Νέα

Θα πηδούσατε γυναίκα φίλου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 652
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου σας;

• Ναι, χωρίς κανένα ενδοιασμό, θα τη σκίσω.

Ψήφοι: 149 26,8%
  • Θα το κάνω, αλλά ξέρω ότι ίσως το μετανοιώσω.

Ψήφοι: 83 15,0%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και θα του τα πω όλα.

Ψήφοι: 134 24,1%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και δε θα του πω τίποτα.

Ψήφοι: 189 34,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    555

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
Εμενα πριν μερικα χρονια μου την ειχε πεσει η γυναικα ενος φιλου την ημερα του γαμου του,που τυγχανε να ειμαι και κουμπαρος. Οταν βρεθηκε αυτη στο κεντρικο τραπεζι δηθεν για να πιει σαμπανια (ενω ηταν λιγο φτιαγμενη απ το αλκοολ την ωρα που οι αλλοι βρισκοταν στην πιστα χορου) μου την ειπε με ευθυ μπασιμο και δεν πιστευα στα αυτια μου, σε τετοιο βαθμο που βουιζαν λιγο, η δικια μου και ο δικος της χαμπαρι χορευαν του καλου καιρου. Βεβαια εκανα πως δεν την ακουσα με ενα παγωμενο χαμογελο, το αφησα να πεσει και προχωρησα παρακατω. Συμπερασμα: γυναικα για να καλιμπραρεις βρισκεις ανα πασα στιγμη, φιλους ομως οχι.
πως στο ειπε δλδ οτι θελει να την παρεις?

Εγγρ.
11 Δεκ 2023
Like
49
Πόντοι
0

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Αν ημουν φιλος με τον γκομενο της Σασα Μπαστα ναι.

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Εμένα μου έτυχε η φάση 3 φορές.
1η με γκόμενα φίλου η οποία μου την έπεφτε. Αφου της το ξεκοψα ότι δε γίνεται τίποτα για αυτό το λόγο παει αμέσως του λέει ότι χωρίζουμε και από εκεί και περα πεφτουν γερά πηδηγματα.
Το λέω στον φίλο και η απάντηση είναι ότι θα μου το έλεγε αυτός να την παρω γιατί φαίνεται ότι με έκανε κεφι.

Παρόμοια με την πρωτη μόνο που τον ενημερώνω τηλεφωνικά την ώρα που την κεράτωνε με άλλη. Η απάντηση..... Προχωράτο.

Παντρεμένη γυναίκα φίλου η οποία έχει την φήμη της ατακτης(εχω γράψει σε άλλο θέμα) το αποτέλεσμα ήταν να είναι στημένο από τον φίλο και συζηγο γιατί του άρεσε το μάτι.
Δλαδη αν δεν λειτουργουσα έτσι δεν θα τις πηδαγα και θα έβγαινα και μακακας κατά κάποιο τρόπο.
Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας. Και για την ιστορία... Η 3η όταν την χώρισα συνεχίστηκε το ίδιο βιολί με άλλους.
Την 2η την πηρα παρτουζα με τον κολλητό για τιμωρία.... (Παιδιά βογγηξε η ψώλα) .
Η 1η έχει περασει λαός από το κορμί της.
Εμένα μου έτυχε περίπτωση ,γυναίκα γνωστού όχι φίλου να θέλει μόνο να μου πάρει μια πίπα ! Και μου το είπε στα ίσια όταν τύχαμε σε μια παρέα ένα βράδυ όλοι μαζί !με κοιτούσε περίεργα και κάποια στιγμή όπως μιλούσαμε για άσχετα θέματα , μου λέει θα ήθελα κάποια στιγμή να στον γλείψω ! Μου αρέσει μαζί σου αυτή η ιδέα ! Το είχε φτιάξει έτσι στο μυαλό της ! Αλλά μου ειπε {δεν θέλω να με γαμησεις }! Το μόνο που της είπα εγώ ειναι ότι θέλω να σε χύσω στο στόμα ! Και μου απάντησε { θα με χύσεις στο στόμα αλλά όταν τελειώσεις θελω να τον χαϊδέψεις στα βυζια μου ! Τρέλα η τυπισα !!

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.279
Πόντοι
201
Εμένα μου έτυχε περίπτωση ,γυναίκα γνωστού όχι φίλου να θέλει μόνο να μου πάρει μια πίπα ! Και μου το είπε στα ίσια όταν τύχαμε σε μια παρέα ένα βράδυ όλοι μαζί !με κοιτούσε περίεργα και κάποια στιγμή όπως μιλούσαμε για άσχετα θέματα , μου λέει θα ήθελα κάποια στιγμή να στον γλείψω ! Μου αρέσει μαζί σου αυτή η ιδέα ! Το είχε φτιάξει έτσι στο μυαλό της ! Αλλά μου ειπε {δεν θέλω να με γαμησεις }! Το μόνο που της είπα εγώ ειναι ότι θέλω να σε χύσω στο στόμα ! Και μου απάντησε { θα με χύσεις στο στόμα αλλά όταν τελειώσεις θελω να τον χαϊδέψεις στα βυζια μου ! Τρέλα η τυπισα !!
Είχα για αρκετά χρόνια γκόμενα γνωστού να μου κάνει μόνο πίπες σε κάθε ευκαιρία. Απίθανο τσιμπούκι και μεγάλη καταπιόλα, δεν είδα ποτέ το χύσι που της έδινα, όλα κάτω

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.377
Πόντοι
2.666
Το πρόβλημα είναι αν ο φίλος έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ήθους και αντίληψης ώστε να μπορεί να νιώσει τι Υπέρτατη Ηδονή είναι όταν έχουμε την γυναίκα του καβαλα και οι δύο, και προσπαθούμε να την ανοίξουμε καλά και να χυσουμε ταυτόχρονα μπροστά και πίσω. Φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντα ο σύζυγος παίρνει μπροστά και ο φιλοξενουμενος πίσω, αλλά με αρκετή δύναμη εξευτελιστικη.
Χα χα...ετσι..για να μη νιωθει ανετα ο απατημενος...και απο κει και περα παρτουζα ολες τις επομενες αντιστοιχες...και χωρια μολις βρεθουν για τον καθενα οι καταλληλες...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.377
Πόντοι
2.666
Χα χα...ετσι..για να μη νιωθει ανετα ο απατημενος...και απο κει και περα παρτουζα ολες τις επομενες αντιστοιχες...και χωρια μολις βρεθουν για τον καθενα οι καταλληλες...
Παντως...σαν πολυ προχωρημενοι ειστε οσοι γραφετε ...αληθεια συμβαινουν τετοια πραγματα η ειναι παραμυθια??? Εγω μονο με ιεροδουλες τα χω κανει...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.377
Πόντοι
2.666
Παντως...σαν πολυ προχωρημενοι ειστε οσοι γραφετε ...αληθεια συμβαινουν τετοια πραγματα η ειναι παραμυθια??? Εγω μονο με ιεροδουλες τα χω κανει...
Η μηπως οι πραγματικες πορνες βρισκονται εξω απ τα μπουρδελα?? Λεω μηπως...

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
252
Πόντοι
21
Η μηπως οι πραγματικες πορνες βρισκονται εξω απ τα μπουρδελα?? Λεω μηπως..
έξω από τα μπουρδέλα βρίσκονται και οι βαρόνοι Μυνχάουζεν :grin:
Η μηπως οι πραγματικες πορνες βρισκονται εξω απ τα μπουρδελα?? Λεω μηπως...
Έξω από τα μπουρδελα βρίσκονται ! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο !!

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Υπέρτατη φιλία.
"Σου γάμησα (ή θα γαμήσω) την δικιά σου (γκόμενα/γυναίκα)"
"Γουστάρεις να γαμήσεις την δικιά μου ?"

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
που τριβονται οταν ειναι σε φιλικο σπιτι?δεν ξερεις?...τυπε?

δεν μου εχει τυχει φαση με καπαρωμενη γκομενα σε φιλικο σπιτι :coffee:

προσπαθω να κρατω τους τυπους σε τετοιες περιστασεις:coffee: δηλαδη σου τριβοταν μπροστα στα ματια των υπολοιπων??

ή σου εκανε αποκρυφα νοηματα?? δεν ειρωνευομαι, προσπαθω να το φερω σαν εικονα στο μυαλο μου:rockon:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Υπέρτατη φιλία.
με άλλα σεξουαλικά ήθη από αυτά που ισχύουν θα μπορούσε να συμβεί.

MOYNOPILOT

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2023
Like
201
Πόντοι
0
δεν μου εχει τυχει φαση με καπαρωμενη γκομενα σε φιλικο σπιτι :coffee:

προσπαθω να κρατω τους τυπους σε τετοιες περιστασεις:coffee: δηλαδη σου τριβοταν μπροστα στα ματια των υπολοιπων??

ή σου εκανε αποκρυφα νοηματα?? δεν ειρωνευομαι, προσπαθω να το φερω σαν εικονα στο μυαλο μου:rockon:
βασικα καλη χρονια,τριβοταν οταν οι αλλοι δεν εβλεπαν,ολως τυχαιως ακουμπουσε τα βυζια στην πλατη μου,μια φορα καθοτανε η κορη μου,μωρακι τοτε 3 χρονων σε καρεκλα ,εγω πισω απο το παιδι ,και ηρθε εσκυψε να πει στην μικρη κατι,και καλα και τουρλωσε τον κωλο της σε μενα...τετοια και πολλα αλλα....ποδια κατω απο τραπεζι,κλπ κλπ

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.377
Πόντοι
2.666
Υπέρτατη φιλία.
Αν το φιλοσοφησει κανεις ειναι πιο κριμα μια αληθινη φιλια 2 αντρων να..χαλασει για δαυτες..ενα τετοιο αλισβερισι..ειναι οως να το πει κανεις..να ο σκοπος που αγιαζει τα μεσα..χε χε

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Εμενα πριν μερικα χρονια μου την ειχε πεσει η γυναικα ενος φιλου την ημερα του γαμου του,που τυγχανε να ειμαι και κουμπαρος. Οταν βρεθηκε αυτη στο κεντρικο τραπεζι δηθεν για να πιει σαμπανια (ενω ηταν λιγο φτιαγμενη απ το αλκοολ την ωρα που οι αλλοι βρισκοταν στην πιστα χορου) μου την ειπε με ευθυ μπασιμο και δεν πιστευα στα αυτια μου, σε τετοιο βαθμο που βουιζαν λιγο, η δικια μου και ο δικος της χαμπαρι χορευαν του καλου καιρου. Βεβαια εκανα πως δεν την ακουσα με ενα παγωμενο χαμογελο, το αφησα να πεσει και προχωρησα παρακατω. Συμπερασμα: γυναικα για να καλιμπραρεις βρισκεις ανα πασα στιγμη, φιλους ομως οχι.
Το ίδιο έπαθα και εγώ τύπε.. μάλιστα άρχισε σε μια φάση να βαράει ο κόσμος πιάτα ποτήρια για να πέσει φιλί γαμπρού νύφης αλλά ο γαμπρός ήταν τουαλέτα..
Οπότε αναγκάστηκα...

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
βασικα καλη χρονια,τριβοταν οταν οι αλλοι δεν εβλεπαν,ολως τυχαιως ακουμπουσε τα βυζια στην πλατη μου,μια φορα καθοτανε η κορη μου,μωρακι τοτε 3 χρονων σε καρεκλα ,εγω πισω απο το παιδι ,και ηρθε εσκυψε να πει στην μικρη κατι,και καλα και τουρλωσε τον κωλο της σε μενα...τετοια και πολλα αλλα....ποδια κατω απο τραπεζι,κλπ κλπ

:coffee::coffee::coffee: σκυβουν μπροστα στα μωρα διοτι αυτα δεν καταλαβαινουν !

ξερουν τι κανον οι μπουτανες! καλη χρονια με υγεια και γαμησια φιλαρα:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom