Νέα

Θα πηδούσατε γυναίκα φίλου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 652
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου σας;

• Ναι, χωρίς κανένα ενδοιασμό, θα τη σκίσω.

Ψήφοι: 149 26,8%
  • Θα το κάνω, αλλά ξέρω ότι ίσως το μετανοιώσω.

Ψήφοι: 83 15,0%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και θα του τα πω όλα.

Ψήφοι: 134 24,1%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και δε θα του πω τίποτα.

Ψήφοι: 189 34,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    555

xal34

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
58.496
Πόντοι
16.131
Επαιρνα τη κουμπαρα για κανα μηνα που ηταν μονη μετα βαρεθηκα το σχεσιακο που ηθελε

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Μιυ την επεσε γυναίκα γνωστού ,όχι φίλου ! Δύσκολη κατάσταση είναι η αλήθεια αλλά οι πουτανες αν τις μπει κάτι στο μυαλό δεν καταλαβαίνουν τίποτα ! Το διαταυτα ;;; Κατέληξε να μου τον παίζει μέσα στο αμάξι αλλά τίποτα παραπάνω ! Την έχυσε στις βυζαρες της !!! Ήθελε να γαμηθει αλλά δεν είχε χρόνο εκείνη την ημέρα ! Χαθήκαμε μετά !

Dilfaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
1.149
Πόντοι
201
Γυναίκα φίλου που έχουν χωρίσει πριν μερικά χρόνια πιάνει; Γιατί εμένα αυτό μου έχει τύχει...

Αα..., και φυσικά η κουμπάρα. Επειδή όμως ο φίλος είναι φίλος, έκανα τον μαλάκα με μεγάλη επιτυχία...

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Γυναίκα γνωστού ναι!Εχει τύχει Με προκλητικό πέσιμο από μέρους της !! Που δεν αφήνει περιθώρια να πεις όχι ! Εν ο ολίγης ;; Ξέσκισμα από παντού !

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.539
Πόντοι
1.076
Τωρα αν την παραμελει ο φίλος, γιατι να πέσει σε ξένα χέρια το κορίτσι;
Οσο για τη δική μου, προτιμω να πάει με κάποιο γνωστό/φίλο παρά με ξένο.

Α αγαπες κι έρωτες δεν υπάρχουν σήμερα

Εγγρ.
12 Απρ 2024
Like
247
Πόντοι
20
Οι ισορροπίες είναι λεπτές!! Αν γουστάρει η τύπισα όλα καλά αλλά αν καψουρευτείτε μεταξύ σας τινάζετε σπίτια στον αέρα!! Αν είναι για 1-2 φορές για την καύλα σας έχει καλώς αλλά και πάλι θα αραιώσετε από μονοι σας γενικά την φιλία!! Τώα αν είναι κάποιο παραμελημένο μιλφακι βουρ... έτσι είμαι και εγώ την βλέπω και τα χοντράδια φεύγουν με μαλακία! Δατς λαιφ!

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Τωρα αν την παραμελει ο φίλος, γιατι να πέσει σε ξένα χέρια το κορίτσι;
Οσο για τη δική μου, προτιμω να πάει με κάποιο γνωστό/φίλο παρά με ξένο.

Α αγαπες κι έρωτες δεν υπάρχουν σήμερα
Πολύ μπροστά σε βρίσκω με την άποψη αν είναι να πάει ας πάει με γνωστό κ όχι ξένο !!

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Οι ισορροπίες είναι λεπτές!! Αν γουστάρει η τύπισα όλα καλά αλλά αν καψουρευτείτε μεταξύ σας τινάζετε σπίτια στον αέρα!! Αν είναι για 1-2 φορές για την καύλα σας έχει καλώς αλλά και πάλι θα αραιώσετε από μονοι σας γενικά την φιλία!! Τώα αν είναι κάποιο παραμελημένο μιλφακι βουρ... έτσι είμαι και εγώ την βλέπω και τα χοντράδια φεύγουν με μαλακία! Δατς λαιφ!
Συμφωνώ ! Πολύ λεπτές ! Αλλά οι γυναίκες ξέρεις πως είναι ! Αψυχολόγητες !

Εγγρ.
12 Απρ 2024
Like
247
Πόντοι
20
Συμφωνώ ! Πολύ λεπτές ! Αλλά οι γυναίκες ξέρεις πως είναι ! Αψυχολόγητες !
Συμφωνώ απόλυτα αδερφέ μου μπορεί από τη μια να γουστάρει να πηδηχτεί σαν να μην υπάρχει αύριο κ μόλις καταλάβει τι έκανε να τα γυρίσει όλα μπούμερανγκ κ να σε κάψει!!! Άβυσσος!!!

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Niko_laos

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Like
198
Πόντοι
1
Μόνο αν το ήξερε ο φίλος θα έκανα κάτι.
Ακριβώς φίλε μου,
κοντεύουμε να τρελαθούμε σε αυτό το νήμα διαβάζοντας συχνά ότι καλός φίλος είναι αυτός που κάνει ακριβώς το αντίθετο.
Δηλαδή πρώτα κάνει ό,τι κάνει και μετά φροντίζει να μην μην μαθευτεί κάτι και "λαβωθεί" η φιλία

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Άσχετο. Γενικά πιστεύω ότι κάποιος που είναι παντρεμένος δεν πρέπει να ξενογαμάει. Επίσης δεν πρέπει κάποιος να συνάπτει σχέσεις με παντρεμένους/παντρεμένες εν γνώση του. Το θεωρώ κατάπτυστο.
Αν θέλεις να γαμήσεις, χώρισε την γυναίκα σου/άντρα σου και μετά όρμα. Αυτο το ελληνικό φαινόμενο "και την σύζυγο και την γκόμενα" ποτέ δεν το κατάλαβα.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Άσχετο. Γενικά πιστεύω ότι κάποιος που είναι παντρεμένος δεν πρέπει να ξενογαμάει. Επίσης δεν πρέπει κάποιος να συνάπτει σχέσεις με παντρεμένους/παντρεμένες εν γνώση του. Το θεωρώ κατάπτυστο.
Αν θέλεις να γαμήσεις, χώρισε την γυναίκα σου/άντρα σου και μετά όρμα. Αυτο το ελληνικό φαινόμενο "και την σύζυγο και την γκόμενα" ποτέ δεν το κατάλαβα.
Βάσει ποιας ηθικής είναι κατάπτυστο από τη στιγμή που ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό θηλαστικό;

Εγώ πχ. που έχω χωρίσει, γιατί να μην ορμηξω σε παντρεμένη, αν μου δώσει πράσινο φως;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Βάσει ποιας ηθικής είναι κατάπτυστο από τη στιγμή που ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό θηλαστικό;

Εγώ πχ. που έχω χωρίσει, γιατί να μην ορμηξω σε παντρεμένη, αν μου δώσει πράσινο φως;

Βάση μιας ηθικής που λέει ότι δεν θα ήθελα να μου κάνουν το ίδιο.

psaromenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
400
Πόντοι
300
H κατάντια ορισμένων δεν έχει όρια ...

ΠΟΤΕ δεν θα έκανα το παραμικρό με γυναίκα φίλου και επειδή η φιλία είναι σοβαρή υπόθεση θα έκανα τα πάντα για να εξαφανιστεί από την ζωή του φίλου ΧΘΕΣ κιόλας

Πραγματικά ορισμένοι είναι άθλιοι και ανίκανοι για οτιδήποτε !! Με κάποια που διάβασα δεν απορώ για την σημερινή κατάντια των αντρών ...

Είμαι 50+ , έχω άπειρους γνωστούς αλλά 3-4 φίλους που είναι ΦΙΛΟΙ όχι αρχιδάκια της ζωής

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
1.196

Ηθικά, αν ο άλλος δεν είναι φίλος σου, συγγενής σου (ή κάποιος που νοιάζεσαι ultimately) δεν υπάρχει λόγος να μην ορμήξεις. Πρακτικά, το πρόβλημα με τις παντρεμένες, είναι ότι συχνά δε ξέρεις ποιος είναι ο άντρας τους και πώς θα αντιδράσει αν το μάθει. Αν είναι πιο bad boy από σένα μπορεί να βρεθείς να πληρώνεις πλαστικούς να σου ισιώσουν τη μούρη και να βγει ακριβό το πήδημα στο τέλος.

Τελευταία τροποποίηση:

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.425
Πόντοι
206
Βάση μιας ηθικής που λέει ότι δεν θα ήθελα να μου κάνουν το ίδιο.
Ώπα φίλε, αυτό που λες δεν είναι ηθική.
Ίσα ίσα είναι πολύ χειρότερο.
Δεν κάνεις κάτι κακό , γιατί δεν είναι σωστό να κάνεις κάτι κακό.
Και όχι για να μη σου τύχει εσένα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Ώπα φίλε, αυτό που λες δεν είναι ηθική.
Ίσα ίσα είναι πολύ χειρότερο.
Δεν κάνεις κάτι κακό , γιατί δεν είναι σωστό να κάνεις κάτι κακό.
Και όχι για να μη σου τύχει εσένα
Το λέω σε περίπτωση που κάποιος δεν αντιλαμβάνεται αυτό που λες. Εγώ μένω στο ότι γενικά είναι ΚΑΚΟ, άσχετα αν μου συμβει ή οχι.

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
424
Πόντοι
21
Εσύ
Να πας στο Αγιον Ορος
Να μονάσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom