You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα πηδούσατε γυναίκα φίλου;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 652
- Εμφανίσεις 99K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Μιυ την επεσε γυναίκα γνωστού ,όχι φίλου ! Δύσκολη κατάσταση είναι η αλήθεια αλλά οι πουτανες αν τις μπει κάτι στο μυαλό δεν καταλαβαίνουν τίποτα ! Το διαταυτα ;;; Κατέληξε να μου τον παίζει μέσα στο αμάξι αλλά τίποτα παραπάνω ! Την έχυσε στις βυζαρες της !!! Ήθελε να γαμηθει αλλά δεν είχε χρόνο εκείνη την ημέρα ! Χαθήκαμε μετά !
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.294
- Πόντοι
- 2.356
Και αν ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, θα πηδούσατε τη σκύλα;
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Γυναίκα γνωστού ναι!Εχει τύχει Με προκλητικό πέσιμο από μέρους της !! Που δεν αφήνει περιθώρια να πεις όχι ! Εν ο ολίγης ;; Ξέσκισμα από παντού !
Διαγραμμένο μέλος 241643
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2024
- Like
- 247
- Πόντοι
- 20
Οι ισορροπίες είναι λεπτές!! Αν γουστάρει η τύπισα όλα καλά αλλά αν καψουρευτείτε μεταξύ σας τινάζετε σπίτια στον αέρα!! Αν είναι για 1-2 φορές για την καύλα σας έχει καλώς αλλά και πάλι θα αραιώσετε από μονοι σας γενικά την φιλία!! Τώα αν είναι κάποιο παραμελημένο μιλφακι βουρ... έτσι είμαι και εγώ την βλέπω και τα χοντράδια φεύγουν με μαλακία! Δατς λαιφ!
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Πολύ μπροστά σε βρίσκω με την άποψη αν είναι να πάει ας πάει με γνωστό κ όχι ξένο !!Τωρα αν την παραμελει ο φίλος, γιατι να πέσει σε ξένα χέρια το κορίτσι;
Οσο για τη δική μου, προτιμω να πάει με κάποιο γνωστό/φίλο παρά με ξένο.
Α αγαπες κι έρωτες δεν υπάρχουν σήμερα
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Συμφωνώ ! Πολύ λεπτές ! Αλλά οι γυναίκες ξέρεις πως είναι ! Αψυχολόγητες !Οι ισορροπίες είναι λεπτές!! Αν γουστάρει η τύπισα όλα καλά αλλά αν καψουρευτείτε μεταξύ σας τινάζετε σπίτια στον αέρα!! Αν είναι για 1-2 φορές για την καύλα σας έχει καλώς αλλά και πάλι θα αραιώσετε από μονοι σας γενικά την φιλία!! Τώα αν είναι κάποιο παραμελημένο μιλφακι βουρ... έτσι είμαι και εγώ την βλέπω και τα χοντράδια φεύγουν με μαλακία! Δατς λαιφ!
Διαγραμμένο μέλος 241643
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2024
- Like
- 247
- Πόντοι
- 20
Συμφωνώ απόλυτα αδερφέ μου μπορεί από τη μια να γουστάρει να πηδηχτεί σαν να μην υπάρχει αύριο κ μόλις καταλάβει τι έκανε να τα γυρίσει όλα μπούμερανγκ κ να σε κάψει!!! Άβυσσος!!!Συμφωνώ ! Πολύ λεπτές ! Αλλά οι γυναίκες ξέρεις πως είναι ! Αψυχολόγητες !
Niko_laos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2019
- Like
- 198
- Πόντοι
- 1
Ακριβώς φίλε μου,Μόνο αν το ήξερε ο φίλος θα έκανα κάτι.
κοντεύουμε να τρελαθούμε σε αυτό το νήμα διαβάζοντας συχνά ότι καλός φίλος είναι αυτός που κάνει ακριβώς το αντίθετο.
Δηλαδή πρώτα κάνει ό,τι κάνει και μετά φροντίζει να μην μην μαθευτεί κάτι και "λαβωθεί" η φιλία
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Άσχετο. Γενικά πιστεύω ότι κάποιος που είναι παντρεμένος δεν πρέπει να ξενογαμάει. Επίσης δεν πρέπει κάποιος να συνάπτει σχέσεις με παντρεμένους/παντρεμένες εν γνώση του. Το θεωρώ κατάπτυστο.
Αν θέλεις να γαμήσεις, χώρισε την γυναίκα σου/άντρα σου και μετά όρμα. Αυτο το ελληνικό φαινόμενο "και την σύζυγο και την γκόμενα" ποτέ δεν το κατάλαβα.
Αν θέλεις να γαμήσεις, χώρισε την γυναίκα σου/άντρα σου και μετά όρμα. Αυτο το ελληνικό φαινόμενο "και την σύζυγο και την γκόμενα" ποτέ δεν το κατάλαβα.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.506
Βάσει ποιας ηθικής είναι κατάπτυστο από τη στιγμή που ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό θηλαστικό;Άσχετο. Γενικά πιστεύω ότι κάποιος που είναι παντρεμένος δεν πρέπει να ξενογαμάει. Επίσης δεν πρέπει κάποιος να συνάπτει σχέσεις με παντρεμένους/παντρεμένες εν γνώση του. Το θεωρώ κατάπτυστο.
Εγώ πχ. που έχω χωρίσει, γιατί να μην ορμηξω σε παντρεμένη, αν μου δώσει πράσινο φως;
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Βάσει ποιας ηθικής είναι κατάπτυστο από τη στιγμή που ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό θηλαστικό;
Εγώ πχ. που έχω χωρίσει, γιατί να μην ορμηξω σε παντρεμένη, αν μου δώσει πράσινο φως;
Βάση μιας ηθικής που λέει ότι δεν θα ήθελα να μου κάνουν το ίδιο.
psaromenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 400
- Πόντοι
- 300
H κατάντια ορισμένων δεν έχει όρια ...
ΠΟΤΕ δεν θα έκανα το παραμικρό με γυναίκα φίλου και επειδή η φιλία είναι σοβαρή υπόθεση θα έκανα τα πάντα για να εξαφανιστεί από την ζωή του φίλου ΧΘΕΣ κιόλας
Πραγματικά ορισμένοι είναι άθλιοι και ανίκανοι για οτιδήποτε !! Με κάποια που διάβασα δεν απορώ για την σημερινή κατάντια των αντρών ...
Είμαι 50+ , έχω άπειρους γνωστούς αλλά 3-4 φίλους που είναι ΦΙΛΟΙ όχι αρχιδάκια της ζωής
ΠΟΤΕ δεν θα έκανα το παραμικρό με γυναίκα φίλου και επειδή η φιλία είναι σοβαρή υπόθεση θα έκανα τα πάντα για να εξαφανιστεί από την ζωή του φίλου ΧΘΕΣ κιόλας
Πραγματικά ορισμένοι είναι άθλιοι και ανίκανοι για οτιδήποτε !! Με κάποια που διάβασα δεν απορώ για την σημερινή κατάντια των αντρών ...
Είμαι 50+ , έχω άπειρους γνωστούς αλλά 3-4 φίλους που είναι ΦΙΛΟΙ όχι αρχιδάκια της ζωής
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.453
- Πόντοι
- 1.196
Ηθικά, αν ο άλλος δεν είναι φίλος σου, συγγενής σου (ή κάποιος που νοιάζεσαι ultimately) δεν υπάρχει λόγος να μην ορμήξεις. Πρακτικά, το πρόβλημα με τις παντρεμένες, είναι ότι συχνά δε ξέρεις ποιος είναι ο άντρας τους και πώς θα αντιδράσει αν το μάθει. Αν είναι πιο bad boy από σένα μπορεί να βρεθείς να πληρώνεις πλαστικούς να σου ισιώσουν τη μούρη και να βγει ακριβό το πήδημα στο τέλος.Βάσει ποιας ηθικής είναι κατάπτυστο από τη στιγμή που ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό θηλαστικό;
Τελευταία τροποποίηση:
7spirit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 1.425
- Πόντοι
- 206
Ώπα φίλε, αυτό που λες δεν είναι ηθική.Βάση μιας ηθικής που λέει ότι δεν θα ήθελα να μου κάνουν το ίδιο.
Ίσα ίσα είναι πολύ χειρότερο.
Δεν κάνεις κάτι κακό , γιατί δεν είναι σωστό να κάνεις κάτι κακό.
Και όχι για να μη σου τύχει εσένα
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Το λέω σε περίπτωση που κάποιος δεν αντιλαμβάνεται αυτό που λες. Εγώ μένω στο ότι γενικά είναι ΚΑΚΟ, άσχετα αν μου συμβει ή οχι.Ώπα φίλε, αυτό που λες δεν είναι ηθική.
Ίσα ίσα είναι πολύ χειρότερο.
Δεν κάνεις κάτι κακό , γιατί δεν είναι σωστό να κάνεις κάτι κακό.
Και όχι για να μη σου τύχει εσένα
ΕσύΆσχετο. Γενικά πιστεύω ότι κάποιος που είναι παντρεμένος δεν πρέπει να ξενογαμάει. Επίσης δεν πρέπει κάποιος να συνάπτει σχέσεις με παντρεμένους/παντρεμένες εν γνώση του. Το θεωρώ κατάπτυστο.
Να πας στο Αγιον Ορος
Να μονάσεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις