στις παρτούζες, μια την δικιά μου, μια την δικιά του, στη συνέχεια όλοι μαζί. Φαινόντουσαν ότι είναι στο ψάξιμο ,όπως οι περισσότερες, οπότε τις γλεντησαμε καλά, θέμα χρόνου ήταν να φάμε κέρατο, αν δεν είχαμε φάει. Οπότε μην κολλάτε με αυτά, αν το πάρουν απόφαση κάποιος θα φάει μεζέ, γιατί όχι εμείς;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom