Νέα

Συντηρητικά στα συσκευασμένα προϊόντα

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.939
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Οι ξηροι καρποι ειναι απο τις πιο καθαρες τροφες που υπαρχουν στην αγορα. Ουτε συντηρητικα, ουτε πολλα χημικα στην καλλιεργεια τους. Αλλα παχαινουν υπερβολικα. Πχ τα καρυδια, ειδικα αυτα με το τσοφλι, ειναι απο τα πιο καθαρα προιοντα που μπορει να βρει κανεις. Ειναι παντελως αδυνατη οποιαδηποτε παρεμβαση σε αυτα, εκτος απο κανα ραντισμα στο δεντρο και κανα λιπασμα.
Γαλα αμυγδαλου εχω και εναν γνωστο που πινει, αλλα αυτο το 2.5% ειναι ψιλοαπατη. Ουσιαστικα πινεις ενα ολοκληρο μπουκαλι καθε 40 μερες :tooth:
Πως και το ξεκινησες;
ε κατι πρεπει να βαζω μεσα στα δημητριακα για να τρωγονται απλα :tooth:
γαλα αγελαδινο = μουφα
κατσικισιο δεν εχω ψαξει, αλλα νομιζω πρεπει να εχει ιδιαιτερη γευση.
θα παρω να δοκιμασω ομως, αν και νομιζω μουφα θα ειναι και αυτο.
δημητριακα επισης, αλλη πονεμενη ιστορια και αυτη.
αλλα αμα σηκωνεσαι 5 το πρωϊ και πας 8αρια μεχρι να συνελθεις, θες κατι γρηγορο να φας και οσο να ειναι θρεπτικο... τι να κανεις ?
αμα δεις ξαναλεω το συγκεκριμενο ντοκιμαντερ, θα καταλαβεις παρα πολλα για τη διατροφη και ισως αλλαξεις γνωμη για πολλα πραγματα. αυτο μου εβγαλε εμενα τουλαχιστον και ξεκινησα να ψαχνομαι γενικα στο θεμα διατροφης.
καρυδι χωρις τσοφλι δεν εχω δει παντως :confused:
Οι ξηροι καρποι αν και ειναι υγιεινοι ως ενα σημειο, δεν ειναι για υπερκαταναλωση. Εχουν καποια συστατικα μεσα τα οποια ειναι μακροπροθεσμα επιβλαβη για τον ανθρωπο. Τωρα αν τρως 5 αμυγδαλα/ μερα, ε μεταξυ μας, ειναι τοσο αμελητεα ποσοτητα που και δεν το λες οτι "κανεις διατροφη" ....

το γαλα αμυγδαλου δεν γινεται να περιεχει μεγαλο ποσοστο αμυγδαλου, ειναι 100% τεχνητο σκευασμα με μπολικα προσθετα (συναγωνιζεται σε περιεκτικοτητα ασβεστιου το κανονικα γαλα φαντασου). Κυριως ειναι 80-90% νερο με προσθετα. Προσωπικα το λατρευω γιατι το αγελαδισιο γαλα δεν ειναι καλο για το στομαχι και το εντερο ενος ενηλικα, δεν εχω δυσανεξια στο γαλα αλλα ειναι σαν να εχω, αν αυτο βγαζει νοημα.....
 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
22.920
Κριτικές
126
Like
51.414
Πόντοι
27.261
Οι ξηροι καρποι αν και ειναι υγιεινοι ως ενα σημειο, δεν ειναι για υπερκαταναλωση. Εχουν καποια συστατικα μεσα τα οποια ειναι μακροπροθεσμα επιβλαβη για τον ανθρωπο. Τωρα αν τρως 5 αμυγδαλα/ μερα, ε μεταξυ μας, ειναι τοσο αμελητεα ποσοτητα που και δεν το λες οτι "κανεις διατροφη" ....

το γαλα αμυγδαλου δεν γινεται να περιεχει μεγαλο ποσοστο αμυγδαλου, ειναι 100% τεχνητο σκευασμα με μπολικα προσθετα (συναγωνιζεται σε περιεκτικοτητα ασβεστιου το κανονικα γαλα φαντασου). Κυριως ειναι 80-90% νερο με προσθετα. Προσωπικα το λατρευω γιατι το αγελαδισιο γαλα δεν ειναι καλο για το στομαχι και το εντερο ενος ενηλικα, δεν εχω δυσανεξια στο γαλα αλλα ειναι σαν να εχω, αν αυτο βγαζει νοημα.....
απο ξηροκαρπια, μια χουφτα πρεπει να τρως.
δηλαδη 10-15-20 μαξ.
οπως αυτην, που τηνε παιζει ο Δον Ναυαγιο ντε βορδελε και ειναι μεγας γνωστης απο χουφτες.
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.502
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οι ξηροι καρποι ειναι απο τις πιο καθαρες τροφες που υπαρχουν στην αγορα. Ουτε συντηρητικα, ουτε πολλα χημικα στην καλλιεργεια τους. Αλλα παχαινουν υπερβολικα. Πχ τα καρυδια, ειδικα αυτα με το τσοφλι, ειναι απο τα πιο καθαρα προιοντα που μπορει να βρει κανεις. Ειναι παντελως αδυνατη οποιαδηποτε παρεμβαση σε αυτα, εκτος απο κανα ραντισμα στο δεντρο και κανα λιπασμα.
Γαλα αμυγδαλου εχω και εναν γνωστο που πινει, αλλα αυτο το 2.5% ειναι ψιλοαπατη. Ουσιαστικα πινεις ενα ολοκληρο μπουκαλι καθε 40 μερες :tooth:
Πως και το ξεκινησες;
Το μεγαλύτερο μέρος των ξηρών καρπών που διακινούνται στην αγορά είναι ταγγισμενο, λόγω κακων συνθηκών αποθήκευσης. Οξειδώνονται τα πολυακόρεστα και υπάρχουν θεματακια. Επίσης έχουν παρατηρηθεί συχνά αφλατοξινες, ειδικά σε εισαγωγές από Τουρκία ή χώρες της Βορείου Αφρικής. Όσο και αν δεν είναι συχνό και σαλμονέλα και κολιβακτηρίδια, λόγω μη τήρησης κανόνων ασφαλείας κατά την επεξεργασία ή το χειρισμό. Μια τυπική χρονιά καρυδιάς απαιτεί τουλάχιστον 8-10 ψεκασμούς. Το γάλα αμυγδάλου είναι μια καλή επινόηση του μάρκετινγκ για τους αφελείς.
Κατά τα άλλα οι ξηροί καρποί είναι μια εξαιρετική επιλογή αν είναι φρέσκοι και αναλλοίωτοι
 

Tikos9

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Μηνύματα
13
Like
6
Πόντοι
0
το μεγαλυτερο σκανδαλο απο την δημιουργια της ΕΕ ειναι τα τροφιμα. δεν υπαρχει τιποτα φυσικο πλεον. οσο για τα βιολογικα αχαχαχα πολυ γελιο για οποιον πληρωνει εξτρα για το ιδιο τροφιμο.....

με λιγα λογια εαν καποιος θελει να τρωει οσο πιο υγιεινα αλλα. δεν λεω υγιεινα γιατι αυτο δεν γινεται παρα μονο εαν εχεις δικη σου παραγωγη στα παντα και με σπορους παραδοσιακους και ΟΧΙ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΣ. οι αγοραστοι ειναι ολοι υβριδια.

παμε λοιπον.
δεν παιρνεις τιποτα συσκευασμενο, οτιδηποτε εχει συσκευαστει εχει υποστει επεξεργασια.
δεν παιρνεις τιποτα γλουτεν φρι εκτος εαν πραγματικα εχεςι προβλημα. τα γλουτεν φρι ειναι ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
δεν παιρνεις τιποτα βεγκαν που εχει υποστει επεξεργασια για να εχει γευση πχ τυριου, κρεατος, γαλακτος κλπ. ειναι ολα απο πολυ επικυνδνα εως..... και επισης με αυτο το τροπο ειτε το πιστευεται ειτε οχι κανετε απιστευτα κακο στο περιβαλλον. η γη δεν αντεχει βεγκανισμο για ολους τους κατοικους....

αγοραζεις μονο νωπα και φρεσκα λαχανικα η ξηρους καρπους ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΑΤΟΥΣ. οι αλατισμενοι δεν ειναι ακριβως με αλατι αλλα ειναι με γλουταμινικο νατριο που εχει γευση αλατιου.

φυσικα τα νωπα κρεατα και λαχανικα δεν σημαινει οτι ειναι καλη ποιοτητα φαγητου απλως δεν ειναι επεξεργασμενα. μονο αυτο το θετικο εχουν
τα λαχανικα θελουν παντα πολυ πλυσιμο, μουλιασμα και αποφλειωση.... η φλυδα πλεον δεν κανει καλο, κανει ΚΑΚΟ!

Απο τα επεξεργασμενα τροφιμα αποφυγετε σαν τον διαλολο ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΘΕΙ σε θερμοκρασιες πανω απο 150βαθμους. δηλαδη ΟΛΑ ΤΑ ΣΝΑΚΣ, ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ!!! προτιμηστε για δημητριακα εφοσον θελετε σωνει και καλα τα αψητα πχ βρωμη νιφαδα. στην ευρωπη και στην αμερικη εχουν μια φραση για τα δημητριακα εδω και 20 χρονια.
οταν τους λες κατι που παλια πιστευε ολος ο κοσμος αλλα πλεον εχει αποδειχτει λαθος πχ η γη ειναι επιπεδη σου απαντανε "ναι και τα δημητριακα κανουν καλο"....

αυτα γενικως.... τωρα πλεον ειναι αργα, απλως αποφυγετε τα σκληρα και φατε οτι ειναι λιγοτερο επιβλαβες..
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.939
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Το γάλα αμυγδάλου είναι μια καλή επινόηση του μάρκετινγκ για τους αφελείς.
ναι και οχι. Για τους βιγκαν ειναι μια εναλλακτικη με καλη γευση (οχι σαν τις αηδιες με σογια, βρωμη, και οχι σαν το γαλα καρυδας το οποιο σε κανει να νιωθεις λες και εισαι στο σερβαιβορ μετα απο 2 ποτηρια), αλλα ας πουμε οτι οι βιγκαν δεν ειναι ανθρωποι και ειναι ζωα και δεν τους λαμβανουμε υποψιν.

Οποιος ομως εχει δυσανεξια στη λακτοζη, οποιον τον "ενοχλει" το γαλα στο στομαχι ή τον στελνει τουαλετα για τσιρλιο, το γαλα αμυγδαλου, ακομη κι αν δεν ειναι ουτε γαλα ουτε εχει αμυγδαλο, γευστικα ειναι τιμιο και διατροφικα εχει μπολικο ασβεστιο (αντιστοιχο του συμβατικου γαλατος). Τωρα το αν αξιζει την διπλη τιμη απο το κανονικο γαλα, οποιος βολευεται....
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.502
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ναι και οχι. Για τους βιγκαν ειναι μια εναλλακτικη με καλη γευση (οχι σαν τις αηδιες με σογια, βρωμη, και οχι σαν το γαλα καρυδας το οποιο σε κανει να νιωθεις λες και εισαι στο σερβαιβορ μετα απο 2 ποτηρια), αλλα ας πουμε οτι οι βιγκαν δεν ειναι ανθρωποι και ειναι ζωα και δεν τους λαμβανουμε υποψιν.

Οποιος ομως εχει δυσανεξια στη λακτοζη, οποιον τον "ενοχλει" το γαλα στο στομαχι ή τον στελνει τουαλετα για τσιρλιο, το γαλα αμυγδαλου, ακομη κι αν δεν ειναι ουτε γαλα ουτε εχει αμυγδαλο, γευστικα ειναι τιμιο και διατροφικα εχει μπολικο ασβεστιο (αντιστοιχο του συμβατικου γαλατος). Τωρα το αν αξιζει την διπλη τιμη απο το κανονικο γαλα, οποιος βολευεται....
Όλους τους λαμβάνουμε υπόψην. Πελάτες ψάχνουμε. Γι'αυτό το μάρκετινγκ δημιουργεί ανάγκες. Δεν υπάρχει γάλα αμυγδάλου όταν η περιεκτικότητα είναι 2,5%. Νερό εμπλουτισμένο με βιομηχανικα πρόσθετα είναι. Το ότι είναι πανάκριβο είναι θέμα αυτού που το αγοράζει. Ο καταναλωτής αποφασίζει πόσο κωτσο θα τον πιάσουν
 
OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Μηνύματα
8.385
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Όλους τους λαμβάνουμε υπόψην. Πελάτες ψάχνουμε. Γι'αυτό το μάρκετινγκ δημιουργεί ανάγκες. Δεν υπάρχει γάλα αμυγδάλου όταν η περιεκτικότητα είναι 2,5%. Νερό εμπλουτισμένο με βιομηχανικα πρόσθετα είναι. Το ότι είναι πανάκριβο είναι θέμα αυτού που το αγοράζει. Ο καταναλωτής αποφασίζει πόσο κωτσο θα τον πιάσουν
Αυτη η απατη γινεται και με τους χυμους. Σου λεει ο αλλος χυμος ροδι και βλεπεις μεσα 18% χυμο μηλο, 2% ροδι και 80% νερο
Εννοειται πως το μπουκαλι γραφει με μεγαλα γραμματα ΡΟΔΙ και ψιλα γραμματα μηλο και νερο
Γενικα παιζει πολλη απατη και πολλα κολπα μαρκετινγκ.
Υπο νορμαλ συνθηκες, ενα τετοιο προιον θα επρεπε να πωλειται ως νερο με αρωματικα
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.502
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτη η απατη γινεται και με τους χυμους. Σου λεει ο αλλος χυμος ροδι και βλεπεις μεσα 18% χυμο μηλο, 2% ροδι και 80% νερο
Εννοειται πως το μπουκαλι γραφει με μεγαλα γραμματα ΡΟΔΙ και ψιλα γραμματα μηλο και νερο
Γενικα παιζει πολλη απατη και πολλα κολπα μαρκετινγκ.
Υπο νορμαλ συνθηκες, ενα τετοιο προιον θα επρεπε να πωλειται ως νερο με αρωματικα
Ένα πολύ μεγάλο μέρος των χυμών πορτοκαλιού που καταναλώνεται παγκοσμίως, ταξιδεύει σε παγοκολωνες, από τη Βραζιλία στους τόπους επεξεργασίας. Όπου γίνεται η μείξη.
 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
22.920
Κριτικές
126
Like
51.414
Πόντοι
27.261

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.939
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Όλους τους λαμβάνουμε υπόψην. Πελάτες ψάχνουμε. Γι'αυτό το μάρκετινγκ δημιουργεί ανάγκες. Δεν υπάρχει γάλα αμυγδάλου όταν η περιεκτικότητα είναι 2,5%. Νερό εμπλουτισμένο με βιομηχανικα πρόσθετα είναι. Το ότι είναι πανάκριβο είναι θέμα αυτού που το αγοράζει. Ο καταναλωτής αποφασίζει πόσο κωτσο θα τον πιάσουν
εννοουσα δεν τους λαμβανουμε υποψιν ως σοβαρους καταναλωτες ΕΜΕΙΣ εδω που συζηταμε, οχι οι εταιρειες φυσικα...

Τι να σου πω, αν ειχες μια γιαγια η οποια εχει δυσανεξια στη λακτοζη και πρεπει να παρει οπωσδηποτε ασβεστιο γιατι τα κοκκαλα της θα ηταν για πεταμα, θα εβρισκες και συ καταφυγιο σε παρομοια σκευασματα. Υπαρχουν εναλλακτικες, αλλα αντε μαθε εσυ την αλλη 80 χρονων να τρωει πραγματα που δεν ετρωγε ποτε, οταν ηδη δεν μπορει να φαει και πολυ απο μονη της.... Ενα τυχαιο παραδειγμα σου φερνω.
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.502
Like
6.655
Πόντοι
1.106
εννοουσα δεν τους λαμβανουμε υποψιν ως σοβαρους καταναλωτες ΕΜΕΙΣ εδω που συζηταμε, οχι οι εταιρειες φυσικα...

Τι να σου πω, αν ειχες μια γιαγια η οποια εχει δυσανεξια στη λακτοζη και πρεπει να παρει οπωσδηποτε ασβεστιο γιατι τα κοκκαλα της θα ηταν για πεταμα, θα εβρισκες και συ καταφυγιο σε παρομοια σκευασματα. Υπαρχουν εναλλακτικες, αλλα αντε μαθε εσυ την αλλη 80 χρονων να τρωει πραγματα που δεν ετρωγε ποτε, οταν ηδη δεν μπορει να φαει και πολυ απο μονη της.... Ενα τυχαιο παραδειγμα σου φερνω.
Aν μιλάς για οστεοπενια ή οστεοπόρωση τα σκευάσματα ασβεστίου με ιατρική συνταγή, δυστυχώς, είναι μονόδρομος. Η διατροφή δεν αρκεί ούτε η έκθεση στον ήλιο.
 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
22.920
Κριτικές
126
Like
51.414
Πόντοι
27.261
Healthy people are not necessary or useful to the economy.
They don't buy medicine.
They don't go to hospitals or doctors.
They add nothing to the country's GDP.
On the contrary, each new McDonald's store creates at least 30 jobs, actually 10 cardiologists, 10 dentists, 10 diet experts and nutritionists, obviously as well as the people who work in the store itself.
:priest:
 

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Μηνύματα
666
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
"τα οποία κανείς δεν ξέρει τι είναι εκτός από τους ειδικούς της διατροφής|

Πως γίνεται κάποιος να καταφέρνει να χρησιμοποιεί ένα φόρουμ για να ανταλλάσει μαλακίες με άλλους 3-4 ψεκασμένους, αλλά να μην καταφέρνει να βάλει στο ψαχτήρι ένα συστατικό που βλέπει πάνω σε πακέτο, για να δει ότι δεν πρόκειται για κάτι τρομερό και να του φύγει η συνομωσιολογική μαλακία που πιστεύει για αυτό;
 

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Μηνύματα
6.490
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Πιθανό να υπάρχει ήδη νήμα για διατροφή κλπ, αλλά ανοίγω αυτό το νήμα για να επικεντρωθούμε στα συντηρητικά. Τι γίνεται ρε παίδες στην αγορά και στα συσκευασμένα προιόντα; Τις προάλλες αγόρασα ένα έτοιμο τσάι και είδα ένα κατεβατό από συντηρητικά, τα οποία κανείς δεν ξέρει τι είναι εκτός από τους ειδικούς της διατροφής. Ένα απλο τσάι. Γελούσαμε με τον κολλητό, γιατί έγραφε γεύση μύρτιλο και έγραφε πως είχε μέσα 0,1% σκόνη μύρτιλου! Εννοείται πως έφυγε άπατο στα σκουπίδια. Εχθές πήρα ένα Kinder bueno και είδα και αυτό να είναι τίγκα σε συντηρητικά. Τα ίδια σχεδόν σε οτιδήποτε συσκευασμένο πάρει κανείς.
Τύπε, η διατροφή είναι τρόπος ζωής. Υπάρχουν τροφές που πρέπει να αποφεύγει κανείς (π.χ. τα τηγανητά), αλλά σε γενικές γραμμές δε μιλάμε για Fourier transforms.

Δε χρειάζονται ούτε γεύσεις στα γιαούρτια, ούτε στα ροφήματα, ούτε τίποτα. Μπορείς να πας σε διατροφολόγο και θα σε κατευθύνει σωστά. Υπάρχουν καλές εταιρείες στα ράφια (π.χ. fytro).

Αποφεύγεις τα επεξεργασμένα διότι έχουν πολύ αλάτι, βάζεις κάθε βδομάδα ψάρι & όσπρια στο τραπέζι, κάθε 15 μέρες κόκκινο κρέας, μηδέν ζάχαρη, προϊόντα ολικής αλέσεως, βιολογικά αν σε παίρνει και λίγο ψωμί (αν δεν αντέχεις χωρίς αυτό).

Γενικώς τα 3 άσπρα μακριά. Αλάτι, ζάχαρη, αλεύρι.

Ξεκινάς από σαλάτα, την οποία τελειώνεις και μετά πας στο γεύμα. Ξέρω, κανείς δεν το κάνει στην Ελλάδα. :confused:

Αυτά.
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.741
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Οι ξηροι καρποι ειναι απο τις πιο καθαρες τροφες που υπαρχουν στην αγορα. Ουτε συντηρητικα, ουτε πολλα χημικα στην καλλιεργεια τους. Αλλα παχαινουν υπερβολικα. Πχ τα καρυδια, ειδικα αυτα με το τσοφλι, ειναι απο τα πιο καθαρα προιοντα που μπορει να βρει κανεις. Ειναι παντελως αδυνατη οποιαδηποτε παρεμβαση σε αυτα, εκτος απο κανα ραντισμα στο δεντρο και κανα λιπασμα.

αυριο λεω να φαω καρυδομακαροναδα... :confused:
 

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Μηνύματα
413
Like
63
Πόντοι
1
.. Εχουν καποια συστατικα μεσα τα οποια ειναι μακροπροθεσμα επιβλαβη για τον ανθρωπο.....
Φίλε μπορεις να το εξηγήσεις πιο πολύ αυτό,σε ποιυς καρπούς συμβαίνει αυτό και ποια είναι τα επιβλαβή συστατικά;Ευχαριστώ
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.939
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Φίλε μπορεις να το εξηγήσεις πιο πολύ αυτό,σε ποιυς καρπούς συμβαίνει αυτό και ποια είναι τα επιβλαβή συστατικά;Ευχαριστώ
αν τρως το πολυ μια (μικρη) χουφτα τη μερα συνολο (20-25 γραμμαρια δηλαδη), δεν εχεις να φοβασαι κατι, εκτος αν εχεις καποια αλλεργια.
Αν το παρακανεις, οι ξηροι καρποι ειναι ζορικο φαγητο προς χωνεψη και μπορουν να επηρρεασουν και το στομαχι και το εντερο σου, εχουν μπολικα οξεα/σεληνιο κτλ και στο τελος της ημερας, εχουν πολυ λιπος, το οποιο μεν ειναι "καλο λιπος", αλλα παραμενει λιπος. Μπορεις να γκουγκλαρεις και να δεις οτι οι περισσοτεροι διατροφολογοι συνιστουν αυτα τα 25 γραμμαρια ανα ημερα αυστηρα.

Μην απομονωνεις την φραση μου οτι ειναι "επικινδυνα" χωρις το "υπερκαταναλωση", απλα ειναι πολυ ευκολο να αγορασεις απο 200γρ. Φουντουκια, καρυδια, αμυγδαλα, τιποτα φυστικια κτλ εκαστο, και να πλακωθεις να τα μασας νομιζοντας οτι ειναι θρεπτικα για τον οργανισμο σου. Ειπαμε, μια μικρη χουφτα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom