Μη διαβάζεις μαλακίες, τύπε. Οι κονσέρβες είναι όλες ΓΤΠ και γενικά όλα τα συσκευασμένα έχουν συντηρητικά, είναι τίγκα στο αλάτι κλπ.
Υπάρχουν μελέτες με τους αιωνόβιους Γιαπωνέζους (όπως και αλλού π.χ. Ικαρία) και το μυστικό είναι στα φρέσκα ψάρια, λαχανικά και φρούτα. Επίσης περπάτημα/κολύμπι (αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση).
Το 25% της καλοτυχίας ενός αιωνόβιου προέρχεται από τα γονίδια, αλλά το λοιπό 75% είναι η διατροφή και ο τρόπος ζωής.
Λίγοι το κάνουν βέβαια. Πάμε ΑΒ και παίρνουμε Μπάρμπα Στάθη, αντί να πάρουμε φρέσκα φασολάκια.
Κόβει κανείς όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα, ξεκινάει περπάτημα/κολύμπι και τα αποτελέσματα θα έρθουν από μόνα τους.
Αυτά.