paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
νταξει. Εγω σου λεω, μιλα με μερικους επαγγελματιες που βλεπουν καθημερινα αυτα που εσυ αγοραζεις μια φορα τη βδομαδα στα τυφλα, και ισως μαθεις 5-10 αληθειες για τις τεραστιες απατες που παιζουν με το φαι του καταναλωτη.Τύπε, το γάμησες και ψόψησε.
Αν είναι έτσι, να πάμε να ζήσουμε στη λίμνη στο Μεσολόγγι και να βουτάμε να καρφώνουμε φρέσκια συναγρίδα που κοστίζει €40 το κιλό. Μετά να πίνουμε και καμιά φούντα να θυμόμαστε τα παλιά, Woodstock κι έτσι.
Τύπε, υπάρχουν βιολογικές φάρμες σε όλη την Ελλάδα και παράγουν πολλά πράγματα με πιστοποιημένες μεθόδους παραγωγής και προϊόντα τους καταλήγουν στα ράφια καλών S/M όπως Θανόπουλος, ξερω γω.
Ακόμα και το κρέας άχρηστο είναι, ρε τύπε. Αν και δεν είμαι vegan, μου είχε πει η διατροφολόγος που είχα γνωρίσει πριν χρόνια, ότι μόνο ένα 5% χρειαζόμαστε από τη ζωϊκή διατροφή, αλλά και αυτό μπορείς να το βρεις από αλλού.
Τεσπα, άλλη συζήτηση.
Δεν ειπα να κοψεις το φαι, αντιθετως, ειπα, μην ασχολειστε σε υπερβολικο βαθμο με την ευρεση της τελειας διατροφης γιατι θα απογοητευτειτε ακομα και απο τα "βιολογικα" προιοντα που χρυσοπληρωνετε.
Σκατα τρωμε απο παντου, και την ζημια την αντισταθμιζουμε με συμπληρωματα και φαρμακα. Αυτη ειναι η συγχρονη ζωη.